yok be kızım ağlama.kaydirigubbakcemile5 gelip geçicidir bunlar bak gör yarın neden dert ettim der gülersin....:teselli:.saol pınarımm çok morkaim bozuk dokunsabız aglıycak gibyimm((senağlamasenağlama
ben geldim yeni uyanmadım ama sabah arkadasa kahvaltıya gittik sonra diş hastanesine devlete (pintilik) nese cekelim ne kanalı falan filan dedi yok kanal istiyorum dedim 2 ay sonraya gün verildi arkadasım agrı kesici tavsiyesi istedi kaç aylıksın sen bilmemne sinirlerimiz zıpladı tuttuk çzel hastanenın yolunu paşa paşa başlandı tedaviye işte 2 kez daha gidilecekmiş sonrada diş taşları temizlenecek o artık baska bahara kalsın plan bütce olmuyo artık nese işte böle hala dudagım yerinde deil şimdilik agrı başlamadı
sabah çok yedim itiraf ediyorum akşama aç kalacam die 2 dilim beyaz ekmekle bal kaymak 1 tane kurabiye yedim carsıda bikaç dilim beyaz cuku enerji oldu yarasın banaaa şimdide yemedim yiyemem galiba gecici dolgum kurumadı daha
şimdi gelelim gözel habere sabah tartı tammm 75 cıktı
bak ben bu yoğurt meselesini duymamıştım yarın yoğurtsuz yiyim peki anlaştıkcokacimcoook bakalım yarın kaç kilo çıkacağım merak ediyorum geçen hafta 79dum inş. bu hafta veririmaebennn ya ekmegin içine doldurup yemedimki ekmegin içini yedim yarım diliminn tamam ev ekmeginin yarım dilimi :)))
hayaletim hayırlısı ossun gülüm anam benım basım döndü ne alavere dalevereli işler ben hemen yumurlar elime yuzume bulaştırırım ole bi durum olsa inşşşş. nete girmen sorun olmaz napacaz sensiz
yumukkkkk sakın lapa yaperkene yogurt yemeyin hep söylüyorum dinlemiyonuz yogurt yersen kilo yapar tek yönlü beslenme die pirincle veriyosun protein alırsan kilo almaman için hiçbir neden kalmıyo yogurt yasakk lapada atlamayın bunu
ösgemm zahmetsiz rahmet olmuyo kız hiç üzülme ev borcu olan hepinise diyorum başka tur olmazki zaten bu devirde hiç sıkmayın canınızı ne insanlar var ye iç ortada kal gencken garantilemek lazım
fatum kızz gelip sıkayım o mudurun topuklarına ne gıcık adam oya anlayışsız
pinarrr bikini neyimize anam kız bizim paçalı don neyine yetmiyo ayrıca tatile gitmiyozkine banyodamı giyecem bana lazım deel içim rahat
eliff çok özen gösterince tutmaz o meretler misafire kek yapınca kabarmaz olesine yaparsın başka zaman süper olur kociş bişey derse benım damak dadım böle de sav basından en güzeli
inanılmaz yorgununm havalrdan mıdır nedir bilemiyorum hep yatasım var,ders de çalışamıyorum dogru dürüst bi yandan gelen giden asker ugurlamaya.... bu arada moralimn de çok bozukkk:çok üzgünüm: çok özel arkadaşımı biliyosununz askeriyede subay.. bundan bir kaç yıl önce stres kırıgı olmuş bacagı,bende ilk defa onun sayesinde duymuştuım stresten kırılıyormuş kemikler... iki gün önce ayak bilegim agrıyo diyip doktora gitti şimdi ayak bileginde tekrar kırık var demişler alçıya alacaklarmışşş:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama tam da hafta başaı yıllık iznini alıp istanbula gelmeyi düşünüyordu. şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum??? istanbulda evlerimiz birbine çok uzak minimum 2 saat... en son 14 şubatta gördüm ağlamak istiyorummmmsenağlamasenağlama
yumukum merhaba canım....kız soru sorduk stand da para aldın mı diye cevap yok.....sadece yardımamı gittiydin?
geçmiş olsun canım tahlil sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim,şu kurs olayıda çok güzelmiş ben burda belediyenin kursalrına gidiyorum ücretsizkaydirigubbakcemile3 koca bir spor salonunda haftada 3 gün hocayla birlikte,benim eski hocam hem tanıdıkta süper anlıcanız,pazartesi aerobik,çarşamba pilates,cuma ağırlık ,bizim izmir belediyesi süper çalışıyo anlıcanız hihoyyytah canım ceylinim tez geçer inşallah .....
bende tatlil sonuçlarını aldım enfeksiyondanmış dr. dogru ilacı vermiş devam at bitirene kadar dedi . ama genede bir ultrason çektirelim dedi.....
şu diyet için verdiklerimide aldım ama oda randövü ile gösterilecek hastane özel randövülü çalişiyolar tahlillere bile . neyseki yakın bize .....
o tahlillerede baktım bi sorun yok ya . hatta bu sefer calsuyumuda ölçtürdüm gayet normal yani takviye almamda gerek yok zannımca .
yani uzun lafın kısası diyet yapıp bol sporlu günler beni bekliyo ....
Ha şü lokalede gittim bu gün herhalde 3 saaten fazla yürüdüm bügün beninki duysa hasta hasta ne eetin diye kızar bana .....
aralıga kadar üyelik 100lr. kızlar haftada 3 gün 1 saat haca gözetiminde işter aletlerle ister ayrobik plates tarzı ve sadece oda degil bir sürü kurs var ingilizce bilgi sayar
diksiyon vs vs.
ingilizceye hemen başlarsam ala bilielermiş ama saati ters vakite geliyo ne edeyim bilmiyorum . bakıcaz ...
delikafaduldenŞeniz:1ninca::a015:Oooooo kendikendime konuşuyom yahuuu..zaten benimki yemeğe geldi öptüüüümmmm....
sende dön o zaman 10 kişi hakkın var hiç bulamıyosan git kardeş takıma neyin hep rep var ..sositososito dolanıp gelirsin o zaman kaydirigubbakcemilepınar rep vereyim dedim... bu hatuna daha yeni eferim dedin dolan da gel didi..........
delikafaduldenverçekler tabi Çok üzgünüm çoookgörmedim anacım kaydirigubbakcemile3 standa gitmedim ben canım,ben dikme biçme olayında yardım ettim ama verirler azda olsa bişiler 2 gün geberdik yani görsünler bizide:roflol:
delikafaduldenverçekler tabi Çok üzgünüm çoook
ay tıpkı ben ben çalışsan kesin benimde aklıma yamak gelmiyo ama evde olunca otamatık takmış gibi mutfaga yöneliyoruz ...:1shok::mymeka:laelaelaelaelaeinş. canım verirler büyük ihtimal arkadaş cumartesi alıyo onla birlikte yollarlar büyük ihtimal zaten dedim sıkıştığınızda yardıma gelirim hem bana değişiklik oluyo hemde arkadaşımın dediğine göre biri kesin lazımmış bana alışırlar belki ben başlarım yanlarında çalışmaya zevkli bi iş çünkü sıkılmıyosun hiç akşam nasıl oluyo farketmiyo insan hemde az yemek yeniyokaydirigubbakcemile3 aklıma bile gelmedi 2 gün yemekcokacimcoook
bebişim çok lapa yapıyosun dokunmasın dikkat . öp bende seni iyi akşamlar.....ŞenizŞenizŞenizKızlar ben Çıkıyorum gÖrÜŞÜrÜz yarın bu akŞam yİne lapa yİyeceĞİm
Rabbım gönlünüzün temizligi içindileklerinizi kabul etsin gelinim .....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.:1hug:kızlar alıntı yapıp sayfayı boşuna doldurmıyım dedimm
aebnim pınarım yumukum özgecmmm hepnize çok çok teşekkür ediyorumm dua edin bizim içinnn özledim valla yaaasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?