günaydın,benim tartıda yine oynama yok inşallah kütonun dediği gibi lapa bikaç gün sonra etkisini gösteriyodur yoksaklava: yani anlıcanız bu haftada 79:enbuyukkk:
:sm_cool:canım oğlum 6 aylık oldu bugün
bugün bi başka mutluyum kızlar
:sm_cool:
:sm_cool:canım oğlum 6 aylık oldu bugün
bugün bi başka mutluyum kızlar
:sm_cool:
günaydın kızlar benim moralim çok bozuk ya sinirlerim bozuldu valla benim tartı beni 61 gösterdi ya bu yazarken bile çok utanıyorum. neden böyle oldu ya. regli olucam ondanmıdır acaba ve kaç gündür gaz topu halindeyim. acayip şişkinlik ver bende çok özür dilerim kızlar.
maşallahAllah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah
darısı başımıza
herkese günaydın
1 kilo vermişim ben :sm_cool:
teprikler canım darısı bize ama bebek değil tabiiii :jeyyar: kilo verme:roflol:
kızlar benim moralim çok bozuk dün gece abimin askerde nereye gideceği belli oldu askerlik için... BALLI 5'İNCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK üstelik jandarma(((((annem ağlayıp duruyo babam daha iyi gibi ama o da kötü aslında biz kardeşimle iyi görünmeye çalışıyoruz,kısa dönem diye teselli etmeye çalışıyoruz ama nafilee.......dua edin kızlar bizim içinn (((((
bu arada kilom 60.8 ama buna bile sevinemedim....
ceylincim Allah hayırlı teskereler nasip etsin inşallah abine
ceylinim gülüm Allah sağ sağlim sorunsuzca kavuşmayı nasip etsin tatlım,Allahım hayırlı teskere almayı nasip etsin
asker yolu beklemek neresi olursa olsun zor gülüm ankarada olsa zor istenbulda olsa zor şırnakta olsa zor,
tabiki doğu olunca daha zor Allahım kazasız belasız bitirip gelmeyi nasip etsin inş,
gülüm kısa dönem gidince hakkaten kolay ya masa başı oluyo işi,ya nöbetçi çavuk oluyo,diğer kuzulara göre çok rahat yapıyolar içinizi ferah tutun soğuk kanlı olun ve dua edin cümlesiyle bizimkide dönsüz sağ sağlim diye bebem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?