Kilom 67.4evden cikiyorum kzlr ins erken donebilirim eve
şuan okuma imkanım yok. bu haftaki bildirimim 87.9 saçmalama dönemim devam ediyor anlayacağınız. bu aralar evrak işlerim yoğun çok ilgilenemiyorum. isterseniz dönmek üzere ayrıldı diyebilirsiniz. yada 1-2 günlük idare edebilirsiniz. size kalmış. umarm herkes güzel kilo vermiştir. bu haftaki kilom 2 ye bölüncek bide. herkese hayırlı cumalar diliyorum
bu hafta tek kılo alan benım ne kotu ya...
geldim canımm burdayım bildirdim kilomuAnissaaa. Nerdesiiinn?
Slm bayanlaarr. Ben geldiimm.Erken geldim, çünkü ne yürüyüşe çıktım, ne okula gittim. Hiç bir şey yapmadım yani. Amaa burda olmam da bir şey di mi. Hem de güzel haberlerle. Nasıl oldu falan demeyin, inanın ben de bilmiyorum. Tek bildiğim bu sabah tartılırken ne midemde ne de bağırsaklarımda gr besin olmadığı. Veeee sonucu söylüyorum, hazır mısınız?? Söylüyoorruumm..... 67.6 kg Şaka gibi di mi.
aminnn aminnnnnnnn inşallah canımgünaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar rabbim tüm dularımzı kabul etsin inşallah
ben bu hafta aynıyım 58,2
bende 200 gr vermişim canım üzülme şişkinliktir inşallahbu hafta tek kılo alan benım ne kotu ya...
anissam gelmiiişş.Ben hatırlıyorum kuzum. Yani bilg hatırlıyor. Merak etme sen.
tebriklerrrrrrrrrrrr
ben evedaldım herşeyi unuttum valla çok heyecanlıyım evde büyük tadilat başlattık bugün start verildi :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlar ben cuma listesinden çıkmak istiyorum düzenli paylaşımım yok. tsm de riskli gebelikleride bana verdiler. pc den başımı kaldırmıyorum ama ne yazıkki sadece evraklarla ilgileniyorum. heidin gibi bende aranızda bulunayım. önümüzdeki hafta bana geri dönmek üzere ayrıldı yazarmısınız. tamamen diskalifiye olmak istemiyorum. diyet devam vakit buldukça sizlerle olmayada devam ama günlük ziyaretlerimi aksatıyorum. benim yerime bir kişi daha olursa takıma canlılık gelir hem.
fatoşcum süpersin maşallah. ecz. nın nazarı bile durdurmadı seni
ecz canım yeni kilon ve cetvelin hayırlı olsun. tebrik ederim. darısı başıma.
ben kaç gündür kabızlık yaşıyordum. şükür bugün çıktım gün içinde sanırım 86 ya düştüm. dikkat etmeye çalışşıyorum çünkü.
ipo canım bana 2 saat spor yaz. dün azda olsa spora başladım 15bin adım attım ayrıca.
anissam gelmiiişş.Ben hatırlıyorum kuzum. Yani bilg hatırlıyor. Merak etme sen.
Valla ne yalan söyliyim. Ben de çok tebrik ettim kendimi.:52
Ooo, hayırlı olsun kuzucum.Allah güle güle, içinde gönendirsin inşşşş.
kızlar ben cuma listesinden çıkmak istiyorum düzenli paylaşımım yok. tsm de riskli gebelikleride bana verdiler. pc den başımı kaldırmıyorum ama ne yazıkki sadece evraklarla ilgileniyorum. heidin gibi bende aranızda bulunayım. önümüzdeki hafta bana geri dönmek üzere ayrıldı yazarmısınız. tamamen diskalifiye olmak istemiyorum. diyet devam vakit buldukça sizlerle olmayada devam ama günlük ziyaretlerimi aksatıyorum. benim yerime bir kişi daha olursa takıma canlılık gelir hem.
ipo canım bana 2 saat spor yaz. dün azda olsa spora başladım 15bin adım attım ayrıca.
70li rakamların hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnn
bnmde gecikicek bu ay yine heralde karnım şişmeye başladıııı
cnm fatoşum patatesleri nasıl saydın öle ya çok hoşuma gitti
saol canımçokkkkkkk haklısın moralim çok bozuk zaten
tebrik ederim fatoşcum
sağol canım seninde seksenli rakamların hayırlı olsun inş tez zamanda hedeflediğimiz kilolara ulaşırız
60lılarıda görürüm inş ya teşekkür ettim canımhaftaya daha ii olacak
iiahi ipocum yakızlar hayatımda 24 sene sonra neyi fark ettim bugün biliomusunuz
insan ekmek yemedende aynı şekilde doyabiliyomuş
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlarrrrrrrr utanarak sölüorum ama ben kilo yüzdesinin nasıl hesaplandığını hala bilmiorummmmm:26::26::26::26:
fatoşcum süpersin maşallah. ecz. nın nazarı bile durdurmadı seni
ayçacım. diş fırçalamakta bişeymi sence? ekmeğim yok diye ağlayıp istekleriyle 5. çocuğu yapanlara ne demeli? ah daha geri plandasın daha neler göreceksin. protez yapıştırıcısıyla dolgu yapanları, kapıya ip bağlayıp diş çekmeye çalışanlar, dişimi verirmisiniz abdest aldırıp gömücem, bakım doğru dişimi çekmişin diyenleri daha yolun başındasın canım. hemen bu kadar sinirlenme
ecz canım yeni kilon ve cetvelin hayırlı olsun. tebrik ederim. darısı başıma.
ben kaç gündür kabızlık yaşıyordum. şükür bugün çıktım gün içinde sanırım 86 ya düştüm. dikkat etmeye çalışşıyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?