Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar izleyebilen saba tumeri acsin bir bayan cikicak 78 kilo vermisssss

çok teşekkürler deniycem bende

Evet cnm bnde bekliorum agac oldum bi an once ciksa catliycam

hemen yazını okudum değiştirdim kanalı ipocum ,valla kızlar bende zayıfalmak isteyipte bir türlü başlasam bile ertesi gün üzgün bir olay olduğunda depresyona girip bırakanlardanım,ama gerçekten istiyorum zayıflamayı yaa nasıl yapçam bide sipariş verdim şu mehmet özün tavsiye ettiği zayıflama kapsülünü eşim kızıyor ama ben deneyeceğim diye tutturdum ne dersiniz bende bu sitedekii gibi zayıfyanlardan olabilirmiyim ki heh başladı konu ipo

Cnm bNce o siparisi hemen iptal et cnku unlulerin isimlerini kullanarak sahte ilac satiyorlar ben zamaninda lida kullandim ve depresyona soktu ve intihara kalkistim ki normalde hic o tarzda bir ruh halim yOktr gayet neseli hayat dolu biriyimdr ve en onemli bir baska an etkiside kalp carpintisi yapti bir basamak merdiven bile cikamadim 2 sene yatakta soluma donup yatamadim yataga carpiodu kalbim o derece ! Tabii 1 gunde 2 kilo verdiriodu cnku o ruh haliyle yataktan bile cikmiordum telfnlari fln acmiodum aman allahim anlatrken bile o benmiymisim dedim yani !!!!!

Sana tavsiyem illa bir yan urun kullanmak istiosan eczanelerde satilan l-carnitine surunu icebilirsin bu sana spor yaparken hem enerji vericek hemde yag yakimini hizlandiricak spor esnasinda hemde hic bir yan etkisi yok

Zaten suanda showu izlerken o kadar duygulandim ki aglamaktan basima agri girdi

kiolarımızda aynıymış hedefimizde ben bir ucundan başladım sende başla hedefimize ulaşalım kapsül için birşey ddemek istemiyorum hefesin kırılmasın dene ama az yemek yemeyi alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor anca o şekilde kılo verebiliriz

merhabalar arkadaşlar. ben yst 38 arkadaşımızın daveti üzerine geldim. 29 yaşında 155 cm boyunda vee 10 saniye önce ölçtüğüm kilomla 70.0 kiloyum. doğumdan sonra kilolarımı vermediğim gibi üstüne aldım. sonra bazı zamanlar bir haftalık diyetler yapıp 3-4 kilo verdiğim oldu. ama sizin yaptığınız gibi bir takım ruhuna ihtiyacım var bu diyetlerin uzun soluklu olması için. saolsun yst 38 bu isteğimi dikkate aldı ve davet etti. umarım oluşturduğunuz sinerjiye hem katkıda bulunurum hem de zayıflarım. hedefim 50 kg olmak... işte bu kiloya ulaşınca sanki hayat yeniden başlayacak gibi geliyor:)
şu dakikalar itibari ile sağlıklı beslenmeye başlıyorum sizlerin de şahitliği ile...
şimdiden akşam menümü yazayım:
salata + bir haşlanmış kabak + küçük kase yoğurt
yemeğe daha 3 saat var tabi. bir saat sonra salatalık yemeyi düşünüyorum.
ama benim en acilinden spora eğilmem lazım. yoksa hedefime ulaşmam biraz zor gibi. bakalım bu spor işini nasıl halledeceğim. normalde çalışıyorum. bugün raporluyum hasta olduğum için. biraz halsizliğim geçince spor seçeneklerimi masaya yatıracağım

hoşgeldin aramıza hedefin 20 kg sağlıklı şekilde vermen dilğiyle

Cnm aramiza hosgeldin…takim isi gercekten cok isr yariyor mesela bazen diyetten sıkılıosun ama takimda oldugun icin birakamiosun,dertlerini burdaki arkdslarimizla paylasiyoruz motive oluyoruz ozelliklefe
Menu bildirimi yaptigimiz icin yediklerimize dikkat ediyoruz

Yazdigin su cumle cok hosuma gitti ' sanki hayat yeniden baslayacak' iste bnmde icimdeki duygu tamda bu !

Mesela bnde hayatİmi hep erteliyorum dugunlere gitmiorum , ben tarihi yer gezmeyi cok cok severim ama fotogrfimi cektirmek istemedigim icin erteliyorum, arkdslarimin dogum gunlerine gtmiorum cnku giyicrk birsey yok ve tabiki gene fotograf cekilmek istemiorum vs…bunlar gibi bir suru sey

Yani bu kilolar yuzunden senelrrim bos yere gecip gdiyor…ertrle ertele artik 50 yasinda hayata baslarim heralde dedim ve bnde 1 bck ay evvel diyetr basladim

Hepimize ve dunyada diyette olan herkese allah once sabir versin ve bol şans

özletme kendini hııı
bakalım cumaya sonuçları görcez
günaydın kızlarrr
evimi süpürdüm çamaşırları serdim yemegimide yaptım iş bitti buraya koştum nasılsınız bakalım geçmişi okuyup gelem
çalışkan bacım. benim mutfağada bir el atsana ne pişirdin? ben yemek düşünmekten sıkıldım artık
dayanamıyorum ne yapayım kendikendime söz veriyorum tartılmıycam diye ama sabah kahvaltıdan önce kendimi tartının önünde buluyorum
valla canım bende öyle sabah koşa koşa tartı. sanki tartılmazsam yeme içmemin ölçüsünü kaçırcakmışım gibi.
hafta sonu takipleri için canım.
4 sayfa geçmiş okudum pc kapanı verdi bütün alıntılarım silinmiş
bugün hava çok yagışlı yürüyüşe gidemicem herhalde
2 gündür hava çok güzel dün temizlikten bugünde oğlanın uyumasından dolaı çıkamıyorum
kız neler aldın öyle??
hoşgeldin canım umarım motivasyonuna yardımcı oluruz. bu hafta 11 takım arasında 4. olduk. umaraım daha güzel sonuçlar çıkacak.
bu hafta deneme süresindesin. haftaya genel listeye alıcam seni. o yüzden paylaşımlarını yap grupla kaynaşma dönemi bu hafta.
günde en az 5 mesaj kuralımız var. dönüm dönem saycam. kendi aramızda spor yarışması yapıyoruz
her cuma en geç 11e kadar kilo bildirimi var. ayrıca hafta sonu kaçamaklarını dizginlemek adına pazarteside kilo bildirimi alıyorum.
bu arada ecz. ve merve arkadaşı sizin gruba ekliyorum. bu grupta kendi içinde yarışıyor. hadi bakalım tekrardan hoşgeldin
çalışman burda olmanı engelliyecekmi?

Arkadaş çağırdı bahçesinde oturduk şambali yapmış 1 dilim yedim saçımı çekin benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…