Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hepinize iyi akşamlar kızlar,ben bugün sabah 9 akşam 6 çalıştımkaydirigubbakcemile3 epey yoruldum ama:bbo: bugün sabah giderken tartıya çıktım tartı 78 gösterdi :1shok: yediklerime gelince sabah giderken bitane simit almıştım orda yarısını şekersiz çayla birlikte sabah yedim öğlen diğer yarısını 2 köfte bir küçük domatesle birlikte yedim bukadar henüz akşam yemeği yemedim dışarı çıkabiliriz eşimi bekliyorum,bu arada patronlar fuarda bana para veren olmadı:çok üzgünümazartesi artıkın bi görüşme etmeli bundan sora nolcek karar vermeli kaydirigubbakcemile5

aebenım maşşallah tetelerime zaten toplantılar ögrenciyi konuşmak için deil para istemek için oluyo gördüğüm kadartıyla

hımm senın tatlı krizi anlaşıldı şimdi bi iyice arastırt bakalım garip bu durum seker düşük olunca aclık gecmez ne yesende fena bi durum

kız par vermiyolarsa gitme aaa yaık canına ..
ben dediydim sonra iniyo die inanmamışmıydın yosam:dilcikar:

cıkın bakalım az kaldı kocam gelsin bende eve grmeyecem gerci yine geziom ama olsun onla daha güzel

şimdiii sabah mısır gevreemi yiyip cıktım yollara yurudum yurudum arkadasımda su sigara molası verip devam ettim yurudum yurudum pazara geldim alışveriş ettim eve geldim 2,5 liraya pantolon aldımdı küçük geldi gözüme 50 beden aldım eve geldim 2 pantolon cıkar bana ondan adam dediydi apla sana büyük o die nese yani bidaha pazar yolu göründü yürüyüş olsun bu arada 2 dakika içinde yarım kilo cilek götürmüşüm öglen yemegi olsun artık ben bi nikotin alıp tekrar yola düşerim haydin görüşürük bu arada hayatımda ilkkez bakla aldım biri bana anlatsın nasıl yapatım yesil fasulye gibimi deişikmi olacak acele cevap

iyiyim kütom..dün çok yoğundu,sabahtan akşama ayaktaydım,pazar,ptt,banka,toplantı yürüyüş derken bittim....

bugün bana misafir geldi,dünki yorgunluğum geçmedi zaten..onlar gitti,ben yürüyüşe gittim,be bu günde bittim...yarın yüyrüyüş sabah 8 bana dinlenmek yok anacım..offff of.....

iyiyim kütom..dün çok yoğundu,sabahtan akşama ayaktaydım,pazar,ptt,banka,toplantı yürüyüş derken bittim....

bugün bana misafir geldi,dünki yorgunluğum geçmedi zaten..onlar gitti,ben yürüyüşe gittim,be bu günde bittim...yarın yüyrüyüş sabah 8 bana dinlenmek yok anacım..offff of.....

iyi iyi karpuz yata yata buyurmuş yorulak eriyek dimi bende 2,5 saat yurudum şaka maka diyette iyi gelsin 74 hihoyyyt:sm_cool:

kahvaltı mısır gevrege sut

öglen yarım kilo çilek

akşam yarım tabak bakla yogurt

bolsu bol yuruyuşşş

uyyyy ben mi??? delikafadulden
anlatmasam.......
tamam eee gün bendeydi...cokacimcoook:CüvCüv:sabah 2 küçük kurabiye ile kahvaltı..öğleden sonra 1 dilim pasta 2 puaça 2 kurabiye....laelaelaelaelaeakşam 1 portakal 1 elma....:teytey:

kahvaltı mısır gevrege sut

öglen yarım kilo çilek

akşam yarım tabak bakla yogurt

bolsu bol yuruyuşşş

senin bu hamurişisiz beslenmene hayranım:lepi:...sen 2 aydır bu yüzden çok güzel veriyorsun :hooray:hamurişi hayatında yok denebilir canımkaydirigubbakcemile5..tebrikler....:hooray::dance::teytey:

şu hamurişi zaafımdan bende kurtulsam:jeyyar: zaten 65 olmamamam mümkün değil ya:dilcikar:..... neyseeeee......:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…