Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar nasilsiniz bakalim bende gecmisi okudum sporlarinizi yazdim geldimm

Kaptanim danimarka diyetimi yapiosun demissin yook ben tamamen evde olan seylerre ve kafama gore yiyorum tostudr cok seviyorum ketcapli sucuklu yaaaa ama bugun sadece sucuk yedim tost yerine

Hamburgeri ozledim demissin ben diyetteyken ozledigimiz seyleri yeme tarftariyim cnku diyetten snra insan dha cok saldiriyo o yuzden ben bisiyi isteynce yiyorum ama tabi bndr ruffles maximumu ozlememe rgmen 2 aydr yemedim aslinda tadinida unuttum biraz yemesem dha iyi galiba cnku bi kere yersem tadi hep aklima gelicek

Allahim bugun uzerimde bir agirlik bir yorgunluk var ki koltuktan kalkamiyorum yaa bacaklarim ve kalcamin yanlarida cok agriyo ama mecburen hareket lazim yarin mubarek gun cumaaaa

arkadaşlar yarın mısafırım var o yüzden fazla gıremedım 2 çeşit tatlı yaptım ,:18:bi itirafım vartatlı için pudıng yapmıştım bittikten sonra tencereyı kazıdım dayanamadım ben bayılırım parmaklamayı tencereyi şuanda kendımden utanıyorum ben bunu yapamazdım bırı benım sacımı ceksın

slm hanımlar bende spor yaptım geldım ama bugun yaarım saaat yaptım
evde temızledım cocuklara balık corbası yaptım bı kasede ben ıctım bende boyle
sızde durumlar nasıl

balık çorbasımıııı hiç denemedim

saçımı çekcek bir yiğit yokmu??
canım noluyorsun yaaaaa kalk bakayım toparlan kendini saldıkça salarsın daha çok canın sıkılır komşuya gitseydin keşke belki iyi gelirdi benim canım çok sıkıldıgında cam kapı temizlige başlarım 1 ay tail yapmış gibi mutlu olurum

Evet cnm oyle planladim kendimi ama yetisir mi bilemiyorum.aslinda 17snde diil tabi 16sinda ben direk konserr odaklandigim icin cumartesi gunune odaklanmisim
kızlar noluyoruz yaaa kendinize gelin bugün perşembe hatırlatırım yarın tartı günü kalkın biraz spor yapalım

kız sende durdun durdun perşembe pudink yedin

kızlar hava buzzzzzzzzz ama ben yürüyüşe çıkıyorum gelince görüşürüz yarına kadar ne yaparsam kar

ona bende bayılırım. bugün ne yemek ne iş hiç bişi yapasım yoktu. eşim dışardan gelir gemez hani börek yapcakdın dedi. kalktım yufkadan poça gibi bişiler yaptım. yetmedi yanına kek yaptım. birazını kağıt kalıplara gelisini kek kalıbına döktüm. kağıttakilerden 1-2 tane yedim. kendim içinde fırında karnıbahar graten yaptım. kekler hariç güzeldi. 2lt su içtim spor yapmadım v s vs
canım eşim dışardaydı oğlanında uyku vaktiydi olmadı gezme işi. benim burda hiç akrabam arkadaşım yok. temizlik yapmak beni daha çok üzüyor bir allahın kulu kapımı çalıyorki diye başlıyorum.
ben çekerim kaptanım yazı düşünn nasıl olcağını düşün mis misss hamburger mi kıyasa bile gelmez dimi ama hep yedikte bi faydasını görmedik :):)

ben hiç yemedim ama. bekarken öyle hamburger filan çok yemezdim canım. dışarı hayatım çok yoktu. evlenincede en son hamileliğimde yedim. e şimdi oğlan nerdeyse 1.5 yaşında

Montignacın diyeti.
kızlar bu diyeti duydunuzmu hiç. diyetisyenin bana verdiğine benziyor bayada güzel sonuçlar almışlar. hiç bilgisi olan varmı?

o zaman ye bence kaptanım afiyet olsun canın istediyse ye tabi :)

Montignacın diyeti.
kızlar bu diyeti duydunuzmu hiç. diyetisyenin bana verdiğine benziyor bayada güzel sonuçlar almışlar. hiç bilgisi olan varmı?

Evet kaptanim ben biliorum senelr evvel kitabinida okumustum aklimda kalan teksey normal pirinc yerine basmati pirinci yememiz gerektigiydi

Evet kaptanim ben biliorum senelr evvel kitabinida okumustum aklimda kalan teksey normal pirinc yerine basmati pirinci yememiz gerektigiydi

biraz inceledim önceki diyetisyenimin verdiği diyete çok benziyor. sadece öğlen ve akşam ekmek yemiyorsun. protein ve karbon hidratı karıştırmıyorsun.
yani et ile sebze birlikte tüketilmiyor.
ölçüde yokmuş ama benim diyetisyenim ölçü ve ekmek vermişti.

slm kızlar nasılsınız valla ben ccuklarla ugrasıp duruyorum
yemegımı yedım bakalım yarın sabah kac cıkcam ınanın cok merk edıyorum...
kemerı bugun 20 dk yaptım bakalım ınsallah zamanla gorcem faydasını ınsallah...

kizlar bende menumu veriym

1.ogun:1.5dilim kePek ekmegi,1yumurta,4m sucuk,lihgt surme Peynir

2.ogun:tavuklu bezelye cacik 1 dlm ekmek

3.ogun:dürüm, zytnyagli pirasa 1 dlm ekmek

Kacamak:1 dilim Pasta

Su:2000 ml

Spor:1saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…