yumukum bence bu çalişa işini iyi düşün ihtiyacınız varsa bişi diyemem ama çocuk olunca zor .....
günaydın fıstıklar anca düştüm klasik peyniryeşil zeytin domatesli yumurtalı kahvaltımı ettim işlerimi hallettim geldim
şimdi acıktım ne yesem 1 tabak kıymalı makarna var yesem dimi ondan:)))))
aebencim nasılsın sonuçlar nasıl çıktı
yumukum canm aebene katılıyorum canım ya otur konuş kayınvalidenmi annenmi anlşamadım ama onunla anlamazmı
sende yoksun ortalıkta bediş ....laelaelaelaelaeburdayım elvada rumeliye bakıyorum oglusa ne dedi dr aebenım
OĞLUŞUNUN RANDEVUSU YARIN KIZIM....lülülülülülüdelikafadulden
:lepi::lepi::hooray:evet göbiş yarışmasında 1. :hooray:basende 2. :hooraylmuşum..:sm_cool:çok sevindirikim..:teytey::dance:tartım beni duyyyy artık....:roflol::roflol::roflol:
kütom alta almış elveda rumeliyi izliyor ohhh..hadi bende çıkayım bari....sengözlerimebaksanabşakkıdı
aebenimin pc si bozulmuş beni görmedi....:1ninca::1ninca::1ninca:
else de farketmedi kızlar farkedilmeyecek kadar inceldim mi yoksa n
günaydın fıstıklar anca düştüm klasik peyniryeşil zeytin domatesli yumurtalı kahvaltımı ettim işlerimi hallettim geldim
şimdi acıktım ne yesem 1 tabak kıymalı makarna var yesem dimi ondan:)))))
aebencim nasılsın sonuçlar nasıl çıktı
yumukum canm aebene katılıyorum canım ya otur konuş kayınvalidenmi annenmi anlşamadım ama onunla anlamazmı
yumukum seni anlıyorum ama benım 3 tane bebe biri 14 yaşında ve ben hergün onları okuldan almaya gidiyorum arada bir işim çıkıyo ve ben öyle korkuyorum ki anayoldan geçerken yada sokakta bişi olacak gelirken diye bide benım ki sıkı sıkı tabbih reder yanlız gelmesınler diye . gitmedigimde öyle sorumlukuk duyyorumki anlatamam delikafaduldenaksi olur ergün getiririm gitmedigim gün başlarına bişi gelir ...delikafaduldenallah korusun ....:Saruboceq:cümlemizimkini ..çok düşünüyorum aebencim çok fazla ihtiyacımız yok kredi ödüyoruz ama bi şekilde yürüyor,zamanındada buyüzden mesleğimi bıraktım,kızım olunca kayınvaldem ben bakamam dedi işten ayrılmak zorunda kaldım insanın kendi çalışıp kendi kazanması kadar zevkli bişey yok yaşlar gidiyor 32 oldum bak hem bu işi iyice öğrenmek için istiyorum hemde kızım 9 yaşında artık biraz kendi ayakları üstünde durabilsin istiyorum ama kayınvaldenin bu ilgisizliği beni öldürecek herşeye karşı öyle evine düzenine yemeğine..yani çok düşünmem lazım çok..
iyi gidiyosun nazlım ......................kaydirigubbakcemile2Ben geldİm ÖĞlen yemeĞİmİ yedİm
1 adet hasanpaŞa kÖfte
1 kepÇeden az tarhana Çorbası
1 su bardaĞı yoĞurt
Aman maytap öncelik mehmedin ....:ecrin_bebek: ne kaldı kilonki zaten hedefin neydiki . fisfisfisaebencim rezeneyi biliyorum canım sağol ama bu aralar ihtiyacım var oğlan çekiyo çekiyo çuk çuk diye ses çıkıyo belliboş kociş duymasın başlııcam rejimine diyiverir hem bende kaynanada bir değil
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:koyboldunuz gene küstüm ........................kaydirigubbakcemile3:1hug:
görmez olumuyum az önce 70 ler topiginde seni ziyeret ettim pasteneci güzelim ....:jeyyar:ben varım ama hiç görmüyosun beni :1closedeyes:
yoksa sen beni sevmiyo musun :çok üzgünüm:
görmez olumuyum az önce 70 ler topiginde seni ziyeret ettim pasteneci güzelim ....:jeyyar:
ne iziniymiş bu anlat bakem kaytarıyomusun diyeeten ...:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?