Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım keşke kendimizi yermemizi isteseydin, daha kolay olurdu.
Hmm, bir düşünelim. Sanırım ben kendimin en çok objektifliğini seviyorum. Bir konuda gerçekten objektif olabiliyorum ve bu da beni vicdanen çok rahatlatıyor. :112:

Aşkolsun kaptanım ya, tmm, pek kilo veremiyorum da böyle deçarpılmaz ki insanın yüzüne.
Ama ben bu hafta kilo verdim bi kerem. İnş cumaya tekrar almazsam yani.

Ohh, iyi olmuş tatlışım, bol eğlenceler. Kimin konseri diye soracaktım ama cvp ımı başka bir mesajından aldım zaten.

beni utandırıyorsun kaptanım ama ben seni utandırmayacağım

Son düzenleme:

ooo grup arkadasim gelmis hosgeldin ecz nasilsin

Oo, yani bir de gruplar arası yarışıyoruz. Yani grup arkadaşımızın bizden az vermesini değil bizim ondan daha çok vermemizi istiyoruz. Güzeeell.

Kizlar bende yatiyorum hepinize iyi geceler acayip midem kazinmaya basladii yaa

Bu arada kitap yazmaya basladim bakalim devam ettirebilicekmiyim

Hadi hayırlı olsun ipocm. Güzel olur inş. :112:

Burdayım cnmcm. Geldim. Dün yine kendimden geçerek bitirmişim günü ama merak etme, diyetimden geçmedim henüz.

vay arkadaşımın yazarlık özellikleride varmış ben okumayı çok severim imzalı isterim

Ben de imzalı isteriiimm.

kızlar diyette sıcak çikolata içilmelimi sizce bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim

Bence diyete çok uygun değil, özellikle de hazır olanlar. Ama içilmez damgası yiyeceğini de sanmıyorum. Yani o gün 1 bard sıcak çikolata içmişindir 1-2 zeytin eksik yemişindir. O kadar yani bence. :112:

Yarına kendine gelirsin inş kaptancm. :112: Olmadı bi kaç gün tatil yaparsın. :112:

Bu aralar benim istahim acildi sanki ya acaba gece yatiyorum leptin salgiliyamiorum diyemii yaa

Oysa 17 sinde 89 olmus olmam gerekliii

İpocm, tecrübeyle sabit. Uykumu düzene soktuğumda kilo verişimde kendiliğinden düzene giriyor. Uyku düzeni bence bu süreçte önemli bir yer kaplıyor. :112:

Kaptan benim grup arkadasim bugunde yok aaaa tek kaldm

Bak senin sesini duyup gelmişim.

Bende iyiyim canim ikimizde cok kilo verelim gruplr icinde encok biz vermis olalim

ıyı gceler kızlar mısafırım vardı sımdı gıttıler
yarın ılk ısım kemerın markasını yazmak olacak zubuscum cocukları uyttum ses olmasın dıye
ıpocum ben gunde 10 dk takıyorum kemerı oyle yazıyo ıcınde ama daha fazlada yapanlar var sen ne kadar yapıyodun,
bıde acayıp tıtretıyo her tarafım kasılıyo valla ama cok ıyı seyler duydum bı yandanda kalbe zararlı dıye duydum ama oyle olsa pıyasaya surerlermı kı
merve bakıyorum bu hafta ıyı geleceksın gıbı takıma ver kız ıyıce azımlendır hepımızı...
sırkelı su aksıne cok ıyıymıs arastırdım zaten bal su sıkre karıstırıyosun
1 tk bal 1 tk sırke a bardak ılık su aldı esım yarın sabah baslıcam bakalım..

gunaydın kızlar
zubuscum abtronıc2 kemerın adı
baya bı tıtretıyo adamı
cok yorgun uyandım bu sabah hıc bısey yapasım yok valla...

bende iyiyim mervecim çok güzel bir öeneri verdin beyendim bnu sağol tatlımm
geçmiş olsun canım diş ağrısı düşmanıma vermesin allah

çok iyimiş ama ben içemiyorum istiğfra ettiriyo bana

kalorisi düşük diye biliyorum ama
bende emin olamadım fatoşcum ama paketin üzerinde kalori tablosu falanda yoktu
anladım canım ben pek sevmem kırmızı eti dahaçok balık tavuk kıyma yerim heleki etli nohut fasulye falan hiç bana göre değil
inşallah olmaz ben dayanamayıp 1 fincen hüplettim :)
selam kaptanım nasılsın hayırdır ya üşüttünmü yoksam geçmiş olsun hadi bakalaım 15 gün sonra şaşırtı ver diyetisyeni olsun
bende çok su içerim günde 2,5 3 bulur oturmaya gitmek istemiyosan zorlama canım
sagolcanım bugün mahvoldum şimdi daha iyiyim ama hiç bişi yiyemiyom

agfiyet olsun

baklagilde iyi fikir eee bozmuş ayılmassın ozaman

sagol canım
menünde güzel agfiyet olsun
SAĞOL CANIM SANADA ÇOK CANIN YANIYOR MU
Bence normalde içilmez.Ama kaçamak yapılır.
yaptık bir kaçamak zubusum

günaydınn herkese ben hala yatıyorum 2 gündür okula gidemiyorum kusura bakmayın lütfen çok giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…