Menun gayet gzel ve hafif bnce ama oglen ogununu attlama bence cnm ve gorenlerin seni fark etmesi harika bisi ve sana cok iyi moral olur
evet çok güzel moral oldu :):) yurtta kaldığım için öğle öğünüm yok ne yazıkki ama mevye etiform gibi yapabilriim sanırım çok teşekkürler:)
bugün forum çok sakin
acıktığınız zaman neyle geçiştiyosunuz ben bide bunu sormak istiyorum??
ben beyaz leblebiyle
süt ürünleri kemik erimesi vs. için çok faydalı bence hepsini kesme az az ye.Kizlar ben bugunden itibaren light yogurt haric diger sut urunlerini yememeye karar verdim bakalim bir etkisi olucakmi siskinlige
bugün forum çok sakin
acıktığınız zaman neyle geçiştiyosunuz ben bide bunu sormak istiyorum??
ben beyaz leblebiyle
Yok arkadaşım yaa.iştahım bir açık sorma.birde babannem çok rahatsız.kafam yerinde değil anlayacağın.
evet çok mutluyum bu hafta fazlasını veririm inşallah1 kilo vermişsin.maşallah .
geldim canım annemi ugurlamaya gittimAnissa nerdesin arkadaşım?
kızlar bu sabah kürdan böreği diye bişey varmış ondan yaptım.tabii yedimde.şu an kendimi çok şiş hissediyorum.
merhaba kızlar cumadan beri annemdeydim yeni geldik annemi yurtdışına yolculadık 2 ay kalıcakhafta sonları gider kalırdım şimdi sanki yapayalnız kalmış gibiyim çok agladdık ayrılırken canım annem benim
lise 2 ye giden kızkardeşimvar oda bende kalıcak 160 boyunda 60 kiloonuda zayıflatıcam inşallah annem gelesiye kadar birazdan onunla yürüyüşe çıkıcaz hava çok güzel
Az evvel çay içtim yanındada 1 avuç kara üzüm,2 tane kayısı ,browni intense (en ufağından) yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?