herkese günaydın hayırlı cumalar fıstıklar öptüm sizi,
nazlım bozma moralini takımlarda ilk kez biri kilo almıyo olabiliyo bazen böle şeyler,
madem o tartı gösterdi seni +++ olarak bu sana ders olsun bebem deki hadi nazl ne yaptın sen toparlan bakem bi,
hafta başı itibariyle yeniden 0 dan diyete başlar gibi sık bi hadi gülüm yapar benim nazlım,
derdim seni gaza getirmek değil yaparsın isteyince yapıyorsun biliyorum ondan sölüyorum gülüm ,
bende hafta sonu salcam hafta başı bi sene önce başladığım gibi 0 dan başlıyorum resetliyorum diyeti...
kızlar benim moralim çok bozuk dün gece abimin askerde nereye gideceği belli oldu askerlik için... BALLI 5'İNCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK üstelik jandarma(((((annem ağlayıp duruyo babam daha iyi gibi ama o da kötü aslında biz kardeşimle iyi görünmeye çalışıyoruz,kısa dönem diye teselli etmeye çalışıyoruz ama nafilee.......dua edin kızlar bizim içinn (((((
bu arada kilom 60.8 ama buna bile sevinemedim....
:1hug:nazlım üzülme bu seni kamçılasın . bak arada hepimiz öyle oluyoruz .....:teselli:günaydın kızlar benim moralim çok bozuk ya sinirlerim bozuldu valla benim tartı beni 61 gösterdi ya bu yazarken bile çok utanıyorum. neden böyle oldu ya. regli olucam ondanmıdır acaba ve kaç gündür gaz topu halindeyim. acayip şişkinlik ver bende çok özür dilerim kızlar.
:1hug:nazlım üzülme bu seni kamçılasın . bak arada hepimiz öyle oluyoruz .....:teselli:
kızlar benim moralim çok bozuk dün gece abimin askerde nereye gideceği belli oldu askerlik için... BALLI 5'İNCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK üstelik jandarma(((((annem ağlayıp duruyo babam daha iyi gibi ama o da kötü aslında biz kardeşimle iyi görünmeye çalışıyoruz,kısa dönem diye teselli etmeye çalışıyoruz ama nafilee.......dua edin kızlar bizim içinn (((((
bu arada kilom 60.8 ama buna bile sevinemedim....
evet nazlım aynı yaz haftaya bildirim yaparım ....aebenim ben hesaplamalara başladım. sen bu hafta izinliydin değilmi kilonu aynı yazacağım.
delikafaduldensabah sabah yeşil zeytin çoğunlukta olmak üzere zeytin domates biber ekmek yedim valla inşaatta çalışanlar ağız tadını biliyo doyamadım vallla olsa gene yerim ama kendime dur dedimm
size bide kötü haberim var benim herüf . lokal işine sıcak bakmadı . yok çok uzakmış nasıl gidecekmişim falan fistan asıl derdini biliyomya neyse . galiba o iş yattı ....bunların hepsinin kıskançlık damarını aldırmak lazım ...kötükedihüso
ben platese gidiyom kızlar .....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?