kızlar ya erkek arkadaşımın mezuniyeti var benm incecik olmam lazımmmyıllardır neden veremedim şu kiloları bilmiyorum
aşam ben yokken ecz miz gelmiş hoşgelmişbenim için yuazdıkların güzel şeyler için çoook teşekkürler
biranda büyük bir sevinçle yaaaaa derken sonrasını okurkende birden havası sönmüş balon gibi yaaaaaaaaaaaaa dedim çok seviyorum ama evde 2 şişem var onlar bitsin birdaha almam ya hep ya hiç aslında sodanın hazmı kolaylaştıracağını düşünüyordum ama getirsi götürsünden çok olmuşşşş
buarda yaptıgım sporları biliyorsunuz ama anlamadıgım kilomda değişme yok sadece belimdeki doğum sonrası kalan simitler kurabiyeye döndü önceden normal giydiğim pantolunum şimdi kemer takmasam çocuklar çekince düşecek ama niye rakamlar değişmiyor öyle bir azimle baktım ki tartıya ama tartı değilde aynadaki görüntü değişmiş olsun başlangıç için bu da çok iyi daha yaz tatline kadar tııııııığğğğğğ gibi olurum ben
günaydın herkese:)bugün okula derse gidemedim dediğim gibi çok halsizdimama birde staja gidicem ondan taviz yok maalesef.
tmm eczacım ilaç içmemsorabilirsiniz aklınıza ne gelirse daha öğrenciyim ama bi yıldır stajer doktorluk yapıyorum
ben aslen antalyalıyım sivasta okuyorum ama
günaydın kızlar nasılsınız bugün yeni arkadaşlar taze kan misali canlılık katmış topiğe maşallah oku oku bitmedi daim olmasını dilerimm
ay kızlar ben akşam bir çostum bir çoştum sormayın gitsin eve gittim zor attım kendimi mutfağa nasıl midem kazınmıyor anlatamam ölcem açlıktan neden böyle oldu anlamadım tabi ben o sırada 3tane poğçayı indirdim mideyesonrada arkasın pırasayı yedim
napim ben kızlar yaaaaa dün akşam kardeşlerim geldi sporda yapamadım öyle geçti
bugünde sabah güzel kahaltımı yaptım işe geldim saat 10 çikolata sevmeyen ben çikolata krizine girdim 3 küçük parçada çiko yedim biri bana dur desin varmı bir öneriniz n eoluyor bana yaa
şöyle düşün. şimdiye kadar çektiğin emek boşa gidecek. metobalizman bozulacak. daha çok kilo alacaksın. daha mutsuz olacaksın. belki depresyona gireceksin fazla kilolarından. sağlığın bozulacak.ilerleyen yaşlarda belki daha zor vereceksin. yada vermene sağlığın müsade etmeyecek. istediklerini giyemeyeceksin. milletin acaip tavırları canını sıkacak.
ama kilo vermeye ve diyet yapmaya devam edersen. daha sağlıklı ve mutllu olacaksın. depresyona girmeyeceksin. istediklerini giyebileceksin. sen kendini ve herkes seni çok beğenecek. zaten o canının çektiği şeyler sağlıksız beslenip bağımlı olduğumuz şeyler. aslında ihtiyacımız olan şeyler değil. bide yesidkten 2 dk sonra tadı damağında bile olmayacak. hepsi midende ve yağlarının yanında olacak. sadece kilo almakla iş bitmiyor. sağlığımızdan da yavaş yavaş oluyoruz aslında kilo alarak. tabii sadece beden sağlığı değil. ruh sağlığımız da öyle....
bu kadar sebep yeter mi.
cnm saçımı çekmekte sonuna kadar haklısın ama napiyim kendimden geçtim resmen 1 aylık yemek yedimgüldüğümede bakmayın sinirden gülüyorum
annemler kızmazz aramızda böle ilginç sonsuz bi güven var çnkü normalde hayatımda hep nereye gidiyorum dediysem hep oraya gittim...yani hiç yalan sölemedim zaten saklıyamama huyum var bişiyi saklıyım diorum ama batıyor resmen pat diye açıklıyıveriorum1 aydır anneme sölemeden bu kadar durmam bir mucize kendi rekorumu kırdım sadece şu sorun var 27 nisandada bursadaki konserlerine gidicektim ama bu sefer yemezlerr anlarlar hemen
kemer işine gelincede ben göbeğime ve kalçalarıma uygulamıştım geçen sene hatrladığım kadarıyla göbeğim 109 cmden 92lere inmişti...kalçamda 5 cm fln incelmişti...aama tabi sporda çok yapıordum...ama kemerin etkisi büyük çnkü sarkmaları ve böle boşta kalan deriyi falan toparlıyo böyleliklede daha sıkı bir görünüm oluyobnde reglim bitsin başlıycam şimdi birşey olur diye takmıyorum korkudan
bu arada hediyeye gelinceee...siyah bir kravat aldım damattan çok güzel onu götürüyorum...tabi bu sadece ilk hediye...gerisi bursa ankara ve istnbulda inşallah
slm kızlar nasılsınız neden bilmeme hep bi uyku hali var üstümöde sinir oluyorum canım sıkılıyo ağlamak istiyorum
Kaptanım yarın sabah giremem ben kilo bildirimi yapayım.
başlangıç 86
geçen hafta 75.2
bu hafta 74.3
giden 900 gr
toplam giden 11.7
spor yok
beden 44-42
kızlar ya erkek arkadaşımın mezuniyeti var benm incecik olmam lazımmmyıllardır neden veremedim şu kiloları bilmiyorum
kaptanım bende sabah giremeyeceğim için kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:83
bu hafta:82
toplam giden:1000gr
spor yok
beden:44
çok mantıklı canımen kısa zamanda yapıyorum.evet ailesiyle tanışcam
iyi geceler kızlar....
yarınki kilo bildirimim 65
hatice bi hafta izin istiorum haftaya cuma bildirimde olamıcam elimden olmayan sebeplerden dolayı bi hafta izinli sayarsan sevinirim. haftaya kdr bi daha yazamıcm bu haftaki son yazım bu, kendinize çok iyi bakın.
Farketmez olurmu .herkes farkediyor.haset olanlar bu kiloyu korumakta çok zor diyor.kıyafetlerimi değiştiriyorum.pantalonlarımı ya daraltıyorum.ya veriyorum.giydiğim şey yakışıyor.boyumda uzun sayılır.baya gösterişli oldum.9 sene önceki kilomdayım .kolaymı.çok mutluyum çok.zubus ne güzel kilo vermişsin ya tebrik ederim:)merak ettiğim bişey var görüntün nasıl değişti etrafındakiler çok farkediyormu
saol canım.sen benden daha iradelisin.seninde bu kilolarını birlikte görücez.İyimi ne demek cnmm harikaa harikaaaa :))) kendim vermisim gibi sevindim
oooo maşallah sende 1 kilo vermişsin.çok güzel.kaptanım bende sabah giremeyeceğim için kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:83
bu hafta:82
toplam giden:1000gr
spor yok
beden:44
Eki Görüntüle 368684
ilk resimde pembe hırkalı benim orada da 70 kiloyum diğer resimde de 70 kiloyum anlamadım ben
Eki Görüntüle 368686
Eki Görüntüle 368692
bu da dönmek istedğim 58 kilolu halim hepsinin arasında 1,5 yıl var
SEsende kendine iyibak canım. bişey yok değilmi olumsuz. fazla özletme kendini.iyi geceler kızlar....
yarınki kilo bildirimim 65
hatice bi hafta izin istiorum haftaya cuma bildirimde olamıcam elimden olmayan sebeplerden dolayı bi hafta izinli sayarsan sevinirim. haftaya kdr bi daha yazamıcm bu haftaki son yazım bu, kendinize çok iyi bakın.
Bengü bu nasıl yazıdır. Hayattan soğudum inan ki.
Ben de şimdiden yapayım bildirimimi. Bugünkü kilom 70.4 kg.Yani;
Ecz.imis (71.9 / 70.4 / 1.5 / %2.09 )
ufff ya fazla veremedım ben daha cok verırırm sanmıstım ama olsun yınede ıyı sonuç
başlangıç kg : 75.1
geçen haftakı kg:72.7
bu haftakı kg : 70.7
verdiğim kg:2 kg
toplam fark:4.4 kg
72.7/70.7/2/%2.75
doğrumu kontrol edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?