gönderdim kızlar listeyi ....... Ben çıkıyorum . Hayırlı cumalar .........................
delikafadulden şakamı ediyosun kıs hesap yapan sensin . alalalah senin ellerine saglık ....:1hug: sen olmasan bu cadılardan iş çıkmaz ......kaydirigubbakcemilesağol aebenciğim eline sağlık sanada hayırlı cumalar canım.
ya kızlar 3 gündür sol gözüm inanılmaz seyiriyor sinir oluyorum ne demek bilen varmı???
delikafadulden şakamı ediyosun kıs hesap yapan sensin . Alalalah senin ellerine saglık ....:1hug: Sen olmasan bu cadılardan iş çıkmaz ......kaydirigubbakcemile
o pambuk ellerine saglık ....:1hug:
Tuana sorun orda canım pek doymuyoruz ....lülülülülülü:roflol::roflol: aç gezip tepinecen bu işin başka yolu yok .....:teytey::dilcikar:selam kızlar.Nasılsınız?hihoyyyt
Demek bugün tartı günü.:dance:
İnşallah kilolar ikişer üçer gitmiştir ve bir daha gelmemek üzere.
Ben felaket durumdayım.Kendimi durduramıyorum yiyorum ama sonrada çok pişman oluyorum.
:a015:Tartıda artık 75i net bir şekilde gösterdi.
Özellikle akşamları çok kaçırıyorum.Banada tecrübelerinizden aktarın lütfena.s..Mesela akşamları neler yiyorsunuz da doyuyorsunuz.
nazlım bırak bende okadarçık işe yarayayım ...-tatlicadiarzu- valla çok kolay ben kopyalayıp yapıştırıyorum hiç renk ayarı falanda istemiyo ...sengözlerimebaksanabsağol aebenim ama bende paylaşım alanına koyamıyorum sen olmasan liste kalacak burada .
nazlım bırak bende okadarçık işe yarayayım ...-tatlicadiarzu- valla çok kolay ben kopyalayıp yapıştırıyorum hiç renk ayarı falanda istemiyo ...sengözlerimebaksanab
merhaba arkadaşlar azcık girip çıkıcam.. Durum nedir?geçen hafta sondan 2. Idik bu hafta başlara gelsek bari...
TAHLıLLERıN KÖTÜ DEĞıLMıŞ SEVıNDıM CANIM...ah canım ceylinim tez geçer inşallah .....
bende tatlil sonuçlarını aldım enfeksiyondanmış dr. dogru ilacı vermiş devam at bitirene kadar dedi . ama genede bir ultrason çektirelim dedi.....
şu diyet için verdiklerimide aldım ama oda randövü ile gösterilecek hastane özel randövülü çalişiyolar tahlillere bile . neyseki yakın bize .....
o tahlillerede baktım bi sorun yok ya . hatta bu sefer calsuyumuda ölçtürdüm gayet normal yani takviye almamda gerek yok zannımca .
yani uzun lafın kısası diyet yapıp bol sporlu günler beni bekliyo ....
Ha şü lokalede gittim bu gün herhalde 3 saaten fazla yürüdüm bügün beninki duysa hasta hasta ne eetin diye kızar bana .....
aralıga kadar üyelik 100lr. kızlar haftada 3 gün 1 saat haca gözetiminde işter aletlerle ister ayrobik plates tarzı ve sadece oda degil bir sürü kurs var ingilizce bilgi sayar
diksiyon vs vs.
ingilizceye hemen başlarsam ala bilielermiş ama saati ters vakite geliyo ne edeyim bilmiyorum . bakıcaz ...
merhaba arkadaşlar azcık girip çıkıcam.. durum nedir?geçen hafta sondan 2. idik bu hafta başlara gelsek bari...
Tamam nazlım bak sen akşam yemeklerini biroda yiyyodunya eve öyle gidiyodun hani ve o haftalarda çok güzel kilo vermiştin ...yerimsenibenve yogurdu çok seviyosun sen biraz agırlık ver bakalım yogurda ....a.saebenciğim ne olur bu hafta beni kontrolün altına al . Benim diyet bir kaçtımı daha tutamıyorum mereti...
CANIN SAĞOLSUN GÜLÜM ÇOK MU ALDIN?BAKAMADIMDA DAHAkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:valla pınarım bu hafta benim sayemde zor gibi.
GARDAŞIM hiç sorma hevesim kursanda kaldı .....delikafadulden kıskanç herüf yüzünden ...TAHLİLLERİN KÖTÜ DEĞİLMİŞ SEVİNDİM CANIM...
FAAL ARKADAŞIM BENİM BAŞLA KIZ EV HANIMIYIZ DİYEkaydirigubbakcemile3 HEP EVDE Mİ OTURACAZ YANİ?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
bu haftada pek degişmiycek galiba ....delikafadulden
tamam nazlım bak sen akşam yemeklerini biroda yiyyodunya eve öyle gidiyodun hani ve o haftalarda çok güzel kilo vermiştin ...yerimsenibenve yogurdu çok seviyosun sen biraz agırlık ver bakalım yogurda ....a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?