Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu aralar benim istahim acildi sanki ya acaba gece yatiyorum leptin salgiliyamiorum diyemii ya
Oysa 17 sinde 89 olmus olmam gerekliii
mart 17 demi 89 olacaktın

Geçmiş olsun.Benim 8 yaşındaki kızımında dişleri çürük.çok antibiyotik içti.
içmeseler iyi ama bazen mecbur kalıyorsun benim büyük oglum 12 yaşında daha 2 şişe antibiyotik içti kızımda 6 oda 2 şişe ama ortancam maalesef sayısını bile hatırlamıyorum

Canım benim eve gelmem 8.30 oluyor.Sonra yemek ye falan ancak 9.00 oluyor.
zor canım çalışan anne olmak rabbim yardımcın olsun

Bence normalde içilmez.Ama kaçamak yapılır.
ben bugün içtim

sabah aç karnına sirkeli su mideyi delmez mi ya sürekli içince?
yok canım delmez ben ılık suyla içemiyorum bogazımı yakıyo normal suyla içiyorum hıı benim mide rahatsızlıgımada iyi geldi midem agrıyınca tokta olsam 1 tatlı kaşıgı içerim iyigelir ama tabi herkeze aynı etkiyi göstermeye bilir

Teşekkürederim.Gerçi dikkat etmeme rağmen bağırsak problemim olduğu için az kilo veriyorum.
o çok zor bir durum

nekadan güzelbir günaydın öyle sanada canım

hu huuuuuuu kızlar nerelerdesiniz bugün songün herkez spormu yapıyor yoksa
sabah kahvaltıya misafirlerim vardı onları şimdi ugurladım arkadaşların kahvaltı faslı benim zayıflamama engel oolmaz inşallah 3 günde bir kahvaltıdayız :97::97:

nasılsınız

kahvaltıda
sabah
taze soğanlı 1 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
çay
arada 1 portakal

slm hanımlar bende spor yaptım geldım ama bugun yaarım saaat yaptım
evde temızledım cocuklara balık corbası yaptım bı kasede ben ıctım bende boyle
sızde durumlar nasıl

valla olsada olmasada bıraktım bacım
Canim 1gun araver birsey olmaz sadece seni cuma gunu seni gecerim
yarışma bidahaki cumaya :)
kız sen danimarka diyetimi yapıyon onda da böyle bol bol tost var.
Kaptan benim grup arkadasim bugunde yok aaaa tek kaldm
eskiden olsa saçını çekerdimde stajdan dolayı yoğun anlıyorum onu canım. yoksa buranınn her lafa cevabı olanlarındandır o öyle pısırık sessiz bir tip değildir. gelir merak etme :) zayıflamadan bırakmaz yakamızı
Slm bayanlaarr. Dün gelemedim yine. :26: Ama bugün burdayımm.
ben ne dedim :)
yaa sen kilo veremiyon demedimki merve çok azimli. aslında ikinizde çok enerjiksiniz birbirinize iyi gelirsiniz diye düşünüyorum
deliye hergün bayram bacım. dört duvar arasında
günaydınn herkese ben hala yatıyorum 2 gündür okula gidemiyorum kusura bakmayın lütfen çok giremiyorum

cumaya listeye alcam seni gelirsen ama çok kötüysen zorlama kendini.

bugün yataktan zorla kalktım resmen. oğlan uyuyacak bahanesiyle komşuyada gitmedim. eşim berbere oğlan uykuya ben yine yanlız. eşime börek yapıyım dedim. onu bile canım istemedi.
pek enerji değilim ama bugün 1 mart yeni bir ay başlıyor. yani yaza 1 adım daha yaklaşıyoruz. hadi bakalım.

ipo dün için bana yarım saat yaz canım

valla diyetisyenim epeyce döktürmüş ama sanki yersem iki kat olurmuşum gibi.
kendim yemek için bile yemek yapmaya isteğim yok. noluyor bana yaa :26:

şöyle şok diyetlere filan bakıyorumda açlıktan ölürmüşüm gibi geliyor ama normalde de öyle aşırı yemiyorum aaslında.
kızlar ben hamburgeri çok özledim yaa

bugün daha iyiyim öksürüğüm var ama yataktan kalktım sonunda:)yarın spor diyet tam gaz başlıyorum

Cnmm ben onceleri 15 dkka yapiyodum sonradan 30 dkkaya cikardim ve zarari yerine cok faydasini gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…