Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaç kez çıkmış böyle ya nese kızlar ii geceler yarın dersler ve staj beni bekler.hepinize bol sağlıklı az yağlı günler dilerim:)

iyi geceler kızlar....

yarınki kilo bildirimim 65

hatice bi hafta izin istiorum haftaya cuma bildirimde olamıcam elimden olmayan sebeplerden dolayı bi hafta izinli sayarsan sevinirim. haftaya kdr bi daha yazamıcm bu haftaki son yazım bu, kendinize çok iyi bakın.

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım bugün? Neler kaynattınız ben yokken? Ben bi koşu okuyup gelim.

aşam ben yokken ecz miz gelmiş hoşgelmiş benim için yuazdıkların güzel şeyler için çoook teşekkürler

Hakettiğin için söyledim tatlışım.

Mühim olan aynadaki değişme zaten tatlışım. Tartıdaki değişimi deaynı sonuç için istemiyor muyuz zaten. :112:

O zaman beyazlatmadan başlayayım hayatım. Benm dişler birtürlü beyzlamıyor. Daha doğrusu beyazlamıyor değil de beyaz kalmıyor. Biryudum çayla birlikte hoop sapsarı. Doktorum söyle ben napim??

Benm bir tek çikolata eksiğim var. 1-1,5 haftadır kaçamak yapmıyodum ne güzel. Ama dün iponun saçını fazla çekmişim galiba, anında aldı öcünü. Bugün bir şey yemeden indim çarşıya, sütüm de kalmamış. Sonrasında dolaşırken bardakta mısır koktu burnuma, Aa dedim, uzun süredir yemiyorum. Hem bu akşama da kahvaltılık bir şeyler yiyicem, küçük bir bardak günlük kalorimi aşmama sebep olmaz. Küçüğünden aldım yedim. Sonra eve dönüşte markete girince mantarların çok güzel olduğunu gördüm. Dayanamadım, aldım. Bir güzel makarna sosu hazırlayıp akşama onu yedim. Ama yediğim de saat 8 i geçiyordu. Hmm, bir de markete girme aşamasında 1 poğaça yediğimden bahsetmiş miydim! Sizin yerinize ben çekeyim saçımı.

Bengü bu nasıl yazıdır. Hayattan soğudum inan ki.

Siz baya baya çıkıyorsunuz yani??

slm kızlar nasılsınız neden bilmeme hep bi uyku hali var üstümöde sinir oluyorum canım sıkılıyo ağlamak istiyorum

Ay o hissi biliyorum. İyi uykular sana fatoşcm.

Kaptanım yarın sabah giremem ben kilo bildirimi yapayım.
başlangıç 86
geçen hafta 75.2
bu hafta 74.3
giden 900 gr
toplam giden 11.7
spor yok
beden 44-42

Tatlışım çizelgeni yenilesene artık.

kızlar ya erkek arkadaşımın mezuniyeti var benm incecik olmam lazımmmyıllardır neden veremedim şu kiloları bilmiyorum

Ne zaman diye soracaktım ama cvp ımı aldım zaten sonraki mesajlarda. :) Merak etme tatlışım, 3 ayda inncecikk olursun inş. :103:

kaptanım bende sabah giremeyeceğim için kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:83
bu hafta:82
toplam giden:1000gr
spor yok
beden:44

çok mantıklı canımen kısa zamanda yapıyorum.evet ailesiyle tanışcam

Aman Allah ım, ne büyük heyecan. Allah yardımcın olsun cnm.

Sen de kendine çok iyi bak cnmcm. Bir sorun yoktur inş.

Ben de şimdiden yapayım bildirimimi. Bugünkü kilom 70.4 kg. Yani;

Ecz.imis (71.9 / 70.4 / 1.5 / %2.09 )

Kızlar bu araada herkes yenilesin çizelgesini. Çoğu kişinin çizelgesi güncel değil.

Demeyin böyle demiş ama bunun kilosu hala eski kilo diye. Bilg kapandı kapanacak ama eğer şarjı yeterse değiştiricem. :112: Yarın akşam görüşürüzz bayannlarr.
Bu arada bana dua edin, yarın ark ın doğum gününe gidicem, çok abartmam inş. :18:

zubus ne güzel kilo vermişsin ya tebrik ederim:)merak ettiğim bişey var görüntün nasıl değişti etrafındakiler çok farkediyormu
Farketmez olurmu .herkes farkediyor.haset olanlar bu kiloyu korumakta çok zor diyor.kıyafetlerimi değiştiriyorum.pantalonlarımı ya daraltıyorum.ya veriyorum.giydiğim şey yakışıyor.boyumda uzun sayılır.baya gösterişli oldum.9 sene önceki kilomdayım .kolaymı.çok mutluyum çok.
İyimi ne demek cnmm harikaa harikaaaa :))) kendim vermisim gibi sevindim
saol canım.sen benden daha iradelisin.seninde bu kilolarını birlikte görücez.
kaptanım bende sabah giremeyeceğim için kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:83
bu hafta:82
toplam giden:1000gr
spor yok
beden:44
oooo maşallah sende 1 kilo vermişsin.çok güzel.

kiloyu 1,5 sene gibi yakın tarihte aldıgın için henüz üstüne oturmamıştır .çabuk verirsin.

Cnm eczacim bnm agzindan bal damlamis resmennnm :) ah cnm ya nasil cikalim dha tanismadik bilee ama benim ilginc bi planim var eger ise yararsa bu dedigin olablrr :)))))

Bu arada kilOn icin seni tebrik ediyorum aferim sana
Masallahhhhhhhh

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar ipocum bana dün akşam 1saat 15 dk bu sabaha da 45 dk spor yazarmısın canım toplam 2 saat

başlangıç :60
geçen hafta :58,5
bu hafta :58,4
giden :100 gr

o kadar şey yedim çokşükür almamışım hatta 100 gr gitmiiş aman maşallahh

kızlar tekrar günaydıınnnn ...sporlarınızı yazdım beyazzambakcım ve ecz.imiscim... kiloma gelince

geçen hafta:91.8

bu hafta:92.2

fark: + 400 gr

tatil dönüşü bir ara 93ü görmüştüm yine bunada şükür... yarına hedefim 91.9

ufff ya fazla veremedım ben daha cok verırırm sanmıstım ama olsun yınede ıyı sonuç

başlangıç kg : 75.1
geçen haftakı kg:72.7
bu haftakı kg : 70.7
verdiğim kg:2 kg
toplam fark:4.4 kg

72.7/70.7/2/%2.75
doğrumu kontrol edın

SEsende kendine iyibak canım. bişey yok değilmi olumsuz. fazla özletme kendini.
Bengü bu nasıl yazıdır. Hayattan soğudum inan ki.

Ben de şimdiden yapayım bildirimimi. Bugünkü kilom 70.4 kg. Yani;

Ecz.imis (71.9 / 70.4 / 1.5 / %2.09 )
tebrikler canım. çok güzel vermişsin.

süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…