Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm
sabah:çay,peynir ,zeytin,1 tatlı k. pekmez,1 dilim kepek ekmeği
öğlen:2 portakal
akşam:ıspanak,yoğurt,1 dilim k.ekmeği
küçük bir dilim köstebek pasta

Kizlar ben bu saatte hamburgr menu yedim isin garibi kendimi hic suclu hissetmiorum sadece biraz uzuldum o yuzden bu gece grc uyumam lazim offfff

Bende misafir vardi yemekten sonra pasta yedim cok uzgunum yaaaa kesin almisimdir kg

Kizlar ben bu saatte hamburgr menu yedim isin garibi kendimi hic suclu hissetmiorum sadece biraz uzuldum o yuzden bu gece grc uyumam lazim offfff

ah be ıpocum neden ama neden..
valla benımde buara canım acayıp cekıyo ama alırsam ben 1 taenyle yetınemem dıye korkuyoum o yuzden mecbur tutuyorum
kızlar buarada ben bı ılac kullanmıstım kabızlıkda cok ıyı oluyo tamamen bıtkısel cok kacırdıgım zamanlar ıcıyorum
mesela haftada 1 falan oda bazen cok ıyı oluyo
merve yedınmı kız dogru soyle bıseylerden...

Bende misafir vardi yemekten sonra pasta yedim cok uzgunum yaaaa kesin almisimdir kg

Cnm nazara geldik 4. Olduk diyr sanirim birde ben diyet dergsinde okumustum diyetisyenler yemegi cok kacirdiklari zmn ertesi gun suyu cok iciolarmis dengelenemiomus nasil oluyosa anlamadim ama yrn uyguliycam

QUOTE=ipo;23404990]Kizlar ben bu saatte hamburgr menu yedim isin garibi kendimi hic suclu hissetmiorum sadece biraz uzuldum o yuzden bu gece grc uyumam lazim offfff[/QUOTE]

[Arkadaşlar gece geç vakit yediğiniz şeyler hazmedilmediği için vicutta kalıyor.lütfen dikkatli davranın.

Gunaydin citir bayanlar nasilsiniz bugun benim yediklerimden dolayi moral biraz bozuk

Offf ki ne off pismanlik geldi icime yeni oturdu bnde uyanir uyanmaz ac karnima yurumeye karar verdim belki bi faydasi olur

Bende pazartesi cok sıkıcam bôyle olmaz heer sabah mutlaka yuruyus 1saat

Bende pazartesi cok sıkıcam bôyle olmaz heer sabah mutlaka yuruyus 1saat

Aynen yaa bnde sbhlari 20 dk yuruyus aksam 40 dk yuruyus 20 dk dans yapmaya karar verdim bugunden itibaren

Yoksa bittim ben yaz geldi yaa bide dün o kadar guzel seyler aldim ki o mutlulugun ustune gttim onu yedim yani yuh banaa

Kizlar ece vahapoglunun 60 gunde incel diye bir kitabi cikti onunla ilgili roportajimi okudum

Aksam saat 17den snra karbonhidrat ve meyve yemegin

Sut ve sut urunlerini tuketmeyin

Cok kahve ve cay icmeyin

Sporu sabah kalkip bir bardak su ictikten sonra yapin

Digerleride bilindik seyler

Ben simdi gezmeye gidiyorum yazamiycam ama vicdan azabi cekiyorum ipo ya napcaz biz offff

kaptanım ben kilo almadım verdim gözden kaçtı heralde.ya bütün aksiliklerde beni buluyor.ben çekiyorum heralde aksilikleri.her neyse sabahki yazımı bulup kopyaladım .duyrulur

selam kızlarr eşim kızıyor çok nete giriyorum diye.
Nil canım senden değil benden kaynaklanmış. Dün karışık bir gündübenim için kusura bakma. Haftaya daha çok kilo vermiş olcaksın iyi yönünden bak bide.
Neyse öptüm sizleri görüşürüz.

bugün yine dışardaydım o yüzden shake yapmadım vaktim yoktu
off alışamıcam ona zaten heralde

sabah
yarım simit
bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2tane siyah zeytin yedim

ara öğün ihtiyacı pek duymuyorum ben

akşamda

bir kaşık pilav
tavuklu patates haşlama gibi yemeği vardı yurtta en fazla 3 -4 kaşık ondan yedim
azda yağsız tuzsuz salata yedim

ama bende bugün orta şekerli türk kahvesi içtim sade içersem midem çok ekşicek gibi geldi
şekersiz çay bide

menüm nasıl sizce?

sporda 45 dk yürüyüş yapcam inşallah bu gece spor salonuna inip

görenlerr aa zayıflamışsın sen dediler çook mutlu olduuum

Menun gayet gzel ve hafif bnce ama oglen ogununu attlama bence cnm ve gorenlerin seni fark etmesi harika bisi ve sana cok iyi moral olur

Kızlar benim menüm
sabah 2 bardak liht süt,2 tane galete
arada 2 tane altınbaşak
yarım saat sonra şekerli sütlü nescafe
öğle 2 köfte,yayla çorbası
arada 1 elma
akşam 2 tane peymacun,liht cola
arada 2 tane kayısı,1 avuç kara üzüm
1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…