Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AAAAAAAA ayçacım 300grmıı birazdaha gayret kızlar yaza azkaldı amaaaaaa

selam kızlar,nasılsınız, gidiyormu kilolar veya yüzgramlar :)
bende 65 kg oldum
beni düellolarda kayıtlamayın kızlar, pek uğrayamıyorum aranıza; ev tadilatı durumumuz var, o yüzden canlarım

SPOR MU SIFIR
DİYET Mİ SIFIR
YEŞİLÇAY MI SIFIR
Moral mi sıfır
SIFIR MI SIFIR ELDE VAR SIFIRA SIFIR

çok halsizim dün akşamdan bu yana hele bugün okulda gözüm karardı başım döndü sanırım tansiyonum düştü iyice birde canım çok sıkkın çok saçma bir olay anlatayım…: okuldan 3 bayan birgün bana kahvaltıya geldi (biri zümrem biri ingilizceci biride müzikçi) sonra bunu hep yapalım her hafta buluşalım dediler diğer hafta gelme vakitlerine yarım saatten az kalmıştı telefonla ingilizceci aradı zümremin hasta olduğunu söyledi sonra ne yapsak buluşsak mı ne hazırladın bize (!!!!!) dedi bende sadece kek yaptım dedim halbuki geçen hafta dopdolu hazırlamıştım yine aynen hazırladığımı biliyorlardı çünkü ayarlamıştık herkesin ne yapacağını hem benim kahvaltılarım çok meşhurdur elimde lezzetlidir bol bol yaparım her şeyden ben sofrayı filan hazırlamış sadece çayı demlemeyi bekliyordum onlar gelince demlemek için dedim walla ben müsaidim kimse aramadı gelmeyeceğim filan demedi sen bilirsin istersen tek de gelebilirsin illa kalabalık olacak değiliz ya dedim oda biranda konuşma anında benimde aslında işim vardı başka zaman geliriz biz sana haber veririz dedi (!!!!) sanki ben heran onların gelmesini bekliyorum bende bakarız dedim ama çok bozuldum bi de soruyor ne yaptın sanki menüyü beğenmedi hanımefendi bi diyo işim çıktı öbürü hastalanmasa işide çıkmamış olacaktı birde biz sana haber veririz diyo deli oldum müzikçiden hiç ses seda yok halbuki İngilizceciyle müzikçi hafta sonu konuşmuşlar birlikte gidelim dolmuş durağında bulaşalım sonrada zümreme demişki benim haberim yoktu bir araya gelecek miydik zümremde halbuki cuma ve pazartesi özellikle hatırlattım ben ona salı günüde boş günüydü görmedim dedi çrş da bana geleceklerdi sonra ben çok snir oldum hiç muhattap olmadım kimse de gelip bir açıklama yapmadı zümrem o gün hasta olduguna çrş okula gelmedi prş günü konuştuk çıkıştada oda ingilizcececiye benim çok kırıldıgımı ne yapsakta gönlünü alsak demiş cuma okulda ingilizceci sanki kendiliğinden gelmiş gibi ayy kusura bakma ayıp oldu dedi bende yoooo sorun değil diyip geçiştirdim işime baktım üzerinden 3 gün geçmiş daha yeni aklına geliyor......birde bir araya gelmek için bu kadar çok konuşmaya gerek var mı bir kere dedin mi tamamdır hem gelmek isteyen kendileri……
neyse ardan zaman geçti haftasonu zümrem bana kendini affettirmek için birlikte yemek yieyelim bir şeyler yapalım diyip durdu eşimle de tanışıyorlar muhabbetleri iyidir birde ben zümremi çok severim kardeş gibiyizdir
bende dedim biz eşimle haftasonu edremite göl kenarına gideceğiz (çay bahçeleri piknik yerleri var haftasonu herkes oraya gider çok kalabalık güzeldir zaten başka yapacak bişey yok vanda ) dedim istersen sende gel bizim o da tamam dedi atıştırmalık bişeyler aldık gitik çok iyi vakit geçirdik sonra zümrem serviste haftasonu ederemite giitiğini söylemiş İngilizceciyle müzikçide iç geçirmişler keşke bizede söyleseydiniz biz de gelseydik birdaha birlikte gidelim filan demişler bizde kendi aramızda bir dahakine mangal yapalım gidelim diye kararlaştırdık sonra dedim zümreme ben kimseyi çağırmam sen istersen söyle ama benim haberim yokmuş gibi söyle çünkü kırgınım dedim aslında zümremde arayı düzeltmek için bir araya getirmeye çalışıyor hatta eşime söylediki ilk hocam ben onları çağırsam kırılırmısın müsaade edermisin diye sonra eşimi razı etti ama eşim dediki aksi bişey olursa birdaha gelipte bana üzülmeyin özür dilemeyin dedi sırf seni kırmamak için tamam diyorum dedi (( aaaa unuttum bunlar daha öncede bir kere balık yemeye geleceklerdi ta akşam yemek vakti gelince haber verdiler gelemiyoruz diye müzikçi öyle söyleyince diğerleride gelmedi zümremde mahçup olduguna gelemdi çünkü o istemişti balık yapmayı )) çok uzattım biliyorum ama daraldım zümrem pzt den beri ha bugün ha yarın söyleyecek güya onlara neyse çrş akşamı aramış İngilizceciyi pikniği söylemiş oda çok iyi olur gelelim yarın okuldada konuşacaklarmış benle detayları ne hazırlayalım ne götürelim diye bugün zümrem gitti öğretmenler odasına konuşmaya onunla çünkü ben sınıftan çıkmak istemedim açıkcası ayağına gitmek istemedim çünkü bir aksilik olacağını hissettim dün telefonda tamam diyen bügün zümreme sen aradıgında (saat 20:30da aramıştı) eşim uyuyordu sonrada konuşmadık eşime ben bi akşam sorayım demiş (o sırada da saat 16:00) bende çok sinirlendim insan o sırada da arayıp sorabilirdi bu ne böyle bi tamam bi hayır bi sorayım oldu olacak genel kurul toplantısı yapsalardı dedim benim eşimde senden pzt sinden beri cevap bekliyor bu ne kendini ağırdan satma çok da umurumda değil dedim mangal desen bahçemde yaparım et tavuk desen param mı yok marketten alırım götürecek adam desen pırlanta gibi istediğimi yapan eşim var keyfimde beyde yok ne zorum benim onların kaprisini çekmeye tek muhabbet olsun diye heves etmişler diye çağırdın çok da önemli değil diye epey söylendim zümremde çok şaşırdı beni hiç öyle sinirli görmemişti dedim artık kimseyle muhatap olmayacağım kapıya bile gelseler müsait değilim diyip eve almayacağım şurada 3 ay sonra tamamen gidiyorum vandan …….söylendim söylendim zümremde dedi şimde ben akşam arasra ne diyeyim ona dedi bende ne anliyorsan onu söyle dedim eşime karşıda ayıp oldugunu söyledi bende sadece ona mı bana olmadı mı dedim istiyorsan açık açık söyle sn öyle diyince oda bunları dedi de dedim oda ben ara bozan kişi olamam öyle söylersem aranız bozulur dedi bende dedim niye duyduklarında zoruna gidecekleri şeyleri yapmasalardı hem zorla kendilerini davet ettiriyorlar hemde ila gel demişiz gibi havaya giriyorlar çok sinirlendim çokkkkk

muhattap olmak istemiyorum ama zümrem arayı yapmak için çok uğraşıyor ama gerekirse onunla bile diyalogumu azaltırım nasıl oalcaksan aynı anda aynı sınıfta ders yapıyoruz 12den akşam 18e kadar bir arda

Akıllı bıdık okuyamadım.kusura bakma vaktim yoktu.ama sonra okuyacağım.
bu günki menüm
sabah kk peynir,2 zeytin,2 dilim ekmek,1 çay kaşığı reçel
arada 2 tane altınbaşak
öğle 2 kepçe yayla çorbası,salata,2 yemek kaşığı nohut
arada 2 tane altınbaşak
akşam tavuk teflonda kızarttım.
arada 3 kayısı,3 kuru erik,azcık kuru üzüm,2 kaşık yulaf
2,5 lt su,yeşil çay

Kızlar kilo veremiyorum.şu psikolojik ilaçları kullandığımdan beri gitmiyor kilolar.Canım sıkılıyor.

70li rakamların hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnn

bnmde gecikicek bu ay yine heralde karnım şişmeye başladıııı
sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
çay
arada
1 muz
öğlen
4 köfte 34 parça patates salata
akşam
ayran çorbası salata
2 dilim ekemek
bu günkü menüm böle

cnm fatoşum patatesleri nasıl saydın öle ya çok hoşuma gitti

geçen hafta:118.700
bu hafta:118.00

fark
700
fena değil dimi:

gunaydınlar herkese
nıhayet 63.9 gordum tartıda 100 gr bıle ınsanı nasıl mutlu edıyo ya

Cnmcm, 100 gr diyip geçme, bence 63.9 ile 64.0 arasında 100 gr dan çok daha fazlası var.

ben bu dıyetı pazartesı başladım pazara kadar devam edıcem ama böyle guzel sonuç almaya başlayınca acaba 2 haftamı devam etsem dıyorummm

Etiketini gördüm, 67 ye yenilemişin. Süper ya.

selam kızlar,nasılsınız, gidiyormu kilolar veya yüzgramlar :)
bende 65 kg oldum
beni düellolarda kayıtlamayın kızlar, pek uğrayamıyorum aranıza; ev tadilatı durumumuz var, o yüzden canlarım

Hayırlı olsun şimdiden cnmcm. Güle güle oturun inş. Ne çabuk vazgeçtin düellodan. Bak bana, 'yenilen güreşçi güreşe doymaz' a en canlı örneği sergiliyorum sanırım.

fark
700
fena değil dimi:

Fatooşş, harikasın. Hem de bildirimini perş den yapmana rağmen. Devamı da gelir inş.

SPOR MU SIFIR
DİYET Mİ SIFIR
YEŞİLÇAY MI SIFIR
Moral mi sıfır
SIFIR MI SIFIR ELDE VAR SIFIRA SIFIR

Cnmcm, insanlarla uğraşmak zor zanaat, ben de özellikle bu dönem çok zorlanıyorum. O yüzden sana sadece kolaylıklar ve bol sabır diliyorum. Onun haricindeyse bir tek şey söylemek istiyorum, öyle her yerde pırlanta gibi eşim var falan deme. Allah korusun nazar değer, sonra siz çekersiniz. :112: Kimin nerden neye göz edeceği belli olmuyor.

Evt, giden sadece 300 grCIK. Ama artık 70 li değerlerdesin cnmcm, gözün aydın.

olmaz canım olmaz paylaş sennnnnnn inş vermişsındırrr yoksaaa

Ama çok sertsiinn. :18: Ben nasıl bildirim yapim şimdi bu korkuyla. :18:

Beni gecicektin bu hafta hani aaaaaa
bu arada yarin ben yokum listeyi kim yapick yaa

AAAAAAAA ayçacım 300grmıı birazdaha gayret kızlar yaza azkaldı amaaaaaa

çokkkkkkk haklısın moralim çok bozuk zaten

fark
700
fena değil dimi:

tebrik ederim fatoşcum

70li rakamların hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnn

bnmde gecikicek bu ay yine heralde karnım şişmeye başladıııı

cnm fatoşum patatesleri nasıl saydın öle ya çok hoşuma gitti

sağol canım seninde seksenli rakamların hayırlı olsun inş tez zamanda hedeflediğimiz kilolara ulaşırız

60lılarıda görürüm inş ya teşekkür ettim canım haftaya daha ii olacak

en sinir olduğum insan tipi ama bunlardan heryerde var canım sen sinirlerine hakim ol kimse içinde canını sıkmaya değmez

bazen bizim meslekten çok bunalıyorum kızlar gerçi hastalarla tanışalı daha bir yıl oldu ama...
anlamıyorum ya bir insan nasıl iki sene boyunca hiç dişini fırçalamaz ve bunu hiç çekinmeden söyler.ülkemizde yanlış giden bişeyler var ama düzeltemiyoruz

Beni gecicektin bu hafta hani aaaaaa
bu arada yarin ben yokum listeyi kim yapick yaa

Hiç sorma cnmcm. Üstelik sadece o da değil, 67.0 ı görecektim güya ama 67.9 u bile göremedim. Ve hatta öyle bir hafta geçirdim ki geçen haftaya göre artıda çıkmadığıma şükreder hale geldim. Umutlarım haftaya artıkın.
Liste işine gelirsek de, eğer herkes 10.30 a kadar yaparsa bildirimini ben 11-12 arasında gelmeye çalışırım. :112: Ama kesin söz de vermiyim. Şimdilik o saatlerde evde olmayı umuyorum ama kesinlik yok planımda malesef. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…