Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

balımmm benimm çok teşekkür ederim sanada zahmet oldu

başladıığım kilom 88

bugün 84.5

bu hafta hastalığımdan dolayı çok dikkat edemedim

birde uyuyakalmışım geç yaptım kusura bakmayın

günaydın herkese bu cuma sadece 300 gram vermiş olarak geldim ama mazeretim vardı bide regl dönemlerinde kilo verme yavaşlıyomu bana mı öyle geldi

Kızlaarr. Maşşş Sonuç yüzdeyi boşverin. Dereceye girsek de girmesek de hepimiz kilo vermişiz bu hafta ne güzel. Tekrar maşş Beyazzambakcm, sen de boş ver, yeni döndün diyete. Haftaya böyle olmicak inş.

Sana 'hallettim kaptan' mı desek bundan sonra yst. Ellerine sağlık cnmcm.

bu arada kimse bu hafta genel listeyi biz yapcaz demiyor niye acaba? herkesmi depresyonda?

Aslında benm aklımda kaptanım. Hatırlatmaya gelmiştim zaten. :13: Şimdi evdeyim ben ama 5 gibi yeniden çıkmam gerekecek ve 8 gibi gelirim eve. Buraya girişim 9 u bulabilir. Ama bu süre haricinde yardımcı olabileceğim bir şey varsa buyur kaptanım. :112:

nayır nolamaz haftaya sorarım ben size haftaya bölünmücek dimi

Yok tatlışım, haftaya bölünmicek.

günaydın herkese bu cuma sadece 300 gram vermiş olarak geldim ama mazeretim vardı bide regl dönemlerinde kilo verme yavaşlıyomu bana mı öyle geldi

Ben de aynı dertten muzdaribim bu hafta sedacm. Regl dönemi, şişkinlik var. İştah desen o da hat safhada. Ama haftaya toparlicaz inş.

Tabii bunları yeni okuyabildim.

Bende iyiyim canim ikimizde cok kilo verelim gruplr icinde encok biz vermis olalim

:13::13: Olalım kuzum inş, şu bölünmelerden de kurtulduk bu hafta, haftaya bomba gibi olcaz inş. :112:

Tatlım, bahsettiğiniz kemer hakkında en ufak bir fikrim yok, ama bir şeyden eminim; Evt, kalbe zararlı olsa da piyasaya sürebilirler. :112:

Ne güzell bir günaydın olmuş bu böyle.

yarışma bidahaki cumaya :)

Aslında hazır o moda girmişken sonucuna ödül, puan vs koymadan bu hafta da bir hesaplama yapsak kaptanım??

Ne güzel demişin kaptanım, doğru, bırakmam. Ya zayıflicaz ya zayıflicaz inş. (Anlayışın için de ekstra tşkler kaptanım. )
Merak etme mervecm, buralardayım inş.

yaa sen kilo veremiyon demedimki merve çok azimli. aslında ikinizde çok enerjiksiniz birbirinize iyi gelirsiniz diye düşünüyorum

Öyle olsun bakalım. Geliriz geliriz.

valla diyetisyenim epeyce döktürmüş ama sanki yersem iki kat olurmuşum gibi.
kendim yemek için bile yemek yapmaya isteğim yok. noluyor bana yaa :26:

noluyor sana yaa :44: Ama diyetisyene gittiğin iyi olmuş, o kadar çok şey yazdığı da iyi olmuş, böylece hem kendini diyet dışında tutabilir hem de diyetisyenin listesine uyarak kilo verebilirsin.

kaptanım uyuyakaldım diye bide üstüne üstlük bu hafta 300 gram verdim diye çok mu suçluyum almıyomusun beni takıma yoksaa

nayır nolamaz haftaya sorarım ben size haftaya bölünmücek dimi
yok canım haftaya ne verdiysen o
balımmm benimm çok teşekkür ederim sanada zahmet oldu
önemli değil canım
aksama yemege misafirlerim var ins cok kacirmam
hadi kolay gelsin
başladıığım kilom 88

bugün 84.5

bu hafta hastalığımdan dolayı çok dikkat edemedim

birde uyuyakalmışım geç yaptım kusura bakmayın
geçmiş olsun canım tahmin ettim.
canım listeler bitse başlıycamda sanırım daha bitmedi.

valla hebirine ayrı cevap yazmak isterim ama yazamıycam kusura bakma bugün biraz daha iyiyim. güneş cama vurdukça içimden yürüme azmi artıyor ama çocuk var eşim soğuk dedi. hevesim uçtu gitti. bu hafta spor özürlü oldum

Evet cnm oyle planladim kendimi ama yetisir mi bilemiyorum.aslinda 17snde diil tabi 16sinda ben direk konserr odaklandigim icin cumartesi gunune odaklanmisim

Yetişir cnmcm. Önünde 2 haftan, verilmesi gereken 2,5 kilon, evinde yürüyüş bandın ve kemerin. Yani yetişmemesi için hiç bir sebebin yok.

Mervecm bu kadar abartma bence. O pudingi yemeseydin de aynı çıkardın ve ya hadi olsun olsun da 0.1 kg eksik çık. Kendine bu kadar kızmana değmez. :112: Haftasonu biraz daha dikkat edersin, fazlasıyla verirsin. :103:

bildiirim yapayım şimdiden
121 geçen hafta
120.50 bu hafta
giden
500 gr

Fatoşcm, bence gruptaki en istikrarlı kişi sensin. Her hafta nasıl 0.5 kg veriyorsun? Yani bünyen hiç mi alışmıyor diyetine? Ve ya daha ilginci neden herhangi bir hafta da 0.4 ve ya 0.6 olmuyor da hep 0.5? Ama bak ben maş ımı fazla fazla diyorum. Sekteye uğrarsa benden bilmeyesin. Ama merak ettim.

slm kızlar sıfayı kapmısım fena cocuklarlda dınlenılmedıgıne gore bıraz takılıyorum ınternette...
valla kemerı 30 dk cıkardım 15 er dk sabah aksam ama zararını bı arstırsam ıyı olcak...

ecz. canım yaa 1. takımın ortalamasına bakarmısın?
yeni hesaplama şekli yüzdeler toplanıp takımdaki kişi sayısına bölünüyor. sana zahmet bakarmısın canım

yeni hesaplama şekli yüzdeler toplanıp takımdaki kişi sayısına bölünüyor. sana zahmet bakarmısın canım

Öyle olsun. :76: Havaların ısınmasına az kaldı, merak etme. Sporun dibine vurmanız yakındır.

Geçmiş olsun cnmcm.

Hemen bakıyorum kaptanım. :112:

ay bu hafta daha cok gayret etmeliyim demekki 1.5 kg vermem lazımki tekrar tıcerımı değiştirebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…