ben geldim fıstıklar toplantı her zamanki gibi aidadlarla ve genel ögrencilerle ilgili çocuklarla bi sorunumuz yok çok şükür helede büyük kızla .hepside örmek ögrenci .(analarına çekmişler ):jeyyar:
. Bide aidata canım sılıldı biz hep veriyoruz senelik ögrenci 100 milyon 3. bebe diye 1 almıyolar . bide ögretmen vermeyenleri okuduki daha ilk dönemim aidatını vermeyenler çogunlukta .:1shok: ya bu haksızlık salak konumuna girmek istemiyorum ama . bizim ödedigimz paralarla gaz su ve tamizlik hizmeti yapılıyo kul hakkına giriyolar ama farkında degiller . allah korusun ....
kızlar gelirken şu tahlil sonuçlarımı gösterdim d.r. a ...her şey güzel ama ...1 şey dışında ....CADIARZU
benim açlık kan şekeri 85 .
HLD kols. 42..
LDL koles.90 . iyide .
KOlestrol .149...
kavaltı yapıp hatta çok sıkıbi kavaltıydı :1closedeyes: ve sıkı durun tokluk kan şekerim 63 çıkmış :1shok:aç ken daha yüksek şekerim bi gariplik ver . size bahsettigim insülin direnci bu .....
tekrar başka bir tesdaha gerekdi orda olmayam başka hastanede yaptıracagım ....:1no2:
hayret bişi ya açken 85. tokken 63 ....delikafadulden
hepinize iyi akşamlar kızlar,ben bugün sabah 9 akşam 6 çalıştımkaydirigubbakcemile3 epey yoruldum ama:bbo: bugün sabah giderken tartıya çıktım tartı 78 gösterdi :1shok: yediklerime gelince sabah giderken bitane simit almıştım orda yarısını şekersiz çayla birlikte sabah yedim öğlen diğer yarısını 2 köfte bir küçük domatesle birlikte yedim bukadar henüz akşam yemeği yemedim dışarı çıkabiliriz eşimi bekliyorum,bu arada patronlar fuarda bana para veren olmadı:çok üzgünümazartesi artıkın bi görüşme etmeli bundan sora nolcek karar vermeli kaydirigubbakcemile5
ay buda benden kendi kendine yazıp durmuş garibim huuuu ben geldim tatlım....
akşam yemegimi yedim yogurt bakla sevmedim ama
iyiyim kütom..dün çok yoğundu,sabahtan akşama ayaktaydım,pazar,ptt,banka,toplantı yürüyüş derken bittim....
bugün bana misafir geldi,dünki yorgunluğum geçmedi zaten..onlar gitti,ben yürüyüşe gittim,be bu günde bittim...yarın yüyrüyüş sabah 8 bana dinlenmek yok anacım..offff of.....
doğru dedinde hayatım,bizde hiç yatmıyoz beaa.....delikafaduldeniyi iyi karpuz yata yata buyurmuş yorulak eriyek dimi bende 2,5 saat yurudum şaka maka diyette iyi gelsin 74 hihoyyyt:sm_cool:
doğru dedinde hayatım,bizde hiç yatmıyoz beaa.....delikafadulden
kahvaltı mısır gevrege sut
öglen yarım kilo çilek
akşam yarım tabak bakla yogurt
bolsu bol yuruyuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?