mart 17 demi 89 olacaktınBu aralar benim istahim acildi sanki ya acaba gece yatiyorum leptin salgiliyamiorum diyemii ya
Oysa 17 sinde 89 olmus olmam gerekliii
içmeseler iyi ama bazen mecbur kalıyorsun benim büyük oglum 12 yaşında daha 2 şişe antibiyotik içti kızımda 6 oda 2 şişe ama ortancam maalesef sayısını bile hatırlamıyorumGeçmiş olsun.Benim 8 yaşındaki kızımında dişleri çürük.çok antibiyotik içti.
zor canım çalışan anne olmak rabbim yardımcın olsunCanım benim eve gelmem 8.30 oluyor.Sonra yemek ye falan ancak 9.00 oluyor.
ben bugün içtimBence normalde içilmez.Ama kaçamak yapılır.
yok canım delmez ben ılık suyla içemiyorum bogazımı yakıyo normal suyla içiyorum hıı benim mide rahatsızlıgımada iyi geldi midem agrıyınca tokta olsam 1 tatlı kaşıgı içerim iyigelir ama tabi herkeze aynı etkiyi göstermeye bilirsabah aç karnına sirkeli su mideyi delmez mi ya sürekli içince?
o çok zor bir durumTeşekkürederim.Gerçi dikkat etmeme rağmen bağırsak problemim olduğu için az kilo veriyorum.
nekadan güzelbir günaydın öyle sanada canım
ben burdayım fatoşcumcanım sıkılıyo kızlar nerdesiniz gelin muhabbet edek
1 saat spor yaz bacım bana
valla olsada olmasada bıraktım bacımselam canım arada sıkılıyor insan birgün bırakmayla bişi olmaz sonra fazlasıyla verirsin birde uzun zamandır kendimi iyi hissetmiyorum diyorsun onunda etkisi olabilir
2.5-3 lt su ögrendigim iyi oldu ben zararıolur diye duymuştum 2 lt geçmezdim şimdi daha fazla içe bilirim
içerimde evde kavga çıkıyo wc den hiç çıkmıyorsun diye kapıda kuyruk oluşuyo
yarışma bidahaki cumaya :)Canim 1gun araver birsey olmaz sadece seni cuma gunu seni gecerim
kız sen danimarka diyetimi yapıyon onda da böyle bol bol tost var.Kizlar bnde menumu yaziyim
1.ogun: 1 tost 1 yumurta
2.ogun: 1 tost
3.ogun: 4 tane mücver 1 kase cacik 1 dlm kepek ekmegi
Yemekten sonra: 1 catal pasta 1 elma
Su:1950 ml
Spor:40 dk yuruyus+20 dk yuruyus+20 sag 20 sol bacak acma kapama
eskiden olsa saçını çekerdimde stajdan dolayı yoğun anlıyorum onu canım. yoksa buranınn her lafa cevabı olanlarındandır o öyle pısırık sessiz bir tip değildir. gelir merak etme :) zayıflamadan bırakmaz yakamızıKaptan benim grup arkadasim bugunde yok aaaa tek kaldm
ben ne dedim :)Slm bayanlaarr.Dün gelemedim yine. :26: Ama bugün burdayımm.
yaa sen kilo veremiyon demedimki merve çok azimli. aslında ikinizde çok enerjiksiniz birbirinize iyi gelirsiniz diye düşünüyorumKaptanım keşke kendimizi yermemizi isteseydin, daha kolay olurdu.
Hmm, bir düşünelim. Sanırım ben kendimin en çok objektifliğini seviyorum. Bir konuda gerçekten objektif olabiliyorum ve bu da beni vicdanen çok rahatlatıyor. :112:
Aşkolsun kaptanım ya, tmm, pek kilo veremiyorum da böyle deçarpılmaz ki insanın yüzüne.
Ama ben bu hafta kilo verdim bi kerem. İnş cumaya tekrar almazsam yani.
Ohh, iyi olmuş tatlışım, bol eğlenceler. Kimin konseri diye soracaktım ama cvp ımı başka bir mesajından aldım zaten.
deliye hergün bayram bacım. dört duvar arasındaBence diyete çok uygun değil, özellikle de hazır olanlar. Ama içilmez damgası yiyeceğini de sanmıyorum. Yani o gün 1 bard sıcak çikolata içmişindir 1-2 zeytin eksik yemişindir. O kadar yani bence. :112:
Yarına kendine gelirsin inş kaptancm. :112: Olmadı bi kaç gün tatil yaparsın. :112:
İpocm, tecrübeyle sabit. Uykumu düzene soktuğumda kilo verişimde kendiliğinden düzene giriyor. Uyku düzeni bence bu süreçte önemli bir yer kaplıyor. :112:
Bak senin sesini duyup gelmişim.
günaydınn herkese ben hala yatıyorum 2 gündür okula gidemiyorumkusura bakmayın lütfen çok giremiyorum
saçımı çekcek bir yiğit yokmu??
valla olsada olmasada bıraktım bacım
yarışma bidahaki cumaya :)
kız sen danimarka diyetimi yapıyon onda da böyle bol bol tost var.
eskiden olsa saçını çekerdimde stajdan dolayı yoğun anlıyorum onu canım. yoksa buranınn her lafa cevabı olanlarındandır o öyle pısırık sessiz bir tip değildir. gelir merak etme :) zayıflamadan bırakmaz yakamızı
ben ne dedim :)
yaa sen kilo veremiyon demedimki merve çok azimli. aslında ikinizde çok enerjiksiniz birbirinize iyi gelirsiniz diye düşünüyorum
deliye hergün bayram bacım. dört duvar arasında
cumaya listeye alcam seni gelirsen ama çok kötüysen zorlama kendini.
önemli degıl arkadasım sen ıyıleşmene bak geçmiş olsun
ıyı gceler kızlar mısafırım vardı sımdı gıttıler
yarın ılk ısım kemerın markasını yazmak olacak zubuscum cocukları uyttum ses olmasın dıye
ıpocum ben gunde 10 dk takıyorum kemerı oyle yazıyo ıcınde ama daha fazlada yapanlar var sen ne kadar yapıyodun,
bıde acayıp tıtretıyo her tarafım kasılıyo valla ama cok ıyı seyler duydum bı yandanda kalbe zararlı dıye duydum ama oyle olsa pıyasaya surerlermı kı
merve bakıyorum bu hafta ıyı geleceksın gıbı takıma ver kız ıyıce azımlendır hepımızı...
sırkelı su aksıne cok ıyıymıs arastırdım zaten bal su sıkre karıstırıyosun
1 tk bal 1 tk sırke a bardak ılık su aldı esım yarın sabah baslıcam bakalım..
mart 17 demi 89 olacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?