ecz. canım yaa 1. takımın ortalamasına bakarmısın?
yeni hesaplama şekli yüzdeler toplanıp takımdaki kişi sayısına bölünüyor. sana zahmet bakarmısın canım
ay bu hafta daha cok gayret etmeliyim demekki 1.5 kg vermem lazımki tekrar tıcerımı değiştirebileyim
E şimdi de değiştirebilirsin istersen diyicem ama biliyorum ki o tickerı artıya değiştirmek hiç hoş bir duygu değil.Boş ver böyle kalsın. Sen de haftaya 1,5 kg veriver cnm aa, çok mu zor sanki.
yorumlara falan baktım hep guzel yorum okudum zayıflama kemerıyle ılgılı bıde 1 ay duzenlı kullanıldıgı zaman 6 cm e kadar etkılıymıs
ve en guzelı dıyetle bırlıkte kılo veıroyrmusun
kılo vermedede etkılıymıs
hadı ınsallah ya hergun 15 er dk yapıyorum ınsallah karsılıgı ıyı olur...
seni duyanda her hafta 3-5 kilo veriyon sanır kız allah ne diyim sana. bu arada günlüknasıl gidyor? yazmak hala zevklimi?
Kızlar bu hafta derecede olabilirz çok heyecanlıyım hadi bakalım
ayyy benim aklımdan tamamen çıkmış hemde dün akllımdaydı kaptancım cuma günleri bizim işyeri tam bir curcuna oluyor yabu arada kimse bu hafta genel listeyi biz yapcaz demiyor niye acaba? herkesmi depresyonda?
nayır nolamazhaftaya sorarım ben size haftaya bölünmücek dimi
aman canım dikkat et biliyosun haftaya takım içinde yarış başlıyoraksama yemege misafirlerim var ins cok kacirmam
önemli değilm canım benim geldin ya bende bu sabah çok zor kalktım geç kalıyosum az dahabaşladıığım kilom 88
bugün 84.5
bu hafta hastalığımdan dolayı çok dikkat edemedim
birde uyuyakalmışım geç yaptım kusura bakmayın
evet canım aynen öyle yavaşlıyor ve şiş oluyorsungünaydın herkese bu cuma sadece 300 gram vermiş olarak geldim ama mazeretim vardıbide regl dönemlerinde kilo verme yavaşlıyomu bana mı öyle geldi
eczcim canım benim sorma ya inan çok sıkıldım haftaya inşallah daha güzel olucak hepimiz için evet bende herkesi tebrik ediyorumKızlaarr. MaşşşSonuç yüzdeyi boşverin. Dereceye girsek de girmesek de hepimiz kilo vermişiz bu hafta ne güzel. Tekrar maşş Beyazzambakcm, sen de boş ver, yeni döndün diyete. Haftaya böyle olmicak inş.
evet haftaya çok daha iyi sınuçlarla geliceğimize inanıyorum bendeBen de aynı dertten muzdaribim bu hafta sedacm. Regl dönemi, şişkinlik var. İştah desen o da hat safhada. Ama haftaya toparlicaz inş.
slm kızlar sıfayı kapmısım fena cocuklarlda dınlenılmedıgıne gore bıraz takılıyorum ınternette...
valla kemerı 30 dk cıkardım 15 er dk sabah aksam ama zararını bı arstırsam ıyı olcak...
canim, bu hafta sonuc listesi sizde biliyorsun degil mi??
ve insallah dereceye girersiniz..bizim liste rezil
3 kilomu maşallah tebrik ediyorum arkadaşları darısı bizeee bende çok istiyorum canım haftada 3 kilo versem alllaaahhhhh uçarım ben herhalBu arada kızlaar, bu hafta takımların yüzdeleri düşük, kilo alan çok insan var ama bir o kadar da kilo veren var. En az 2-3 kişi 3 kg yakın kilo vermişler.Yaa, ben de istiyoruuumm.
cok saol arıfem ınsallah daha ıyı olacam yarın evde ya esım cocuklara bakar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?