Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gezmeden geldim. mamalardan yedim gönlüme göre. yaa akşam yemeği için bana bir öneride bulunun lütfen. ben tokumda eşime bişiler pişirmem gerek

komşudaydım bende yeni geldim
6 yaprak sarma yedim

çay

akşam yemeğim yok şimi koycam ocağa bişiler

ne yapsam pırasa yapıcam o vara dolapta
kalakyımda yapayım

sabah 30 dakikak hareket yaptım
bu gün bi halsizlik var noluyo anlamadım

hadi ben kaçtım gidip pırasayaı koyayaım ocağa

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
öğlen
yaprak sarma
akşam
3 kaşık et yemeği
1 kaşık helva
4 kaşık yoğurt
3 lt su
ipocum bugün spor yapamadım

hoşbuldum her yerde var sanrım antepte çok soğuk.kar var.buraya kar uzun zamandr yağmıyormuş.herkes sokağa döküldü özlemişiz.

neyse sabah rahat gittim.hatta normal günden daha rahat ve çabuk gittim.arabayla yola çıkmayın diye çok anons edildiği için herkes arabasız çıkmıştı.toplu taşıma araçlarını kullanmış.
ama acayip soğuk vardı.

Bu günki menüm
sabah haşlanmış yumurta,kk lor,2 dilim çavdar ekmeği,2-3 tane zeytin
arada ceviz
öğle çorba,salata,4 lokma ciğer
arada 2si1 arada
elma
1 bardak ayran
akşam sucuklu yumurta,1 tane tavuk pane,1 dilim çavdar ekmeği
1,5 lt su

slm kizlar valla cok sukur simdi daha iyz ailecek dinlendik
tartida sokdayim gerci bu hafta fazla spor yapmadim ama yememe genel olarak dikkat ettim neyse bu hafta insallah daha iyi olacak
iyi geceler

slm kizlar valla cok sukur simdi daha iyz ailecek dinlendik
tartida sokdayim gerci bu hafta fazla spor yapmadim ama yememe genel olarak dikkat ettim neyse bu hafta insallah daha iyi olacak
iyi geceler

canım menülerine bakıyorumda çok az yiyorsun.acaba metabolizmanı yavaşlatıyormu az yemen?

ahh ahhh biz o 59lara hasretiz

menüm sabaheynir,kızarmış biber,çavdar ekmeği,çay akşam:1 kase domates çorbası,biraz pilav ve et,brokoli salatası bugün bide dayanamadım benimo yedim.

Eki Görüntüle 334384
bu haftaki kilo tacını ipo ve fatoş paylaşıyorlar tebrikler.

Evt kızlaar, ben de çok tebrik ediyorum sizi.

ne güzel.şimdi daha şevkle rejimine devam edersin canım

Aslında normal şartlarda öyle olurdu cnm ama sabah 6.30 da gidiyorum inş. :112: Ve tel den anladığım kadarıyla çok sert menüler beni bekliyor. Ama şaka maka değil, gerçekten bekliyorlar yani. Ben gidince yapılacaklar olarak ayırmış annem benim sevdiklerimi. Ablamı da bekletiyormuş. Bakalım şu 1 haftada kilo almadan dönebilecek miyim. Eğer kilo almadan dönebilrsem 3 kilo vermiş gibi sevinirim. Off, bir de regl olduğum haftya denk geliyor ki sanırım midem bayram edecek.
Ben diyeti bir haftalığına bırakıyorum kızlar. Bu hafta sadece almamaya çalışıcam. :112:

ahh ahhh biz o 59lara hasretiz

Al benden de o kadar nilcm.

Son düzenleme:
Bugünkü menüm toplamda 2 kase çorba, 2 ceviz, 3 küçük boy havuç, 3-4 yk yoğurt. Saatlerini hatırlamıyorum açıkçası. Ama gün içerisine homojen bir dağılımları yoktu.
İpocm, senin için de 40 dk. yürüyüşüm var.

Neyse kızlar, ben çıkıyorum. 1-1.5 hafta sonra görüşürüz.
Kaptanım, o zaman ben iznimi kullanmaya başlıyorum. :112: Dediğim gibi sabah 6.30 da çıkıyorum yola inş. Bana çok dua edin, yollar kapanabiliyormuş.
Dediğim gibi, haftaya bildirime de gelemicem malesef. Tekrar kayseriye de 5 ve ya 6 şubatta dönüyorum. Dönünce görüşürüz inş bir aksilik olmazsa. Bye bye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…