Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaptancım biliyorum iki gündür giremiyorum:26:
salı akşamı habersiz misafirim geldi hemde yatıya onlar şimdi uyuyor öyle girebildim.
bende hem pc hem laptop var ama çocuklardan bana fırsat gelmiyor. çalışma masasına ikisini koymuşlar ya film izliyorlar yada oyun oynuyorlar
takım arkadaşlarım kusura bakmayın lütfen

KİLO BİLDİRİM!!!!!!

geçen hafta:66
bu hafta:66.1
hafta ortasında 68 çıkmama rağmen 3-4 günde yine toparladım

misafirlerim pazara kadar bende hepinizi öpüyor anlayışınız için teşekkür ediyorum

günaydın takım nasılsınız bakalım
89.1 le güzel birbaşlangıç yaptım o yüzden gayet iyiyim.

günadyınlar nasılsınız fıstıklar

kızlar ben bu hafta saldım kendimi çok canım sıkkın hala adet olamadım ve bu benim diyetime çok yansıyor sürekli bişiler yemek istiyorum bu hafta sizinlede pek paylaşımda bulunamadım kusura bakmayın kızlar sporda yapamadın anlaıcağınız dökülüyorum eee bu kadar olumsuzluğa karşı tabiki artıdayım bu hafta deliricemmmm kilom 59 bu sabah çok üzgünümm

mükeyf hoş geldin aramıza.

kızlar istanbulda bir rüzgar bir fırtına var.şok olursunuz.havada çok soğuk.yarın kar yağacak.
ay dışarısı bembeaz oğluş olmasa koşa koşa gitcem valla:)
ecz sınav sonuçların nasıl?sen hangi şehirdeydin?

arkadaşlar bademlikurabiyemiydi neydi nici?
ondan haber varmı?
yok canım bir süredir uğramıyor. izinli gösterdim listede zaten
kızlar sabah kalktım.ellerim falan şişmiş.yine wc problemi çekiyorum.yiyorum yine tuvalette gitmiyorum.yemiyorum yine gitmiyorum.ama şiştim.
canım kaysı ve su tüketimini artır.
ben hemen söylenirim. tabii ben el kızıyım ya ondan böyle yapıyorsun hayatının parçası olarak almıyorsun beni dışlıyosun filan :)
canım en iyi çözüm erik hoşafı iç.bizzat denendi.3 gündür perişan etti beni
diyetisyen şekersiz erik ve kaysı marmelatı önermşti.
bugünkü menüm sabah:çay,kepek ekmeği,peynir akşam:1 kase yayla çorbası,makarna,köfte
kız çorbada ekmek yerine makarnada??*
bende bildirim yapıyorum....
bu hafta:58
geçen hafta:59
hedef kilo:58
ikiz daha aşağı düştünmü yoksa 58de kaldınmı?

tamam canım. bide ben eczaneden sordum çok pahalı dedi. istanbulda nerde ucuza bulurum diye sordum cevap gelmedi nettenmi alsam acaba?

Kizlarrr gunaydinn ben tuvalete cikmayi bekliyemeden trtildim yoksa gec kalicaktim

Gecen hafta: 95.2

Bu hafta:94.5

fatos0808 (123.7/123/0.7/%0.56)
Ecz.imis (72.1/72.9/-0.8/-%1.1)
yst38 (89.7/89.1/0.6/%0.66)
ipo (95.2/94.5/0.7/%0.73)
nil2908 (63.6/63/0.6/%0.94)
tahamm (66/66.1/-0.1/-%0.15)
zubus (79.3/78.9/0.4/%0.5)
İkiz81 (59/58/0.5/%0.8(verdiği kilo 2 ye bölündü)(mezun olmak istiyor)
tugkay2000 (68.5/69.5/-1/-%1.45)
beyazzmbak (58.8/59/-0.2/-%0.34)

6. TAKIM ORTALAMASI:%0.21

Son düzenleme:
ikiz daha aşağı düştünmü yoksa 58de kaldınmı?

tamam canım. bide ben eczaneden sordum çok pahalı dedi. istanbulda nerde ucuza bulurum diye sordum cevap gelmedi nettenmi alsam acaba?

canım zaten pazartesi 1 kilo düştüm...hafta içinde inişler çıkışlar oldu....bugün 58im yine...
canım istanbulda değilim bir yorum yapamıyacağım.........

maşallah maşallah. sınavlar ne alemde canım. inşallah iyi sonuçlar alıyorsundur.

ecz sınav sonuçların nasıl?sen hangi şehirdeydin?

Bilmiyorum. Yani hepsini kurtaramadım ama okulumun uzamasını engellemiş olabilirim inş. :/
zubuscm ben Kayseri de okuyorum. :112:

Ben de arada kriz gelince tek başıma gidiyorum sinemaya. Sinema olayının kendisini sevdiğim için gitmeye birilerinin vaktinin uymasını beklemek saçma geliyo. Ark larla gittimde zaten izlediğim filmin bir önemi olmuyo, maksat birlikte olmak oluyo.
Oluruz ipocm, sen bana yedirmezsin ben sana. Sonuç süper.

seni tebrik ediyorum inşallah bende bir gün 50'li kilolara gelebilirim
:46.

Ayy, ben de ben de inş.

Tatlım google dan cerrahoğlu eczanesi diye gir. İzmirde bir eczane. Online satış da yapıyorlar. Kargo ücretsiz. İstersen havale seçeneği falan da var. Tel açıp da sipariş verebiliyorsun tabii. :112: Almak istediğinizin fiyatı ne kadar orda bilemiyorum ama ben genellikle aradıklarımı uygun fiyata buluyorum orda. :112:
Not: Cerrahoğluyla yakın uzak hiç bir alakam yok arkadaşlar. Sadece tecrübemi paylaşmak istedim.

Yine hep eksilerdeyiz.

Kaptanim yaa ayiptr solemesi bnm sbh 11 aksam 11 dir saatini hic sasmaz

Sen çok yaşa e mi ipo.

Kızlar biliyor musunuz bugün 72.3 kg çıktım. Demek ki kilo almamışım, sadece şişlikmiş. Tabii bunu bildirimden önce yazabilsem iyiydi ama anca girebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…