Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında benm de 2 haftam var cnm, çünkü elbiseyi eve gitmeden almam lazım. Ama evt, benm de güvenim tam, biz bu hedefleri fazlasıyla yerine getirir konsere-düğüne de fıstık gibi gideriz inş. :112:

eve yeni geldim nasılsınız
geçmişe bakamadım nasıl verdinizmi kiloları

Hoşgeldiinn. Ve güle gülee.

Evet cnm annemin kolasindan bir yudum aldim kesti hevesimi allahtan

Annene sole engellesin seni demissin ama ah cnm iste o mumkun diil cnku annem bna hep yedirmeye calisir hatta yemeyince bazen surat yapar mesela gecen gunde eve kocaman beyaz kremali pasta cgrdi dioki ayy kizim yeriz ne guzellll

Yaa iste boyle cnm gor ne zor sartlar altinda diyet yapiorum hahahhaha

Konsere kadar 89 olmam lazim nedenlerinden biri hem yaza kadar anca yetisicem hemde 80 sinirina girdigim icin konserin kendime bir ödül gbi olmasini istiorum

kızlar tebrık ederım hepımızı..
haftaya daha ıyı sonuc alma dılegıyle..
opuyorum hepınızı tek tek...

2 dilim ekmek
1 parça peynir
2 dilim ekmek
marul
maydanoz
5 zeytin
çay
arad
1 portakal
öğlen kaynanamda
1 pide
1 ayran
ara
1 elma
şimdide
sulu köfte yaptım ondan yedim bir kepçe başka bişi yemedim

arada duraksamalar bendede oluyo canım şuan yne verme dönemindeyim saol kilomçok ya ondan herhelde aman gitsin 500 500
kızlar tebrık ederım hepımızı..
haftaya daha ıyı sonuc alma dılegıyle..
opuyorum hepınızı tek tek...
bende öptüm seni

İnşallah iyi olur.Ben inanıyorum güzel kilolar vericeksin..

merhaba kızlat sabah bir ugradım birdahada gelemedim iyisinizdir umarım ben birz temizlik yaptım
2 saatte yürüdüm zebusuum sen neler yaptın bakalım hazırmısın yarışa
Yok arkadaşım yaa.iştahım bir açık sorma.birde babannem çok rahatsız.kafam yerinde değil anlayacağın.

Hadi bakalım.sen bu gazla bayağı kilo verirsin.

Bu günki menüm
sabah 1 dilim beyaz ekmek,3 zeytin,çay
arada 2 tane altınbaşak
öğle domates çorbası,döner salata
arada 4 tane altınbaşak
1 saat sonra ayran
akşam 3 kaşık patates yemeği,et döner
arada 2 kayısı,1 avuç kara üzüm
yeşil çay,1,5 lt su

Kızlar 4. Olmuşuz hepimizi tebrik ediyorum grrci 100 grmcik verdim ama hahaa

Bu arada dikkatimi cekti bence bu basarimiz spora bagli bu hafta herkes harika spor yapmis hemde hic olmadigi kadar o yuzden kilolarda hooooop gittiii

Kızlar 4. Olmuşuz hepimizi tebrik ediyorum grrci 100 grmcik verdim ama hahaa

Bu arada dikkatimi cekti bence bu basarimiz spora bagli bu hafta herkes harika spor yapmis hemde hic olmadigi kadar o yuzden kilolarda hooooop gittiii

haklısın ipocum::)))bu arada banada 40 dk. yürüyüş yazar mısın canım.

bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:63,800
bu hafta:63,500
fark:300gr

kaptanım ben kilo almadım verdim gözden kaçtı heralde.ya bütün aksiliklerde beni buluyor.ben çekiyorum heralde aksilikleri.her neyse sabahki yazımı bulup kopyaladım .duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…