herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar diliyorum.
ettim canım.
senin ilk haftan olduğu için değişik oluyor canım. çabaladığın için tşk ederim.
şimdi kusura bakmayız ama cumaya gitmemiş olursa bakarız.
canım bence 60 biraz daha yakınlaştıktan sonra yapalım. ne dersin?
ben hallettim canım tabii listedesin
onuda hallettim
onuda hallettim
geçmiş olsun canım
sedaaa hadiiii seni bekliyorum. almam bak yoksa
*** 6 TAKIM 246. ETAP***
fatos0808 (121 /120,5/ 0,5/ 0,40%
Ecz.imis (72,9 /71,5/ 0,3/ 0,40%(242. etapta ayrıldı. verdiği kilo 5e bölündü)
yst38 (88,7 /88,4/ 0,3/ 0,30%
ipo (91,7 /91,6/ 0,1/ 0,10%
nil2908 (63,8 /64/ 0,3/ 0,50%
zubus (76,4 /76/ 0,4/ 0,50%
tugkay2000 (67 /65,8/ 1,2/ 1,80%
anissa (75,5 /74,5/ 1/ 1,30%
t-seda (88 /84,8/ 1,6/ 1,80%(yeni üye hedef kilo:65)
merve10er (74,7 /73,2/ 0,75/ 1%(yeni üye hedef kilo:55)
beyazzambak (58 /59/ -0,25/ -0,40%(243. etapta ayrıldı verdiği kilo 4 e bölündü)
6. TAKIM ORTALAMASI: %0.7
herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar diliyorum.
ettim canım.
senin ilk haftan olduğu için değişik oluyor canım. çabaladığın için tşk ederim.
şimdi kusura bakmayız ama cumaya gitmemiş olursa bakarız.
canım bence 60 biraz daha yakınlaştıktan sonra yapalım. ne dersin?
ben hallettim canım tabii listedesin
onuda hallettim
onuda hallettim
geçmiş olsun canım
bu arada kimse bu hafta genel listeyi biz yapcaz demiyor niye acaba? herkesmi depresyonda?
nayır nolamazhaftaya sorarım ben size haftaya bölünmücek dimi
günaydın herkese bu cuma sadece 300 gram vermiş olarak geldim ama mazeretim vardıbide regl dönemlerinde kilo verme yavaşlıyomu bana mı öyle geldi
Bende iyiyim canim ikimizde cok kilo verelim gruplr icinde encok biz vermis olalim
ıyı gceler kızlar mısafırım vardı sımdı gıttıler
yarın ılk ısım kemerın markasını yazmak olacak zubuscum cocukları uyttum ses olmasın dıye
ıpocum ben gunde 10 dk takıyorum kemerı oyle yazıyo ıcınde ama daha fazlada yapanlar var sen ne kadar yapıyodun,
bıde acayıp tıtretıyo her tarafım kasılıyo valla ama cok ıyı seyler duydum bı yandanda kalbe zararlı dıye duydum ama oyle olsa pıyasaya surerlermı kı
merve bakıyorum bu hafta ıyı geleceksın gıbı takıma ver kız ıyıce azımlendır hepımızı...
sırkelı su aksıne cok ıyıymıs arastırdım zaten bal su sıkre karıstırıyosun
1 tk bal 1 tk sırke a bardak ılık su aldı esım yarın sabah baslıcam bakalım..
yarışma bidahaki cumaya :)
eskiden olsa saçını çekerdimde stajdan dolayı yoğun anlıyorum onu canım. yoksa buranınn her lafa cevabı olanlarındandır o öyle pısırık sessiz bir tip değildir. gelir merak etme :) zayıflamadan bırakmaz yakamızı
ben ne dedim :)
yaa sen kilo veremiyon demedimki merve çok azimli. aslında ikinizde çok enerjiksiniz birbirinize iyi gelirsiniz diye düşünüyorum
valla diyetisyenim epeyce döktürmüş ama sanki yersem iki kat olurmuşum gibi.
kendim yemek için bile yemek yapmaya isteğim yok. noluyor bana yaa :26:
Ben de aynı dertten muzdaribim bu hafta sedacm. Regl dönemi, şişkinlik var. İştah desen o da hat safhada. Ama haftaya toparlicaz inş.
yok canım haftaya ne verdiysen onayır nolamazhaftaya sorarım ben size haftaya bölünmücek dimi
önemli değil canımbalımmm benimm çok teşekkür ederim sanada zahmet oldu
hadi kolay gelsinaksama yemege misafirlerim var ins cok kacirmam
geçmiş olsun canım tahmin ettim.başladıığım kilom 88
bugün 84.5
bu hafta hastalığımdan dolayı çok dikkat edemedim
birde uyuyakalmışım geç yaptım kusura bakmayın
canım listeler bitse başlıycamda sanırım daha bitmedi.Sana 'hallettim kaptan' mı desek bundan sonra yst.Ellerine sağlık cnmcm.
Aslında benm aklımda kaptanım. Hatırlatmaya gelmiştim zaten. :13: Şimdi evdeyim ben ama 5 gibi yeniden çıkmam gerekecek ve 8 gibi gelirim eve. Buraya girişim 9 u bulabilir. Ama bu süre haricinde yardımcı olabileceğim bir şey varsa buyur kaptanım. :112:
Yok tatlışım, haftaya bölünmicek.
Tabii bunları yeni okuyabildim.
:13::13: Olalım kuzum inş, şu bölünmelerden de kurtulduk bu hafta, haftaya bomba gibi olcaz inş. :112:
Tatlım, bahsettiğiniz kemer hakkında en ufak bir fikrim yok, ama bir şeyden eminim; Evt, kalbe zararlı olsa da piyasaya sürebilirler. :112:
Ne güzell bir günaydın olmuş bu böyle.
Aslında hazır o moda girmişken sonucuna ödül, puan vs koymadan bu hafta da bir hesaplama yapsak kaptanım??
Ne güzel demişin kaptanım, doğru, bırakmam. Ya zayıflicaz ya zayıflicaz inş. (Anlayışın için de ekstra tşkler kaptanım. )
Merak etme mervecm, buralardayım inş.
Öyle olsun bakalım.Geliriz geliriz.
noluyor sana yaa :44: Ama diyetisyene gittiğin iyi olmuş, o kadar çok şey yazdığı da iyi olmuş, böylece hem kendini diyet dışında tutabilir hem de diyetisyenin listesine uyarak kilo verebilirsin.
Evet cnm oyle planladim kendimi ama yetisir mi bilemiyorum.aslinda 17snde diil tabi 16sinda ben direk konserr odaklandigim icin cumartesi gunune odaklanmisim
arkadaşlar yarın mısafırım var o yüzden fazla gıremedım 2 çeşit tatlı yaptım ,:18:bi itirafım vartatlı için pudıng yapmıştım bittikten sonra tencereyı kazıdım dayanamadım ben bayılırım parmaklamayı tencereyi şuanda kendımden utanıyorum ben bunu yapamazdım bırı benım sacımı ceksın
bildiirim yapayım şimdiden
121 geçen hafta
120.50 bu hafta
giden
500 gr
Sana 'hallettim kaptan' mı desek bundan sonra yst.Ellerine sağlık cnmcm.
Aslında benm aklımda kaptanım. Hatırlatmaya gelmiştim zaten. :13: Şimdi evdeyim ben ama 5 gibi yeniden çıkmam gerekecek ve 8 gibi gelirim eve. Buraya girişim 9 u bulabilir. Ama bu süre haricinde yardımcı olabileceğim bir şey varsa buyur kaptanım. :112:
Sana 'hallettim kaptan' mı desek bundan sonra yst.Ellerine sağlık cnmcm.
valla hebirine ayrı cevap yazmak isterim ama yazamıycam kusura bakmabugün biraz daha iyiyim. güneş cama vurdukça içimden yürüme azmi artıyor ama çocuk var eşim soğuk dedi. hevesim uçtu gitti. bu hafta spor özürlü oldum
slm kızlar sıfayı kapmısım fena cocuklarlda dınlenılmedıgıne gore bıraz takılıyorum ınternette...
valla kemerı 30 dk cıkardım 15 er dk sabah aksam ama zararını bı arstırsam ıyı olcak...
ecz. canım yaa 1. takımın ortalamasına bakarmısın?
yeni hesaplama şekli yüzdeler toplanıp takımdaki kişi sayısına bölünüyor. sana zahmet bakarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?