Yapma böle bak kilo verirken ne kadar zorlanıyoruz.
yaptım canım yaptım şifremide kocaman bir kagıda yazdım sakladım inşallah sakladıgım yeride unutmam
hoşbulduk ecz arkadaşım. bu cuma listede olmıcam heralde tanışma aşamasındaymışım. haftaya inşallah bakıcaz kaçıncı olacağıma. hiç kilo vermemiş olmıyımda
ha birde kilomu sormuşsun 70kiloyum. 155 cm. 5o kg olmak istiyorum....
kaçaaaaaaakkkk
bu arada bu haftanın birincisi benim. hemen tacımı kendime taktim edeyim
Eki Görüntüle 362153
yok canım ertesi gün yine 88.4 oldum zaten nasıl verdiğimide bilmiyorum
canım anormal bişi yapmadım hatta akşam yemeğinde beyaz ekmek köfte turşu filan yedik bende çözemedim ama tahminim akşam 6.30 dan sonra bişi yemedim. dünde öyle yaptım bugünki kilom 86.4
evden çıkarken alıştırma yap. kurabiye alırmısın ay almayım sağol canım. poça alırmısın sağol canım tşk ederim.
spor sıralaması
ipo:8 saat 40 dakika
anissa: 6 saat
merve10er: 6 saat
tugkay200: 5 saat 30 dakika
yts38: 5 saat 15 dakika
fatos: 4 saat
beyazzambak:1 saat 39 dakika
nil2908: 40 dakika
ay çok merak ettim gerçekten şu sütyeni bende çok dertliyim o yönden bir türlü istediğim sutyeni bulamadım
110 tl çok paraymış ya verirmiyim bilmem
çok indirim var çokkkkk ama yeni sezon mallarıda cep yakıyor sormayın gitsin
selam canım nasılsın iyi yapmışsın değişiklik olmuştur sanada kardeş gibisi yok malum hımm almışın gibime geldi sanki
yaa canım çok can sıkıcı oluyor öyle olunca. bende kızım meyveleri ekmekleri hapur hupur yerken içim gittikızlar bu aradaa annem gene! o menüden çağırdı bide bana arattıbirde diyoki ah cnm kızım sanada ayıp oluyo hep... tabi ben yemedim yine ağzıma bile sürmedim...bakalım bu ne kadar sürücek böyle ??????????? bnmde bir sabrım var !
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn............Slm bayanlaarr.Bakın bugün erken geldim.
canım bugünkü menünü okudum çok hoşuma gitti. darısı benim de hiç bozmadan başıma. ben bazen niyeti bozuvercekmişim gibi geliveriyor:)şimdi
tavuk çorbası 1 kepçe
salata
yoğurt yedim
bugünde bitti bakalım
yaa valla süpersin. beni özendiriyorsunuz spora. bi iyileşsem iş çıkışı yürüyecem sayenizde.arkadaştan dönerken yürüdüm 1 saat yürüyüş şimdide hareket yapça ipocum 1 saat yürüyüş 1 saat spor yaz bana
selam hatunlar ben geldim. bugün dışardaydım. sağolsun eşim son dakkada hadi hadi dedi koşa koşa dışarı çıktık. malum ay sonu olduğu için sadece ağzımızı ayırıp gezdik.
ykm ye gittim. 48-46-44 beden pantolon ceket aldım elime kabine gittim. bir yanda giyinmek bir yanda oğluş baya zorlandım.
48 bedene hiç elimi sürmedim. lcw den 48 beden kot giyiyorum. 90+ grubundakiler oranın kalıpları geniş inanma deyince bende bedenimi merak ettim.
kabinde önce 46 yı giydim gayette güzel olduğunu düşünüyorum
sonra büyük bir heyecanla 44 bedene girdim. düğmeyi kapatırken hafiften göbüşümü çeksemde kapandı. tabii sıkmadı diyemem. ağ kısmı resmen oturdu. etlerim ffırlayacakmış gibi durdu. neyse ceketinide giydim. popo çok fırlamadı ama ceketi kısa kesim modellerden olunca çok çirkin bir görüntü oldu. bugünlük böyle geçti.
Aa bu arada soylemeyi unuttum trenckotu M beden alirken annem dediki kızım boşuna alıyosun olmıycak giyemiyceksin
Bnde mecburen aldim giricem icine sonbhrda diye((
şimdi internetten ebru şallaının 2 tane plates cd siparişşini verdim kızlar
menümüde yazıyım
sabah : tambuğday ekmeği ile yağsız liğht peynirli tost.6zeytin,2kayısı , 2 ceviz yeşilçay
ara : 3 kayısı 1avuç beyaz leblebi
öğle : 1kase çorba 1tane fırın tavuk- biber 2kaşık pilav
ara : 1 elma
akşam : 1 tabak karnıbahar ,salata
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnn
kızlar bu aradaa annem gene! o menüden çağırdı bide bana arattıbirde diyoki ah cnm kızım sanada ayıp oluyo hep... tabi ben yemedim yine ağzıma bile sürmedim...bakalım bu ne kadar sürücek böyle ??????????? bnmde bir sabrım var !
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn............
selam hatunlar ben geldim. bugün dışardaydım. sağolsun eşim son dakkada hadi hadi dedi koşa koşa dışarı çıktık. malum ay sonu olduğu için sadece ağzımızı ayırıp gezdik.
ykm ye gittim. 48-46-44 beden pantolon ceket aldım elime kabine gittim. bir yanda giyinmek bir yanda oğluş baya zorlandım.
48 bedene hiç elimi sürmedim. lcw den 48 beden kot giyiyorum. 90+ grubundakiler oranın kalıpları geniş inanma deyince bende bedenimi merak ettim.
kabinde önce 46 yı giydim gayette güzel olduğunu düşünüyorum
sonra büyük bir heyecanla 44 bedene girdim. düğmeyi kapatırken hafiften göbüşümü çeksemde kapandı. tabii sıkmadı diyemem. ağ kısmı resmen oturdu. etlerim ffırlayacakmış gibi durdu. neyse ceketinide giydim. popo çok fırlamadı ama ceketi kısa kesim modellerden olunca çok çirkin bir görüntü oldu. bugünlük böyle geçti.
kaptanım nasılsın? 40larada veda etcez ben inanıyorum bende giyince beni çok sıkan kotlarımı giymeye başladım :):))
ecz canım zannetmiyorum tartımın kafayı yediğini neden dersen. aman az yiyim hafif yiyim kilo veriyim olayına takıldığım için ve öğlene yakın uyandığım için 2 öğünle bitiriyodum bolca çay içerek geçiriyordum günü
ama o gün ara öğünlerimide yaptıydım. 18.30 dan sonrada hiç bişi yemedim.
bunu dünde yaptım bugünkü tartım 96.4 dü.
bugün ara öğün yapmadım ama yine 18.30 dan sonra bişi yemedim bakalım yarın ne olduğu ortaya çıkar
Tebrikler cnmcm.Benm kıyafetler hala anca oluyor bana. Daha önce söylemiştim, ben bu yaz 7.5 kg aldım diye. Daha anca onu verdim yani. Yazın hiç alışveriş yapmadığım için de Tüm kıyafetlerim hala ucu ucuna oluyor. Ama en azından son 3-4 aydır giyemediğim şeyleri yeniden giymeye başladım çok şükür.
Hmm, o zaman bu hafta senden 85-86 arası bir bildirim bekliyoruz inş kaptanım.Ben artı çıkıcam gibi görünüyor, bari sen telafi et.
canım ayın 17 si gibi annemler gelcek onlar gelene kadar hiç değilse 85 altına düşsem ne güzel olcak çünkü en azından 1 tane kumaş pantolon almam gerekiyor. ayın 23 de işe başlayacağım için.
Kızlar benm internet korkunçç yavaş bugün. Daha fazla dayanamicam. Çıkıyorum.Yarın görüşürüz.
ya arkadaşlar birde bişey soracaktım. hastalığımdan dolayı doktor b12 vitamini verdi. vitamin kilo yapar mı sizce? yani iştah açar mı diyeyim tam olarak? öyleyse hiç kullanmıcam.
Kırmızı et yemiyenlerde b12 eksikliği oluyormuş bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?