anladım canım pekı sen bılırsın ama caktırmadan yapmak zorluyomu senı
yada sole yap of cok yedım sıstım gıbı lafları kullan ama yememıs ol yanı kararınd ye hem onlar cakmaz hemde kendını tatmın etmıs olursun...
Ben bugün yine 71.9 kg çıktım.71.8 bile olmadı. 71.9 kg. Gerçi bir ara 72.3 gibi oldu, indim yeniden çıktım tartıya, öylece 71.9 oldu. Sonraki 3 çıkışımda da aynı şeyi gösterince tmm dedim, 71.9.
Kızlar gördüğüm kadarıyla kaptanımın 18.30 dan sonra bir şey yememe kuralı epey işe yarıyor. Ama ben bunu yapamam. Çünkü eve gelişim 19 u geçiyor, yemeğe oturuşum 20 yi buluyor. Ayrıca spor da yapamıyorum, hazır havalar ılımanlaşmışken çıkışta en azından bi 20-30 dk yürüyeyim diyorum. Yani dibimdeki duraktan binmiyorum zaten otobüse ilk durağa gidiyorum ama o da 5-10 dk sürüyor. hatta hızlı yürüdüğüm için 10 dk sürmüyor bile. Onun yerine başka bir yere yürüyeyim diyorum. Bu seferde eve geliş saatim 8 i bulacak, ama bu konuda kararlıyım.(Kesin kararımı buraya yazarken verdim. )
Size sorum şu, öğlen eczanede diyet yapma şansım olmuyor. Yani yemek yiyeceksem normal yemem lazım. Ya öğlen normal yemeğimi yiyip, akşam çıkışta 1 pkt süt içip günü kapatmam lazım. Ya da öğleni sütle geçiştirip akşam eve geldiğimde (saat 8-9 gibi) kahvaltılık vs hafif öğün geçmem lazım. Sizce hangisini yapayım? :44: Tabii ikinci seçeneğe diyet yaptığımı cümle aleme duyurmak da dahil.
selam kızlar ben geldiiim. listemizde olmuş şükürki. bende dilekçemi verdim işe başlamak için. 23 de gidip imzamı atıcam allahın izniyle.
ecz. canım ben geç kalktığım için 11-12 arası öğlen yemeği yiyoruz en geç(daha erken yersem araya meyveli yoğurt yapıyorum kendime. kuru kaysı veya kurutulmuş elmayı yoğurda katıp yiyorum) 4-5 gibide akşam yemeği yiyorum. sonrada 6.30 gibi çay ve 1-2 galeta yiyorum bazen 1 kase çorba falan fila. sonrasında yatana kadar bol su ve çay. çok acıkırsam ayran yada yoğurt. dün lahanayı yemeklik pişirmek için doğruyordum sert yerlerinden 1-2 ağzıma attım ay ne büyük pişmanlık yaşadım anlatamam ama sabah yediğim kekleri gofretleri saymıyorum. gün içinde 3 beyazı hafiflet. yemeklerin sularını yeme istediğini ye. akşamda 6.30dan sonra hiç bişi yeme. son günlerde ben böyleyim. bu hafta dikkat etsem kesin 85 dimde keklere dayanamadımaha böle gözüm döndü
bu arada isveç diyeti bana pek uymadı o denli et almyoruz eve. içim acır o kadar eti bir başıma yiyince.
Hahh işte, öğlen olup da yemeğe oturunca benm de aynen öyle gözüm dönüyo.
Anladım cnmcm. Ben de bu hafta uygulayabildiğim kadar uygulicam bakalım.Biri tutmazsa diğerine geçerim.
Bu arada kaptanım, ben yine ablama gidiyorum, pzt sabah dönersem pzt gene tartılamicam demektir. Şimdiden bilgisini vereyim. Ama salı kaç çıktığımı söylerim inş. :112:
selam kızlar ben geldiiim. listemizde olmuş şükürki. bende dilekçemi verdim işe başlamak için. 23 de gidip imzamı atıcam allahın izniyle.
ecz. canım ben geç kalktığım için 11-12 arası öğlen yemeği yiyoruz en geç(daha erken yersem araya meyveli yoğurt yapıyorum kendime. kuru kaysı veya kurutulmuş elmayı yoğurda katıp yiyorum) 4-5 gibide akşam yemeği yiyorum. sonrada 6.30 gibi çay ve 1-2 galeta yiyorum bazen 1 kase çorba falan fila. sonrasında yatana kadar bol su ve çay. çok acıkırsam ayran yada yoğurt. dün lahanayı yemeklik pişirmek için doğruyordum sert yerlerinden 1-2 ağzıma attım ay ne büyük pişmanlık yaşadım anlatamam ama sabah yediğim kekleri gofretleri saymıyorum. gün içinde 3 beyazı hafiflet. yemeklerin sularını yeme istediğini ye. akşamda 6.30dan sonra hiç bişi yeme. son günlerde ben böyleyim. bu hafta dikkat etsem kesin 85 dimde keklere dayanamadımaha böle gözüm döndü
bu arada isveç diyeti bana pek uymadı o denli et almyoruz eve. içim acır o kadar eti bir başıma yiyince.
Hahh işte, öğlen olup da yemeğe oturunca benm de aynen öyle gözüm dönüyo.
Anladım cnmcm. Ben de bu hafta uygulayabildiğim kadar uygulicam bakalım.Biri tutmazsa diğerine geçerim.
Bu arada kaptanım, ben yine ablama gidiyorum, pzt sabah dönersem pzt gene tartılamicam demektir. Şimdiden bilgisini vereyim. Ama salı kaç çıktığımı söylerim inş. :112:
canım benim hafifler şeyler yap sende madem sizde toplanılıcak hem senin içinde iyi olurtsk ederız kırmızı gul
kızlar bende 1 saat spor yaptım aksama mısafırım var arkadaslarla toplancaz bızde yemek ıstemıyorum nasıl olacak bakalım
dene bakalım mervecim ben denemedim ama bizim kızlardan yapanlar vardı galibayarından itibaren isveç diyetını denıycem 6 gün bakalım sonuç alabilecekmiyim yapan varmı aranızda
fatoşum burdada çok soğukkk1 saat yürüyüş yaz canım bana
hava çok güzel bugün burda
sen eczacımısın canımm bence öğlen yemeğini ye güzelce skşamda süt yoğurt meyva kraker gibi şeylerle geçistirirsin bide daha fazla yürüdünmü gör bak nasıl gitcekkkkBen bugün yine 71.9 kg çıktım.71.8 bile olmadı. 71.9 kg. Gerçi bir ara 72.3 gibi oldu, indim yeniden çıktım tartıya, öylece 71.9 oldu. Sonraki 3 çıkışımda da aynı şeyi gösterince tmm dedim, 71.9.
Kızlar gördüğüm kadarıyla kaptanımın 18.30 dan sonra bir şey yememe kuralı epey işe yarıyor. Ama ben bunu yapamam. Çünkü eve gelişim 19 u geçiyor, yemeğe oturuşum 20 yi buluyor. Ayrıca spor da yapamıyorum, hazır havalar ılımanlaşmışken çıkışta en azından bi 20-30 dk yürüyeyim diyorum. Yani dibimdeki duraktan binmiyorum zaten otobüse ilk durağa gidiyorum ama o da 5-10 dk sürüyor. hatta hızlı yürüdüğüm için 10 dk sürmüyor bile. Onun yerine başka bir yere yürüyeyim diyorum. Bu seferde eve geliş saatim 8 i bulacak, ama bu konuda kararlıyım.(Kesin kararımı buraya yazarken verdim. )
Size sorum şu, öğlen eczanede diyet yapma şansım olmuyor. Yani yemek yiyeceksem normal yemem lazım. Ya öğlen normal yemeğimi yiyip, akşam çıkışta 1 pkt süt içip günü kapatmam lazım. Ya da öğleni sütle geçiştirip akşam eve geldiğimde (saat 8-9 gibi) kahvaltılık vs hafif öğün geçmem lazım. Sizce hangisini yapayım? :44: Tabii ikinci seçeneğe diyet yaptığımı cümle aleme duyurmak da dahil.
tamam canım güle güle görüşürüzNeyse bayanlar, ben çıkıyorum.Ve yine ablama gidiyorum. Pzt bommba gibi görüşürüz inş.
Not: İpocm, demiştim ama araya kaynamış olabilir, hoş kaynamasa nolacaksa, benm bu hafta toplamda sadece 30 dk sporum var hayatım.
teşekkür ederim canım. evet güzel olur kapışalım. hem motivasyon olur bize. çünkü ben günün her saati içimden gelen hadi git herşeyi ye seslerini tek başıma susturamıyorum.
canım benim işemi başlıcaksın sen ne iş yapıyorsun bakalım kaptanım
bu arada isveç diyeti kilo kırmak için denemek istiyorum
ebeyim ben canım.
isveç diyeti zor göründe dene bakalım neler olcak bende şu ayda 8 kilo diyetini düşünüyorum.
diyetisyenin diyetine 1gün bile uyamadım işe başlarsam hayatım düzene girer diye umud ediyorum bakcaz görcez.
günaydın canııımmmmm.. evet havalar da güzel. güzel geçer inşallah hafta sonu. gezeriz tozarız. stres atarız.herkese gunaydin canlar iyi hafta sonu gecirelim hep beraber ins
canımbenim Allah kolaylık versin. inşallah en kısa amanda sorunlarınız çözülür. zor bir durumKızlar iyi akşamlar.
Dün gece kaç kez buraya girdim.yazdım yazdım sildim.yazamadım.konuşamadım.eşimle bayadır problemlerimiz var.düzelmiyor.Bilmiyorum nolcak.bıktım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?