küto cum ben yatıyom tatlım yoksa burada uyuyup kalıcam..bayyyyyy....
canım valla bu şişlik hala var ama inanılmaz motiveyim bildiğin gibi değil sabah domates peynir biber ile kahvaltımı yaptım yürüyerek işe geldim
akşama mercimek çorbası yapacağım kocişin kuzeni gelecek ya teyzem bi tencere yaprak sarması yollayacakmış benim bitanem çok severde o yüzden
doram bu hafta 71 li rakamları söyleyeceğim inan hissediyorum süper olacak süper ay sonuna kadar 6 lı rakamlardayım ona göre kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
simit kek iyi gerisi neydiki acep evt bencede toparlan vermek ne zor almak ruhun duymuyo kendine gellll dur de gidişata yazık etme emeklerine cogumuzun 5 kilosusu kaldı 5 kilo yarısımı yapsak ney
kızlar abim gitti sabahhh((((((( çok kötüyüm ders yapamıorm yaırn sınavlar başlıyo off offffffff
kızlar abim gitti sabahhh((((((( çok kötüyüm ders yapamıorm yaırn sınavlar başlıyo off offffffff
inşallah canım. bencede sen bu hafta 71 lere ineceksin. hadi bakalım darısı bizede olsunhihoyyyt
yokkkk inemesin:jeyyar: ben ondan daha cıtır olacammm lülülülülülü
aslında çok iyi bir fikir kütom bende varım. hadi böyle bir yarışma yapalım aramızda. katılımlarada açık olalım dileyen gelebilir.
nisan sonuna kadar 2 kilo verme yarışı olsun:lepi:
bu sayede gaza gelebülürüm:sm_cool:
Allah kavuştursun canım kötü bişey getirme aklına :teselli:
iyi pazarlar kızlar.............................
eliff sen neler yapıyosun bakalım nasılsın
sabahtan beri temizlik yapıyorum
yeni bitti yemek yicem şimdi semizotu ve yoğurt
sabah poğaça yemiştim eritmişimdir birazını heralde
nisan sonuna kadar 2 kilo mu veriyosunuz
bende katılayım sizehihoyyyt
sen neler yapıyosun?
burdayım
pc karşısında yemek yiyorum işte
sarma sarcam daha
kolay gelsin sana
kocişten çok ben sarma canavarıyım
askerlik bitmiş çok şükür kavuşçaksın eşine az kalmış
ne kadar oldu evleneli?
ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM kaydirigubbakcemile3kızlar abim gitti sabahhh((((((( çok kötüyüm ders yapamıorm yaırn sınavlar başlıyo off offffffff
BEN VARIM 2 KİLOM GİDERSE ŞEYTANIN BACAĞI KIRILMIŞ OLUR...kötükedihüsoinşallah canım. bencede sen bu hafta 71 lere ineceksin. hadi bakalım darısı bizede olsunhihoyyyt
İNŞALLAH...hihoyyyt
aslında çok iyi bir fikir kütom bende varım. hadi böyle bir yarışma yapalım aramızda. katılımlarada açık olalım dileyen gelebilir.
nisan sonuna kadar 2 kilo verme yarışı olsun:lepi:
bu sayede gaza gelebülürüm:sm_cool:
VALLA BRAVO SANA:hooray:sanada iyi pazarlar canım benımm
ben kahvaltımı edip işe güce yuruyuse bakayım bu arada 74 e ramak kalmış yuruyusun gözünü seveyim benn ha birde tere tohumu birde dişci amca var tabi kaydirigubbakcemile3
MAŞALLAH CANIM..DAHA NİCE 6 YILLARA İNŞALLAH.....Şenizeylul 7 de 6yıl bitiyor baya olduk artık daha dun gibiCADIARZU
Merhaba hayırlı pazarlar..a.s.:1hug:kaydirigubbakcemile5.sabah 8 de yürüyüşe gittim,gelirken simit aldım tabiiicokacimcoook ve 1 taneyi azcık g4çirdim..:CüvCüv:.az önce elma yedim azcık peynir simit tırtıkladım:CüvCüv:,ama şimdi yine açım.cokacimcoook.akşama ne yapsam yarabbim??kafamçokkarıştısırnaşık şeydelikafadulden
eylul 7 de 6yıl bitiyor baya olduk artık daha dun gibiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?