Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

küto cum ben yatıyom tatlım yoksa burada uyuyup kalıcam..bayyyyyy....

iyi hadi uyu bakalım evt hamurişi cıss almaman mucize o ne ole pasta börekle diyetmi olurmuş bende deil hamurişi ekmek bile sıfır abarttım iyce ama veriyom cok şükür

inşallah canım. bencede sen bu hafta 71 lere ineceksin. hadi bakalım darısı bizede olsunhihoyyyt

simit kek iyi gerisi neydiki acep evt bencede toparlan vermek ne zor almak ruhun duymuyo kendine gellll dur de gidişata yazık etme emeklerine cogumuzun 5 kilosusu kaldı 5 kilo yarısımı yapsak ney

aslında çok iyi bir fikir kütom bende varım. hadi böyle bir yarışma yapalım aramızda. katılımlarada açık olalım dileyen gelebilir.
nisan sonuna kadar 2 kilo verme yarışı olsun:lepi:
bu sayede gaza gelebülürüm:sm_cool:

kızlar abim gitti sabahhh ((((((( çok kötüyüm ders yapamıorm yaırn sınavlar başlıyo off offffffff

canım benım Allah kavuştursun ilkgunler çok koyuyor insana sonra alışıyosun biraz dua edelim canım sende et bol bol hem için ferahlar iyi gelir bi derin nefes alıp otur derslerinin basına eminim abinde ole ister

tamam süper fikir nisan sonuna 2 kilo bana çok kolay geldi bu sengözlerimebaksanab

iyi pazarlar kızlar.............................

sanada iyi pazarlar canım benımm

ben kahvaltımı edip işe güce yuruyuse bakayım bu arada 74 e ramak kalmış yuruyusun gözünü seveyim benn ha birde tere tohumu birde dişci amca var tabi kaydirigubbakcemile3

eliff sen neler yapıyosun bakalım nasılsın

sabahtan beri temizlik yapıyorum
yeni bitti yemek yicem şimdi semizotu ve yoğurt
sabah poğaça yemiştim eritmişimdir birazını heralde
nisan sonuna kadar 2 kilo mu veriyosunuz
bende katılayım sizehihoyyyt
sen neler yapıyosun?

afiyet olsun canım benım bende gec uyandım yine halıları fırcaladım pc actım kaldım böle süpürgeyi çalıştırımde toz almayı silmeyi gecede yaparım sırnaşık şey gec olmadan yuruyuse gideyim markete ugranacak yarın kahvaltıya misafir cagıracam işte böle

katıl kız kulagıma nisan sonuna 2 kilo gayet kolay geldi benım yaparız bence kolayca:jeyyar:

acaip acıuktım ben mısır gevreeeemi alıp geliyim kaçma biyere

burdayım
pc karşısında yemek yiyorum işte
sarma sarcam daha

ben bitirdim bile yemegimi senin kocişdemi sarma canavarı yoksa benımkı tenceyi götürür tek basınaa az kaldı gelsinde taze yapraklarda cıkıyo canım benım kekle cikolatayla ömür geciriyo yemekler kötüymüş tabaklar kasıklar kirliymiş baya şikayetci eve gelince mide fesadı geciriyo tıkınmaktan az kaldı neyseki bitermi diyodum bitti gitti göz acıp kapayıncaya kadar gözümde buyutmusum boş yere neysee özledim bak keretayı:asigim:

ben kalkıyorum işleri halledip cıkmam lazım zira arkadaslar mısır gevreee kahvaltısından tatmın olmazlar büyük ihtimal :roflol:

kolay gelsin sana
kocişten çok ben sarma canavarıyım
askerlik bitmiş çok şükür kavuşçaksın eşine az kalmış
ne kadar oldu evleneli?

kızlar abim gitti sabahhh ((((((( çok kötüyüm ders yapamıorm yaırn sınavlar başlıyo off offffffff
ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM kaydirigubbakcemile3
BEN VARIM 2 KİLOM GİDERSE ŞEYTANIN BACAĞI KIRILMIŞ OLUR...kötükedihüso
sanada iyi pazarlar canım benımm

ben kahvaltımı edip işe güce yuruyuse bakayım bu arada 74 e ramak kalmış yuruyusun gözünü seveyim benn ha birde tere tohumu birde dişci amca var tabi kaydirigubbakcemile3
VALLA BRAVO SANA:hooray:
eylul 7 de 6yıl bitiyor baya olduk artık daha dun gibiCADIARZU
MAŞALLAH CANIM..DAHA NİCE 6 YILLARA İNŞALLAH.....Şeniz

Merhaba hayırlı pazarlar..a.s.:1hug:kaydirigubbakcemile5.sabah 8 de yürüyüşe gittim,gelirken simit aldım tabiiicokacimcoook ve 1 taneyi azcık g4çirdim..:CüvCüv:.az önce elma yedim azcık peynir simit tırtıkladım:CüvCüv:,ama şimdi yine açım.cokacimcoook.akşama ne yapsam yarabbim??kafamçokkarıştısırnaşık şeydelikafadulden

sebze yap sebzeeeeee gönül ister poğaca ye ama 2 kilo verecez ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…