Marhabalar kızlar :) Bende aranıza yeni katıldım. Bir iki senedir kilo problemim var. Başlarda bir iki lo fazlam vardı ama göbek olarak belli ediyordu sadece sonraları önemsemeye önemsemeye 76,600'e kadar geldim. 76'ya gelince o gün kilo vermeye karar verdim. 3 haftadırda diyetteyim. Yemekleri kıstım ve bol bol sürekli spor yapmaya çalışıyorum. Akşam yediden sonra kesinlikle yemek yemiyorum. Ekmeği hayatımdan çıkardım. Daho çok sebze meyve ve diğer besinlerdende az az besleniyorum. 3 haftadır abur cuburda yemiyorum :) Zaten en zoruda bu genelde akşamları çikolata krizlerine giriyorum hele ulaşabileceğim biryerdeyse fena oluyor ama bir tane elma yiyince geçiyor. Hedefim 60 zaten verdiğim 6 kilo bende baya bir belli etti. 60'a inincede o zamanki duruma göre dahada zayıflayabilirimBoyum 1,65 umarım hep beraber çıtır oluruz
günaydın ipocum seni çok tebrik ediyorummmmCanlarim gunaydinn bnde bugun reglim hep gecikio die doktora gdicem sanirim polikistik over var bnde neyse bildirimimi yapiim
İpo (88.3/86.9/ -1.4/1.59%)
hayırlı cumalar canım vayy kaptanım napmışsın ya tebrik ederimm senidehayırlı cumalar kızlar. o kadar yoğundumki gelip yazamadım. takıma katılmak isteyen arkadaşların mesajlarına öğlen arasında cevap vereceğim.
bugün benim için çok mutlu aslında. hemen bildirim yapayım öğlende listeyi hazırlayıp eklerim.
başlangıç tarihi: 5.7.2011
başlangıç kilom: 104
geçen haftaki kilom: 87.7
bu haftaki kilom:85.7
fark: 2
toplam fark:18,3
çok yavaşaladık yaa hadi bakalım hop hop
mai diye bir kaptanımız vardı hatırlayanlar vardır. onun bir kuralı daha vardı. 3 hafta üst üste kilo veremeyenler diskalifiye oluyordu. sanırım bu kuralı geri getirmek gerek siz ne dersiniz???
evet eczcim takımı kurtaldılar gerçeketenAmman kaptanım. Ben nasıl olur diyim buna. En önce ben giderim o zaman.Ama aslında kendimizi gazlayıp boğazımıza dur demek için de mantıklı. 100 gr da olsa veririz belki. en azından almayız. Tmm ya. Getirelim o zman bence de. Ama önceki haftalar sayılmasın. Haftaya sıfırdan başlasın bu kural. Olma mı?
Bu arada kaptanım, sen de harikasınnnn!! Resmen takımı kurtardınız ipoyla.
Kaptanim kural kesinlikle tekrardan uygulansin
Bu arada diyet işe yariyo diye diye dilimdr tuy bitmisti
Kaptanim seni tebrik ediorum harikasin tam gaz devam
ipocum ciddi ciddi düşünmeye başladım senin diyeti
Marhabalar kızlar :) Bende aranıza yeni katıldım. Bir iki senedir kilo problemim var. Başlarda bir iki lo fazlam vardı ama göbek olarak belli ediyordu sadece sonraları önemsemeye önemsemeye 76,600'e kadar geldim. 76'ya gelince o gün kilo vermeye karar verdim. 3 haftadırda diyetteyim. Yemekleri kıstım ve bol bol sürekli spor yapmaya çalışıyorum. Akşam yediden sonra kesinlikle yemek yemiyorum. Ekmeği hayatımdan çıkardım. Daho çok sebze meyve ve diğer besinlerdende az az besleniyorum. 3 haftadır abur cuburda yemiyorum :) Zaten en zoruda bu genelde akşamları çikolata krizlerine giriyorum hele ulaşabileceğim biryerdeyse fena oluyor ama bir tane elma yiyince geçiyor. Hedefim 60 zaten verdiğim 6 kilo bende baya bir belli etti. 60'a inincede o zamanki duruma göre dahada zayıflayabilirimBoyum 1,65 umarım hep beraber çıtır oluruz
Ben de. Geçmiş mesajlardan diyete ait mesajları toparlamaya çalışıyorum şu an. Hala tüm parçaları birleştiremedim.
listeyi eklemeyi unutuyordum:18::18:
Ben de hemen kendimi tanıtayım. 1.72 boyunda Ekimde 78 şu an 68 kg olan 23 yaşında bir öğrenciyim. Takımın bol kaçamaklı üyelerindenim. Zaten verdiğim kiloyu ne kadar uzun zamanda verdiğime bakılınca anlaşılıyor. Vee yeniden hoşgeldin diyorumm.
canım daha önce 14. Takımda bulunmuşun galiba doğrumudur? Açıklarmısın?
kızlar itiraf com yapıyoruz. hergün yediğimiz yasaklı yiyecekleri, az yaptığımız paylaşımları yapmadığımız sporları itiraf com olarak bildireceğiz.kendi kendimizi ele vereceğiz yani.
çünkü kimse kimsenin eksiğini toplayamıyor falan filan. herkes kendi eksiğini görse daha iyi olacak. bide sanırım pazartesi tartılarında sorun yaşıyoruz gibi. isterseniz bunuda kaldıralım. bide pazartesi itibariyle herkesin kendine bir plan hazırlamasını istiyorum. cumaya bu planı değerlendireceğiz. evet planıma uydum ve kilo verdim. yada planıma uydum ama bana bir faydası olmadı. plan hazırladım ama sanırım şuralarda eksikliklerim var yada hazırladığım plana uyamadım. hem paylaşımımızı artıracak hemde birbirimizle alışverişimiz artacak ne dersiniz? arkadaşların en büyük şikayeti yazacak bişey bulamıyoruz demesi bence artık yazılacak şeylerde bulunacak. pazartesi herkes planını hazırlamış olsun. akıllıbıdık ne güzel hazırlamıştı hatırlasanıza?
14. takıma başvurmuştum ama benden önce 2 kişi varmış, takım kaptanı onlardan net yanıt gelmesini bekliyorum, olumlu ya da olumsuz dönerim dedi. bu bekleme esnasında 14. takımın sayfasında paylaşımlarda bulundum ama sonuç hakkında geri dönmediler. takım sayfasında da bana geri dönecektiniz olumlu olumsuz bekliyorum dedim, yine yanıt alamadım. sanırım eksik 2 kişiyi tamamlamış olmalılar diye düşünerek ve sizin takımda da yer olduğunu görünce katılmak istedim.
şukur oturabildim
şimdi arkadaşlar benim bu 2 hafta da vucudum ne yaptı ne oldu çok anlamadım.
ana kalemlerle yaptıklarım,
1- her sabah 1/2 limon suyu sıkıp ılık su içtim. buyukçe bir bardak ile.
2- hemen hemen hergün kahvaltımı edip sonrasın da 1 fincan neskafe içip yuruyuse çıktım. olabildiğimce hızlı yurudum.
3- 3 litreye yakın su, 2-3 bardak yeşilçay, 1 -2 bardak form çay yahut 5 i biyerde çay içtim.
4-4-5 öğün dışında diyet listeme tam uydum.
listem 91 kg ken bana diyetisyenin yazdığı liste 33 yaşındayım ve bazal motobolizma hızım 1650 ölçüldü. 1400 kalorilik rejimim;
sabah(9-10 arası),
2 dilim kepek ekmek(uno falan o benzeri)
30 gr yarım yağlı peynir, 3 zeytin, bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.
veya
yarım simit-1 karper bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.
ara(11.30)
1 meyva(kuru meyvalarda olabilir), 200 ml normal süt.
öğlen(1.30-2),
1 dilim ekmek, 1 kase çorba, buyuk bir salata, 50 gr peynir yahut et(1.5 avuç içi kadar).
yahut
çorba yerine 1 biber dolması olabilir
ara(16.30)
2 galeta, yarım kase yoğurt,1 meyva(ben galetalarımı ayran ile yedim acıkınca tekrar meyva yedim)- (değişim olarakgaleta yerine yarım simitte yenebilir dedi)
yahut
8-10 diyet buskivi-haftada 2 gun yarım kase dondurma (veya ayran) artı meyve
akşam(20.00)(akşam yemeği yatmadan 4 saat önce yenecekmiş.-ne once ne sonra)
1 dilim kepek ekmek, 8 yemek kaşığı sebze yemeği,3-4 parça kuşbaşı et yahut 1 yemek kaşığı kıyma), 1 kase çorba, 1/2 kase yoğurt,salata.
ara(22.30)
1 kivi, yahut armut,yahut 10 yeşil erik, yahut 7-8 çilek.
be akşam meyvamı yemiyor yahut gunduz sutumu içmiyordum. hiç bir şeyi atlamayacaksın dedi. herşey tam zamanında ve listedeki kadar yenecek dedi. birinin tabağında atıyorum1 köfte arttı hoop aza yok. yazan kadar yenecek. yıne istedim yine vermedi kuruyemiş yokkkkk
Kızlar siz genelde ne tür sporlar yapıyorsunuz? Etkili sporlarınız var mı baya kilo verdiren. Ben yürüyüş ve leslie ile 5 mil yapıyorum.
ben plates yapıyorum busecim evde cd eşliğinde baya işe yarıyor leslie nasıl peki
90 kilo üstünden bir arkadaşımın diyetisyeninin verdiği listeyi sizinle paylaşayım. bu arada salatalara yağ koyma demiş. ama yemeklerdeki yağı çok kısmana gerek yok demiş. tadsız tuzsuz olmasın demiş. gerekli yağı sütten peynirden alıyorsun dedi.
Vallahi ben her öğünümden sonra vede akşamları yapıyorum baya terletiyor ve yoruluyorsunYapmayınca kendimi huzursuz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?