Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tugkay okuyup paylaşmaman çok ayıp.
arkadaşlar kırmızı gül arkadaşımız bireysel derecelerde birinci. ama haftalık değil. bütüüün diyeti boyunca aldığı sonuçlar olarak birinci. bunu paylaşmış bende sizinle paylaşayım dedim.

bide bunu paylaşmış hadi bakalım...

buda geçen hafta bireysel derece yapan arkadaşımızın yazısı. 3 küsür kilo vermişti.

Kaptanim iyiki yolladin ben blgsyrdan giremedigim icin bu tarz yazilardan baya uzak kalmistim cok cok faydasi oldu bnm icin

Valahi o arkdslari yurekten tebrik ediyorum hepimize cok iyi ornekler
Bende elime kagidi kalemi alip o son yazidaki gibi bazi kurallar koymaya karar verdim smdi o listeyi hazirliycam

Bu arada spor tablosunuda yarin burada paylasicam herkes takipte olsun

Babannem hasta hastanede yatıyor.işten çıkıp onun yanına gidiyorum.kızlar dua edin iyileşsin.
çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin
sorma dün baya sessizdi buralar bende işlerden dolayı uğrayamadım buarada hayırlı olsun tatlım işe başlıyormuşsun allh gönlüne göre versin
ohh çok iyi yapmışsın canım ipocum keyifli yürüyüşler bebişimm
kırmızıgül arkadaşımızı çok tebrik ederim süper olmuş maşalahh insan istedeği zaman ulaşamayacağı bir şey yoktur
buda geçen hafta bireysel derece yapan arkadaşımızın yazısı. 3 küsür kilo vermişti.
süper ya maşalalh hatunlara

ay 100 gr vermişim anca ya 4 gün kaldı cumaya napcam ben bu sabah 7.30da çıktım hemen yüürüyüşe 1 saat yürüdüm kırmam lazım kiloyu

ipocum 1 saat yaz bana bu hafta ilk sporum

gunaydın kızlar
zubuscum cok gecmıs olsuun
hatıcecım emın ol paylasmayı bılsem paylasırdım bılmıyorum malesef
ama sen pylasmıssın ne guzel...
kızlar nıl ve arıfe bız 3 muz sorumluyuz bırbırımızden sık gıremeye calısalım olurmu bacılarım
nıl dun gırmedı gordugum kadarıyla zaten genel olarak aksamları gırıyo...

günaydın kızlarrr
evimi süpürdüm çamaşırları serdim yemegimide yaptım iş bitti buraya koştum nasılsınız bakalım geçmişi okuyup gelem

Yağın etkili yakımı için neler yapılabilir?
Antrenman sırasında ve sonrasında kahvenizden birkaç yudum almanız yağ yakmanıza yardımcı olur. Tabii kafein hassasiyeti olan kişilerin kahveden uzak durması gerekiyor. Boş bir mide ile yapılacak antrenman da etkilidir. Gün içerisinde 30 dakika kardiyo yapılmalı; sabah saatleri bunun için en iyi zamandır. Kardiyo yaparken bir aletten diğerine geçmemek ve 30 dakikanızı aynı aletle tamamlamak da önemli

ay 100 gr vermişim anca ya 4 gün kaldı cumaya napcam ben bu sabah 7.30da çıktım hemen yüürüyüşe 1 saat yürüdüm kırmam lazım kiloyu

ipocum 1 saat yaz bana bu hafta ilk sporum
günaydın mervecim nasılın kuzum sen hergün tartılıyormusun
tuğbacım sanada günaydın nasılsın aynen canım bende aynı şeyleri söylücedim
günaydın kızlarrr
evimi süpürdüm çamaşırları serdim yemegimide yaptım iş bitti buraya koştum nasılsınız bakalım geçmişi okuyup gelem

günadyın hamaratom benim sabahtan yapmışsın tüm işlerini

dayanamıyorum ne yapayım kendikendime söz veriyorum tartılmıycam diye ama sabah kahvaltıdan önce kendimi tartının önünde buluyorum

güzel bilgiler teşekkürler

kız bacım bu ne hız boyle masallah valla
sabah erken kalkmak zorundayım otursam hemen uyurum uyumamak için işlerimi erken bitiriyorum sonrada uykum dagılıyor
akşam yemeginide sabahtan yapmassam birdaha asla yapamıyorum canım istemiyor

nerve bende aynıyım tartıyı atacam artık ya tartılmadan duramıyoru ya..

dayanamıyorum ne yapayım kendikendime söz veriyorum tartılmıycam diye ama sabah kahvaltıdan önce kendimi tartının önünde buluyorum

kızlar yapmayın yaaa hergün tartılmayın kaptanımız istemese ben pazarteside tartılmicam saklayın tartıları kendinizden

4 sayfa geçmiş okudum pc kapanı verdi bütün alıntılarım silinmiş
bugün hava çok yagışlı yürüyüşe gidemicem herhalde

AMMA DÖKTÜRMÜŞÜNÜZ HA NASIL OKUYACAĞIM ŞİMDİ :)
SABAH KAHVALTIDA
‎5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 domates
marul
çay

EVİ TOPLAYIP GELECEM GEÇMİŞ E BAKACAM

Kizlar gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Bnde bugun yatakta biraz keyif yaptim aksamda babamm istnbldan donucek evde kiyamet kopucak cok alisveris yaptim diye bari kilolari versemde bu kavgalara degse

Smdi bnde kahvalti etmeye gdiorum gorusuruzzzzzzz

ipocum ben de kendime motive olsun diye küçük beden kıyafetler almak istiyorum acaba yararı olurmu dersin

ipocum ben de kendime motive olsun diye küçük beden kıyafetler almak istiyorum acaba yararı olurmu dersin

Cnm bnde eskiden işe yaramıştı gerci bu sefer dha cok ayakkabi aldim ama bi tane m beden trenckot aldim kirmizi kapanmasi mumkun diil gbi ama giricem ona sonbaharda cnku cok guzel yani giremessem yaziklar olsun bana

Birde kucuk beden alirken o seyi cok cok beyenip aşık olduysan icine girmek icin baya caba sarfediosun bnce bir dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…