aaaaaaaaaaa süper süper tebrikler
kolay gelsin
kaptancım hoşgeldin oo gözün aydın annenler de geliyor yorma kendini vayyy süpersin ya nasıl gitti 2,5 kilo özel biş mi yaptın canım
gozun aydın hatıcecım annenlerle guzel vakıtler gecır
ve tbr ederım gercekten...
Kaptanimmm benide şoklara soktun vallahi maşallah çok sevindimmmmmm
Anissacim sormussun p.tesiden itibaren mi yoksa cuma mi diye cnm cuma dahil bildirmeye basliyoruz yeni hafta icin
Mesela ben bugun pijamalarimla tartildim 92.3 ciktim onlati cikartmadim usendim ama 200 gr gelir diye tahmin ettigim icin 92.1 diye oyle bildirdim
Bu arada karnim agrio ama hala regl olamadim umaim konserdrn once olurda biter gerci boyle kendimi sıktıkca iyice gecikioooo
Bu gidisle konsere kadar 89 kusurlerde olamam
valla annemler oğlana bakmak için geliyor ayın sonunda işe başlıycam ya. alışma devresi olsun diye. valla kilo konusuna gelince hiç bir fikrim yok. bugün tartı öyle gösterdi. inşallah cumaya kadar böyle devam eder. ama epey zamandır sadece 2 öğünle günü tamamlıyordum. dün ara öğünde yaptım sanırım etkisi oldu.hatice maşallah naptın bacım bizede de
maşallah valal hadi gözün aydın annenler gelcekmiş hasret gideririsin
canım seninki diyet değil işkence valla maşallah iyi sabırlısın.Kizlar annem eve o gunku yedigim menuden cagirio eve !!!! Ama ben istemedim ne kadar zol olsada !!!!!
canım o zaman hep aynı eşorfmanla tartılmaya çalış olurmu. böylece kıyafete göre değişkenlik yaşamassın. ayrıca bazı kıyafetler 1 kiloya kadar farklılık gösteriyor.iyi akşamlar herkese:)
haftasonu ne almışım ne vermişim aynı çıktı kilom
ben tartıya normal eşofman tşhirtle çıkıyorum yurtta kaldığım için :)
bu ara tatlı krizim geliyo ama tutmam lazım :):)
karatay diyetini duydunuz mu gazete yazıyodu??
Eh işte pek kapandı diyemem.kız benim adım zubus.günaydın kızlarrrr iyi bir hafta olur hepimiz için inşallah
bol sporlu zebusum kapandımı iştahın nedurumda
Ben iç çamaşırımla tartılıyorum.kızlar bısey sorcam
nasıl tartılıyosunuz kıyafetlerınızlemı
yoksa sadece ıc camasırı mı oluyo ustunuzde
ay kendımı sapık gıbı hıssettım...
tekrar geldim. ayın 15de annemler gelcek odaları filan düzlüyorum. bugünde halılara girişcem oğlan uyurken siliyimde o uyanana kadar kurusun dedim. yine gelirim. bugün şoklardayım neden derseniz
cuma kilom 88.4
pazartesi kilom 85.9
tekrar geldim. ayın 15de annemler gelcek odaları filan düzlüyorum. bugünde halılara girişcem oğlan uyurken siliyimde o uyanana kadar kurusun dedim. yine gelirim. bugün şoklardayım neden derseniz
cuma kilom 88.4
pazartesi kilom 85.9
cuma kilom 88.4
pazartesi kilom 85.9
cuma kilom 88.4
pazartesi kilom 85.9
cuma kilom 88.4
pazartesi kilom 85.9
Babannem hasta hastanede yatıyor.işten çıkıp onun yanına gidiyorum.kızlar dua edin iyileşsin.
valla annemler oğlana bakmak için geliyor ayın sonunda işe başlıycam ya. alışma devresi olsun diye. valla kilo konusuna gelince hiç bir fikrim yok. bugün tartı öyle gösterdi. inşallah cumaya kadar böyle devam eder. ama epey zamandır sadece 2 öğünle günü tamamlıyordum. dün ara öğünde yaptım sanırım etkisi oldu.
canım seninki diyet değil işkence valla maşallah iyi sabırlısın.
canım o zaman hep aynı eşorfmanla tartılmaya çalış olurmu. böylece kıyafete göre değişkenlik yaşamassın. ayrıca bazı kıyafetler 1 kiloya kadar farklılık gösteriyor.
ben bir ara denedim ama ne aldım ne verdim. zaten o sayede ekmekle vedalaştım. kahvaltı hariç ekmek yemiyorum. burda topiği var incele. epeycede yapan var. hatta ikiz diye bir arkadaşımız vardı. o karatayla verdi kilosunu ve mezun oldu.
tatlı krizin içinde tarçını kahveye at, varsa kuru incir biraz sıcak suyun içinde beklet sonra arasına ceviz ve bol tarçın koy, yada ekmayı ufak ufak dilimle tarçınla. anmı işlemleri kaysı içinde yapabilirsin. illaki tatlı yemek istiyorsan. küçük porsiyon sütlü tatlıyı ara öğün yap. veya 2 parça %70 lik bitter ye ama arkasına bir parça süt iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?