pazartesi çok yogu oluyor iiş güç derkenmerhaba canlarım ay giremedim sabahtan beri ev işi oğlanı doyur kendin doy bu saat oldu
ozaman bende cuma bıldrıımlerınde ıc camasırıyla tartılıyım benı daha cok mutlu edıyo hemde...
saol mervecım tsk ederım
kızlar bugun kalabalıgızz
evet evet evet hep böyle olsa bazen çok canım sıkılıyo buraya geliyorum kimse olmayınca kötü oluyo
bende hazır cocuklar uyumusken gırıyım dedım
bugun benı resmen cıldırttılar ya ev supurcem ben yapcam toz alcam ben yapcam
aldım canım listedesiniyi akşamlar herkeseee:):)
kaptanım beni takıma almadın sanırım beniii
ah ah benim kız kardeşim yok tek bir erkek kardeşim varmerhaba kızlar cumadan beri annemdeydim yeni geldik annemi yurtdışına yolculadık 2 ay kalıcakhafta sonları gider kalırdım şimdi sanki yapayalnız kalmış gibiyim çok agladdık ayrılırken canım annem benim
lise 2 ye giden kızkardeşimvar oda bende kalıcak 160 boyunda 60 kiloonuda zayıflatıcam inşallah annem gelesiye kadar birazdan onunla yürüyüşe çıkıcaz hava çok güzel
hadi bakalımslm kızlar bu sbah bende kacırdım bıraz ama yıne aynı cıktım cunku herhalde yaklasık 10 kere merdıven ındım cıktım
sabah bakalım tartı ne dıcek acaba...
kızlar bu hafta sonu 64 kıloya oynamayı dusunuyorum sıkı bı dıyet ve egzersızle yanı 1.7 kılo vermeyı planlıyorum
bu hafta eve mısafır falanda almıcam salı gunude yuruyuslerıme baslıyorum..
hadı bakalım yenı hafta bıze yenı kılo kayıbları ve saglık mutluluk getırsın
optum hepınızı kolay gelsın hanımlar...
ahahÖncelikle Allah kavuştursun.oh ne güzel iki bacı gezersiniz şimdi.Yerinde olmayı çok isterdim.
öyle bişi banada lazımarkadaşlar bugün maçtaydım çok güzeldi bağırmaktan boğazlarım acıdı ama sitres atmak için bir numara herkese tavsiye ederim motive oldum yeni haftaya hazırım
ah keşke 1 taneyle durabilsem çok severim onu 1 koli de yerim gibiAz evvel çay içtim yanındada 1 avuç kara üzüm,2 tane kayısı ,browni intense (en ufağından) yedim.
bitter çok zararlı değil özellikle %70 kakao varsaafiyet olsun bende bir parça bitter çikolata yedim
30 tanesi bir öğün yerine geçiyomuş gelibat seda bende badem yerım 10 tane metabo hızlandırıyomus...
bulursun bulursunçizelgemi toptan kaybettim yapacam derken harırlı olsun
pc özürlüyüm herhalde
çamaşırlarla wc sonrasıkızlar bısey sorcam
nasıl tartılıyosunuz kıyafetlerınızlemı
yoksa sadece ıc camasırı mı oluyo ustunuzde
ay kendımı sapık gıbı hıssettım...
bugünki kilom 120.500 vermemeişim almamaışım
tuğba bende iç çamaşırıile tartılıyom cnm
tekrar geldim. ayın 15de annemler gelcek odaları filan düzlüyorum. bugünde halılara girişcem oğlan uyurken siliyimde o uyanana kadar kurusun dedim. yine gelirim. bugün şoklardayım neden derseniz
cuma kilom 88.4
pazartesi kilom 85.9
tekrar geldim. ayın 15de annemler gelcek odaları filan düzlüyorum. bugünde halılara girişcem oğlan uyurken siliyimde o uyanana kadar kurusun dedim. yine gelirim. bugün şoklardayım neden derseniz
cuma kilom 88.4
pazartesi kilom 85.9
pazartesi çok yogu oluyor iiş güç derken
fatoş çak çocugunvar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?