Kızlar iyi akşamlar.
Dün gece kaç kez buraya girdim.yazdım yazdım sildim.yazamadım.konuşamadım.eşimle bayadır problemlerimiz var.düzelmiyor.Bilmiyorum nolcak.bıktım artık.
Başım ağrıyo.çok canım sıkkın.çözemedim çözülmüyo.
Çalışırken saatlerin daha düzenli oluyor haliyle.Ama iş yerinde yemek veriyorlarsa Allah günah yazmasın tadsız şeyleri yemek zorundasın.
canım istersen bir süre izinli yazayım yada burdan hiç ayrılma. çözemediğiniz sorun ne olabilirki. eşindenmi sendenmi?Bir ilaç bişeyler kullanmak istiyorum.önerileriniz varmı.son 5 kiloyu hızlı vermek istiyorum.
günaydın canııımmmmm.. evet havalar da güzel. güzel geçer inşallah hafta sonu. gezeriz tozarız. stres atarız.
canımbenim Allah kolaylık versin. inşallah en kısa amanda sorunlarınız çözülür. zor bir durum
zubuscum herkes donem donem eslıyle sorun yasıyo malesef Allah yeterkı cozulmıcek bı sorun dert vermesın
bak bende bı donem cok sorun yasadım bazen ara ara yıne yasarım oturdum kalktım Allah a dua ettım
bılmem ınanırmısın ama 4444 tefrıcıye cektım 1 haftada yer gok dua ustune belkı etkısını gorursun
yapamam dersen bende yardım ederım cekmene 1 haftada bıtırırız...
buarada gunaydın kızlar dunu kılo almadan atlattım cok sukur cok ıyı hıssedıyorum kendımı..
canım senin şimdi moralin bozuk olduğu için böyle düşünüyorsun. dertlerini, fikirlerine güvendiğin birine anlatıp yol göstermesini dene mesela. ayrıca eşinin de onun sevdiği güvenilir birisi ile konuşmasını sağla. sonra oturun hep beraber konuşun. çözülemeyecek meseleler değildir diye umuyorum. çünkü iki tarafta saldıkça aradaki bağlar kopar gider ve sonra yıllar geçer. arkanıza dönüp baktığınızda belkide pişman olursunuz daha fazla gayret etseydik diye. sorunlarınız iyice sarmal hale gelmeden daha kolay çözülür elbet. sonuçta insanın olduğu heryerde sorun olur. bu normal bişey. çünkü herkes farklı fıtratlarda yaratılmış.iki tarafında fedakarlık ve hoşgörüsü ile çok güzel bir hayat geçirebilirsiniz inşallah. tabiki kolay değil ama denemeye değer.ve ayrıca turkay arkadaşımın dediği gibi dua et. tefriciye okumak istersen turkay gibi bende yardım ederim inşallah.Canım tessekurederim.ama bana sorunların cözümü artık zor gibi geliyor.bilmiyorum.
bıde dun pastalara boreklere ragmen dunu aynı atlatım cunku az yedım ve mezdeke oyun havası oynadık
yanı spor herseyın basıymıs yıne anladım...
Çok tesekkürederim hepinize.izin almak istemiyorum.sizinle ara ara konuşmalıyım.dün aksam konustuk.yanı bilmiyorum içimden bole geliyor sana kızıyorum.diyor.soğudum diyor vs.dur dedim artık nunları duyöak istemiyorum.çözum bul.onuda bulamıyo.arkadasım simdi cepten yazıyorum işteyim akşam yine konuşuruz.dualara çok inanıyorum.ama benide çok yordu artık.akşam konusuruz.zubuscum herkes donem donem eslıyle sorun yasıyo malesef Allah yeterkı cozulmıcek bı sorun dert vermesın
bak bende bı donem cok sorun yasadım bazen ara ara yıne yasarım oturdum kalktım Allah a dua ettım
bılmem ınanırmısın ama 4444 tefrıcıye cektım 1 haftada yer gok dua ustune belkı etkısını gorursun
yapamam dersen bende yardım ederım cekmene 1 haftada bıtırırız...
buarada gunaydın kızlar dunu kılo almadan atlattım cok sukur cok ıyı hıssedıyorum kendımı..
canım istersen bir süre izinli yazayım yada burdan hiç ayrılma. çözemediğiniz sorun ne olabilirki. eşindenmi sendenmi?
şu isveç diyetini dene en azından şok diyetle vermiş olursun. ilacın yan etkilerinden daha iyidir.
ben sağlık ocağında çalışıyorum canım herkes kendinden soorumlu yemek konusunda
zubuscum emın ol bende bunları duymus ve gururu cok kırılmıs bı kadınm kılo cok takıntılıydı benım esım ve hep sen nasıl kadınsın su halıne bak senı yanıma karı dıye almak ıstemıyorum dıyordu
sırf bu kılo verme macerama onun sayesınde basladım kostek oldu bana ama ben netıcede verdım daha da vercem kılomu ama kendım cın kendıme guvenım geldı artık takır takır karsısında kendımı ezdırmıyorum ve dedıgım gıbı duaların gucuyle olduguna ınanıyorum cenesını kapattı sımdı daha ustume dusuyo
bıde benım esım dunya kadın gunu falan dınlemezdı ılk defa getırdı bu kadınlar gununde bana cıcek cok sasırdım...
canım benım evlılık oyle bıseykı demırden leblebı yut yuta bılırsın
bazen ınsanlar cocuklarının hatrına yıyı yutuyo normalde kım ceker kımı ama evlat hatrına dıyoruz Rabbım yardımcın olsun yanındayım canım
bengu buyur gel bcım bı gun beklerım hı
ben ankaradayım buarada...
zubus okadar çok üzeldümki bu durumuna ama sen salma kendini karşısında güçlü dur tuğbanın dediği gibi dua enbüyük yardımcınız olur böyle durumlardada birbirinizin üzerine fazla gitmeyin zaman enbüyük ilaç oluyor bende atlattığım için söylüyorum biz birbirimize çok şanslar verdik eşimle ALLAH'ıma çok şükür artık herşey yollunda tabiyki arada sorunlarımz oluyor ama geriye dönüp baktığmızda biz neler yapmışız diye konuşuyoruz sen gönlünü ferah tut bugünleride arkanızda bırakırsınız
ay böyle kenetlendiğimizde çok mutlu oluyorum
bu arada tuğbaya katılıyorum yer gök dua üstüne canım.
elimizden gelecek bişeyler olursa söyle olurmu.
iyi kötü bir geçmşimiz var eşlerimizle. biz onlar gibi değiliz.
güzel oturup konuşmayıda başarmışınız.
görüntü sebebiyle desem öyle abest bir kilo durumunda yokki. evine girerken felak ve nas oku mutlaka nazar göz olabilir.
kızlar merhabaaaaaa
zubuscum şimdi okudum bende geçmişi cnm bnm sakın sıkma canını şu hayatta bir tek ölüme çare yok neler yaşıyoruzda geçiyo gidiyo geride kalıyo iilerde hatırlanmıyor bile...tabi bazende en kötü çözüm bile çözüm olmamasından iyidir çnkü mesela ben muallakta kalan konulardan nefret ederim belki sende o yüzden sıkılıyorsundur merak etme hepsi geçicek...bende evli olmama rağmen bir ton şey anlattım hayatımı bilen en yakın arkdaşım bile hayatını yazsana roman olarak cilt cilt der...o derece yani...
bu arada biz annem ve babam ani bir kararla arabaya atladık fethiye göcek ölüdeniz dalaman ... turuna başladık tabi ki p.tesi dönüces kısacık yani...ben tarihi eser aşığı olduğum için bol bol resim çekiyorum...yalnız feci fazla yemek yedim 2 gündür 95 olsam yeri yanii...hastalanamadım da...şimdilik benden bu kadar çok öptüm kızlar hepiniziii
pazartesi görüşürüzzzzzzz
Arkadaşlarım iyiki varsınız.bazen kendimi çok yanlız hissederim.Ama şimdi bir kez daha güçlüyüm.sizin gibi dostlarım olduğu için.Bir sürü şeyler yazdım yazdım sildim. bizimki bilgisayarcı belki bi yerlerde kayıt alır diye herşeyi yazamıyorum.Ama çok yoruldum.inancımı kırdı.Bende ne grur ne saygı ne sevgi bırakmadı.şimdi sürecekse bu iş nasıl tamir olucam ben.unuturmuyum.yada o bu yaptıklarını bir daha yapmıycana bir daha beni kırmayacağına nasıl söz verir .offf bilmiyorum.bir kaç gün geçsin bakalım.biraz zamana ihtiyacım var.Ama artık ben çok yıprandım.eskisi gibi olamayacağımı düşünüyorum.
tuğkaycım bende bu sebepten zayıflamak istedim.ben ona çok güveniyodum.beni hiç bırakmaz zannettim.beni öle çaresiz bıraktıki.hayatta önce ben olduğumu acı çekeçeke öğrendim.kendime bakmalıydım.her şerden bir hayır doğarmış misali .en güzeli bu oldu.dua için şu an canım hiç bişey yapmak istemiyo.çünkü benimki 6 ayda bi bu pozisyona geliyo.ve benim yapmadığım şey kalmıyo.artık yoruldum.biraz kafamı toplamalıyım.Ama inan sana çooooook teşekkürederim.belki bi kaç gün sonra olabilir.biraz kendimi dinleyeyim.
merve canım çok teşekkürler ilgilendiğin için. biraz bekliycem.onu izliycem.
yst38 canım çirkin değilim bence.Allaha şükür herşeyimiz var.sağlıklı 2 çocuğumuzvar.ama nazr olabilir.eşim 5 sene öncesinde herkezin gıptayla baktığı bir eşti.
ipocum haklısın ben 6 ayda bi bu sorunları yaşıyorum.bişey düzelmiyo sonuna geliyoruz.çocukların yüzünden duruyoruz.bir sürü laflar söleniyo bunlar unutulmuyo unutulmuş gibi yapılıyo.tek başıma evliliği sürdürmek için uğraşıyorum.olmıycak dese yönümü bilsem.kendimi soğuturum.ama herşey hep havada kalıyo ve ben sürekli iyi olsun diye mücadele ediyorum.yoruldum.
bu arada sana iyi yolculuklar...
buralardan ayrılma o zaman. anlatamazsan bile yanlız kalmazsın ah bide erken gelebilsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?