Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

topic'de kimse yok bari ben de menümü paylaşayım:

sabah
1 simit
1 üçgen peynir
şekersiz çay

öğlen
2 köfte
1/2 kase çorba
1 kase salata
6-7çilek

akşam
1 enginar (garnitürlü)
4-5 kaşık mısırlı domatesli makarna

sizleri seviyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.... giden arkadaşlar umarım hepimiz için daha iyisi olur....
arada bir girip paylaşımlarınızı okuyup faydalanmaya çalışacağım umarım bol enerjili bol aktiviteli bol keyifli paylaşımlarınız olur :76::76::76::76::76::76:
bu arada ipocum salı sabahından itibaren senin diyetine başlıyacağımı söylemiştim ve başladım umarım kalan kilolarımdanda kurtulurum yaza az kaldı öpüyorum hepinizi

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Ooooooo tebrikederim.2 kilo ha.Maşallah kaptanım darısı başımıza.

ilginç bir şey ama o kadar spor yapmak zor yaaa.

çok güzel bilgiler verdin.hemen kopyaladım.motivemi kaybettiğimde böyle şeyler okumak iyi oluyor.hemde bu bilgilere herzaman ulaşılamıyor.

kaptanım söz bu hafta kilo vericem. bak gör çok sıkı tutuyorum bu hafta.haftaya nişanda var.sanırım elbise dikttiricem.

sabah
kk peynir,5 zeytin,çay
arada
1 tane altınbaşak
öğle
şehriye çorbası,salata,yoğurt
arada
yok
akşam
kabak yemeği,2 kaşık yoğurt
arada
2 kayısı,2 kuruerik,yulaf
1 kupa yeşil çay
3 lt su

3 hafta üst üste kilo vermeyenin diskalifiye olması fikri bence uygulanabilir, hem teşvik de edici olabilir :114:

Genelde diyet yaparken diyete uygun yemek yapmakta zorlanırız. Benim ara sıra da olsa ipuçları aldığım ve bazı tarifleri de uyguladığım bir siteyi sizinle paylaşmak isterim. Aslında bir çok yemeği biz de evde yapıyoruz ama hep aynı şeyler üst üste gelmesin, bir fikir olsun derseniz arada bakarsınız. Kaç kalori olduğu filan da yazıyor. Bir de yanlarında diyetisyenin ismi de var:
Diyet Yemekleri Sitesi Diyet Yemekleri Tarifleri Diyetisyenlerden Light Yemek Tarifleri - Diyet Yemekleri Tarif Listesi

ipek bu 8-12. günlerde alacağımız proteinin bir ölçüsü yokmu bacım? kaç kaşık kaç tabak vs vs

canlarımmm doktordan geldim...sabahta söyledğim gibi polikistik over varmış bende...3 tane ilaç verdi 1 seene kullanıcam snra sanıorum yine devam edicem...doktor dediki bugüne kadar hep diyet yapmışsındır ama başarıyı tam elde edememişsindr çnkü bu hastalık kilo vermene izin vermez...bu ilaçları içmeye başladığın an 1-2 ay içinde 12 kilon gitmiş olucak...eğer içmessen ömür boyu diyetten kurtulamassın dedi....evet kilolarımıda buna bağladım rahatladım yani hasta çıktım ama yinede sevindim ilaçlar çare olucağı için

diyete gelince

tekrardan ayrıntılı bir şekilde yazıyorum

1. hafta

sabah:beyaz peynir,2 dilim kepek ekmeği,10 siyah zeytin yada 14 yeşil zeytin ( bunların yerine 1 yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yiyebilirsiniz) salatalar serbest domates salatalık sınırsız her öğünde ve öğün aralarında

öğlen:1 sandviç ekmeğinin içine sığdığı kadar! protein ( salam sosis tavuk hindi köfte balık...sadece sucuk hariç bütün proteinler serbest! ) yanında salata sınırsız ama tabakta protein yemek yasak sadece sandvicin içine sığdığı kadar

akşam: öğlenle tamamen aynı

günde 1 tane meyve yada 4 tane form bisküvi hakkınız var

1.ci hafta bittikten sonra 4 gün sırf protein diyeti var...

sabah:kahvaltı aynı...

öğlen:salata ve protein sınırsız ölçü yok

akşam:salata ve protein sınırsız ölçü yok

1 öğün yine ya 1 meyve yada 4 form bisküvi

bu 4 günde bittikten sonra(bu kısım 15 gün sürüyor)

sabah:kahlavtı aynı...

öğlen:1 simit 1 ayran

akşamrotein ve salata sınırsız

1 meyve yada 4 form bisküvi

kızlar ben sandviçi uno denge light yedim ve ekmek yok siye panik yaptın kaptanım ama ben mantı ve makarnayla ekmek yiyen insandım inan aklına bile gelmicek hiç acıkmıyorum ya hiççççç abartmıorum yani gerçekten....ve bugüne kadar dha birazcık bile listenin dışına çıkmadım

lütfen yapın yani bakın işte biz hatice ablayla nasıl güzel sonuçlar elde ettik yani canlı örnekleriz...ben toplam 4.7 verdim ve biliosunuz 92-91 arasında takılıydım yani...hemde 17 gün reglim gecikmesine rağmen bu kadar verdim demek düzenli olsaydı kesin 85 olmuştum diye düşünüorum ve bugünde şansa doktora giderken regl oldum yaaaa

Tatlım benm bir kaç önerim olacaktı. Sabah çaydan şekeri tamamen kesip bir de kahvaltına 1-2 dilim ekmek eklesen.. Akşama da 1 pors protein eklesen daha güzel bir menü olacaktır bence. :112:

Tatlım hoşgeldiinn. Hmm, bu keyfin sebebi belli oldu. Tabii salı iponun diyetine başladıysan şu anda sen bulutlarda dolaşıyorsundur. Geldiğinde sadece okuma. Sen de paylaş öğrendiklerini. :112:

ilginç bir şey ama o kadar spor yapmak zor yaaa.

Kesinlikle zor. :44: Bir de hayatım boyunca devam etmeyeceğim düşünülürse olay daha da karışıyor. :44: Ama dansçılarınki gibi bir vücudum olmasını da çokk istiyorum yahu. Neyse, yeterince istiyor muyum yazın göreceğiz. Yani şu sıralar zaten uğraşamam cd yle falan. Bakmayın bu hafta kendimi tatilde ilan ettim ama aslında benm finallerime 2-3 hafta kaldı. Bu arada bir de tezi tamamen bitirip teslim edip staj defterimi doldurmam gerekiyor. O dans işi beni hazirana kadar bekleyecek artık.

çok güzel bilgiler verdin.hemen kopyaladım.motivemi kaybettiğimde böyle şeyler okumak iyi oluyor.hemde bu bilgilere herzaman ulaşılamıyor.

Ben de işin aslı motivasyon amaçlı daldım gene bunlara. Çünkü haftaya 66 küsurları görmek istiyorum artık. :103: Daha doğrusu göreceğim inş. Yani umarım. :103::103:

kaptanım söz bu hafta kilo vericem. bak gör çok sıkı tutuyorum bu hafta.haftaya nişanda var.sanırım elbise dikttiricem.

Oo, hem de 1 haftada. Tabii insanın işi bu olunca bu işler de hız kazanıyordur. İyi şanslar hayatım. İnş istediğin kadar kilo verip, diktirdiğin elbiseyi de beğenirsin.

Teşekkürler cnmcm.

Oo, hadi iyisin ipocm. Kilolara bahane de bulmuşun. Bahane bulmakla kalmamış üzerine çözümünü de bulmuşun. Acil şifalar hayatım.
Bu ayrıntılı bilgi için tekrar tşk ediyoruz.
Ama ben yine de bir şey sorucam tabii ki. Hani sınırsız protein diyorsun ya. Onda hem et hem de yoğurt yiyebiliyor muyuz sınırsız? (Sanırım bu sorunun cvp ı 'Hayır'dı ama yine de dayanamadım sordum işte. )

Son düzenleme:
Kızlar bu arada ben o kadının cd lerini indirebileceğim siteler buldum ama kotam yok şu an. Bu arada bulduğum bir yazıyı paylaşıyorum. :112:

Hollywood’un egzersiz gurusu

Madonna ve son olarak Iron Man filminin galasında fit vücuduyla herkesi kendisine hayran bırakan Gwyneth Paltrow’un fit vücudunun bir mimarı var: Tracy Anderson

‘Egzersiz gurusu’ olarak tanınan Anderson, geliştirdiği yöntemle önce obez babasına tıpatıp benzeyen vücudunu 10 yılda şekle soktu, şimdi ünlü yıldızlara özel ders veriyor

İNCİ DÖNDAŞ

idondas@stargazete.com

Dosya:http://85.111.20.14/icerik/090516-013206-ct06k.jpgYıllardır dünyanın takip ettiği Madonna’nın 50 yaşında olduğuna kim inanır? Sahnedeki dansı, son derece estetik duran kaslarıyla 20 yaşındakilere adeta taş çıkarıyor. Peki Hollywood’un ünlü oyuncusu, iki çocuk annesi Gwyneth Paltrow’un son bir yıl içinde vücudunun değişmesine ne demeli? En son Barcelona Barcelona filminde izlediğimiz Scarlett Johansson’ın fit görünmesine? İşte tüm bu mucizelerin arkasında bir isim var: Tracy Anderson... Madonna’nın turnelerinde bile yanında götürdüğü, Paltrow’un onsuz spor yapmadığı 34 yaşındaki Anderson, kendi geliştirdiği yöntem sayesinde pek çok Hollywood yıldızını forma soktu... Onun kişisel hikayesine baktığımıza kendi hayatını da forma soktuğuna görüyoruz...

OBEZ BABAMA ÇOK BENZİYORDUM

Amerikalı Anderson’un annesinin tek hayali balerin olmaktı. Fakat balerin olmak yerine evlendi. Tracy Anderson ise annesinin bu rüyasını gerçeğe dönüştürmek istedi. New York’ta bale okuluna giderken yeteneği vardı ama vücudu bu dans için uygun değildi... Bale öğretmeni söylemişti bunu. Balede kariyer yapması için zayıf olması gerekiyordu. Fakat genetik olarak öyle bir vücuda da sahip olamazdı. Zira babası obezdi... Hatta yıllar sonra ‘Benim vücudum babama onunki ise Danny DeVito’ya benziyordu’ demişti. New York Knicks’te oynayan basketbolcu Eric Anderson ile evlenip bir de çocuk sahibi olunca hepten kilo almıştı. Tam 25 kilo... Sonra fark etti ki vücudunu değiştirmemesi için hiçbir engel yok, vücudunu tüm genetik engellere karşın değiştirecekti... Kendini bilimin, araştırmaların deryasına bıraktı. Bir fitness salonu açtı, araştırmaları sonucunda geliştirdiği metodu 150 gönüllü kadın üzerinde uyguladı... Kadınlar, Tracy Anderson’ın dediklerini harfiyen yerine getirdi. Bazı kadınlar sadece altı ayda 25 kilo verdi. Bu öyle bir metottu ki bazı gönüllüler kilo vermek için bıçak altına yatmaktan vazgeçti. Böylece dünyada ‘Tracy Anderson’un Metodu’ doğdu.

PİLATES STİLİ EGZERSİZ MODELİ

Peki onun yöntemi neydi? Pilates stili bir egzersiz rejimi denilebilir. Anderson ise buna ‘hibrid vücut reformu’ diyor. Anderson ‘Bulduğum şey şuydu, kaslar hızla şekle girer ama daha hızlı şeklini kaybeder. İnsanlar sporu bıraktıklarında onun için kilo alır. Kasları güçlendirmek, fit hale sokmak gerekiyor. Sırrım ‘aksesuar’ kasları yani büyük kasları destekleyen küçük kasları faydalı hale getirmek. Böylece hiçbir kas asla kendini bırakmıyor.’

Tracy Anderson’ın New York ve Los Angeles’ta stüdyosu var. Hatta Londra başta olmak üzere bazı Asya ülkelerinde ve Avustralya’da da bu stüdyodan açmayı düşünüyor. Geliştirdiği ‘hibrid vücut reformu’ ile kasların tembelleşmemesi için haftanın altı günü eğitim veriliyor. Bu eğitim kapsamında Anderson’un tasarladığı bir pilates aleti de kullanılıyor (hatta bu aletten bir tane Madonna’nın evinde var). Anderson ‘Joseph Pilates, vücudun çekirdeğini güçlü hale getirdiyse ben de tüm kadınları iç çamaşırı Victoria’s Secret’ın modeli gibi yapmak için uğraşıyorum’ diyor.

‘Yağsız ve yaşsız’ Madonna profesyonel atlet gibi çalışıyor

TRACY Anderson, Madonna’nın özel egzersiz hocası. İkisi son 18 aydır birlikte çalışıyor. 50 yaşındaki Madonna’nın ‘yaşsız ve yağsız’ görünmesinde onun etkisi tartışılamaz. Çünkü Madonna onun bulduğu metodu harfiyen yerine getiren bir isim. Madonna’nın tüm turlarına katılan, onun doğum gününde bile çalıştığını anlatan Anderson, sanatçının profesyonel bir atlet gibi günde iki saat çalıştığını söylüyor: ‘Bir insan 100 yaşında da olsa iyi bir vücuda sahip olabilir. Yaşa ve genetik özelliklere karşı gelmek mümkün. Madonna böyle çalıştığı sürece 25 yaşında gibi görünmeye 50 yıl daha devam edebilir.’

Tracy’nin mucize reçetesi

Tracy Anderson’ın metoduna egzersizi hayatınızın geri kalan bölümünde adeta bir yaşam tarzı haline getirmeniz gerekiyor. Madonna gibi görünmek isteyenlere Anderson’ın verdiği reçete şöyle:

1-) GÜNDE bir saat olmak üzere haftanın altı günü egzersiz yapın. 30 dakika kardiyo hareketleri yapmalısınız. Kardiyo için dans edebilirsiniz, koşu ve aerobik yapabilirsiniz.

2-) KARDİYO yaptıktan sonra 30 dakika boyunca kaslarınızı ağırlık çalışarak ve esneterek güçlendirmelisiniz.

3-) AĞIR bir egzersizden sonra kaslarımın şişmişti. Balerinden ziyade bir jimnastikçiye benziyordum. O nedenle siz de 1 buçuk kilodan daha fazla ağırlık kullanmayın.

4-) Bir dansçı vücuduna sahip olmak istiyorsanız dans etmelisiniz. Benim favori kardiyo çalışmam dans aerobik. DVD’lerim dans kardiyo konusunda size yardımcı olabilir.

5-) Egzersiz yaparken kendinizi aynada izlemeye çalışın. Böylece yaptığınız hareketleri eleştirebilirsiniz.

6-) Kilo vermeye ihtiyacınız olmadığı sürece istediğinizi yiyebilirsiniz fakat yine makul olmalısınız.

7-) Kilo vermeye ihtiyacınız varsa disiplinli olmalısınız. Ben hazır yemek sevmem. Her gün zencefil, maydanoz ve elmalı su içerim, proteinli gıdalar almaya dikkat ederim. Alkolü az tüketin. Alkol, içtikten üç gün sonra bile metabolizmanızı yavaşlatır. Sabahları yeşil sebze suyu içebilirsiniz, öğle yemeğinde yağsız tavuk veya balıklı salata tercih edebilirsiniz.

Gwyneth Paltrow dans etmeyi öğrendi

GEÇTİĞİMİZ aylarda gösterime giren Iron Man adlı filmin galasında fit vücuduyla herkesi kendine hayran bırakan oyuncu Gwyneth Paltrow, iki çocuk sahibi olduktan sonra Tracy Anderson ile çalışan ünlülerden. ‘Ben Gwyneth ile çalışmaya başladığımda dansçı değildi. Ama şimdi edebiliyor. Eğer insanlar onu örnek alacaksa, onun dans etmeyi öğrenmek için nasıl bir enerji ve zaman harcadığını bilmeleri lazım. Onun için öğrenmek kolay değildi ve her şey bir gecede olmadı. Çok çalıştı. Gwyneth, esmer buğday unundan yapılan pankeke bayılıyor ama bunu yedikten sonra çok sıkı çalışıyor.

Baklava deseni gibi karın zor değil

Jennifer Aniston başta olmak üzere dünyada birçok yıldızın fitness hocası olarak tanınan Kathy Kaehler, son kitabı Kathy Kaehler’s Celebrity Workouts’ta egzersizle ilgili önemli bilgiler veriyor. Düz ve baklava görünümlü karın kaslarına sahip olmak isteyenler Kaehler’in önerilerini dikkate almalı. İşte kitaptan bölümler ve doğru bilinen birkaç temel yanlış

Sert bir karın için her gün çalışmak zorundasınız.

YANLIŞ Karın egzersizi için her gün çalışmanıza gerek yok. Çünkü karın kaslarının dinlendirilmesi lazım. Haftanın üç ya da beş günü yapacağınız hareketler güçlü ve düz bir karına sahip olmanızı sağlar.

Karın hareketlerini tüm egzersizlerin sonunda yapmak daha iyi değildir, önemli olan sürekliliktir.

DOĞRU Psikolojik olarak önce ya da sonra yapmanın bir farkı yok. Önemli olan süreklilik. En iyi zaman, egzersizi yapmak istediğiniz zamandır. Fakat eğer egzersizin başında karın hareketlerini yaparsanız ısındığınıza emin olun. Çünkü ısınmak, kan akışını düzenleyeceğinden bu durum egzersiz boyunca sakatlanmanızı engeller.

Sıkı ve düz karın için yarım saat egzersiz yapmalı.

YANLIŞ Bu sürenin karın kaslarınızı çalıştıracağınızı düşünebilirsiniz ama yanlış. Ben Jennifer Aniston ile haftanın üç günü çalışıyorum. Karının hiçbir bölgesi için beş dakikadan fazla egzersiz yapmıyoruz. Egzersizin yararlı olup olmadığı, kaç dakika yaptığınızdan daha önemli.

Zor hareketler sizi daha güçlü yapar.

YANLIŞ En az bir dakika bile yapacağınız zor egzersiz sizi güçlü yapmaz, önemli olan egzersizi düzenli yapmaktır. Yavaş yapılan karın egzersizleri daha az etkilidir. İdeal olan egzersizin size yararı olup olmadığı.

Pilates yaparak karında baklava görünümünde kaslara sahip olamazsınız.

YANLIŞ Kardiyo ve diyetle birlikte düzenli olarak pilates yaparsanız baklava görünümlü kaslara sahip olabilirsiniz. Fakat pilates egzersizleri baklava kas garantisi vermez. Karın kaslarının görünümü, zayıflığınız, boy ve gövdenizin uzunluğunu, genlerinizle ilgili.

Egzersiz aletleri olmadan da forma girebilirsiniz.

DOĞRU Düz ve sıkı bir karın için egzersiz aletlerine gerek yok. Ayrıca bu aletlerin birçoğu kadınlar için tasarlanmadığından eğer bu aletleri yanlış kullanırsanız acı ve ağrı hissedebilirsiniz. Zeminde karın hareketleri yapmak her zaman daha yararlı ve hesaplı.

Yoga günleri başlıyor

SWISSOTEL The Bosphorus Istanbul’daki Amrita Spa & Wellness 23-27 Mayıs günleri arasında Yoga Günleri düzenliyor. Yoga eğitmeni Zeynep Celen Kuru eşliğinde yoga ve meditasyon seansları ile ruhunuz arınacak. Aklı ve ruhu arındırmak, ruhu keşfetmek amacıyla oluşturulan ‘Yin Yoga’ seansyla kendi iç dünyanıza bakmayı öğrenebilirsiniz. Ayrıca Amrita Anti Aging Yoga Programı kapsamında bulunan kırışıklık önleyici yüz masajları, inceltici vücut masajları ile de bedeninizi yenileyebilir ve rahatlatabilirsiniz.

Sahile inelim pilates yapalım

ETİ’NİN dördüncü yılına giren spor organizasyonu ETİ Formball bu yıl da 16 Ağustos’a kadar Caddebostan sahilinde hafta sonları sporseverlerle buluşacak. Etkinliğe katılanlar pilatesi uzman eğitmen eşliğinde yapacak. Egzersizden önce herkese kilo ve yağ oranı ölçümleri yapılacak. Pilatesin yararlarına gelince... Vücudu forma sokuyor, sırt ve duruş problemlerine, sindirimle ilgili sorunlara ve zindelik kazanmaya yardımcı oluyor.

Son düzenleme:
Bir de bu var. Tracy Anderson ın madonnaya yaptırdığı diyetmiş galiba. Bence çok ağır. Ama belki siz faydalanmak istersiniz. :112:

MADONNA DİYETİ İLE ZAYIFLAMAYA NEDERSİNİZ?

ünlü pop sanatçısı Madonna gibi bir fiziğe sahip olmayı kim istemez ki? ilerlemiş yaşına rağmen halen formda ve halen dipdiri ve halen çok genç ve güzel görünüyor.Pop müziğin divasının formda kalma sırrını merak edenler ve 6 haftada 10 kilo vermek isteyenler için...

Tracy Anderson, Madonna gibi birçok ünlünün fitness hocalığını yapıyor.
Madonna ve Gwyneth Paltrow'un diyet hocası Tracy Anderson'un yılların birikimine dayanarak oluşturduğu diyet programı yazın göz kırptığı şu günlerde uygulamalık! Ancak bunu uygularken spor yapmayı ihmal etmemeli, fırsatını bulup yürüyüşe çıkmalı ya da koşmalısınız.
Tracy Anderson, Los Angeles'ta işlettiği fitness merkeziyle dünyaca ünlü yıldızların başvurduğu diyet hocalarından biri. Madonna ve Gwyneth Paltrow'la yürüyüşlere çıkan, onları ciddi bir diyete sokan Anderson, birçok yıldızın vücudunun mimarı.
Tracy Anderson'un Madonna gibi ünlülere uyguladığı bu diyet sayesinde 6 haftada 10 kilo vermek garantileniyor. Ancak kendinizi Madonna gibi olmaya hedeflemeyin. Günün çoğunu spora ayıran Madonna, diyet ve yoğun bir egzersiz programı sayesinde bu kadar sportif ve formda görünüyor.
İlk hafta
Pazar Kahvaltı 1 fincan tahıl gevreği / yarım fincan yağsız süt ile Öğle 90 gram taze tavuk ya da hindi göğsü (Konserve , dondurulmuş olmayacak) — Yarım fincan doğranmış domates ve salatalık Ara 1 fincan karışık meyve (ahududu, böğürtlen, yaban mersini) Akşam 1 fincan organik makarna, yarım fincan buharda pişmiş ıspanak
Pazartesi Kahvaltı 1 fincan tahıl gevreği / yarım fincan yağsız süt ile Öğle 2 katı yumurta, yarım fincan dolusu havuç ve çeri domates Akşam 90-120 gr. Izgara levrek, yarım fincan buharda pişmiş ıspanak
Salı Kahvaltı 1 fincan yulaf ezmesi yarım fincan yaban mersini (çilek veya ahududu) ile karıştırılmış hali Öğle 90 gram taze tavuk ya da hindi göğsü (Konserve , dondurulmuş olmayacak) — Yarım fincan doğranmış domates ve salatalık Ara 1 fincan karışık meyve ( ahududu, böğürtlen, yaban mersini) Akşam 90-120 gr. Izgara somon, yarım fincan buharda pişmiş brokoli
Çarşamba Kahvaltı 1 fincan tahıl gevreği / yarım fincan yağsız süt Öğle Yarım fincan taze ıspanak, pancar kökü, domates, salatalık, iki çay kaşığı tahin Ara 1 fincan kadar şekersiz jöle Akşam 90-120 gr. Tavuk göğsü, yarım fincan buharda pişmiş ıspanak
Perşembe Kahvaltı 1 fincan tahıl gevreği / yarım fincan yağsız süt ile Öğle 2 katı yumurta, 4-5 uzun dilim kereviz ve 4-5 dilim havuç Akşam 1 fincan kalem makarna, yarım fincan buharda pişmiş ıspanak ve doğranmış domates
Cuma Kahvaltı 1 fincan tahıl gevreği / yarım fincan yağsız süt ile Öğle 90 gr. Taze hindi göğsü, 1/4 salatalık, Brüksel lahanası, 1 dilim tam buğday ekmeği Ara 1 fincan taze çilek Akşam 90-120 gr. Levrek ızgara, yarım fincan buharda pişmiş yeşil fasulye
Cumartesi Kahvaltı 2 suya kırılarak pişmiş yumurta, 3 dilim hindi pastırması Öğle 1 tam buğdaylı lavaş ekmeği, 1/4 fincan doğranmış avokado, 1/2 fincan doğranmış salatalık ve domates Ara 10-15 tane kara üzüm Akşam 90-120 gram tavuk göğsü, yarım fincan buharda pişmiş ıspanak
İkinci hafta
Pazar Kahvaltı Suya kırılmış 2 yumurta 3 parça sebzeli domuz pastırması Öğle 90 gr. Izgara hindi göğsü, 1/2 fincan doğranmış domates ve salatalık Akşam 90-120 gr. Izgara somon, 1/2 fincan buharda pişmiş Brüksel lahanası ve 1/2 fincan buharda pişmiş ıspanak
Pazartesi Kahvaltı 1 fincan yağsız süt ve bir adet suya kırılıp pişirilmiş yumurta Öğle 2 rulo soya sos (toplam 10 parça) mayonez veya soya sosu eklenmeyecek Ara 1 fincan şekersi jöle Akşam 90-120 gr. Izgara tavuk göğsü, yarım fincan buharda pişmiş ıspanak.
Salı Kahvaltı 1 fincan yağsız süt ve bir adet suya kırılıp pişirilmiş yumurta Öğle 2 kereviz sapı ile 2 ya da 4 çay kaşığı badem yağı Akşam 90-120 gr. taze hindi göğsü, 1 tatlı patates
Çarşamba Kahvaltı 1 fincan yağsız süt ve bir adet suya kırılıp pişirilmiş yumurta Öğle 1 dilim tam buğday ekmeği ve 2 dilim hindi pastırması ile tost, yarım fincan domates ve ıspanak Akşam 90-120 gr. ızgara levrek, yarım fincan buharda pişmiş ıspanak
Perşembe Kahvaltı 1 yağsız süt ve bir adet suya kırılıp pişirilmiş yumurta Öğle 2 dilim tam buğday ekmeği, 90 gr. taze hindi, 2 dilim domates, 3-4 parça salatalık ve marul, 2 çay kaşığı hardal Akşam 90-120 gr. somon, yarım fincan buharda pişmiş lahana
Cuma Kahvaltı 1 fincan yağsız süt ve bir adet suya kırılıp pişirilmiş yumurta Öğle 1 fincan tahıl (yulaf veya buğday) yarım fincan doğanmış maydanoz, ıspanak, domates Akşam 90-120 gr. ızgara tavuk göğsü, yarım fincan buharda pişmiş ıspanak
Cumartesi Kahvaltı 1 yağsız süt ve bir adet suya kırılıp pişirilmiş yumurta Öğle 2 dilim tam buğday ekmeği ve 90 gr. Hindi eti ile sandviç, 2 dilim domates, 3-4 dilim salatalık ve marul, 2 çay kaşığı hardal Ara 1 fincan kadar şekersiz jöle Akşam 90-120 gr. somon balığı, yarım fincan buharda pişirilmiş lahana
Üçüncü hafta
Pazar Kahvaltı 1 fincan yağsız süt ve bir adet suya kırılıp pişirilmiş yumurta Öğle 2 adet kereviz sapı ile 2-4 çay kaşığı baden yağı Akşam 1 parça ızgara tavuk göğsü, yarım fincan doğranmış domates ve salatalık
Pazartesi Kahvaltı 1 adet tahıl bar, 1 fincan sade süt Öğle 1 fincan haşlanmış makarna, 1/2 fincan haşlanmış bezelye Akşam 1 parça ızgara hindi göğsü, 1/2 fincan doğranmış ıspanak, salatalık ve domates
Salı Kahvaltı 1 adet tahıl bar, 1 fincan sade süt Öğle 1 fincan soya yoğurdu, 3-4 parça kereviz Ara 1 fincan karışık meyve ( çilek, ahududu, böğürtlen) Akşam 1 fincan esmer pirinçle yapılmış pilav, 90-120 gr. ızgara tavuk göğüs
Çarşamba Kahvaltı 1 adet tahıl bar, 1 fincan sade süt Öğle 90 gr. doğranmış hindi, yarım fincan doğranmış domates, salatalık, ıspanak Akşam 90-120 gr. ızgara somon balığı, yarım fincan buharda pişirilmiş lahana
Perşembe Kahvaltı 1 adet tahıl bar, 1 fincan sade süt Öğle 2 katı yumurta, yarım fincan minyon havuç ve çeri domates Akşam 90-120 gr. ızgara tavuk göğsü, yarım fincan haşlanmış ıspanak
Cuma Kahvaltı 1 adet tahıl bar, 1 fincan sade süt Öğle 90 gr. ızgara tavuk, 1/4 doğranmış avokado, yarım fincan salatalık ve pancar Akşam 90-120 gr. ızgara somon, yarım fincan doğranmış ıspanak
Cumartesi Kahvaltı 2 adet suya kırılmış yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği Öğle 90 gr. ızgara tavuk göğüs, yarım fincan domates, salatalık Ara 1 fincan dolusu karışık meyve (çilek, ahududu, kara üzüm) Akşam 90-120 gr. ızgara levrek, yarım fincan buharda pişirilmiş ıspanak (Kalan haftalarda 2. ve 3. haftaların programı tekrar edilecek)

ALINTIDIR..

ecz.imişim cnmm protein dediğim sadece hayvansal etler...yoğurt yok sadece oğlen ki simitin yanında ayran var...ama dha size yazmadığım kısımda artık akşamları yoğurtta olucak sebze yemeğide makarnada

oooo diyetin çok sıkı geldi benim için foruma yeni katıldığım için kusura bakma tekrar sormuş olacağım belki ama menüyü kendin mi belirliyorsun yoksa diyetisyen eşliğinde mi?

Diyet listelerini uymayı sevmem kendim o günkü yemeğe göre hazılıyorum. Bana göre sıkı değil. Herkesin bünyesi farklıdır ama

Selam kizlar gelebildim sonunda coook ozurdileeim dun butun gun hastanedeydim oglusum pisini bekledim idrarda 8-10lokosit ve bakterisi var kultur testi yaptik salidan sonra sonuc cikacak insallah sadece mikrop kapmistir neyse bugun biraz daha iyiyiz oyudn acitasyon yapmayayim daha fazla :)
telefondan okuması zor oluyor oyuzden gecmisi okuyamadm yeni gelenlere hosgeldiniz ara verip geri gelenler Sizde hosgeldiz mekan sizin iyiki geldiniz :)

dün tartildigim halde bildirim yapamadım çok özür
gecen hafta:90
bu hafta:89
bu Sabah'ta 88,7 çıktım umarım bütün hafta bunun altına dusebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…