Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar nasılsınız bakalım. bugün giremedim. oğluş bırakmıyor artık. devamlı yapışık ikiz gibi.evin işlerine ufak ufak el attım. sizde ne var ne yok. zubus canım geçmiş olsun. bol su ve yoğurt öneririm.

MESAJ TABLOSU //pzts //Salı //çrşmb //perş. //Cuma
fatos0808 (6 /4 /6 /5 /5)
Ecz.imis (izinli /izinli /14 /6 /3)
tugkay2000 (3 /6 /9 /izinli /2)
yst38 (izinli /izinli /13 /11 /6)
ipo (8 /5 /3 /4 /4)
nil2908 (5 /7 /izinli /6 /6)
tahamm (2 /1/0/0 /2)
zubus (7 /4 /9 /6 /3)
beyazzmbak (3 /2 /7 /0 /2)
mukeyyif (-/- /8 /7 /4)

Son düzenleme:
kızlarr pazar tatili yapıyosunuz sanırım hepinizz :)) bense telefonun başında çaresiz bekliyorumm

bir sinemaya gdices yanii amannn

menümü yaziyim sizlere en iyisi

Sbh:1 karışık tost kepek ekmekli

öğlen/akşamatlıcanlı pilav,light yogurt

su:1500 ml

spor:45 dk yürüyüş

slm kızlar cok yorucu bı haftadan sımdı cıktım yavrularım cok ıyı
ve sımde anneme 2 gun kalmaya gonderdım
3 gundru mısafır agırlıyorum delı gıbı ve onlarda bıttı
yarın cok guzel bı dıyet sabahına tekrardan merhaba
regl bıttı ama kılom 69.5 yanı almısım sıslık falan degılmıs bakalım bu haftaya nelr beklıyo benı

hatıce canım hazır burdayken sorıyım
bu yuzdeler nasıl hesaplanıro ben okudum yazıyı ama goremedım yuzde hesplamasını bı ufak anlatsan

kızlar bu aradaa annemle akşam dışarı çıktık ben sevinçten napıcağımı şaşırdım çnküü ve bir dilim cheesecake yedim

günaydın takım. bu hafta kimseye tac yok. kimse düzenli mesaj yazmamış. herkesin ya eksik mesajı var yada izinli. yoksa ben kendime vercektim
şaka şaka. bugün tabloya bakıp eksiğim var şu sebebden gelemedim gibi yorumlar bekliyorum.

hatıce canım hazır burdayken sorıyım
bu yuzdeler nasıl hesaplanıro ben okudum yazıyı ama goremedım yuzde hesplamasını bı ufak anlatsan

canım şimdi senin geçen haftaki kilon 70 diyelim.
bu haftaki kilon 69.5
aradaki fark 0.5
0.5/70=0.0071.... şeklinde
0.0071....x100=0.71... çıkıyor. ama ben sadece 0.71 olan kısmı alıyorum. buda verdiğin kilonun yüzdesi demek.
eğer kilo aldıysan aynı işlem yapılıyor ve önüne eksi koyuluyor.
eğer 2-3 hafta izinliysen. döndüğünde kaç hafta yoksan o kadar zamana bölüyorsun verdiğin kiloyu. sonra diğer işlemleri yapıyorsun
mesela diyelim sen 3 hafta izinliydin.
o zaman 0.5 /3 diye başlayacaksın işleme. diğer işlemşer aynı.

spor tablosu

ipo:5 saat 50 dakika

fatos:5 saat 30 dakika

tugkay:3 saat

ecz.imis: 2 saat

nil:45 dakika

beyazzambak:45 dakika

ikiz:45 dakika

yts:40 dakika
ipocum benim10dk yürüyüşüm var yani toplam 55 dk:)
geçmiş olsun canım

evet çünkü ben geçen hafta baya tempolu şekilde çalışıyordum gelemedim

herkese güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorummm
ben regl oldum ve rahatladımm şükür bişi sorcam reglken spor yapıyormusunuz kızlar
tuğbacım çocukların iyileşmiş gözün aydın sevindim allah birdaha göstermesin

amin arıfecım cok saol
valla hatıce ben gecen hafta cok uogundum ocuklarım cok hastaydı ıkısıde ve onlarla ılgılenmem grekıyodu bıde gelen gıdenım eksık olmadı
ama sımdı rahatım.
buarada gunaydın kızlar herkese.

herkesin bir şekilde mazereti vardı ve düzenli paylaşım yapılmadı. bu yüzden bu haftaki tacı spor yapan herkese veriyorum

kızlar nerelerdesınız uyuyomusunuz ya ben temızlıge basladım sımdı ama gırıp gırıp yazıyorum cocuklarda yokken bıseyler yapayım dedım sonucta hareket berekettır degılmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…