else sana bir tavsiyem olabilir .. belli bir çizgide vaya listeli bir diyet seç ve dene bu seni belki bir hizaya sokar ...ne yiyecegin nezaman yiyecegin gibi . böyle olursa mecbur olursun . .kötükedihüsotam oklavalık oldum benklava: dün gece 1 kase çekirdek yedim
off iştahım açıldı resmen cokacimcoook
kendimi erken kalkmaya alıştırıp kahvaltı yapmam lazım
düzenli yemek pişirmem lazım evde
bilgisayar başında atıştırıyorum akşam yemeğini malesef
yemek yapmış olsam bile salata falan yapmaya üşeniyorum
diyorum ki bu hafta izinli olsam kendimi toplama haftam olsa
yemek yemek için izin istemiyorum kaydirigubbakcemile3
Evet . biri otta sonda kızım 14 yaşında biri 4 de gidiyo ortanca cadım . küçük bogamda 2 gidiyo hemde hepsi aynı okula ...kaydirigubbakcemile2 tabi seneya kız liseya gidecek ...bebelerin üçüde okula gidiyo mu?
else sana bir tavsiyem olabilir .. belli bir çizgide vaya listeli bir diyet seç ve dene bu seni belki bir hizaya sokar ...ne yiyecegin nezaman yiyecegin gibi . böyle olursa mecbur olursun . .kötükedihüso
Evet . biri otta sonda kızım 14 yaşında biri 4 de gidiyo ortanca cadım . küçük bogamda 2 gidiyo hemde hepsi aynı okula ...kaydirigubbakcemile2 tabi seneya kız liseya gidecek ...
bi merhaba deyip kaçıcam kızlar...çok yorgunumm çooookkk.yazacak halim yok..sabahın köründe lokma dökmeye gittik,hayır yaptıda babam allah kabul etsin inşallah..kutlu doğum haftası için...neyse ben pişirdim 25-30 kilo undan öldüm bittim,dağıtımıda yaptım,bide yedim tabiii.ama aşırı değil,zaten akşamüstüde yürüyüş var.akşama beni kim toplar bilemiycemm..
nazlım bi sen varsın öptüm seni ve maaalesef kaçtımmm.....
Ceylİnİm hoŞgeldİn sınavların nasıl geÇtİ canım
canlarım ben geldimm nazlıımmm sagol bitanemmm ama bugün güzel haberlerim yok( dünkü sınavım güzeldi ama bugünkü için aynı şeyi söyleyemicem.5 soru sormuştu hoca 2sini yanlş yaptım ((
eve geldim benim subay aradı ayagında stres kırıgı var demiştim ya akşam hastanede kalcakmşş bi alet takcaklarmş ayagına,kemik hücrelerini ölçen... Yarın benim dogum günüm,4 senedir hep gece 12de kutladık dogum günümü ikimiz berbaer,bu sene 5. Sine yalnız giricem malesef..... Moralim bozuk kısacası umarım sizler iyisinizdir takip edemiyorum hiç,cuma günü biticek sınavlarım ondan sonra yeniden aranızda olucam sizi seviyorum
HoŞgeldİn kÜtom yenİmİ kalktın kız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?