Yalan dünyayı seyrediyorum.
Havalar düzelmeye başladı.çalışmak çok zorlaştı.işten ayrılmak istiyorum.ama bi yandan borç var.bi yandan sıkılıyorum.Eşimlede iyi değilim.kaç senedir düzgün bi tatil yapmadım.Ama işimde çok iyi.yani garanti.Ne yapcam bilmiyorum.
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar rabbim tüm dularımzı kabul etsin inşallah
ben bu hafta aynıyım 58,2
şuan okuma imkanım yok. bu haftaki bildirimim 87.9 saçmalama dönemim devam ediyor anlayacağınız. bu aralar evrak işlerim yoğun çok ilgilenemiyorum. isterseniz dönmek üzere ayrıldı diyebilirsiniz. yada 1-2 günlük idare edebilirsiniz. size kalmış. umarm herkes güzel kilo vermiştir. bu haftaki kilom 2 ye bölüncek bide. herkese hayırlı cumalar diliyorum
Günaydın kızlar.Cumanız mubarek olsun.Ben bi fırsat buldum geçmişi okudum.yine kaçıyorum.kendinize iyi bakın.
offf ya ben yıne takımın birincisiyim ama bana kimse taç takmıyıyor 2 haftadır bırıncıyım amaküstüm haftaa takımın sonuncusu olcam banane bananeeeeee
Havalar düzelmeye başladı.çalışmak çok zorlaştı.işten ayrılmak istiyorum.ama bi yandan borç var.bi yandan sıkılıyorum.Eşimlede iyi değilim.kaç senedir düzgün bi tatil yapmadım.Ama işimde çok iyi.yani garanti.Ne yapcam bilmiyorum.
adettendir
*** 6.takım / 252. Etap *** DÖRDÜNCÜ
fatos0808 ( 118.7 / 118 / 0.7 / %0.59 )
Ecz.imis ( 68.7 / 67.6 / 1.1 / %1.60 )
yst38 ( 88.4 / 87.9 / 0.3 / %0.34 ) Verdiği kilo 2'ye bölündü.
ipo ( 90.5 / 89.2 / 1.3 / %1.44 )
zubus ( 73.4 / 73.3 / 0.1 / %0.14 )
tugay2000 ( 64 / 64.5 / -0.5 / -%0.78 )
anissa ( 73,5 / 73.3 / 0.2 / %0.27 )
merve10er ( 68.5 / 67.4 / 1.1 / %1.61 )
beyazzambak ( 58.2 / 58.2 / 0.0 / %0.0 )
ayça0750 ( 80 / 79.7 / 0.3 / %0.38 )
akıllıbıdıkk ( 66.5 / 66.5 / 0 / %0 )
6. Takım Ortalama Yüzdesi: %0.51
kız34 gibim çık mış 3,4 parça
offf ya ben yıne takımın birincisiyim ama bana kimse taç takmıyıyor 2 haftadır bırıncıyım amaküstüm haftaa takımın sonuncusu olcam banane bananeeeeee
taç takamam ama tebrikler canımofff ya ben yıne takımın birincisiyim ama bana kimse taç takmıyıyor 2 haftadır bırıncıyım amaküstüm haftaa takımın sonuncusu olcam banane bananeeeeee
yok canım morel olurmu hiç geçmiş olsunburdayım ben geldim yok canım sana moral olabilir bu söyleyeceğim çünkü kilomda bir değişme yok ama gruptakilerin sonuçlarına baktım herkes gram olarak hesaplayabiliyor benimksi normal baskül ancak yarım kilo fark ettiğini anlayabiliyorsun en iyisi hassas tartılardan almak ama o zaman bu emektarımı ne yapacağım
salı gününden beri pek spor yapamadım okul çok soğuktu ev sıcak arada derede hasta olmak üzereyken atlattım birde boynum tutulmuş pencereden gelen soğuktan boyunluk takıyorum sadece adımsayarımla birşeyler yapmaya çalıştım ama kendiimi çooooooook suçlu hissediyorum neden ihmal ettim diye ama sağa sola döndüreyim boynumu hemen başlayacağım
arada oluyor öyle normaldir baharında etkisi var tabi bende senin gibiydim ama tadilata başlayınca keyfimde yarıda kaldıbana ne oluyor böyle bir üşengeçlik sardı ki sormayın akşam erkenden uyumak sabah öğlene kadar yataktan kalkmamak istiyorum utanmasam okula da gitmeyeceğim haydi layd ler bir sihirli değnekle dokunun bana hemen hoplayıp kalkıvereyim yerimden içinden geliyorda vicdanen suçlulukta duyuyorum ama çok üşeniyorum bugün herşey serbest sonuna kadar yüklenebilirsiniz
Aaaa ne güzel.biraz yorgunluk olur ama değişiklik olur.Tadilat yaptırmayı ben çok severim.
canım reglidense yapacak pek bişi yok bende 10 gün oluyorum sanki ogünleri boşa yaşıyormuş gibi oluyorum :2::2:birbirimizi motive edecek neler yapabilirz arkadaşlar şarjı bitmiş telefon gibiyim bu yapım sağlığa zarar birileri beni elektriğe verebilirmi
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111
...
adettendir
karar verdim hassas tartı alacağım kendime ne önerirsiniz
çok doğru bir karar almışsın dha düzenli takip edersin hem
ben sinbo kullanıyorum hem çok ucuz hemde senelerce dayanıyo fiyatıda 20-15 tl arası
bir kere 200 tlye tefal almıştım 1 sene snra bozuldu ve tamir parası 180 tl tutuyodu...
o yüzden ucuz ve sağlam bişi almak en iiyisi az para verince insan bozulunca bile üzülmüyor
akıllıbidikim spor tablosunu yayınlıcam ama senin bu hafta 2.30 saat görünüo bunda bi terslik var lütfen toplamını bna söylermisin
canım benimkide buluhavs ama önermem bencede sinbo al anneminkide ondan yıllardır kullanıyorkarar verdim hassas tartı alacağım kendime ne önerirsiniz
haftasonu geldi yuuuuuuppppiiiiii
şu nane molla yatakta yatmaktan çıkıp tüm gün dışarda gezmeye gidiyorum haftasonunun da en çok sevdiğim yönü bu cumartesi yarım gün okul olsada geriye kalan bana yeter yarında pikniğe gidiyoruz göl kenarına artık adımsayar kaça kadar çıkar merak ediyorum bol bol kalori yakmaya çalışacağım geçtiğimiz haftanın acısını çıkartmam lazım birde bu digital tartıdan alınca daha bir heveslenirim sanırım gram gram verip hiç almamaya çalışırım cuma gününe şöyle iyi bir kilo vermiş olarak girmek istiyorum
aaa birde şu herbarlife satan arkadaş ısrarla bunun çayı var bak onu al bu kadar spor yaparak kendini yıpratmana gerek kalmaz direk yağları yakar diye ısrar etti ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var bana çok mantıklı gelmiyor yediğine dikkat etmen gerekiyormuş günlük te 3 litre su içmen lazımmış zaten o çay çok susatıyormuş günde de 3-4 bardak çay içebilirmişim eeeeeee bunlar tüm diyetlerde var bunun herbarlife özel bir durumu var mı
yazada az kaldı ne yapsamda hızlansam kilo vermem artık kendimle dalga geçiyorum senin bu yaptıklarını develer yapsa pirelere dönerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?