canım çoğumuz evliyiz akşam eşler evde oluyor. o yüzden mesai bitimi çok yoğun olmaz buralar.Topic çok sessiz . Bende bugünlük menümü yazayım
Sabah
2 şekerli bir çay
Ekmeksiz peynir zeytin domates vs.
Öğle
1 elma
1 tabak cacık
1 kaşık menemen
2 adet yaprak sarma
Akşam
1 elma
2 petibör bisküvi
Sabah leslie ile 5 mil yaptım öğlen yengemler filan geldi çolul çocuk doluştu bize spor yapamadımAkşamda annemler filan yürüyüşe çıkıp karşıdaki parka gidicez .
tekrardan hoşgeldiiiinnnn.takıma dahil ettiğiniz için teşekkür ederim. kuralları biliyorum en önemlisi bol bol paylaşımda bulunmakinş. hep birlikte amacımıza ulaşırız
menün güzel ama birkaç önerim var. meyvaları ara öğüne koy. yanında da ufak porsiyon süt yada peynir tüket böylece mide kazınmaların olmaz. üçgen peynirler genelde çok yağlı olur. lightları çok önermem ama az yağlı yada yavan diye satılan peynirlerden tüketmen daha güzel olur gibi. bide fatoş var burda. maşallar her hafta 500gr veriyor. onunlada fikir alışverişi yapman güzel olur bence.topic'de kimse yokbari ben de menümü paylaşayım:
sabah
1 simit
1 üçgen peynir
şekersiz çay
öğlen
2 köfte
1/2 kase çorba
1 kase salata
6-7çilek
akşam
1 enginar (garnitürlü)
4-5 kaşık mısırlı domatesli makarna
hoşgeldin bıdık (küsmüyüzsizleri seviyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....giden arkadaşlar umarım hepimiz için daha iyisi olur....
arada bir girip paylaşımlarınızı okuyup faydalanmaya çalışacağım umarım bol enerjili bol aktiviteli bol keyifli paylaşımlarınız olur :76::76::76::76::76::76:
bu arada ipocum salı sabahından itibaren senin diyetine başlıyacağımı söylemiştim ve başladım umarım kalan kilolarımdanda kurtulurumyaza az kaldı öpüyorum hepinizi
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
inşallahOoooooo tebrikederim.2 kilo ha.Maşallah kaptanım darısı başımıza.
hatırlatırım ama???kaptanım söz bu hafta kilo vericem. bak gör çok sıkı tutuyorum bu hafta.haftaya nişanda var.sanırım elbise dikttiricem.
Selam kizlar gelebildim sonunda coook ozurdileeim dun butun gun hastanedeydim oglusum pisini bekledim idrarda 8-10lokosit ve bakterisi var kultur testi yaptik salidan sonra sonuc cikacak insallah sadece mikrop kapmistirneyse bugun biraz daha iyiyiz oyudn acitasyon yapmayayim daha fazla :)
telefondan okuması zor oluyor oyuzden gecmisi okuyamadm yeni gelenlere hosgeldiniz ara verip geri gelenler Sizde hosgeldiz mekan sizin iyiki geldiniz :)
afiyet olsun güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. bende oğluşumla ilgileneyim.yagsiz iki yumurtadan kasarli omlet 1bardak süt yarim dlm ekmek domates ara yarım muz
oglusum uyanıyor bahar kacarrrr:)
birde yeni arkdşlar gelmiş aramızaaa
HOŞGELDİNİZZZZZZZZZ
Diyet listelerini uymayı sevmem kendim o günkü yemeğe göre hazılıyorum. Bana göre sıkı değil. Herkesin bünyesi farklıdır ama
günaydın takım ışıl ışıl bir güne daha uyandık. vakti olanlar topiği boş bırakmasın ama bence bu güzel günü ve hafta sonunu dğerlendirip dışarı çıkın bence. ailenizle zaman geçirin. bu demek oluyorki haftasonları izinlisiniz...
sabah telefondan okudum ama cevap yazamadım. hemen bişiler yazıyorum şimcik.
menün güzel ama birkaç önerim var. meyvaları ara öğüne koy. yanında da ufak porsiyon süt yada peynir tüket böylece mide kazınmaların olmaz. üçgen peynirler genelde çok yağlı olur. lightları çok önermem ama az yağlı yada yavan diye satılan peynirlerden tüketmen daha güzel olur gibi. bide fatoş var burda. maşallar her hafta 500gr veriyor. onunlada fikir alışverişi yapman güzel olur bence.
ya kızlar birde neye sinirlenip kırıldım bu hastalık sayesinde biliomusunz
benim burda tanıştığım istanbullu çok çok yakın beraber yatıp beraber kalktığımız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen başak diye bir arkdşm vardı...2006da tanıştık onlar 1.5 sene snra istanbula taşındılar ben istnbula gttkçe onlarda kalıorum geziyoruz fln...
bu sene onlara gittim ben 12 kilo vermiş baya farklı gördüm onu ve sordum aaa nasıl verdin helal olsun aferim sana bi ben başaramıorum dedm...ya diyet yaptım işte hareket ettim falan öle verdim sende yap sende verirsin sıkma canını ya yaza çok var daha ohoo ohhh falan dedi...bende ya yemesemde ağır gidio sıkılıorum sonra falan dedim...abuk sabuk ilaçları kullanıosun bünyeni bozmuştr dedi...neyse konu kapandı bi zaman sonra annesi geldi yanımıza sohbet etmeye
ayy ipekcim başağın başına neler geldi biliomusun meğerse polikistik overi varmış kiloyu ondan veremiomuş doktora gittik ilaç tedavısıne bi başladı gitti hemen kiloları dediiiiiiii başaktan çıt çıkmıyo tabi annesi kadıncağız pat diye anlatınca
yaniii sözde benim en yakın arkadaşlarımdan biri ve bilio aynı sorunlarımız var bnmde çenemde kıllanma başladı adet düzenliğim var kilo veremiorum alıorum falan...insan bi anlatır sende git lütfen bi baktır ne kaybedersin der!! abi kız onun yerine sakladı yaaa inanamıorum dün resmen yol boyunca eve gelene kadar ağladım
anneside sende git bi ipekçim bak belki hormonlarla ilgili bişidir ihmale gelmez hem belki ilaç falan verir rahat edersin demişti...ben tabi o sinirle sildim kafamdan...
işte yağmurla tanışmasam kız ısrar etmese amann 1 ay bile gecikse beklerim napiim modundaydım...aptaş gibi bekliodum aylarca günlerce....bak dedi kiloların bizim müşterilerimize göre ağır gidio aslında dha çok vermen gerekirdi bunda bi anormallik var hem reglilerinde hep gecikiomuş cuma günü doktora gdioruz ben randevu aldım dedi hatta doktorla bizzat görüşmüş falan...yaa allah razı olsun yaaa
yani inanılmaz sinirli ve kırgınım ya sanki bende kilo versem nolcak onu anlamadımmmmmmmm delirmek üzereyim...bende karar aldım inadına bndede varmış o hastalıktan demicem aa nasıl kilo verdin derse eğer birgün ' hiiçç biraz yemeklerime dikkat ettm azıcıkta spor yaptım' dicem napiim bna başka seçenek bırakmadı.......
Herkese selamlarr..
bu haftanın bireyselde birincisi olarak bu hafta ve genel olarak neler yaptığımı size anlatmak istedim...
öncelikle ara verdiğim diyet serüvenime 71 kiloyla devam etmeye başlayalı tam 40gün oldu ve ben bu süre zarfında
yani
40 günde
71 kilodan 60.6 kiloya düştüm..
ve toplamda 62 cm inceldim...
bunun için neler yaptığımı sorarsanız şöyle;
öncelikle ben sebzesever bi insanım bu yüzden hiiç zor olmadı
zaten kiloyuda yemekten değil çikolatadan aldım ben çikolata hastası bir insanım öyle böyle değil 2günde 1kilo spesiel çikolata bitirmişliğim var
öncelikle çikolatayı kestim yerine günde 2 veya 3 tane hurma yedim..
3litre suyu asla ihmal etmedim
ve 3kupa yeşil çayı...
ve tabi sporu... çok önemli..
bir ay önce b-fite kayıt oldum...
ve her akşam yürüyüş yaptım ayrıca birde slim6 egzersiz cdsi ni hergün yarım saat mutlaka yapıyorum...
örnek bir menümü vermek gerekirse şöyle
sabah
2dilim azyağlı peynir
domates
biber salatalık
1dilim kepek ekmeği 3zeytin çay ...
ara
birkaç hurma
öğlen
ızgara tavuklu salata, yoğurt
ara
bir meyve
akşam
zeytinyağlı enginar, yeşil salata..
gibi gibi :)
yani mümkün olduğunca sağlıklı beslenmek
az yağ az şeker az tuz ...
spor yapamayanlar için şöyle birşey söylemek istiyorum mesela ben artık sporu hayatımın her aşamasına katıyorum
otururken ayaklarımı çalıştırıyorum
karın egzersizleri yapıyorum
yemek yaparken bacaklarımı esnetiyorum vs vs vs ..
maksat hareketli olmaksa olabiliriz her türlü...
birde unutmadan haftanın bir günü spa ya gidiyorum...
2-3 saat yüzüyorum .
kısaca toplamak gerekirse
sağlıklı olan ne varsa yapmaya çabalıyorum yapabildiğim kadar...
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)
ecz.imişim cnmm protein dediğim sadece hayvansal etler...yoğurt yok sadece oğlen ki simitin yanında ayran var...ama dha size yazmadığım kısımda artık akşamları yoğurtta olucak sebze yemeğide makarnada
Selam kizlar gelebildim sonunda coook ozurdileeim dun butun gun hastanedeydim oglusum pisini bekledim idrarda 8-10lokosit ve bakterisi var kultur testi yaptik salidan sonra sonuc cikacak insallah sadece mikrop kapmistirneyse bugun biraz daha iyiyiz oyudn acitasyon yapmayayim daha fazla :)
telefondan okuması zor oluyor oyuzden gecmisi okuyamadm yeni gelenlere hosgeldiniz ara verip geri gelenler Sizde hosgeldiz mekan sizin iyiki geldiniz :)
canlarımm iyi haftasonlarıııııııııııııımaşallah bende kendime arkadaş buldum bulalı hergün dışardayım saolsun doktora bile o götürdü zorla beni gitmeseydim hala diyetle uğraşıcaktım aptal aptal...
valla bnm tavsiyem yapabilen herkes bnm diyeti yapsın ya mukemmel bişi...
ben akşam GNC2ye yağımı ölçtrmeye gdiorum ordanda arkdşmla cafeye gidicesay bi açıldım bi açıldım
bu arada dün maviden kot etek aldım L beden olduuuuuuuuuuu
Tünaydın kızlar öğlen oldu artıkHerkese iyi hafta sonları hafta sonu diye diyeti kaçırmak yok ama canım fena halde baklava ve kola çekti . Şöyle diyette olmasamda yesem
anneside sende git bi ipekçim bak belki hormonlarla ilgili bişidir ihmale gelmez hem belki ilaç falan verir rahat edersin demişti...ben tabi o sinirle sildim kafamdan...
işte yağmurla tanışmasam kız ısrar etmese amann 1 ay bile gecikse beklerim napiim modundaydım...aptaş gibi bekliodum aylarca günlerce....bak dedi kiloların bizim müşterilerimize göre ağır gidio aslında dha çok vermen gerekirdi bunda bi anormallik var hem reglilerinde hep gecikiomuş cuma günü doktora gdioruz ben randevu aldım dedi hatta doktorla bizzat görüşmüş falan...yaa allah razı olsun yaaa
yani inanılmaz sinirli ve kırgınım ya sanki bende kilo versem nolcak onu anlamadımmmmmmmm delirmek üzereyim...bende karar aldım inadına bndede varmış o hastalıktan demicem aa nasıl kilo verdin derse eğer birgün ' hiiçç biraz yemeklerime dikkat ettm azıcıkta spor yaptım' dicem napiim bna başka seçenek bırakmadı.......
şoklardayım
Maş ya.Benm ekimden beri verdiğim kiloyu 40 günde vermiş. Ama haketmiş de yani. Hem menüleri güzel hem sporları. Darısı başımıza inş.
is menüde değil canım sporda bekar yada çocuksu olsam iddda ediyorum bende verirdim :)) ahhh ahh hayin cocaa hep senin yüznden bu kilolarrrrrr :))
hoşgeldin bıdık (küsmüyüz)
benim burda tanıştığım istanbullu çok çok yakın beraber yatıp beraber kalktığımız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen başak diye bir arkdşm vardı...2006da tanıştık onlar 1.5 sene snra istanbula taşındılar ben istnbula gttkçe onlarda kalıorum geziyoruz fln......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?