Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar herkese:)

haftasonu ne almışım ne vermişim aynı çıktı kilom

ben tartıya normal eşofman tşhirtle çıkıyorum yurtta kaldığım için :)

oleyy bende artık listedeyimmm :):)

ipocum banada bir saat tempolu yürüyüş yazarmısın :)

bu ara tatlı krizim geliyo ama tutmam lazım :):)

karatay diyetini duydunuz mu gazete yazıyodu??

aaaaaaaaaaa süper süper tebrikler
kolay gelsin

kaptancım hoşgeldin oo gözün aydın annenler de geliyor yorma kendini vayyy süpersin ya nasıl gitti 2,5 kilo özel biş mi yaptın canım

gozun aydın hatıcecım annenlerle guzel vakıtler gecır
ve tbr ederım gercekten...

hatice maşallah naptın bacım bizede de

maşallah valal hadi gözün aydın annenler gelcekmiş hasret gideririsin
valla annemler oğlana bakmak için geliyor ayın sonunda işe başlıycam ya. alışma devresi olsun diye. valla kilo konusuna gelince hiç bir fikrim yok. bugün tartı öyle gösterdi. inşallah cumaya kadar böyle devam eder. ama epey zamandır sadece 2 öğünle günü tamamlıyordum. dün ara öğünde yaptım sanırım etkisi oldu.
Kizlar annem eve o gunku yedigim menuden cagirio eve !!!! Ama ben istemedim ne kadar zol olsada !!!!!
canım seninki diyet değil işkence valla maşallah iyi sabırlısın.
iyi akşamlar herkese:)

haftasonu ne almışım ne vermişim aynı çıktı kilom

ben tartıya normal eşofman tşhirtle çıkıyorum yurtta kaldığım için :)
canım o zaman hep aynı eşorfmanla tartılmaya çalış olurmu. böylece kıyafete göre değişkenlik yaşamassın. ayrıca bazı kıyafetler 1 kiloya kadar farklılık gösteriyor.
bu ara tatlı krizim geliyo ama tutmam lazım :):)

karatay diyetini duydunuz mu gazete yazıyodu??

ben bir ara denedim ama ne aldım ne verdim. zaten o sayede ekmekle vedalaştım. kahvaltı hariç ekmek yemiyorum. burda topiği var incele. epeycede yapan var. hatta ikiz diye bir arkadaşımız vardı. o karatayla verdi kilosunu ve mezun oldu.
tatlı krizin içinde tarçını kahveye at, varsa kuru incir biraz sıcak suyun içinde beklet sonra arasına ceviz ve bol tarçın koy, yada ekmayı ufak ufak dilimle tarçınla. anmı işlemleri kaysı içinde yapabilirsin. illaki tatlı yemek istiyorsan. küçük porsiyon sütlü tatlıyı ara öğün yap. veya 2 parça %70 lik bitter ye ama arkasına bir parça süt iç.

kolay gelsin.maaşallah o ne güzel kilo vermişsin öle.darısı başımıza.

Bende bu sabah 75.4 tüm.
bu günki menümü yazayım.
sabah zeytinyağın içine kekikve kırmızı biber koydum.2 dilim çavdar ekmeğiyle yedim.
ara yok
öğle tavuk suyu çorbası,3 kaşık kurufasulye
arada 3 kaşık irmik helvası
akşam kereviz salatası
arada 2 kayısı,1 avuç kara üzüm
2lt su

Babannem hasta hastanede yatıyor.işten çıkıp onun yanına gidiyorum.kızlar dua edin iyileşsin.

okucam şimdi kaptanım teşeşkkürederim :)

Bende menumu veriyim

1.ogun:1yumurta,light surme peynir 1 dlm kepek ekmegi

2.Ogun:kepekli makarna sarimsakli yogurt

3.ogun:kepekli makarna light ton baligi 1 kaşık coleslaw

4.ogun:1dilim kek

Su:1650 ml

Spor: 57 dk yuruyus

oğlanın ağlaması tuttu bekledim bekledim kimse gelmedi ben gidince dökülmüşünüz maşallah
bu arada mesaj saymıyorum diye kimse gelmiyormu? herkes eşinden sorumlu ona göre. motivasyon düşerse mesajlaşma az olursa sizden bilirim.

Cnm annem bugun yemek yapmadigi icin mecburen 2 ogun makarna yemis oldum

Bu arada bnde bugun evde bi degisiklik yaparak yuruyus bandimi evin disindaki taki odama tasidim artik dha bol yuruyebilicem ohh diger turlu babam habire mac izliodu cnm sıkılıodu smdi karsimada blgsyrimi koydum yabanci dizileri takip ederken dha zevkli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…