Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de hemen kendimi tanıtayım. 1.72 boyunda Ekimde 78 şu an 68 kg olan 23 yaşında bir öğrenciyim. Takımın bol kaçamaklı üyelerindenim. Zaten verdiğim kiloyu ne kadar uzun zamanda verdiğime bakılınca anlaşılıyor. Vee yeniden hoşgeldin diyorumm.

Canlarim gunaydinn bnde bugun reglim hep gecikio die doktora gdicem sanirim polikistik over var bnde neyse bildirimimi yapiim

İpo (88.3/86.9/ -1.4/1.59%)
günaydın ipocum seni çok tebrik ediyorummmm maşallahhhhh bencede git canım doktora önceden önlemini al çok sıkıntı yapıyor geçikmeler
hayırlı cumalar canım vayy kaptanım napmışsın ya tebrik ederimm senide
amannnnnn o zaman bana yollar görünürr:18: kaptanım takıldı kaldı mubarek kilo bu haftadan sonra uygulamaya koyalımmm
ama güzel bir uygulamaymış
evet eczcim takımı kurtaldılar gerçeketen
Kaptanim kural kesinlikle tekrardan uygulansin

Bu arada diyet işe yariyo diye diye dilimdr tuy bitmisti

Kaptanim seni tebrik ediorum harikasin tam gaz devam

ipocum ciddi ciddi düşünmeye başladım senin diyeti

hoşgeldin busecimm

kızlar itiraf com yapıyoruz. hergün yediğimiz yasaklı yiyecekleri, az yaptığımız paylaşımları yapmadığımız sporları itiraf com olarak bildireceğiz.kendi kendimizi ele vereceğiz yani.
çünkü kimse kimsenin eksiğini toplayamıyor falan filan. herkes kendi eksiğini görse daha iyi olacak. bide sanırım pazartesi tartılarında sorun yaşıyoruz gibi. isterseniz bunuda kaldıralım. bide pazartesi itibariyle herkesin kendine bir plan hazırlamasını istiyorum. cumaya bu planı değerlendireceğiz. evet planıma uydum ve kilo verdim. yada planıma uydum ama bana bir faydası olmadı. plan hazırladım ama sanırım şuralarda eksikliklerim var yada hazırladığım plana uyamadım. hem paylaşımımızı artıracak hemde birbirimizle alışverişimiz artacak ne dersiniz? arkadaşların en büyük şikayeti yazacak bişey bulamıyoruz demesi bence artık yazılacak şeylerde bulunacak. pazartesi herkes planını hazırlamış olsun. akıllıbıdık ne güzel hazırlamıştı hatırlasanıza?

Kaçamaklı maçamaklı 10 kilo gitmiş . Zaten çabuk verilen kilo çabuk alınır Benimde bu sene kaçıncı diyetim bilemiyorum en istikrarlısı bu oldu . İnşallah bende senin gibi verebilirim Tanıştığıma memnu oldum.

canım daha önce 14. Takımda bulunmuşun galiba doğrumudur? Açıklarmısın?

14. takıma başvurmuştum ama benden önce 2 kişi varmış, takım kaptanı onlardan net yanıt gelmesini bekliyorum, olumlu ya da olumsuz dönerim dedi. bu bekleme esnasında 14. takımın sayfasında paylaşımlarda bulundum ama sonuç hakkında geri dönmediler. takım sayfasında da bana geri dönecektiniz olumlu olumsuz bekliyorum dedim, yine yanıt alamadım. sanırım eksik 2 kişiyi tamamlamış olmalılar diye düşünerek ve sizin takımda da yer olduğunu görünce katılmak istedim.

süper fikir haticem gerçekten takıma çok iyi gelicek bu uygulama sevdim ben bunu :81:

o zaman hoşgeldin aramıza. önerilere açığız. kuralları görmüşündür mutlaka. eksik kaldığın yerlerde bizde yardımcı olalım.

Kızlar siz genelde ne tür sporlar yapıyorsunuz? Etkili sporlarınız var mı baya kilo verdiren. Ben yürüyüş ve leslie ile 5 mil yapıyorum.

90 kilo üstünden bir arkadaşımın diyetisyeninin verdiği listeyi sizinle paylaşayım. bu arada salatalara yağ koyma demiş. ama yemeklerdeki yağı çok kısmana gerek yok demiş. tadsız tuzsuz olmasın demiş. gerekli yağı sütten peynirden alıyorsun dedi.

diyet listesini gerçekten çok beyendim meyve sebze herşey var gayet sağlıklı gözüküyor
bende salatalrıma artık yağ koymucammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…