Cnm bnde eskiden işe yaramıştı gerci bu sefer dha cok ayakkabi aldim ama bi tane m beden trenckot aldim kirmizi kapanmasi mumkun diil gbi ama giricem ona sonbaharda cnku cok guzel yani giremessem yaziklar olsun bana
Birde kucuk beden alirken o seyi cok cok beyenip aşık olduysan icine girmek icin baya caba sarfediosun bnce bir dene
bitti galiba açtım ama yok
Hyr cnm dha cikmadi studyoya gelicek birazdan
izleyelim ozamn bişeyler kaparız
Evet cnm bnde bekliorum agac oldum bi an once ciksa catliycam
hemen yazını okudum değiştirdim kanalı ipocum ,valla kızlar bende zayıfalmak isteyipte bir türlü başlasam bile ertesi gün üzgün bir olay olduğunda depresyona girip bırakanlardanım,ama gerçekten istiyorum zayıflamayı yaa nasıl yapçam bide sipariş verdim şu mehmet özün tavsiye ettiği zayıflama kapsülünü eşim kızıyor ama ben deneyeceğim diye tutturdum ne dersiniz bende bu sitedekii gibi zayıfyanlardan olabilirmiyim ki heh başladı konu ipo
bize uymuyor kelepçe taktırmış
hemen yazını okudum değiştirdim kanalı ipocum ,valla kızlar bende zayıfalmak isteyipte bir türlü başlasam bile ertesi gün üzgün bir olay olduğunda depresyona girip bırakanlardanım,ama gerçekten istiyorum zayıflamayı yaa nasıl yapçam bide sipariş verdim şu mehmet özün tavsiye ettiği zayıflama kapsülünü eşim kızıyor ama ben deneyeceğim diye tutturdum ne dersiniz bende bu sitedekii gibi zayıfyanlardan olabilirmiyim ki heh başladı konu ipo
merhabalar arkadaşlar. ben yst 38 arkadaşımızın daveti üzerine geldim. 29 yaşında 155 cm boyunda vee 10 saniye önce ölçtüğüm kilomla 70.0 kiloyum. doğumdan sonra kilolarımı vermediğim gibi üstüne aldım. sonra bazı zamanlar bir haftalık diyetler yapıp 3-4 kilo verdiğim oldu. ama sizin yaptığınız gibi bir takım ruhuna ihtiyacım var bu diyetlerin uzun soluklu olması için. saolsun yst 38 bu isteğimi dikkate aldı ve davet etti. umarım oluşturduğunuz sinerjiye hem katkıda bulunurum hem de zayıflarım. hedefim 50 kg olmak... işte bu kiloya ulaşınca sanki hayat yeniden başlayacak gibi geliyor:)
şu dakikalar itibari ile sağlıklı beslenmeye başlıyorum sizlerin de şahitliği ile...
şimdiden akşam menümü yazayım:
salata + bir haşlanmış kabak + küçük kase yoğurt
yemeğe daha 3 saat var tabi. bir saat sonra salatalık yemeyi düşünüyorum.
ama benim en acilinden spora eğilmem lazım. yoksa hedefime ulaşmam biraz zor gibi. bakalım bu spor işini nasıl halledeceğim. normalde çalışıyorum. bugün raporluyum hasta olduğum için. biraz halsizliğim geçince spor seçeneklerimi masaya yatıracağım
hoşgeldin aramıza hedefin 20 kg sağlıklı şekilde vermen dilğiyle
merhabalar arkadaşlar. ben yst 38 arkadaşımızın daveti üzerine geldim. 29 yaşında 155 cm boyunda vee 10 saniye önce ölçtüğüm kilomla 70.0 kiloyum. doğumdan sonra kilolarımı vermediğim gibi üstüne aldım. sonra bazı zamanlar bir haftalık diyetler yapıp 3-4 kilo verdiğim oldu. ama sizin yaptığınız gibi bir takım ruhuna ihtiyacım var bu diyetlerin uzun soluklu olması için. saolsun yst 38 bu isteğimi dikkate aldı ve davet etti. umarım oluşturduğunuz sinerjiye hem katkıda bulunurum hem de zayıflarım. hedefim 50 kg olmak... işte bu kiloya ulaşınca sanki hayat yeniden başlayacak gibi geliyor:)
şu dakikalar itibari ile sağlıklı beslenmeye başlıyorum sizlerin de şahitliği ile...
ama benim en acilinden spora eğilmem lazım. yoksa hedefime ulaşmam biraz zor gibi. bakalım bu spor işini nasıl halledeceğim. normalde çalışıyorum. bugün raporluyum hasta olduğum için. biraz halsizliğim geçince spor seçeneklerimi masaya yatıracağım
özletme kendini hıııçok geçmiş olsun canım allah şifalar versin
sorma dün baya sessizdi buralar bende işlerden dolayı uğrayamadım buarada hayırlı olsun tatlım işe başlıyormuşsun allh gönlüne göre versin
ohh çok iyi yapmışsın canım ipocum keyifli yürüyüşler bebişimm
kırmızıgül arkadaşımızı çok tebrik ederim süper olmuş maşalahh insan istedeği zaman ulaşamayacağı bir şey yoktur
süper ya maşalalh hatunlara
bakalım cumaya sonuçları görcezgunaydın kızlar
zubuscum cok gecmıs olsuun
hatıcecım emın ol paylasmayı bılsem paylasırdım bılmıyorum malesef
ama sen pylasmıssın ne guzel...
kızlar nıl ve arıfe bız 3 muz sorumluyuz bırbırımızden sık gıremeye calısalım olurmu bacılarım
nıl dun gırmedı gordugum kadarıyla zaten genel olarak aksamları gırıyo...
çalışkan bacım. benim mutfağada bir el atsana ne pişirdin? ben yemek düşünmekten sıkıldım artıkgünaydın kızlarrr
evimi süpürdüm çamaşırları serdim yemegimide yaptımiş bitti buraya koştum nasılsınız bakalım geçmişi okuyup gelem
valla canım bende öyle sabah koşa koşa tartı. sanki tartılmazsam yeme içmemin ölçüsünü kaçırcakmışım gibi.dayanamıyorum ne yapayım kendikendime söz veriyorum tartılmıycam diye ama sabah kahvaltıdan önce kendimi tartının önünde buluyorum
hafta sonu takipleri için canım.güzel bilgiler teşekkürler
sabah erken kalkmak zorundayım otursam hemen uyurum uyumamak için işlerimi erken bitiriyorum sonrada uykum dagılıyor
akşam yemeginide sabahtan yapmassam birdaha asla yapamıyorum canım istemiyor
kızlar yapmayın yaaa hergün tartılmayın kaptanımız istemese ben pazarteside tartılmicam saklayın tartıları kendinizden
2 gündür hava çok güzel dün temizlikten bugünde oğlanın uyumasından dolaı çıkamıyorum4 sayfa geçmiş okudum pc kapanı verdi bütün alıntılarım silinmiş
bugün hava çok yagışlı yürüyüşe gidemicem herhalde
kız neler aldın öyle??Kizlar gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
Bnde bugun yatakta biraz keyif yaptim aksamda babamm istnbldan donucek evde kiyamet kopucak cok alisveris yaptim diye bari kilolari versemde bu kavgalara degse
Smdi bnde kahvalti etmeye gdiorum gorusuruzzzzzzz
hoşgeldin canım umarım motivasyonuna yardımcı oluruz. bu hafta 11 takım arasında 4. olduk. umaraım daha güzel sonuçlar çıkacak.merhabalar arkadaşlar. ben yst 38 arkadaşımızın daveti üzerine geldim. 29 yaşında 155 cm boyunda vee 10 saniye önce ölçtüğüm kilomla 70.0 kiloyum. doğumdan sonra kilolarımı vermediğim gibi üstüne aldım. sonra bazı zamanlar bir haftalık diyetler yapıp 3-4 kilo verdiğim oldu. ama sizin yaptığınız gibi bir takım ruhuna ihtiyacım var bu diyetlerin uzun soluklu olması için. saolsun yst 38 bu isteğimi dikkate aldı ve davet etti. umarım oluşturduğunuz sinerjiye hem katkıda bulunurum hem de zayıflarım. hedefim 50 kg olmak... işte bu kiloya ulaşınca sanki hayat yeniden başlayacak gibi geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?