çok geçmiş olsun.bende çok hastalandım.ama şimdi iyiyim.günaydınn herkese ben hala yatıyorum 2 gündür okula gidemiyorumkusura bakmayın lütfen çok giremiyorum
Benimde çok hoşuma gider.Zaten böyle herşey hoşuma gide gide bu duruma geldim.normalde balıgı hıc sevmem ama corbası hosuma gıttı sarmısaklı hersey hosuma gıder benım zaten..
Tamam canım çok saol.ıyı gceler kızlar mısafırım vardı sımdı gıttıler
yarın ılk ısım kemerın markasını yazmak olacak zubuscum cocukları uyttum ses olmasın dıye
ıpocum ben gunde 10 dk takıyorum kemerı oyle yazıyo ıcınde ama daha fazlada yapanlar var sen ne kadar yapıyodun,
bıde acayıp tıtretıyo her tarafım kasılıyo valla ama cok ıyı seyler duydum bı yandanda kalbe zararlı dıye duydum ama oyle olsa pıyasaya surerlermı kı
merve bakıyorum bu hafta ıyı geleceksın gıbı takıma ver kız ıyıce azımlendır hepımızı...
sırkelı su aksıne cok ıyıymıs arastırdım zaten bal su sıkre karıstırıyosun
1 tk bal 1 tk sırke a bardak ılık su aldı esım yarın sabah baslıcam bakalım..
Tamam canım saol.gunaydın kızlar
zubuscum abtronıc2 kemerın adı
baya bı tıtretıyo adamı
cok yorgun uyandım bu sabah hıc bısey yapasım yok valla...
arkadaşlar yarın mısafırım var o yüzden fazla gıremedım 2 çeşit tatlı yaptım ,:18:bi itirafım vartatlı için pudıng yapmıştım bittikten sonra tencereyı kazıdım dayanamadım ben bayılırım parmaklamayı tencereyi şuanda kendımden utanıyorum ben bunu yapamazdım bırı benım sacımı ceksın
Bende hacıoğlu peymacunu özledim.fırsat bulup gidip yiyemedim.Kizlar nasilsiniz bakalim bende gecmisi okudum sporlarinizi yazdim geldimm
Kaptanim danimarka diyetimi yapiosun demissin yook ben tamamen evde olan seylerre ve kafama gore yiyorum tostudr cok seviyorum ketcapli sucuklu yaaaa ama bugun sadece sucuk yedim tost yerine
Hamburgeri ozledim demissin ben diyetteyken ozledigimiz seyleri yeme tarftariyim cnku diyetten snra insan dha cok saldiriyo o yuzden ben bisiyi isteynce yiyorum ama tabi bndr ruffles maximumu ozlememe rgmen 2 aydr yemedim aslinda tadinida unuttum biraz yemesem dha iyi galiba cnku bi kere yersem tadi hep aklima gelicek
Ay bende yarin sabah icin cok heyecanliyim ilk defa boyle hissediorum halbuki hic kilo vermedim yani ilginccc bi his hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?