Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anladım canım pekı sen bılırsın ama caktırmadan yapmak zorluyomu senı
yada sole yap of cok yedım sıstım gıbı lafları kullan ama yememıs ol yanı kararınd ye hem onlar cakmaz hemde kendını tatmın etmıs olursun...

Yok hayatım, beni zorlayan bir ortam yok çok şükür. Yani yemeklerimi normal ve hatta az bile yiyebilirim. Ama oturunca ben az yiyemiyorum. Hiç yemeyince de insanlara laf anlatmak zor geliyor. :112: Tek sebebi bu yani, herkese ayrı ayrı cvp yetiştirmeye mecalimin olmayışı. :112: Zaten 1 aydır gidiyorum, 1-1,5 ay sonra da ayrılıcam. Benden akıllarında kalan şey bu olmasın yani.

selam kızlar ben geldiiim. listemizde olmuş şükürki. bende dilekçemi verdim işe başlamak için. 23 de gidip imzamı atıcam allahın izniyle.
ecz. canım ben geç kalktığım için 11-12 arası öğlen yemeği yiyoruz en geç(daha erken yersem araya meyveli yoğurt yapıyorum kendime. kuru kaysı veya kurutulmuş elmayı yoğurda katıp yiyorum) 4-5 gibide akşam yemeği yiyorum. sonrada 6.30 gibi çay ve 1-2 galeta yiyorum bazen 1 kase çorba falan fila. sonrasında yatana kadar bol su ve çay. çok acıkırsam ayran yada yoğurt. dün lahanayı yemeklik pişirmek için doğruyordum sert yerlerinden 1-2 ağzıma attım ay ne büyük pişmanlık yaşadım anlatamam ama sabah yediğim kekleri gofretleri saymıyorum. gün içinde 3 beyazı hafiflet. yemeklerin sularını yeme istediğini ye. akşamda 6.30dan sonra hiç bişi yeme. son günlerde ben böyleyim. bu hafta dikkat etsem kesin 85 dimde keklere dayanamadım aha böle gözüm döndü

bu arada isveç diyeti bana pek uymadı o denli et almyoruz eve. içim acır o kadar eti bir başıma yiyince.

Hahh işte, öğlen olup da yemeğe oturunca benm de aynen öyle gözüm dönüyo.
Anladım cnmcm. Ben de bu hafta uygulayabildiğim kadar uygulicam bakalım. Biri tutmazsa diğerine geçerim.
Bu arada kaptanım, ben yine ablama gidiyorum, pzt sabah dönersem pzt gene tartılamicam demektir. Şimdiden bilgisini vereyim. Ama salı kaç çıktığımı söylerim inş. :112:

tamam canım iyi haftalar

canım benim işemi başlıcaksın sen ne iş yapıyorsun bakalım kaptanım
bu arada isveç diyeti kilo kırmak için denemek istiyorum

haftaya yine seni geçerim canım ona göre yemek yee

tsk ederız kırmızı gul
kızlar bende 1 saat spor yaptım aksama mısafırım var arkadaslarla toplancaz bızde yemek ıstemıyorum nasıl olacak bakalım
canım benim hafifler şeyler yap sende madem sizde toplanılıcak hem senin içinde iyi olur
yarından itibaren isveç diyetını denıycem 6 gün bakalım sonuç alabilecekmiyim yapan varmı aranızda
dene bakalım mervecim ben denemedim ama bizim kızlardan yapanlar vardı galiba
1 saat yürüyüş yaz canım bana

hava çok güzel bugün burda
fatoşum burdada çok soğukkk
sen eczacımısın canımm bence öğlen yemeğini ye güzelce skşamda süt yoğurt meyva kraker gibi şeylerle geçistirirsin bide daha fazla yürüdünmü gör bak nasıl gitcekkkk
tamam canım güle güle görüşürüz

hoigeldin kaptancım evet liste haloldu sağolsun merve ve kırmızıgül el attı
hadi bakalım hayırlı olsun dilekçen herşey gönlünce olsun

bugünkü menümüde yazayım
sabah :1 lighft tost 5 dal roka 6zeytin çok az peynir yeşilçay
ara : 2 adet kuru kayısı
öğle : 1,5 kepçe çorba 8 tane minik köfte 2kaşık makarna
ara : 2kayısı 1 elma 1avuç leblebi
akşam ne yicem bilmiyorum yemekte yapmadım atıştırıcaz artık bişiler

canım benim işemi başlıcaksın sen ne iş yapıyorsun bakalım kaptanım
bu arada isveç diyeti kilo kırmak için denemek istiyorum

ebeyim ben canım.
isveç diyeti zor göründe dene bakalım neler olcak bende şu ayda 8 kilo diyetini düşünüyorum.
diyetisyenin diyetine 1gün bile uyamadım işe başlarsam hayatım düzene girer diye umud ediyorum bakcaz görcez.

*** 6 TAKIM 247. ETAP*** 6.inci

fatos0808 (120,5 /120/ 0,5 /0,41%
Ecz.imis (71,5 /71,9/ -0,4 /-0,56%
yst38 (88,4 /86,7/ 1,7 /1,92%
ipo (91,6 /91,8/ -0,2 /-0,22%
zubus (76 /75,2/ 0,8 /1,05%
tugkay2000 (65,8 /64,5/ 1,3 /1,98%
anissa (74,5 /74,5/ 0 /0%
t-seda (84,8 / bildirimde bulunmadı)
merve10er (73,2 /72,7/ 0,5 /0,68%
beyazzambak (59 /58,5/ 0,5 /0,85%
nil2908 (64)(kendi isteğiyle ayrıldı)

6. TAKIM ORTALAMASI: %0,56

Kızlar iyi akşamlar.
Dün gece kaç kez buraya girdim.yazdım yazdım sildim.yazamadım.konuşamadım.eşimle bayadır problemlerimiz var.düzelmiyor.Bilmiyorum nolcak.bıktım artık.

Ben bu gün bayağı kaçırdım.
sabah kk peynir,3 tane yeşil zeytin,ıspanak yaprakları
arada 2 tane altınbaşak
öğle mercimek çorbası,rosto,salata,makarna böreği(adını unuttum ya ne deniliyodu ona)
arada 2 tane tulumba tatlısı
1 saat sonra yeşil elma
akşam yok
arada 1 tane halley
2,5 lt su

Çalışırken saatlerin daha düzenli oluyor haliyle.Ama iş yerinde yemek veriyorlarsa Allah günah yazmasın tadsız şeyleri yemek zorundasın.

Bir ilaç bişeyler kullanmak istiyorum.önerileriniz varmı.son 5 kiloyu hızlı vermek istiyorum.

herkese gunaydin canlar iyi hafta sonu gecirelim hep beraber ins
günaydın canııımmmmm.. evet havalar da güzel. güzel geçer inşallah hafta sonu. gezeriz tozarız. stres atarız.
Kızlar iyi akşamlar.
Dün gece kaç kez buraya girdim.yazdım yazdım sildim.yazamadım.konuşamadım.eşimle bayadır problemlerimiz var.düzelmiyor.Bilmiyorum nolcak.bıktım artık.
canımbenim Allah kolaylık versin. inşallah en kısa amanda sorunlarınız çözülür. zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…