Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takım dereceleri

birincileri...................14. Takım ve 4. Takım %0,90

ikinci ...................13. Takım%0,83

üçüncü..................6. Takım %0,70

Takım dereceleri

birincileri...................14. Takım ve 4. Takım %0,90

ikinci ...................13. Takım%0,83

üçüncü..................6. Takım %0,70

canim listenizde hatalar vardi..onalri duzelttim..sende yoksun sandim..gec kalmayalim diye paylasima duzeltip ekledim listenizi..sonucunuz 0.63 oluyor..

nil kilo almış vermiş diye göstermişim. yinede derecemiz değişmiyor. tşk ederim ilgilendiğin için.

E şimdi de değiştirebilirsin istersen diyicem ama biliyorum ki o tickerı artıya değiştirmek hiç hoş bir duygu değil. Boş ver böyle kalsın. Sen de haftaya 1,5 kg veriver cnm aa, çok mu zor sanki.

Tabiykide verebilirim nolcak cocuk oyuncagi

nil kilo almış vermiş diye göstermişim. yinede derecemiz değişmiyor. tşk ederim ilgilendiğin için.

kusura bakma canim,bizimkiler yanlis hesaplamis allahtan puskut gormeden fark ettik..yoksa yine kizardi

derecenizi tebrik ederim canim...insallah hep boyle guzel sonuclar alirsiniz

ARKADAŞLAR SON DAKİKA DÜZELTMELERİYLE 4. OLDUK. ama umarım haftaya düzelmiş olur. tşk ederim herkese

Cnmm ben hala araliksiz kullaniyorum cnku biliosunuz ben kullanabilmek icin gun sayiyordum ve hala hevesim hic gecmedi

merhaba kızlat sabah bir ugradım birdahada gelemedim iyisinizdir umarım ben birz temizlik yaptım
2 saatte yürüdüm zebusuum sen neler yaptın bakalım hazırmısın yarışa

eczcim canım benim sorma ya inan çok sıkıldım haftaya inşallah daha güzel olucak hepimiz için evet bende herkesi tebrik ediyorum

evet haftaya çok daha iyi sınuçlarla geliceğimize inanıyorum bende

3 kilomu maşallah tebrik ediyorum arkadaşları darısı bizeee bende çok istiyorum canım haftada 3 kilo versem alllaaahhhhh uçarım ben herhal

3 hafta 3 er kilo versem ben bırakırım diyeti.

Tabiykide verebilirim nolcak cocuk oyuncagi

Di miıı di miıı.

Tşk ettik kırmızıgülcm.

ARKADAŞLAR SON DAKİKA DÜZELTMELERİYLE 4. OLDUK. ama umarım haftaya düzelmiş olur. tşk ederim herkese

Olsun kaptanım, haftaya daha da iyi olucaz inş. :103:
Di mi kızlaarr. :13:

kkızlar yaaaaaa tıckırımın şifresini unutmuşum degiştiremiyorum çatlicam sinirden yenisini yapmaya çalıştım oda olmadı :84::84::84::84::84:

Kızlar ya, az önce ablamla konuşuyordum tel de. Düğün için kıyafet konuşuyorduk. Ahh ya. Dehşet gaza geldim. Hala 2-3 haftam var. Bu da gaayet 2-3 kg verebileceğim anlamına geliyor. Vermem lazım kızlar. Eğer sezon fiyatıyla para bayıp yeni elbise alacaksam bir beden küçüğünü almam lazım. Alcaammm. :103:

3 hafta 3 er kilo versem ben bırakırım diyeti.

Di miıı di miıı.

Tşk ettik kırmızıgülcm.

Olsun kaptanım, haftaya daha da iyi olucaz inş. :103:
Di mi kızlaarr. :13:
evet evet fazlasıylaaaaaaaaaa

haftaya inşallah 1. olucazzzz

Kizlar bnde annemle disarda yemekteym ve cnm inanilmaz fanta istiyo yani krize fln gricem o derece

kkızlar yaaaaaa tıckırımın şifresini unutmuşum degiştiremiyorum çatlicam sinirden yenisini yapmaya çalıştım oda olmadı :84::84::84::84::84:

Hadi ya. Ben de oşifre bir işe yaramıyor sanıyordum. Allah Allah, yenisini niye kabul etmedi ki! :44: Kolay gelsin cnmcm.

Kizlar bnde annemle disarda yemekteym ve cnm inanilmaz fanta istiyo yani krize fln gricem o derece

Yok arkadaşım, o kadarı da dengelenmez ya. Bak haftaya süper olucaz. Sen de konsere kadar 3 kg vermiş olucaksın inş. Bunu düşün ve içme onu. Onun yerine light kola falan al. Söyle annene engellesin seni.
Bak konseri düşün ipoo.

Cnm ne guzel cok varmis daha ama aslinda bir o kadarda az cnku diyetteyken zmn cok hizli gecio ve her kilo veremedigin hafta alehine oluyo ama tabi vermemis olsak bile almamakta kar yani

Dicem su ki senin 3 haftan bnm 2 haftam var istahimizi kesemezsek bile sporu arttirirsak bu iside basaryla atlatiriz bnm guvenim tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…