Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

a.s.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yarın hesapları kim yapacak kızlar?kimseyede söylemedik..bende unuttum gitti,yürüyüşe çıkıyom 9:30 da..zaten ondan sonrada evde duramıcam bütün gün yokum,bankada işim var,postanede işim var,pazara çıkıcam,kayınvalideye akşamın kaçında giderim allah bilir...aranızda seçin birini...ben MAYTAP diyorum ama????yapabilir misin gülüm??=
buarada ben 81.5 geliyom kıramadım şeytanın bacağını...ama kırıcam yakındır....kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştılaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekötükedihüsokötükedihüso

yumukum merhaba canım....kız soru sorduk stand da para aldın mı diye cevap yok.....sadece yardımamı gittiydin?

pınar rep vereyim dedim... bu hatuna daha yeni eferim dedin dolan da gel didi..........

bravo kütocum spersin artık çizelgeyi aşağıya çekme zamanı gelmiş hadi gözün aydın:lepi:

bak ben bu yoğurt meselesini duymamıştım yarın yoğurtsuz yiyim peki anlaştıkcokacimcoook bakalım yarın kaç kilo çıkacağım merak ediyorum geçen hafta 79dum inş. bu hafta veririm

canım çok üzüldüm geçmiş olsun iyi haberlerini alırsın umarım uzakta olunca göremeyince çok zor üzülme desekte üzüleceksin biliyorum,ama inancını yitirme düzelir inşallah:teselli:

yumukum merhaba canım....kız soru sorduk stand da para aldın mı diye cevap yok.....sadece yardımamı gittiydin?

görmedim anacım kaydirigubbakcemile3 standa gitmedim ben canım,ben dikme biçme olayında yardım ettim ama verirler azda olsa bişiler 2 gün geberdik yani görsünler bizide:roflol:

ah canım ceylinim tez geçer inşallah .....

bende tatlil sonuçlarını aldım enfeksiyondanmış dr. dogru ilacı vermiş devam at bitirene kadar dedi . ama genede bir ultrason çektirelim dedi.....

şu diyet için verdiklerimide aldım ama oda randövü ile gösterilecek hastane özel randövülü çalişiyolar tahlillere bile . neyseki yakın bize .....

o tahlillerede baktım bi sorun yok ya . hatta bu sefer calsuyumuda ölçtürdüm gayet normal yani takviye almamda gerek yok zannımca .
yani uzun lafın kısası diyet yapıp bol sporlu günler beni bekliyo ....

Ha şü lokalede gittim bu gün herhalde 3 saaten fazla yürüdüm bügün beninki duysa hasta hasta ne eetin diye kızar bana .....

aralıga kadar üyelik 100lr. kızlar haftada 3 gün 1 saat haca gözetiminde işter aletlerle ister ayrobik plates tarzı ve sadece oda degil bir sürü kurs var ingilizce bilgi sayar
diksiyon vs vs.
ingilizceye hemen başlarsam ala bilielermiş ama saati ters vakite geliyo ne edeyim bilmiyorum . bakıcaz ...

Ceylincim özel arkadaşına çok geçmiş olsun belki rahatsızlığından dolayı rapor da alır daha çok kalır yanında hiç belli olmaz bozma moralini görüşürsünüz inşalah

geçmiş olsun canım tahlil sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim,şu kurs olayıda çok güzelmiş ben burda belediyenin kursalrına gidiyorum ücretsizkaydirigubbakcemile3 koca bir spor salonunda haftada 3 gün hocayla birlikte,benim eski hocam hem tanıdıkta süper anlıcanız,pazartesi aerobik,çarşamba pilates,cuma ağırlık ,bizim izmir belediyesi süper çalışıyo anlıcanız hihoyyyt

Oooooo kendikendime konuşuyom yahuuu..zaten benimki yemeğe geldi öptüüüümmmm....
delikafaduldenŞeniz:1ninca::a015:
pınar rep vereyim dedim... bu hatuna daha yeni eferim dedin dolan da gel didi..........
sende dön o zaman 10 kişi hakkın var hiç bulamıyosan git kardeş takıma neyin hep rep var ..sositososito dolanıp gelirsin o zaman kaydirigubbakcemile
görmedim anacım kaydirigubbakcemile3 standa gitmedim ben canım,ben dikme biçme olayında yardım ettim ama verirler azda olsa bişiler 2 gün geberdik yani görsünler bizide:roflol:
delikafaduldenverçekler tabi Çok üzgünüm çoook

delikafaduldenverçekler tabi Çok üzgünüm çoook

inş. canım verirler büyük ihtimal arkadaş cumartesi alıyo onla birlikte yollarlar büyük ihtimal zaten dedim sıkıştığınızda yardıma gelirim hem bana değişiklik oluyo hemde arkadaşımın dediğine göre biri kesin lazımmış bana alışırlar belki ben başlarım yanlarında çalışmaya zevkli bi iş çünkü sıkılmıyosun hiç akşam nasıl oluyo farketmiyo insan hemde az yemek yeniyokaydirigubbakcemile3 aklıma bile gelmedi 2 gün yemekcokacimcoook

kızlar alıntı yapıp sayfayı boşuna doldurmıyım dedimm

aebnim pınarım yumukum özgecmmm hepnize çok çok teşekkür ediyorumm dua edin bizim içinnn özledim valla yaaasenağlamasenağlamasenağlama

ay tıpkı ben ben çalışsan kesin benimde aklıma yamak gelmiyo ama evde olunca otamatık takmış gibi mutfaga yöneliyoruz ...:1shok::mymeka:laelaelaelaelae

Kızlar ben Çıkıyorum gÖrÜŞÜrÜz yarın bu akŞam yİne lapa yİyeceĞİm
bebişim çok lapa yapıyosun dokunmasın dikkat . öp bende seni iyi akşamlar.....ŞenizŞenizŞeniz

kızlar alıntı yapıp sayfayı boşuna doldurmıyım dedimm

aebnim pınarım yumukum özgecmmm hepnize çok çok teşekkür ediyorumm dua edin bizim içinnn özledim valla yaaasenağlamasenağlamasenağlama
Rabbım gönlünüzün temizligi içindileklerinizi kabul etsin gelinim .....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.:1hug:

ben kaçar ....sıra var sıra ......şakkıdı

ben yokkene dökülmüşünüz gene kimse yok şimdi
ceylinim çok gecmiş olsun ösgem dogru demiş her şerde bi hayır cok rapor verirler agrısı sızısı olmasın inş. bol bol görüşürsünüz üzmemeye calış kendini

yumukk ayrıca bişey daha lapa hakkında lapa sonucu hemen ertesi günü vermiyo yani bende ole sizi bilmemde bagırsaklar bikaç güne ancak yoluna giriyo ondan sonra kilo kaybın ortaya cıkıyo ben genelde haftasonu yada pazartesi yapardım zira fazla cıkıyorum lapa sonrası olabiliyo bu moralini bozma bikaçgüne iniyo

aebenım iyi olmuş deişiklik olur ne güzel burdada var imkanlarda kim gidecek tembelim ben hersey yolundaysa hemen alalım seni diyet mahkumluguna

pinarr şu keklerden böreklerden vazgeceydin şimdi aynıydık gitme diyorum gezmeye gitmeee bildirim işinide ben kopyalamayı yaparım hesap işine gönüllü aranıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…