Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın takım ışıl ışıl bir güne daha uyandık. vakti olanlar topiği boş bırakmasın ama bence bu güzel günü ve hafta sonunu dğerlendirip dışarı çıkın bence. ailenizle zaman geçirin. bu demek oluyorki haftasonları izinlisiniz...

sabah telefondan okudum ama cevap yazamadım. hemen bişiler yazıyorum şimcik.

canım çoğumuz evliyiz akşam eşler evde oluyor. o yüzden mesai bitimi çok yoğun olmaz buralar.
takıma dahil ettiğiniz için teşekkür ederim. kuralları biliyorum en önemlisi bol bol paylaşımda bulunmak inş. hep birlikte amacımıza ulaşırız
tekrardan hoşgeldiiiinnnn.
menün güzel ama birkaç önerim var. meyvaları ara öğüne koy. yanında da ufak porsiyon süt yada peynir tüket böylece mide kazınmaların olmaz. üçgen peynirler genelde çok yağlı olur. lightları çok önermem ama az yağlı yada yavan diye satılan peynirlerden tüketmen daha güzel olur gibi. bide fatoş var burda. maşallar her hafta 500gr veriyor. onunlada fikir alışverişi yapman güzel olur bence.
hoşgeldin bıdık (küsmüyüz )
Ooooooo tebrikederim.2 kilo ha.Maşallah kaptanım darısı başımıza.
inşallah
kaptanım söz bu hafta kilo vericem. bak gör çok sıkı tutuyorum bu hafta.haftaya nişanda var.sanırım elbise dikttiricem.
hatırlatırım ama???

çooookkkk geçmiş olsun umarım bişicik çıkmaz.

yagsiz iki yumurtadan kasarli omlet 1bardak süt yarim dlm ekmek domates ara yarım muz

oglusum uyanıyor bahar kacarrrr:)
afiyet olsun güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. bende oğluşumla ilgileneyim.

birde yeni arkdşlar gelmiş aramızaaa

HOŞGELDİNİZZZZZZZZZ

hoşbuduk, teşekkürler

Diyet listelerini uymayı sevmem kendim o günkü yemeğe göre hazılıyorum. Bana göre sıkı değil. Herkesin bünyesi farklıdır ama

evet haklısın herkesin bünyesi farklı...ben de listelere uymakta çok zorlanıyorum, iş yerinde öğlen menüsünü kendime göre ayarlıyorum daha kolay oluyor :))

vaktim oldukça buralarda olacağım. eşim haftasonları çalışıyor ne yazık ki

meyveleri ara öğüne koymaya dikkat ederim fatoş'la da bilgi alışverişi yaparız. herhafta 500gr iyiymiş, ayda garanti 2 kilo zayıflıyor demek

canlarımm iyi haftasonlarıııııııııııııı maşallah bende kendime arkadaş buldum bulalı hergün dışardayım saolsun doktora bile o götürdü zorla beni gitmeseydim hala diyetle uğraşıcaktım aptal aptal...

valla bnm tavsiyem yapabilen herkes bnm diyeti yapsın ya mukemmel bişi...

ben akşam GNC2ye yağımı ölçtrmeye gdiorum ordanda arkdşmla cafeye gidices ay bi açıldım bi açıldım

bu arada dün maviden kot etek aldım L beden olduuuuuuuuuuu

Tünaydın kızlar öğlen oldu artık Herkese iyi hafta sonları hafta sonu diye diyeti kaçırmak yok ama canım fena halde baklava ve kola çekti . Şöyle diyette olmasamda yesem

ya kızlar birde neye sinirlenip kırıldım bu hastalık sayesinde biliomusunz

benim burda tanıştığım istanbullu çok çok yakın beraber yatıp beraber kalktığımız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen başak diye bir arkdşm vardı...2006da tanıştık onlar 1.5 sene snra istanbula taşındılar ben istnbula gttkçe onlarda kalıorum geziyoruz fln...

bu sene onlara gittim ben 12 kilo vermiş baya farklı gördüm onu ve sordum aaa nasıl verdin helal olsun aferim sana bi ben başaramıorum dedm...ya diyet yaptım işte hareket ettim falan öle verdim sende yap sende verirsin sıkma canını ya yaza çok var daha ohoo ohhh falan dedi...bende ya yemesemde ağır gidio sıkılıorum sonra falan dedim...abuk sabuk ilaçları kullanıosun bünyeni bozmuştr dedi...neyse konu kapandı bi zaman sonra annesi geldi yanımıza sohbet etmeye

ayy ipekcim başağın başına neler geldi biliomusun meğerse polikistik overi varmış kiloyu ondan veremiomuş doktora gittik ilaç tedavısıne bi başladı gitti hemen kiloları dediiiiiiii başaktan çıt çıkmıyo tabi annesi kadıncağız pat diye anlatınca

yaniii sözde benim en yakın arkadaşlarımdan biri ve bilio aynı sorunlarımız var bnmde çenemde kıllanma başladı adet düzenliğim var kilo veremiorum alıorum falan...insan bi anlatır sende git lütfen bi baktır ne kaybedersin der!! abi kız onun yerine sakladı yaaa inanamıorum dün resmen yol boyunca eve gelene kadar ağladım

anneside sende git bi ipekçim bak belki hormonlarla ilgili bişidir ihmale gelmez hem belki ilaç falan verir rahat edersin demişti...ben tabi o sinirle sildim kafamdan...

işte yağmurla tanışmasam kız ısrar etmese amann 1 ay bile gecikse beklerim napiim modundaydım...aptaş gibi bekliodum aylarca günlerce....bak dedi kiloların bizim müşterilerimize göre ağır gidio aslında dha çok vermen gerekirdi bunda bi anormallik var hem reglilerinde hep gecikiomuş cuma günü doktora gdioruz ben randevu aldım dedi hatta doktorla bizzat görüşmüş falan...yaa allah razı olsun yaaa

yani inanılmaz sinirli ve kırgınım ya sanki bende kilo versem nolcak onu anlamadımmmmmmmm delirmek üzereyim...bende karar aldım inadına bndede varmış o hastalıktan demicem aa nasıl kilo verdin derse eğer birgün ' hiiçç biraz yemeklerime dikkat ettm azıcıkta spor yaptım' dicem napiim bna başka seçenek bırakmadı.......

yaa ipekcim haklısın yemek içmek başka şeyler neysede benimde polikistiğim var. 1-2 arkadaşımdan başka kimse bilmez. bizde ayıptır. polikistik over kısırlık sebeblerindendir. birinin kulağına giderde aaa bak bu kızda kısırlık varmış derler diye korkar insan. burda ferah ferah yazdığımıza bakma utanmıştır belki hastayım demeye. üzme kendini

**6. Takım / 254. Etap ** ETAP ALTINCISI

fatos0808 ( 117.5 / 117.5 / 0 / 0 )
Ecz.imis ( 67.8 / 68.0 / -0.2 / - %0.3 )
yst38 ( 87.7 / 85.7 / 2 / %2.28 )
ipo ( 88.3 / 86.9 / 1.4 / %1.59 )
zubus ( 73.3 / 73.3 / 0 / 0 )
merve10er ( 69.9) Kendi isteğiyle ayrıldı.
beyazzambak ( 58.2 / 58.2 / 0 / 0 )
ayça0750 ( 78.2 ) Kendi isteğiyle ayrıldı.
akıllıbıdıkk ( 64.5) Kendi isteğiyle ayrıldı.

6. Takım Ortalaması: %0.40

şoklardayım

ecz.imişim cnmm protein dediğim sadece hayvansal etler...yoğurt yok sadece oğlen ki simitin yanında ayran var...ama dha size yazmadığım kısımda artık akşamları yoğurtta olucak sebze yemeğide makarnada

Ohh.

Tekrardan geçmiş olsun cnm. Ciddi bir şey çıkmaz inş.

Hmm, gnc nin ölçüm de yaptığını bilmiyordum. İyiymiş. Eteğin de hayırlı olsun cnmcm. Güzel günlerde giy inş.

Tünaydın kızlar öğlen oldu artık Herkese iyi hafta sonları hafta sonu diye diyeti kaçırmak yok ama canım fena halde baklava ve kola çekti . Şöyle diyette olmasamda yesem

Cnmcm senin de canın öyle şeyler çekmiş ki haftasonu kaçamağında bile yeri yok yani. Sen git mutfağa, güzel bir meyve ye onların yerine.

Sonuçta anneler daha tecrübeli. Onun aklına gelir. Ama arkadaşına hemen kızma bence. Belki aklına gelmemiştir sende de aynı hastalıktan olabileceği. :103: Ve ya kaptanımın dediği gibi utanmış da olabilir. :112:

Son düzenleme:

bence gercegi soyle hatta yağmur öve övee laf sok gercek arkadas dediğin böyle olur vs.. :)

Maş ya. Benm ekimden beri verdiğim kiloyu 40 günde vermiş. Ama haketmiş de yani. Hem menüleri güzel hem sporları. Darısı başımıza inş.

is menüde değil canım sporda bekar yada çocuksu olsam iddda ediyorum bende verirdim :)) ahhh ahh hayin cocaa hep senin yüznden bu kilolarrrrrr :))

Buseryem kullanıcısından alıntı

Olsada bende yesem fistikli durum offfffff iki aydır tatli yemiyorum heralde kaçamak yapmaya kalkarsam yarım kilo yerim :)) neyse avcumu yalayayim :)

is menüde değil canım sporda bekar yada çocuksu olsam iddda ediyorum bende verirdim :)) ahhh ahh hayin cocaa hep senin yüznden bu kilolarrrrrr :))

Bu kiloları 40 günde vermesinin hikmeti sadece menüsünde değil cnm elbet ama ben arkadaşın menüsünü de çok beğendim. Yani benm gözümde ideal menü. Diyeti bıraktıktan sonra da uygulamamız gereken menü. :112: Şu benm düzenli olarak hiç yapamadığım menülerden.

hoşgeldin bıdık (küsmüyüz )
yok canım neden küselim ben seviyorum seni hepinizi hatta kilolarımıda

böyle düşündürerek seni üzdüm mü yoksa özür dilerim bak bunlar senin için

ipeğim ağlama ne olur üzme kendini belki arkadaşın senin düşündüğün gibi seni üzecek şekilde davranmış olabilir ama birde ya gizlemek istediyse birde bunu düşün
benim hamilelik boyunca hergün kanamam olmuştu 6aylık bebeğimi kaybettiğimde herkes beni hasatalıklı olarak görmüştü bir daha çocugu olmayacakmış mış mış mış gibi laflar geiyordu kulağıma bunun üstüne en son saydıgımda doğum yaptıktan sonra lohusalığım herkes gibi 40 gün değil 120 gün ve dolu dolu sürmüştü ve ben canım ciğerim herşeyim dediğim anneme bile söylemeye korkuyordum yok bitti kanamam çok oldu diyordum doktorlar herhangi bir sorun bulamadıklarına rağmen ben eşime bile istersen ayrılabiliriz diyordum 26şubattan 15 kasıma kadar hergün kanamalı geçince hayatımız sanki hasta ve hasta bakıcıdan ibaretti arkadaşında belki beni gibi çekinmiştir kolay değil toplumda bazı ön yargıları yenmek

ben senden ilham aldım ve bu cuma için endokrinoloji ve metabolizma bozuklukları adındaki bir bölümden randevu aldım belki senin sayende bilmediğim birçok şeyi öğreneceğim üzülme hiç kimse için çünkü hayatımızdaki insanların hepsi bazeb bizi üzsede bazen de ve mutlu edebiliyorlar sen sadece mutluluk kısmına takıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…