ay ne guzel ınsallah bende yararını gorurum ınsallah bende 15 dk cıkarayım barı daha ıyı olur...
slm hanımlar bende spor yaptım geldım ama bugun yaarım saaat yaptım
evde temızledım cocuklara balık corbası yaptım bı kasede ben ıctım bende boyle
sızde durumlar nasıl
bugün yataktan zorla kalktım resmen. oğlan uyuyacak bahanesiyle komşuyada gitmedim. eşim berbere oğlan uykuya ben yine yanlız. eşime börek yapıyım dedim. onu bile canım istemedi.
pek enerji değilim ama bugün 1 mart yeni bir ay başlıyor. yani yaza 1 adım daha yaklaşıyoruz. hadi bakalım.
canım noluyorsun yaaaaa kalk bakayım toparlansaçımı çekcek bir yiğit yokmu??
kızlar noluyoruz yaaa kendinize gelin bugün perşembe hatırlatırım yarın tartı günü kalkın biraz spor yapalımEvet cnm oyle planladim kendimi ama yetisir mi bilemiyorum.aslinda 17snde diil tabi 16sinda ben direk konserr odaklandigim icin cumartesi gunune odaklanmisim
arkadaşlar yarın mısafırım var o yüzden fazla gıremedım 2 çeşit tatlı yaptım ,:18:bi itirafım vartatlı için pudıng yapmıştım bittikten sonra tencereyı kazıdım dayanamadım ben bayılırım parmaklamayı tencereyi şuanda kendımden utanıyorum ben bunu yapamazdım bırı benım sacımı ceksın
canım misafir geldi kalaktımben burdayım fatoşcumNasılsın
evet canım çok soğuksporu evde yaptın herhalde havalar çok soguk dışarı çıkılacak gibi degil
yarın söylüyoruz dimi kg ları
ona bende bayılırım. bugün ne yemek ne iş hiç bişi yapasım yoktu. eşim dışardan gelir gemez hani börek yapcakdın dedi. kalktım yufkadan poça gibi bişiler yaptım. yetmedi yanına kek yaptım. birazını kağıt kalıplara gelisini kek kalıbına döktüm. kağıttakilerden 1-2 tane yedim. kendim içinde fırında karnıbahar graten yaptım. kekler hariç güzeldi. 2lt su içtim spor yapmadım v s vsarkadaşlar yarın mısafırım var o yüzden fazla gıremedım 2 çeşit tatlı yaptım ,:18:bi itirafım vartatlı için pudıng yapmıştım bittikten sonra tencereyı kazıdım dayanamadım ben bayılırım parmaklamayı tencereyi şuanda kendımden utanıyorum ben bunu yapamazdım bırı benım sacımı ceksın
canım eşim dışardaydı oğlanında uyku vaktiydi olmadı gezme işi. benim burda hiç akrabam arkadaşım yok. temizlik yapmak beni daha çok üzüyor bir allahın kulu kapımı çalıyorki diye başlıyorum.balık çorbasımıııı hiç denemedim
canım noluyorsun yaaaaa kalk bakayım toparlankendini saldıkça salarsın daha çok canın sıkılır komşuya gitseydin keşke belki iyi gelirdi benim canım çok sıkıldıgında cam kapı temizlige başlarım 1 ay tail yapmış gibi mutlu olurum
kızlar noluyoruz yaaa kendinize gelin bugün perşembe hatırlatırım yarın tartı günü kalkın biraz spor yapalım
kız sende durdun durdun perşembe pudink yedin
ben çekerim kaptanım yazı düşünn nasıl olcağını düşün mis misss hamburger mikıyasa bile gelmez dimi ama hep yedikte bi faydasını görmedik :):)
ona bende bayılırım. bugün ne yemek ne iş hiç bişi yapasım yoktu. eşim dışardan gelir gemez hani börek yapcakdın dedi. kalktım yufkadan poça gibi bişiler yaptım. yetmedi yanına kek yaptım. birazını kağıt kalıplara gelisini kek kalıbına döktüm. kağıttakilerden 1-2 tane yedim. kendim içinde fırında karnıbahar graten yaptım. kekler hariç güzeldi. 2lt su içtim spor yapmadım v s vs
canım eşim dışardaydı oğlanında uyku vaktiydi olmadı gezme işi. benim burda hiç akrabam arkadaşım yok. temizlik yapmak beni daha çok üzüyor bir allahın kulu kapımı çalıyorki diye başlıyorum.
ben hiç yemedim ama. bekarken öyle hamburger filan çok yemezdim canım. dışarı hayatım çok yoktu. evlenincede en son hamileliğimde yedim. e şimdi oğlan nerdeyse 1.5 yaşında
kızlar hava buzzzzzzzzz ama ben yürüyüşe çıkıyorum gelince görüşürüz yarına kadar ne yaparsam kar
Montignacın diyeti.
kızlar bu diyeti duydunuzmu hiç. diyetisyenin bana verdiğine benziyor bayada güzel sonuçlar almışlar. hiç bilgisi olan varmı?
Evet kaptanim ben biliorum senelr evvel kitabinida okumustum aklimda kalan teksey normal pirinc yerine basmati pirinci yememiz gerektigiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?