Cnm ne guzel cok varmis daha ama aslinda bir o kadarda az cnku diyetteyken zmn cok hizli gecio ve her kilo veremedigin hafta alehine oluyo ama tabi vermemis olsak bile almamakta kar yani
Dicem su ki senin 3 haftan bnm 2 haftam var istahimizi kesemezsek bile sporu arttirirsak bu iside basaryla atlatiriz bnm guvenim tam
eve yeni geldim nasılsınız
geçmişe bakamadım nasıl verdinizmi kiloları
Yok arkadaşım, o kadarı da dengelenmez ya.Bak haftaya süper olucaz. Sen de konsere kadar 3 kg vermiş olucaksın inş. Bunu düşün ve içme onu. Onun yerine light kola falan al. Söyle annene engellesin seni.
Bak konseri düşün ipoo.
arada duraksamalar bendede oluyo canım şuan yne verme dönemindeyim saol kilomçok ya ondan herhelde aman gitsin 500 500Yetişir cnmcm. Önünde 2 haftan, verilmesi gereken 2,5 kilon, evinde yürüyüş bandın ve kemerin. Yani yetişmemesi için hiç bir sebebin yok.
Mervecm bu kadar abartma bence. O pudingi yemeseydin de aynı çıkardın ve ya hadi olsun olsun da 0.1 kg eksik çık. Kendine bu kadar kızmana değmez. :112: Haftasonu biraz daha dikkat edersin, fazlasıyla verirsin. :103:
Fatoşcm, bence gruptaki en istikrarlı kişi sensin.Her hafta nasıl 0.5 kg veriyorsun? Yani bünyen hiç mi alışmıyor diyetine? Ve ya daha ilginci neden herhangi bir hafta da 0.4 ve ya 0.6 olmuyor da hep 0.5? Ama bak ben maş ımı fazla fazla diyorum. Sekteye uğrarsa benden bilmeyesin. Ama merak ettim.
bende öptüm senikızlar tebrık ederım hepımızı..
haftaya daha ıyı sonuc alma dılegıyle..
opuyorum hepınızı tek tek...
mükeyyif bu hafta gelmezse yerine birini alcam kızlar.
İnşallah iyi olur.Ben inanıyorum güzel kilolar vericeksin..yorumlara falan baktım hep guzel yorum okudum zayıflama kemerıyle ılgılı bıde 1 ay duzenlı kullanıldıgı zaman 6 cm e kadar etkılıymıs
ve en guzelı dıyetle bırlıkte kılo veıroyrmusun
kılo vermedede etkılıymıs
hadı ınsallah ya hergun 15 er dk yapıyorum ınsallah karsılıgı ıyı olur...
Yok arkadaşım yaa.iştahım bir açık sorma.birde babannem çok rahatsız.kafam yerinde değil anlayacağın.merhaba kızlat sabah bir ugradım birdahada gelemedim iyisinizdir umarım ben birz temizlik yaptım
2 saatte yürüdüm zebusuum sen neler yaptın bakalım hazırmısın yarışa
1 kilo vermişsin.maşallah .kkızlar yaaaaaa tıckırımın şifresini unutmuşum degiştiremiyorum çatlicam sinirden yenisini yapmaya çalıştım oda olmadı :84::84::84::84::84:
Hadi bakalım.sen bu gazla bayağı kilo verirsin.Kızlar ya, az önce ablamla konuşuyordum tel de. Düğün için kıyafet konuşuyorduk. Ahh ya. Dehşet gaza geldim. Hala 2-3 haftam var. Bu da gaayet 2-3 kg verebileceğim anlamına geliyor. Vermem lazım kızlar. Eğer sezon fiyatıyla para bayıp yeni elbise alacaksam bir beden küçüğünü almam lazım.Alcaammm. :103:
canm ben diyeti bıraktım.teeşekkür ederim herkese kolay gelsin.
İnşallah iyi olur.Ben inanıyorum güzel kilolar vericeksin..
Kızlar 4. Olmuşuz hepimizi tebrik ediyorum grrci 100 grmcik verdim ama hahaa
Bu arada dikkatimi cekti bence bu basarimiz spora bagli bu hafta herkes harika spor yapmis hemde hic olmadigi kadar o yuzden kilolarda hooooop gittiii
maşallah 4. olmuşuz hiçte fena değil haftaya daha iyi olcak inşallah
canm ben diyeti bıraktım.teeşekkür ederim herkese kolay gelsin.
bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:63,800
bu hafta:63,500
fark:300gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?