Sen gel hergün yedini içtini listeli yaz bakem seni bi hizaye çekelim ......:1hug:valla aebenciğim tamda dediğin gibi yeyip yeyip kilo almışım diye dertleniyorum.Eşimde aynısını söylüyor zaten.
Kahvaltıyı asla es geçmiyorumda zaten sanırsam tek doğru yaptığım şey o...
canın sağolsun gülüm çok mu aldın?bakamadımda dahakaydirigubbakcemile3:cüvcüv:
ANAAAA KARILARDAN MI KISKANDI*YOKSA SEN ERKEKLER KULÜBÜNE Mİ YAZILDIN DI:roflol::roflol::roflol:GARDAŞIM hiç sorma hevesim kursanda kaldı .....delikafadulden kıskanç herüf yüzünden ...neyse saglık olsun ...bende koşu bandı aldırmassam ...kaydirigubbakcemile3 ay ne fena karılarız ...:roflol::roflol::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:kıskançlık degilmi ...ama sedece kadın erkek kıskançlıgı degil bu pınarım .şakkıdıbu herüfler ellerinin içinde olalım istiyolar ...:1closedeyes:neyse saglık olsun ben bulurum tepinmenın yolunu ...:roflol::roflol::roflol:ANAAAA KARILARDAN MI KISKANDI*YOKSA SEN ERKEKLER KULÜBÜNE Mı YAZILDIN DI:roflol::roflol::roflol:
ALDIR KIZ VOıT MARKA 875 E DÜŞMÜŞ SÜPER BENCE......delikafaduldenlaelaelaelaelaenaniknaniklülülülülülükaydirigubbakcemile3*?
umarım çay şekersizdir ..... sosisleride yarın yemessin ... digerlerinde bir sorun yok ....ben bugün sabahtan başlayayım o zaman.S
sabak 2 dilim kepek ekmeği ile bir domates,biraz beyaz peynir,iki tanede küçük sosis yedim.Çayda vardı tabii....
tünaydın kütocummmm
kızlar bugün ne yedim;
sabah bir dilim ekmek 2 tane cherry domates yarım kibrit kutusu peynir yarım biber ve papatya çayı
minicik ucundan bitter çikolata
öğlen de yine bir dilim ekmek domates peynir biber sabahkilerle aynı miktar
2 tane de form çubuktan aldım 2 adet yani
nasıl yorum yaparmısınız???
bişey sorduk bi allahın kulu cevaplamadı sağolun vallasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu arada küto beni unutmuşsun
neyse yazmıyorum nan bugün buraya küstüm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?