Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar ben bugunden itibaren light yogurt haric diger sut urunlerini yememeye karar verdim bakalim bir etkisi olucakmi siskinlige

Menun gayet gzel ve hafif bnce ama oglen ogununu attlama bence cnm ve gorenlerin seni fark etmesi harika bisi ve sana cok iyi moral olur

evet çok güzel moral oldu :):) yurtta kaldığım için öğle öğünüm yok ne yazıkki ama mevye etiform gibi yapabilriim sanırım çok teşekkürler:)

evet çok güzel moral oldu :):) yurtta kaldığım için öğle öğünüm yok ne yazıkki ama mevye etiform gibi yapabilriim sanırım çok teşekkürler:)

Evet cnm oyle yap cnku ara ogun yapmiyorum demissin en azindan 3 ana ogununu atlama

bugün forum çok sakin

acıktığınız zaman neyle geçiştiyosunuz ben bide bunu sormak istiyorum??

ben beyaz leblebiyle

bugün forum çok sakin

ben beyaz leblebiyle

Bende bazen kuru kayisi yaban mersini yada yulafli form biskuviyle gecistiriorum mesela ama geceyse hic bisi sokmuyorum agzima tipki bu geceki gibi hemen yatiorum yoksa mutfaga saldiiricaktim

Kizlar ben bugunden itibaren light yogurt haric diger sut urunlerini yememeye karar verdim bakalim bir etkisi olucakmi siskinlige
süt ürünleri kemik erimesi vs. için çok faydalı bence hepsini kesme az az ye.
bugün forum çok sakin

ben beyaz leblebiyle

ben çoğunlukla altınbaşak bisküvi yiyorum.Ama kara üzüm,1-2 tane ceviz,yoğurt,kayısı,salatalık vs .yenilebilir.

kızlar bu sabah kürdan böreği diye bişey varmış ondan yaptım.tabii yedimde.şu an kendimi çok şiş hissediyorum.

yarın sabahki kg bildirimimden korkuyorum ama pazartesi cok sıkı spor ve dıyet yapıcam cuma 72 olmuş olmam lazım

merhaba kızlar cumadan beri annemdeydim yeni geldik annemi yurtdışına yolculadık 2 ay kalıcak hafta sonları gider kalırdım şimdi sanki yapayalnız kalmış gibiyim çok agladdık ayrılırken canım annem benim
lise 2 ye giden kızkardeşimvar oda bende kalıcak 160 boyunda 60 kilo onuda zayıflatıcam inşallah annem gelesiye kadar birazdan onunla yürüyüşe çıkıcaz hava çok güzel

Yok arkadaşım yaa.iştahım bir açık sorma.birde babannem çok rahatsız.kafam yerinde değil anlayacağın.

aaaaaaaa olmaz hemen kapatıyosun o iştahı
geçmiş olsun babannenede canım hastalık çok zor ama kendini yemege verme

1 kilo vermişsin.maşallah .
evet çok mutluyum bu hafta fazlasını veririm inşallah

Anissa nerdesin arkadaşım?
geldim canım annemi ugurlamaya gittim

kızlar bu sabah kürdan böreği diye bişey varmış ondan yaptım.tabii yedimde.şu an kendimi çok şiş hissediyorum.

slm kızlar bu sbah bende kacırdım bıraz ama yıne aynı cıktım cunku herhalde yaklasık 10 kere merdıven ındım cıktım
sabah bakalım tartı ne dıcek acaba...
kızlar bu hafta sonu 64 kıloya oynamayı dusunuyorum sıkı bı dıyet ve egzersızle yanı 1.7 kılo vermeyı planlıyorum
bu hafta eve mısafır falanda almıcam salı gunude yuruyuslerıme baslıyorum..
hadı bakalım yenı hafta bıze yenı kılo kayıbları ve saglık mutluluk getırsın
optum hepınızı kolay gelsın hanımlar...

Öncelikle Allah kavuştursun.oh ne güzel iki bacı gezersiniz şimdi.Yerinde olmayı çok isterdim.

arkadaşlar bugün maçtaydım çok güzeldi bağırmaktan boğazlarım acıdı ama sitres atmak için bir numara herkese tavsiye ederim motive oldum yeni haftaya hazırım

bugün yurtta hamburger çıktı ketçap mayonez koymadan içine bir köfte koyup yedim 5-6 tanede patates yedim tutamadım kendimi napıyım artık telafi ederim :)
gece geç yatıyorum acıkıyorum diye sormuştum size cevaplarınız için çook teşekkürederim :)

Az evvel çay içtim yanındada 1 avuç kara üzüm,2 tane kayısı ,browni intense (en ufağından) yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…