Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım çok saol.

Bende çok severim böyle şeyleri sıyırmayı.kızlarda öğrendiler.Böyle şeyler pişirince kızlar kedi gibi bekliyolar başını.

Bende hacıoğlu peymacunu özledim.fırsat bulup gidip yiyemedim.

bu günki menüm
sabah pastane simidi
arada simidi bitirdim
öğle sebze çorbası,ufak bi tavuk
arada 1tane susamlı çubuk kraker
yarım saat sonra kakaolu puding
akşam kavurmalı yumurta,kırmızı biber turşusu
2 lt su
yeşil çay

Puding siyirdim diye ara ogunlerimi yemedim cunku yarin hayal kiriklgina ugramak istemiyrum yarin cok erken kalkiccm yemkleri yapmak icin ilk kg bildirimini ben yaparim herhalde

Kaptanım ben yarın sabah giremem herhalde bildirim yapim.
Başlangıç 86
geçen hafta 76
bu hafta 76
giden 0
toplam giden 10 kilo
spor yok
boy 165
yaş 36

Kaynanama bırakacak
bildiirim yapayım şimdiden
121 geçen hafta
120.50 bu hafta
giden
500 gr

Ay bende yarin sabah icin cok heyecanliyim ilk defa boyle hissediorum halbuki hic kilo vermedim yani ilginccc bi his hahaha

Tabii ben yine uyuyakalmışım. Uykum arasında aklıma düştünüz. Hemen bildirimimi yapıp uykuma devam edicem. Sabah çıkmadan önce giremem büyük olasılıkla. Ben bu haftayı 71.5 kg ile kapatıyorum kaptanım. Bir ara 71.2 leri filan da görür gibi oldum ama bu sabah hoop fırlamıştı yeniden ibre. Yani sanırım bildirim satırım şöyle bir şey oluyor kaptanım;

Ecz.imis (72.9 / 71.5 / 0,3 / %0,4 ) 242. etapta izne ayrılmıştı. Verdiği kilo 5'e bölündü.

Umarım doğru olmuştur. :112: Yarın akşam görüşmek ümidiyle kızlar.

Son düzenleme:
Mervee, sen naptın bu arada bu hafta?? Kesin geçmişindir beni ama olsun, en azından diğerlerini geçelim birlikte di mi ama.

Dayanamadım, gece gece çizelgemi de değiştirdim. BKI m 23.9 olmuş. E bu da bir şeydir. 24 ve altı normal daha doğrusu sağlıklı sayılabiliyor sanırım. Yani aklımda öyle kalmış, yanlış kalmış olabilir tabii.

Öptüm hepiciğinizi. Yarın akşama güzel haberlerinizi alırım inş.

Hmm, bu arada kaptanım, sanki yüzdemde bir gariplik var gibi ama çözemedim bu kafayla. Muhakkak kontrol et. :112:

Ya kaptanım, tam çıkıyordum, bir baktım, 4 mesaj yazmışım. Şimdi 1 mesaj için puanım kırılmasın dedim. Bir de bu mesajı yazdım. Hmm, mesaj konusu mu? O belli cnm, hepinizi bir kez daha koccaman öpüyorum kızlar.

diyete başlama kg:75.1
geçen haftaki kg: 74.8
bugünkü kg:73.2
fark : 1.600

(74.8/73.2/1.6/2.13)

inş. doğru hesaplamışımdır herkese günaydınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…