Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bizde seni seviyoruz şeker. kız az kaldı aboo gidicisin sen anam anam

merve 6. günü tamamla bakıyım senden destek alırım belki
benim pek cesaretim yok

günaydın şekeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr. ilk defa dombik lafı sevimli geldi kulağıma:) bende sütçüyü bekliyorum. gelsin heman dışarı çıkcam prensesimle.ayrıca "çıtır kaptan"ı da çok tuttum
süpersiiiiin canım tebrikler
gumaydim sekerler isvec diyetimin ilk gunki sonucu super bugun ikinci gun ama zorluyor beni boyle giderse gruplar icinfe birinci olurum
:81: ne zaman sıkılırsan gel hemen bedava gaz vereyim. ben çok güzel gazlarım. cuma günü tacı kafada görmek isteriz. o yüzden devam et. isveç diyeti nasıl ilmiyorum hiç. ben kartaycı takılıyorum şeker. işte sana motvasyon öpücüğü

zzs coook tesekkurler tac benim olsun yaaaa

kabul ediyorum cok zor ama sabah tartida gprdugumde sonucu havaya uctum resmen kg mu yarin soylerim supriz olur

bak şimdi heyecan yaptım hadi bakayım. ecz sıkı dur
ay bende az önce okuduklarıma gülerekten karın kaslarımı çalıştırdım resmen

zubuss nasısın evdesin galiba gelip gidiyon
ben buralardayım öğlen yemeği yiycem kapuskam var seversen gel beraber yiyelim

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv.html
kızlar bu adreste birisi bir spor videosu hakkında paylaşımda bulunmuş buyrun inceleyin

gumaydim sekerler isvec diyetimin ilk gunki sonucu super bugun ikinci gun ama zorluyor beni boyle giderse gruplar icinfe birinci olurum
Ay çok merakettim.neler yapıyosun .nasıl bi diet bu anlat bize
bizde seni seviyoruz şeker. kız az kaldı aboo gidicisin sen anam anam

yok kaptanım bu benim ilk hedefimdi.ben burayı sizleri daha bırakamam

arkadaşlar size dünkü isveç diyetimin 1.gününü yazıyorum

sabah 1bardak bitki çayı 1 kesme şeker 1 yumurta (normalde öğlen menümde 2 yumurta var ama be 1ini sabah yedim )

öğlen 1porsiyon ıspanak haşalama 1 yumurta 1 domates

akşam 100 gr tavuk haşlama küçük tabak yeşil salata

sonuç süper

2. günüm

sabah 1bardak bitki çayı şekersiz 1 yumurta (ben bunu yanlışlıkla yedim aslında bugün öğlen yumurta yokmuş :18:)

öğlen 100gr yoğurt 1 dlm salam

kaptanım dövermisin kızarmısın kabulum

paldır küldür kampa gittim, ama dağ kampı değil fotoğraf kampı onunla ilgileniyorum ben seminer sunum işi..
internetim yoktu ama hep aklımdaydı alışmışım yazmaya
çok özür dilerim elde olmayan sebepler attın mı beniii

zubuss nasısın evdesin galiba gelip gidiyon
ben buralardayım öğlen yemeği yiycem kapuskam var seversen gel beraber yiyelim

Ah canım kapuskayada bayılırım.Sana afiyet olsun.Bende yiyomuşum gibi ye.1 porsiyon ha...Ben bu gün babanneme gittim.

Çok saol canım.daha iyiyim.iyi olmak zorundayım.

valla bugun bende atıstım adamla bana bı komsumun yanında gerızeklı dedı
patavatsız herıf hala da hıc bısey olmamıs gıbı yapıyo tam ıkızler burcu ne zaman ne yapcagı bellı olmuyo
dıyorum ya hayatım cocuk hatrına cekılıyo malesef yoksa ınan ıkı dk cekmez kımse kımseyı

gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun

Dogum gunun kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim.telden yazıyorum.hatalarım için kusura bakmayın.

kilomu bildiriyorum sıkı surun 71.4 süper dimi:119::119::119::129::129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…