Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bu aradaa annem gene! o menüden çağırdı bide bana arattı birde diyoki ah cnm kızım sanada ayıp oluyo hep... tabi ben yemedim yine ağzıma bile sürmedim...bakalım bu ne kadar sürücek böyle ??????????? bnmde bir sabrım var !

bugünkü menümü veriyim

1.öğün:1 simit light sürme peynir 1 yumurta

ara:yarım simit,1 avuç yaban mersini

2.öğün:etli kuru fasulye,1 tane soğan,2 dilim kepek ekmeği

3.öğün: yeşil çay&form çay,yarım muz yada eti form bisküvi

su:1700ml

spor: 1 saat yürüyüş( savaş filmiyle yürümekte değişik bişi )

Yapma böle bak kilo verirken ne kadar zorlanıyoruz.

Hiç sorma ya, ben o 1 kg ın gitmesini 1 ay bekledim, 3 günde geri aldım.

yaptım canım yaptım şifremide kocaman bir kagıda yazdım sakladım inşallah sakladıgım yeride unutmam

İnş.

hoşbulduk ecz arkadaşım. bu cuma listede olmıcam heralde tanışma aşamasındaymışım. haftaya inşallah bakıcaz kaçıncı olacağıma. hiç kilo vermemiş olmıyımda

Evt tatlım, genel listede olmicaksın ama takım içindeki yarışmada olacaksın diye biliyorum ben. :112: Yanlış mı biliyorum kaptanım?? :44:

ha birde kilomu sormuşsun 70kiloyum. 155 cm. 5o kg olmak istiyorum....

Cnm sen de kilo çizelgeni yapsana. Böylece hem şimdiki ve hedef kilonu hem de beden/kütle endeksini sana sormadan öğrenebiliriz. :112:

Kaptanım bence senin de tartı kafayı yemeye başlamış. Ama inş düşük değer doğru değerdir. :103:
Taç için de tebrikler kaptanım, ama o taç bir gün yine benm olacak.

evden çıkarken alıştırma yap. kurabiye alırmısın ay almayım sağol canım. poça alırmısın sağol canım tşk ederim.

Bir önceki mesajda fazla smile karakteri kullanmışım, 1 mesajda en fazla 100 adet kullanılabiliyormuş ben de mesajı ikiye bölmek zorunda kaldım.

spor sıralaması

ipo:8 saat 40 dakika

anissa: 6 saat

merve10er: 6 saat

tugkay200: 5 saat 30 dakika

yts38: 5 saat 15 dakika

fatos: 4 saat

beyazzambak:1 saat 39 dakika

nil2908: 40 dakika

Tabii hiç spor yapmayınca saçımı çekmenize hacet bile kalmıyor.
İpocm sana da tebrikler, uçmuşun yine bu hafta.

ay çok merak ettim gerçekten şu sütyeni bende çok dertliyim o yönden bir türlü istediğim sutyeni bulamadım
110 tl çok paraymış ya verirmiyim bilmem

Ben iç çamaşırı alışverişimi de zayıflamadan sonraya bıraktım. Sütyen bedeninin de çok değiştiğini söylüyorlar çünkü. :112:

çok indirim var çokkkkk ama yeni sezon mallarıda cep yakıyor sormayın gitsin

Off hiç sorma. Diyorum ya bir düğünümüz var önümüzde diye. Elbise mecburen yeni sezon olacak da umarım ayakkabı-çanta olarak yeni bir şeye ihtiyacım olmaz. Yoksa cüzdan ciddi manada yanar.

selam canım nasılsın iyi yapmışsın değişiklik olmuştur sanada kardeş gibisi yok malum hımm almışın gibime geldi sanki

Evt cnm, +1 çıktım malesef. Üstelik şişlik de değilmiş galiba, çünkü bugün de aynı çıktım.

yaa canım çok can sıkıcı oluyor öyle olunca. bende kızım meyveleri ekmekleri hapur hupur yerken içim gitti
Slm bayanlaarr. Bakın bugün erken geldim.
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn............
şimdi
tavuk çorbası 1 kepçe
salata
yoğurt yedim

bugünde bitti bakalım
canım bugünkü menünü okudum çok hoşuma gitti. darısı benim de hiç bozmadan başıma. ben bazen niyeti bozuvercekmişim gibi geliveriyor:)
arkadaştan dönerken yürüdüm 1 saat yürüyüş şimdide hareket yapça ipocum 1 saat yürüyüş 1 saat spor yaz bana
yaa valla süpersin. beni özendiriyorsunuz spora. bi iyileşsem iş çıkışı yürüyecem sayenizde.

selam hatunlar ben geldim. bugün dışardaydım. sağolsun eşim son dakkada hadi hadi dedi koşa koşa dışarı çıktık. malum ay sonu olduğu için sadece ağzımızı ayırıp gezdik.
ykm ye gittim. 48-46-44 beden pantolon ceket aldım elime kabine gittim. bir yanda giyinmek bir yanda oğluş baya zorlandım.
48 bedene hiç elimi sürmedim. lcw den 48 beden kot giyiyorum. 90+ grubundakiler oranın kalıpları geniş inanma deyince bende bedenimi merak ettim.
kabinde önce 46 yı giydim gayette güzel olduğunu düşünüyorum
sonra büyük bir heyecanla 44 bedene girdim. düğmeyi kapatırken hafiften göbüşümü çeksemde kapandı. tabii sıkmadı diyemem. ağ kısmı resmen oturdu. etlerim ffırlayacakmış gibi durdu. neyse ceketinide giydim. popo çok fırlamadı ama ceketi kısa kesim modellerden olunca çok çirkin bir görüntü oldu. bugünlük böyle geçti.

kaptanım nasılsın? 40larada veda etcez ben inanıyorum bende giyince beni çok sıkan kotlarımı giymeye başladım :):))

ecz canım zannetmiyorum tartımın kafayı yediğini neden dersen. aman az yiyim hafif yiyim kilo veriyim olayına takıldığım için ve öğlene yakın uyandığım için 2 öğünle bitiriyodum bolca çay içerek geçiriyordum günü
ama o gün ara öğünlerimide yaptıydım. 18.30 dan sonrada hiç bişi yemedim.
bunu dünde yaptım bugünkü tartım 96.4 dü.
bugün ara öğün yapmadım ama yine 18.30 dan sonra bişi yemedim bakalım yarın ne olduğu ortaya çıkar

Aa bu arada soylemeyi unuttum trenckotu M beden alirken annem dediki kızım boşuna alıyosun olmıycak giyemiyceksin…

Bnde mecburen aldim giricem icine sonbhrda diye ((

Sırf böyle diyenlere inat zayıflamamız gerkmiyor muzaten cnm. Hadi ha gayret. Bu sefer bitiricez bu işi temelli. :112: Almışın da zaten, sırf o trençkot için zayıflanır arkadaşım.

Hadi hayırlı olsun kuzucm. Bol incelmeler. :112:
Ya ben de geçen hafta karnıbahar almıştım çok isteyerek. Yiyemedim bir türlü. Dur hala bozulmadıysa yarına ben de karnıbahar yoğurtlayayım.

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnn

İyiyim cnmcm. Sen nasılsın?

Aman diyim ipo. O sabır kilo verene kadar sürsün. Mesela her 5 kiloda kendine 1 ödül ver. 85 e düşünce ye bir menü. :112:

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn............

Kaptanım demek ki bedenin 46 ya düşmüş. 44 e düşmesi de yakındır, içine girmişin, düğmeleri kapatmışın, daha nolsun. Darısı eline 40-38-36 bedeni alıp kabine gireceğin günlere inş. :103:

kaptanım nasılsın? 40larada veda etcez ben inanıyorum bende giyince beni çok sıkan kotlarımı giymeye başladım :):))

Tebrikler cnmcm. Benm kıyafetler hala anca oluyor bana. Daha önce söylemiştim, ben bu yaz 7.5 kg aldım diye. Daha anca onu verdim yani. Yazın hiç alışveriş yapmadığım için de Tüm kıyafetlerim hala ucu ucuna oluyor. Ama en azından son 3-4 aydır giyemediğim şeyleri yeniden giymeye başladım çok şükür.

Hmm, o zaman bu hafta senden 85-86 arası bir bildirim bekliyoruz inş kaptanım. Ben artı çıkıcam gibi görünüyor, bari sen telafi et.

canım ayın 17 si gibi annemler gelcek onlar gelene kadar hiç değilse 85 altına düşsem ne güzel olcak çünkü en azından 1 tane kumaş pantolon almam gerekiyor. ayın 23 de işe başlayacağım için.

Kızlar benm internet korkunçç yavaş bugün. Daha fazla dayanamicam. Çıkıyorum. Yarın görüşürüz.

ipo canım bana 1 saat spor yaz. diycenki avm de ne sporu yaptın gezdin yoruldun diye spormu oldu.
oldu canım. bizim oğlan ayaklandı avm gezmekten çok onun peşine koştuk durduk. yürüyen merdiven acayip merakını çekti. koşa koşa ona gitti

canım ayın 17 si gibi annemler gelcek onlar gelene kadar hiç değilse 85 altına düşsem ne güzel olcak çünkü en azından 1 tane kumaş pantolon almam gerekiyor. ayın 23 de işe başlayacağım için.

İnş düşersin kaptanım. Ve pantolonu da 44 beden alırsın inş.

ya arkadaşlar birde bişey soracaktım. hastalığımdan dolayı doktor b12 vitamini verdi. vitamin kilo yapar mı sizce? yani iştah açar mı diyeyim tam olarak? öyleyse hiç kullanmıcam.

Kırmızı et yemiyenlerde b12 eksikliği oluyormuş bildiğim kadarıyla.

Bu günki menüm
sabah kk kaşar peyniri,3 tane yeşil zeytin
arada 2 tane eti form
öğle çorba,kağıt kebabı,salata
arada 2 eti form
akşam yarım ekmek kokoreç,ayran
arada 3 kayısı,1 avuç kara üzüm,2 ısırık kurabiye
2 lt su
1 kupa yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…