menüm
sabah:1 ema
öğlen:1 kase sütlaç
akşam:ciğer,1 dilim ekmek[/QUOTE
çok az yemişsin.
Slm bayanlaarr.Dün gelemedim yine. :26: Ama bugün burdayımm.
Memnun kaldığın için sordum.Markası varmı?
bu hafta ödev vermediğimi gördüm. bu haftanın ödevi en çok sevdiğiniz yeriniz yada yönünüzü. hergün en az 1 cümle ile anlatacaksınız. tekrarlıyorum hergün...
misal: dudaklarımı çok beğenirim.
en çok kırmızı rengi yakıştırırım.
arkadaşlarım pembeyle daha güzel olduğumu düşünüyor.
dudaklarımı hafif büzdüğümde a sanatçısına benzerim.
bunları sallıyorum tabiki. kendinizi yazılı şekilde övmenizi istiyorum. bir huyunuzda olabilir bu. kendimizi sevmek için bir adımda böyle atalım.
anissa --zubus süpriz bir sonuç bekliyorum bakalım
ecz.imis --merve10er burdaki gözdem merve
ipo --fatos0808(ikinizi özellikle eş yaptımki çok istikrarlı kilo veriyorsunuz. bence takım içindeki en güçlü rekabet sizde.
t-seda --yst38 valla seda beni geçer gibi.
nil2908 --beyazzambak --tugkay2000 (mükeyyefin bu hafta olmamasından dolayı siz 3 nüzü eşleştirdim. haftaya mükeyyef yerine biri gelirse düzenlemeyi yeniden yaparız
değişiklik isterseniz söyleyin kızlar.
Ay kizlar sokaktyadim yeni geldim yaa bi biletixden bi konser bileti aliyim dedim canim
Cikti yaniii ... Bodrumda ve muglada biletix gisesi olmadigi icin internettn kartla almak zorunda kaldim snra bi baktim kurye getrmiomus bodruma biletiiii snra biletixi aradim kart anmemin ustune oldugu icin bna bi mail attilar bnde tarayii olmadigi icin internet kafeye gttm onu bastirdim snra formu annemmis gbi doldurdum ve onlara fakslattim snra aradim
Onayladilar muglaya konsere gdncr kimligimle mekanin kapisindaki giseden 2 saat evvel alicam
Oha fln oldum yaniii grup bu kadar caba sarfettigimi gorse bni sahneye cikartirdi valla hahaaha
Bu arada sokakta 40 dk yurudum
beni utandırıyorsun kaptanımama ben seni utandırmayacağım
Hoş geldin.Seni özlemiştik.
ECz.imisim hosgeldinnn cnmm nasilsinnn
Kaptanım keşke kendimizi yermemizi isteseydin, daha kolay olurdu.
Hmm, bir düşünelim. Sanırım ben kendimin en çok objektifliğini seviyorum. Bir konuda gerçekten objektif olabiliyorum ve bu da beni vicdanen çok rahatlatıyor. :112:
Aşkolsun kaptanım ya, tmm, pek kilo veremiyorum da böyle deçarpılmaz ki insanın yüzüne.
Ama ben bu hafta kilo verdim bi kerem. İnş tekrardan almazsam yani.
Ohh, iyi olmuş tatlışım, bol eğlenceler. Kimin konseri diye soracaktım ama cvp ımı başka bir mesajından aldım zaten.
Oo
ooo grup arkadasim gelmis hosgeldin ecz nasilsin
şimdiiik bu eşleşmeler pazartesinden itibaren geçerli
kiloları yakın olanları eşledimki yarış hırsı artsın.
haftaya cuma gruplar arası sonuca takım içi sonuca ve genel cuma yerışmasına bakıcaz.
ayrıca herkesin mesajlarını saymak benim için yorucu oluyor. birbirinizi takip edip hesap sorcaksınız niye gelmedin niye yazmadın vsvs.
tamammıdır?
bugün herkes ödevini yaptımı?
Kizlar bende yatiyorum hepinize iyi geceler acayip midem kazinmaya basladii yaa
Bu arada kitap yazmaya basladim bakalim devam ettirebilicekmiyim
kaptancım öncelikle günaydın benim takım arkadaşım dün hiç uğramadı acaba bi problemmi oldu nettimi kesik gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum gerçi anissa la 1 kg rekabetimiz var bu hafta ama zaten kazanan belli 2. bakmak lazımecz 4 gözle bekliyorum ortam kızışsın lütfen
vay arkadaşımın yazarlık özellikleride varmış ben okumayı çok severim imzalı isterim
kızlar diyette sıcak çikolata içilmelimi sizce bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim
selam kızlar kaynatmışınız maşallah.
bugün diyetisyen günümdü. halsiz ve hasta hissediyorum kendimi çok soğuktu hava. eşime bugün diyet yapmıycam dedim. oda yürürken pasta alalımmı dedi. bende atlamadım doğrusu istiyorsan al dedim. dışarda tavuk dürüm yedim ama hayal kırıklığı oldu benim için özlediğim lezzeti bulamadım.
diyetisyenim çok iyiydi. günlük 2.5-3lt su içeceksin dedi. çok güzel kilo vermişin bünyen yorulmuş kilo vermen yavaşlayabilir dedi.
işte böyle. bakalım ne olacak. 15 gün sonra randevum var. yarında oturmam var. ama ben şuan gitmek istemiyorum. yarın olsun bakalım hayırlısıyla.
Bu aralar benim istahim acildi sanki ya acaba gece yatiyorum leptin salgiliyamiorum diyemii yaa
Oysa 17 sinde 89 olmus olmam gerekliii
Kaptan benim grup arkadasim bugunde yok aaaa tek kaldm
bende iyiyim mervecim çok güzel bir öeneri verdin beyendim bnu sağol tatlımmtatlım iyiyim sağolasın sen nasılsın, sıcak çikolata demişsin ya onu anca lıght sutle bitter çıkolatayıda benmari usulü eritip karıştırıp öyle içe bilirsin(şekersiz) diyetisyenim bana vermişti
bende emin olamadım fatoşcum ama paketin üzerinde kalori tablosu falanda yoktugeçmiş olsun canım diş ağrısı düşmanıma vermesin allah
çok iyimiş ama ben içemiyorum istiğfra ettiriyo bana
kalorisi düşük diye biliyorum ama
anladım canım ben pek sevmem kırmızı eti dahaçok balık tavuk kıyma yerim heleki etli nohut fasulye falan hiç bana göre değilarıfe bacım et turu tek yedıgım kıymadır yanı kofte obur turlu agzıma surmem onun yerıne kuru baklagıl tuketıyorum
sıcak cıkolatadan bısey olmaz ya bence ...
fatos ablamda oyleydı 1 haftada alıstı valla bende yarın denıcem esıme getıttırıyım bugunde..
selam kaptanım nasılsın hayırdır ya üşüttünmü yoksam geçmiş olsun hadi bakalaım 15 gün sonra şaşırtı ver diyetisyeniselam kızlar kaynatmışınız maşallah.
bugün diyetisyen günümdü. halsiz ve hasta hissediyorum kendimi çok soğuktu hava. eşime bugün diyet yapmıycam dedim. oda yürürken pasta alalımmı dedi. bende atlamadım doğrusu istiyorsan al dedim. dışarda tavuk dürüm yedim ama hayal kırıklığı oldu benim için özlediğim lezzeti bulamadım.
diyetisyenim çok iyiydi. günlük 2.5-3lt su içeceksin dedi. çok güzel kilo vermişin bünyen yorulmuş kilo vermen yavaşlayabilir dedi.
işte böyle. bakalım ne olacak. 15 gün sonra randevum var. yarında oturmam var. ama ben şuan gitmek istemiyorum. yarın olsun bakalım hayırlısıyla.
SAĞOL CANIM SANADA ÇOK CANIN YANIYOR MUsagolcanım bugün mahvoldum şimdi daha iyiyim ama hiç bişi yiyemiyom
agfiyet olsun
baklagilde iyi fikir eee bozmuş ayılmassın ozaman
sagol canım
menünde güzel agfiyet olsun
yaptık bir kaçamak zubusumBence normalde içilmez.Ama kaçamak yapılır.
aynen nilcim bende 4 gözle havaların ısınmasını bekliyorum yürümek içinyok bacım nerde balık tavuk hıc bırını yıyemıyorum neyse ben boyle dıyetten dıyete atlaya atlaya verecem bu kıloları galıba
benım acıl gunluk yuruyuslere baslamam lazım ama hava sartları ıste
21 aralıkdan berı dıyetteyım ya gercı kacırdıgım yedıgım falanda oldu ama yınede ıyı verdım gobegım sıkılasmaya basladı kemerde aldım ya etkısı vr galıb
evet ya havalar düzelsede yürüyüş yapsak yoksa bu kiloların gideceği yok
anladım eczcim çok sağol önerin içinBence diyete çok uygun değil, özellikle de hazır olanlar. Ama içilmez damgası yiyeceğini de sanmıyorum. Yani o gün 1 bard sıcak çikolata içmişindir 1-2 zeytin eksik yemişindir. O kadar yani bence. :112:
Yarına kendine gelirsin inş kaptancm. :112: Olmadı bi kaç gün tatil yaparsın. :112:
İpocm, tecrübeyle sabit. Uykumu düzene soktuğumda kilo verişimde kendiliğinden düzene giriyor. Uyku düzeni bence bu süreçte önemli bir yer kaplıyor. :112:
Bak senin sesini duyup gelmişim.
günaydın canım benimmm nasılsıngünaydınnnnn , günaydınnnnnn, günaydınnnnn uyanın kızlarrrrrr
gunaydın kızlar
zubuscum abtronıc2 kemerın adı
baya bı tıtretıyo adamı
cok yorgun uyandım bu sabah hıc bısey yapasım yok valla...
günaydın canım nasılsın bugün hayırdır bahar yorgunluğumu vurdu sizi ya kaptada halsiz yorgun
günaydınn herkese ben hala yatıyorum 2 gündür okula gidemiyorumkusura bakmayın lütfen çok giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?