bende bildirim yapıyorum....
bu hafta:58
geçen hafta:59
hedef kilo:58
ay dışarısı bembeaz oğluş olmasa koşa koşa gitcem valla:)mükeyf hoş geldin aramıza.
kızlar istanbulda bir rüzgar bir fırtına var.şok olursunuz.havada çok soğuk.yarın kar yağacak.
yok canım bir süredir uğramıyor. izinli gösterdim listede zatenecz sınav sonuçların nasıl?sen hangi şehirdeydin?
arkadaşlar bademlikurabiyemiydi neydi nici?
ondan haber varmı?
canım kaysı ve su tüketimini artır.kızlar sabah kalktım.ellerim falan şişmiş.yine wc problemi çekiyorum.yiyorum yine tuvalette gitmiyorum.yemiyorum yine gitmiyorum.ama şiştim.
ben hemen söylenirim. tabii ben el kızıyım ya ondan böyle yapıyorsun hayatının parçası olarak almıyorsun beni dışlıyosun filan :)bazen çok sıkılıyorum.şu erkek milleti ne kötüler yaaa.hiç insandan anlamıyorlar.bazen istediğim bi güzel söz onu kendine saklar kötü söyliceği zaman hiç acımadan acıtır.bıktım artık.en yakınım olması gerekirken o ayrı birisi.ben ayrı hissediyorum.
diyetisyen şekersiz erik ve kaysı marmelatı önermşti.canım en iyi çözüm erik hoşafı iç.bizzat denendi.3 gündür perişan etti beni
kız çorbada ekmek yerine makarnada??*bugünkü menüm sabah:çay,kepek ekmeği,peynir akşam:1 kase yayla çorbası,makarna,köfte
ikiz daha aşağı düştünmü yoksa 58de kaldınmı?bende bildirim yapıyorum....
bu hafta:58
geçen hafta:59
hedef kilo:58
canım hoca doyana kadar sağlıklı şeylerden yiyin diyor....yasaklar dışında menü yaparsın kendine..:44:.nohut,kuru fasulye 1 tabak sadece bulgur 2-3 kaşık yenebiliyor ama ben tavsiye etmem şişlik yapıyor ...ben meyve çok yemiyorum,inan bu yıl portakalın tadına bile bakmadım.. meyve sadece sabahları 1-2 tane oda glisemiks indeksi düşük olanlardan... ..ara öğün yok karatayda 3 öğün yiyebilirsin..öğünler arası 4 saat beklemen lazım,birde 8den sonra çay,kahve,su dışında hiçbirşey yemek yok...
omega-3 kullanmanı tavsiye ederimbayağı dinç olmanı sağlar..
başkada ne istersen sor canım,karatay topiğinede gel yardımcı olurlar..sporda yapsam çok iyi olur canım.
Kizlarrr gunaydinn ben tuvalete cikmayi bekliyemeden trtildim yoksa gec kalicaktim
Gecen hafta: 95.2
Bu hafta:94.5
kız senin tuvalet işin kaç saat sürüyor
Eki Görüntüle 334384
bu haftaki kilo tacını ipo ve fatoş paylaşıyorlar tebrikler.
Eki Görüntüle 334384
bu haftaki kilo tacını ipo ve fatoş paylaşıyorlar tebrikler.
tebrik ederim ipocummmmm
ikiz daha aşağı düştünmü yoksa 58de kaldınmı?
tamam canım. bide ben eczaneden sordum çok pahalı dedi. istanbulda nerde ucuza bulurum diye sordum cevap gelmedi nettenmi alsam acaba?
maşallah maşallah. sınavlar ne alemde canım. inşallah iyi sonuçlar alıyorsundur.
ecz sınav sonuçların nasıl?sen hangi şehirdeydin?
kızlar nasılsınızzzzzz?? ben akşam 7 de sinemaya gittimm hemde saçım başım açık makyajlı bide şık giyindimdedim kendi kendime hani gizli gidicektim diye allahm yarabbim yaaa sinemada tek başıma çok eğlendim yalnız tek gitmek çok zevkliymişş yalnızzzzzzzz mısır ve twix yedimm cızzzzzzzzz ve daha sporumu yapamadım ağırlık bastı fecii ağır ağır yürüyüş bandına doğru gidiorumm bitince gene gelirim canlarım çok öptm
eczcımmm cnm gidelim dağ evineee vallahi 2 ayda tığğ gibi oluruzzz
seni tebrik ediyorum inşallah bende bir gün 50'li kilolara gelebilirim
:46.
tamam canım. bide ben eczaneden sordum çok pahalı dedi. istanbulda nerde ucuza bulurum diye sordum cevap gelmedi nettenmi alsam acaba?
fatos0808 (123.7/123/0.7/%0.56)
Ecz.imis (72.1/72.9/-0.8/-%1.1)
yst38 (89.7/89.1/0.6/%0.66)
ipo (95.2/94.5/0.7/%0.73)
nil2908 (63.6/63/0.6/%0.94)
tahamm (66/66.1/-0.1/-%0.15)
zubus (79.3/78.9/0.4/%0.5)
İkiz81 (59/58/0.5/%0.8(verdiği kilo 2 ye bölündü)(mezun olmak istiyor)
tugkay2000 (68.5/69.5/-1/-%1.45)
beyazzmbak (58.8/59/-0.2/-%0.34)
6. TAKIM ORTALAMASI:%0.21
Kaptanim yaa ayiptr solemesi bnm sbh 11 aksam 11 dir saatini hic sasmaz
seni tebrik ediyorum inşallah bende bir gün 50'li kilolara gelebilirim
.
Kızlar biliyor musunuz bugün 72.3 kg çıktım.Demek ki kilo almamışım, sadece şişlikmiş. Tabii bunu bildirimden önce yazabilsem iyiydi ama anca girebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?