Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet göbiş yarışmasında 1. :hooray:basende 2. :hooraylmuşum..:sm_cool:çok sevindirikim..:teytey::dance:tartım beni duyyyy artık....:roflol::roflol::roflol:

kütom alta almış elveda rumeliyi izliyor ohhh..hadi bende çıkayım bari....sengözlerimebaksanabşakkıdı
aebenimin pc si bozulmuş beni görmedi....:1ninca::1ninca::1ninca:
else de farketmedi kızlar farkedilmeyecek kadar inceldim mi yoksa ne?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tebrikler canım topik topik geziyom şimdi gördüm
tartın da duyar artık seni
bende inceldim galiba aeben de beni görmemiş :roflol:

GÜnaydınlar kızlar. ıŞe geldım 5. Bır yerdemı yaptım yudumluyorum. Daha sonra kahvaltımı yapacaĞım. TabaĞımı hazırladım.

2 dılım kızarmıŞ Çavdar ekmeĞı
1 adet haŞlanmıŞ yumurta
1 kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır.
Yarım domates
1 adet salatalık

günaydın kızlar ben bugün yine felaket bi baş ağrısıyla uyandım , bahar yorgunluğundan mıdır nedir hiçbişey yapmaya halim yok. kendime düzen de oluşturamıyorum yeme ,içme ve spor konusunda.bu hafta suyunu çıkardım.gece 1 dilim ekmek ve peyniri mideye indirdim,arkasından da 1 kase çekirdekklava: bi de akşam yemeği yemiştim zaten
kızlar diyorum ki haftaya beni izinli yazsanız eğer mümkünse, ben kendimi bi toparlasam düzene soksam olur mu????

nazlıcım günaydın afiyet olsun
yine çok erkencisin

günaydın elifciğim işe gelince erken kalkılıyor. Işte yok yanım sıkılıyor direk dalıyorum kk ya sabah 6:30 da kalkıyorum 7:00 da evden çıkıyorum 7:30 gibide iş yerinde oluyorum.

günaydın elifciğim işe gelince erken kalkılıyor. Işte yok yanım sıkılıyor direk dalıyorum kk ya sabah 6:30 da kalkıyorum 7:00 da evden çıkıyorum 7:30 gibide iş yerinde oluyorum.

sen çok erkencisin ben 8de sürünerek yataktan kalkıyorum mirmirmirmir
8:30da evden çıkıyorum 9'da işte oluyorum
akşam kaçta çıkıyosun sen?

günaydın kızlar

oy zülfü livaneli dinliyorum çok keyifli yaaa

dün benim diyet nasıldı yorum yapın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sabah form çörek otlu
öğlen bir domates yarım form bisküvi

akşam ızgara 2 tane küçük tavuk 1 tane de yarım biftek (hiç sevmem babam zorla yedirdi böğğ:1shok::1shok:)

ve bol salata 1 bardakta ayran

anamm naptın sen 8 de sürünerke kalkılırmı şeker
ben 6 da kalkıyorum hoop yürüyüşe sonra gel duş al giyin kızı giydir
8 de okula bırakıyorum onu sonra işe geçiyorum öyle hızkı oluyorumki görsen makineli gibi
yani anlican sen sürünerek kalkarken ben kaçıncı evreyi tamamlıyorum şeker

özge kuşum eskisi gibi yamıyorsun . bebişim ...işinmi çokkkk ..

....

canım benim valla bu hafta böyle olacak 3 tane raporum var onları halletmem gerek ama inan sürekli okuyorum ne yazdınız diye ama yazamıyorum pek haklısın bu haftalık idare edin beni

kızlar inanılmazzz moddayım ben ya süperimmmm süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün akşam yemeğinde neler vardı bi görseniz sıcak sıcakkk bazlamalar almış bizimkiler bir lokma bilee yemedim

yaza fıstıkkk gibiii olacağımmm inşallahhhhh yarabbbimmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tembelim ben tembelim tembelim tembelim mirmirmirmir

özgecim süpersin
evet bence de değil bende rep atıcaktım ama başkalarını replemeliymişim önce şeker

elsecim başla sende bugün
15 dk da olsa başla şeker gerisi gelir hergün fazlalaştırırsın
akşamları az yersen de erken kalkman kolaylaşır ve de sporlada zinde olursun

pınar canım tebrik ediyorum seni
devamı gelsin olurmu incelmenin süper gidiyosun şeker

diyetin süper olmuş özgeciğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…