Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

izin alamıyormusun canım. şöyle yakın bir akraba filan yapsan yada. erken rezervasyon filan. tugba gibi sende

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar rabbim tüm dularımzı kabul etsin inşallah
ben bu hafta aynıyım 58,2

Günaydın kızlar.Cumanız mubarek olsun.Ben bi fırsat buldum geçmişi okudum.yine kaçıyorum.kendinize iyi bakın.

hepimize hayırlı cumalar canlar

offf ya ben yıne takımın birincisiyim ama bana kimse taç takmıyıyor 2 haftadır bırıncıyım ama küstüm haftaa takımın sonuncusu olcam banane bananeeeeee

mervecimmm sanada kocaman alkış
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
taç takıcaktım ama bulamadım:26: onun yerine nazar değmesin die mavi boncuk takıyorum

bir haftalık izin al eşinle başbaşa git sadece kendinizi düşünün sanki ilkel çağda yaşarcasısna sorunları borçları evi olayları işleri herşeyi atın geriye şöyle bir sahil sefası iyi gelir daha sezon tam açılmadıgından fiyatlrda uygundur

tatil vermiyolarmı zubus.tabi özelde falan çalışıyosan zordur

tatil vermiyolarmı zubus.tabi özelde falan çalışıyosan zordur

kız34 gibim çık mış 3,4 parça

aa tamam şimdi oldu bnde dedim 34ü nasıl saydı

offf ya ben yıne takımın birincisiyim ama bana kimse taç takmıyıyor 2 haftadır bırıncıyım ama küstüm haftaa takımın sonuncusu olcam banane bananeeeeee

cnm harıkasinnnnnnnnnnnn tabikideee başarılarının devamını diliorummm tebriklerrrrrrrrr

bu arada ecz.imisim senide tebrik ediorum şeytanın bacağını kırdık geçte olsa neyse pek geç kalmış sayılmayız

şimdilik kaçtım oğluşum beni özlemişş. pazar günü nöbetçiyim buralarda olmam yani. pazartesi vaktim olursa görüşürüz

taç takamam ama tebrikler canım

yok canım morel olurmu hiç geçmiş olsun
hassas tartı al bencede boş ver o emektarı

arada oluyor öyle normaldir baharında etkisi var tabi bende senin gibiydim ama tadilata başlayınca keyfimde yarıda kaldı

Aaaa ne güzel.biraz yorgunluk olur ama değişiklik olur.Tadilat yaptırmayı ben çok severim.

yok canım 14 yıldır bekliyorum hiç yorgunluk olmaz zevkle
ama eşim canımı sıkmasa daha keyifli olacak adam para harcadıkça bana sarıyor inatçıymışım sabırsızmışım bugüne kadar söylemedigi sözleri söyledi bugün küçücük bir lafımada küstü gitti çokta umurumdaydı cennete kadar yoluvarrrrrrr

mekan degişikliginde ferahlık vardır canım bence yanlız yada çocuklarla git eşinle biraz ayrı kalırsanız birbirinizi özlersiniz bence iyi olur
ben eşimle fazla tartışmaya başladıgımda hemen anneme kaçarım 3 gün ayrı kalınca ikimizede iyi gelir

canım reglidense yapacak pek bişi yok bende 10 gün oluyorum sanki ogünleri boşa yaşıyormuş gibi oluyorum :2::2:
nası mutive ettim ama hepten batırdım herhal

karar verdim hassas tartı alacağım kendime ne önerirsiniz

çok doğru bir karar almışsın dha düzenli takip edersin hem

ben sinbo kullanıyorum hem çok ucuz hemde senelerce dayanıyo fiyatıda 20-15 tl arası

bir kere 200 tlye tefal almıştım 1 sene snra bozuldu ve tamir parası 180 tl tutuyodu...

o yüzden ucuz ve sağlam bişi almak en iiyisi az para verince insan bozulunca bile üzülmüyor

akıllıbidikim spor tablosunu yayınlıcam ama senin bu hafta 2.30 saat görünüo bunda bi terslik var lütfen toplamını bna söylermisin

tavsiyen için teşekkürler canım artık emektarı da zayıf olan birine hediye ederim nasıl olsa zayıf olanlar için gram inmiş mi çıkmış çok da fark etmiyor değil mi

canım hemen en son yaptıgım bildirime bakıp listemi yönlendireyim ama bu hafta bende pek enerji kalmadı mahvediyor bu ağrılar çok zor ya bayan olmak

pazar: 2 saat
pazartesi : 2 saat
salı : 1,5 saat
çarşamba :2 saat
perşembe:2 saat
cuma : 1,5 saat

tahmini yuvarlama saatlerim böyle umarım yanlış aksetmemişimdir biraz yoğun bir hafta geçirdimde hangi gün nerede ne yaptım birgünü bazen iki bazende üç gibi yaşadım ve çokkkk yoruldum

karar verdim hassas tartı alacağım kendime ne önerirsiniz
canım benimkide buluhavs ama önermem bencede sinbo al anneminkide ondan yıllardır kullanıyor

günaydın kızlar güzel ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum
bugün komşuya oturmaya gidicez :18::18::18: çok hamarattır kendisi :18:yandım yani:26:

haftasonu geldi yuuuuuuppppiiiiii

şu nane molla yatakta yatmaktan çıkıp tüm gün dışarda gezmeye gidiyorum haftasonunun da en çok sevdiğim yönü bu cumartesi yarım gün okul olsada geriye kalan bana yeter yarında pikniğe gidiyoruz göl kenarına artık adımsayar kaça kadar çıkar merak ediyorum bol bol kalori yakmaya çalışacağım geçtiğimiz haftanın acısını çıkartmam lazım birde bu digital tartıdan alınca daha bir heveslenirim sanırım gram gram verip hiç almamaya çalışırım cuma gününe şöyle iyi bir kilo vermiş olarak girmek istiyorum

aaa birde şu herbarlife satan arkadaş ısrarla bunun çayı var bak onu al bu kadar spor yaparak kendini yıpratmana gerek kalmaz direk yağları yakar diye ısrar etti ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var bana çok mantıklı gelmiyor yediğine dikkat etmen gerekiyormuş günlük te 3 litre su içmen lazımmış zaten o çay çok susatıyormuş günde de 3-4 bardak çay içebilirmişim eeeeeee bunlar tüm diyetlerde var bunun herbarlife özel bir durumu var mı

yazada az kaldı ne yapsamda hızlansam kilo vermem artık kendimle dalga geçiyorum senin bu yaptıklarını develer yapsa pirelere dönerdi

sporun yerini hiç bişi tutmaz bence
tamam yag yaktırıyordur belki ama spor yapıp kas yapmamız lazım nekadar kaslı olursak vicudumuz yagtutmaz ben böyle şeylere inanmıyorum yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…