Gündüz sizi bazen telden okuyorum.ama telden yazması çok zor.benim patıl patıl parmaklarım var.a ya basim derken s ye basıyorum.zor oluyor yani.
Bu sabah tartıldım.74.8 çıktım.gün ve gün zayıflıyorum.kendimin böle zayıflayabileceğime hiç ihtimal vermezdim.şu kadın kısmı var ya kafasına bişey koydumu yapıyor.kendimi seviyorum.bunu buara sık sık sölemeliyim.
günaydın şekeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr. ilk defa dombik lafı sevimli geldi kulağıma:) bende sütçüyü bekliyorum. gelsin heman dışarı çıkcam prensesimle.ayrıca "çıtır kaptan"ı da çok tuttumgünaydın dombidiklerim. çıtır kaptanınız geldii. sabahın köründe gözüme çöpmü batta. hayır tabiki.
kocişimi işe gönderdim bide bugün sütçü gelcek. onu bekliyorum. güzel çay demliyorum gelin oturup kaynatalım. haşlanmış yumurta light peynir domates allah ne verdiyse yerik bişilerde.
ipoo resimleri isterim benim eşim sanat tarihçisi ama malesef görevini yapamıyor.
adam sanat eserine bakarken öyle gözleri parlıyorki bana bakarken bile öyle olmuyor
neyse işte bugün buralardayım. öpüldünüz tontişler
süpersiiiiin canım tebriklerGündüz sizi bazen telden okuyorum.ama telden yazması çok zor.benim patıl patıl parmaklarım var.a ya basim derken s ye basıyorum.zor oluyor yani.
Bu sabah tartıldım.74.8 çıktım.gün ve gün zayıflıyorum.kendimin böle zayıflayabileceğime hiç ihtimal vermezdim.şu kadın kısmı var ya kafasına bişey koydumu yapıyor.kendimi seviyorum.bunu buara sık sık sölemeliyim.
:81: ne zaman sıkılırsan gel hemen bedava gaz vereyim. ben çok güzel gazlarım. cuma günü tacı kafada görmek isteriz. o yüzden devam et. isveç diyeti nasıl ilmiyorum hiç. ben kartaycı takılıyorum şeker. işte sana motvasyon öpücüğügumaydim sekerler isvec diyetimin ilk gunki sonucu super bugun ikinci gun ama zorluyor beni boyle giderse gruplar icinfe birinci olurum
merve 6. günü tamamla bakıyım senden destek alırım belki
benim pek cesaretim yok
coook tesekkurler tac benim olsun yaaaagünaydın şekeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr. ilk defa dombik lafı sevimli geldi kulağıma:) bende sütçüyü bekliyorum. gelsin heman dışarı çıkcam prensesimle.ayrıca "çıtır kaptan"ı da çok tuttum
süpersiiiiin canım tebrikler
:81: ne zaman sıkılırsan gel hemen bedava gaz vereyim. ben çok güzel gazlarım. cuma günü tacı kafada görmek isteriz. o yüzden devam et. isveç diyeti nasıl ilmiyorum hiç. ben kartaycı takılıyorum şeker. işte sana motvasyon öpücüğü
kabul ediyorum cok zor ama sabah tartida gprdugumde sonucu havaya uctum resmen kg mu yarin soylerim supriz olur
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv.html
kızlar bu adreste birisi bir spor videosu hakkında paylaşımda bulunmuş buyrun inceleyin
Ay çok merakettim.neler yapıyosun .nasıl bi diet bu anlat bizegumaydim sekerler isvec diyetimin ilk gunki sonucu super bugun ikinci gun ama zorluyor beni boyle giderse gruplar icinfe birinci olurum
bizde seni seviyoruz şeker. kız az kaldı aboo gidicisin sen anam anam
zubuss nasısın evdesin galiba gelip gidiyon
ben buralardayım öğlen yemeği yiycem kapuskam var seversen gel beraber yiyelim
slm kızlar nasılsınız valla ben yorgunum ya..
zubusum ıyısın demı hep ıyı ol ınsallah
Çok saol canım.daha iyiyim.iyi olmak zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?