Canım kaç haftadır kilo vermem durdu.şu psikoloji ilacı alıyordum ya.İnternette kilo yaptığı yazıyordu.ben dikkatettiğim için ne aldım ne verdim sanırım.Ama bu hafta artık vermeliyim .daha çok dikkat etcem.Tatlım benm bir kaç önerim olacaktı.Sabah çaydan şekeri tamamen kesip bir de kahvaltına 1-2 dilim ekmek eklesen.. Akşama da 1 pors protein eklesen daha güzel bir menü olacaktır bence. :112:
Tatlım hoşgeldiinn.Hmm, bu keyfin sebebi belli oldu. Tabii salı iponun diyetine başladıysan şu anda sen bulutlarda dolaşıyorsundur. Geldiğinde sadece okuma. Sen de paylaş öğrendiklerini. :112:
Kesinlikle zor. :44: Bir de hayatım boyunca devam etmeyeceğim düşünülürse olay daha da karışıyor. :44: Ama dansçılarınki gibi bir vücudum olmasını da çokk istiyorum yahu.Neyse, yeterince istiyor muyum yazın göreceğiz. Yani şu sıralar zaten uğraşamam cd yle falan. Bakmayın bu hafta kendimi tatilde ilan ettim ama aslında benm finallerime 2-3 hafta kaldı. Bu arada bir de tezi tamamen bitirip teslim edip staj defterimi doldurmam gerekiyor. O dans işi beni hazirana kadar bekleyecek artık.
Ben de işin aslı motivasyon amaçlı daldım gene bunlara. Çünkü haftaya 66 küsurları görmek istiyorum artık. :103: Daha doğrusu göreceğim inş.Yani umarım. :103::103:
Oo, hem de 1 haftada. Tabii insanın işi bu olunca bu işler de hız kazanıyordur.İyi şanslar hayatım. İnş istediğin kadar kilo verip, diktirdiğin elbiseyi de beğenirsin.
Hoşgeldin aramıza canım.oğluşun içinde geçmiş olsun.Selam kizlar gelebildim sonunda coook ozurdileeim dun butun gun hastanedeydim oglusum pisini bekledim idrarda 8-10lokosit ve bakterisi var kultur testi yaptik salidan sonra sonuc cikacak insallah sadece mikrop kapmistirneyse bugun biraz daha iyiyiz oyudn acitasyon yapmayayim daha fazla :)
telefondan okuması zor oluyor oyuzden gecmisi okuyamadm yeni gelenlere hosgeldiniz ara verip geri gelenler Sizde hosgeldiz mekan sizin iyiki geldiniz :)
yok canım neden küselim ben seviyorum seni hepinizi hatta kilolarımıda
böyle düşündürerek seni üzdüm mü yoksa özür dilerim bak bunlar senin için
ipeğim ağlama ne olur üzme kendini belki arkadaşın senin düşündüğün gibi seni üzecek şekilde davranmış olabilir ama birde ya gizlemek istediyse birde bunu düşün
benim hamilelik boyunca hergün kanamam olmuştu 6aylık bebeğimi kaybettiğimde herkes beni hasatalıklı olarak görmüştü bir daha çocugu olmayacakmış mış mış mış gibi laflar geiyordu kulağıma bunun üstüne en son saydıgımda doğum yaptıktan sonra lohusalığım herkes gibi 40 gün değil 120 gün ve dolu dolu sürmüştü ve ben canım ciğerim herşeyim dediğim anneme bile söylemeye korkuyordum yok bitti kanamam çok oldu diyordum doktorlar herhangi bir sorun bulamadıklarına rağmen ben eşime bile istersen ayrılabiliriz diyordum 26şubattan 15 kasıma kadar hergün kanamalı geçince hayatımız sanki hasta ve hasta bakıcıdan ibaretti arkadaşında belki beni gibi çekinmiştir kolay değil toplumda bazı ön yargıları yenmek
ben senden ilham aldım ve bu cuma için endokrinoloji ve metabolizma bozuklukları adındaki bir bölümden randevu aldım belki senin sayende bilmediğim birçok şeyi öğreneceğim üzülme hiç kimse için çünkü hayatımızdaki insanların hepsi bazeb bizi üzsede bazen de ve mutlu edebiliyorlar sen sadece mutluluk kısmına takıl
Arkadaş bulman hakikaten ne güzel oldu.İnsan anlaşabileceği birini bulması çok güzel oluyor.Benimde böle iş yerinde bi arkadaşım var.herşeyimi paylaştığım.Biliyormusun sana gıpta ediyorum.Seni çok fazla tanımıyorum .ama güzel bi yaşantın olduğunu düşünü yorum.Bodrum da yaşıyorsun.Gezmelere gidiyorsun.sabah geç kalkıyorsun.bekarsın.seni seven bi ailen var.hem sahipliler hemde gezebiliyosun.Şanslı kızsın.Bence maaşallah güzel bi yaşantın var.canlarımm iyi haftasonlarıııııııııııııımaşallah bende kendime arkadaş buldum bulalı hergün dışardayım saolsun doktora bile o götürdü zorla beni gitmeseydim hala diyetle uğraşıcaktım aptal aptal...
valla bnm tavsiyem yapabilen herkes bnm diyeti yapsın ya mukemmel bişi...
ben akşam GNC2ye yağımı ölçtrmeye gdiorum ordanda arkdşmla cafeye gidicesay bi açıldım bi açıldım
bu arada dün maviden kot etek aldım L beden olduuuuuuuuuuu
Kızlar kendimi yeterince hazırladım sanırım. İponun diyetine başlıyorum.Ama tabii ki hemen değil. Yarın ablama gidiyorum. Salı tatil ya. Tezimi yazıcaz birlikte inş. :112: (Bu arada kaptanım, ablamdayken giremeyebilirim. ) Dönüşte de -artık hangi gün dönersem bilemiyorum- o gün iponun diyetine başlicam inş. Stajımın son haftasına denk geliyor ama artık eczaneye de sandviçimi yapar götürürüm, napim. :112:
ya kızlar birde neye sinirlenip kırıldım bu hastalık sayesinde biliomusunz
benim burda tanıştığım istanbullu çok çok yakın beraber yatıp beraber kalktığımız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen başak diye bir arkdşm vardı...2006da tanıştık onlar 1.5 sene snra istanbula taşındılar ben istnbula gttkçe onlarda kalıorum geziyoruz fln...
bu sene onlara gittim ben 12 kilo vermiş baya farklı gördüm onu ve sordum aaa nasıl verdin helal olsun aferim sana bi ben başaramıorum dedm...ya diyet yaptım işte hareket ettim falan öle verdim sende yap sende verirsin sıkma canını ya yaza çok var daha ohoo ohhh falan dedi...bende ya yemesemde ağır gidio sıkılıorum sonra falan dedim...abuk sabuk ilaçları kullanıosun bünyeni bozmuştr dedi...neyse konu kapandı bi zaman sonra annesi geldi yanımıza sohbet etmeye
ayy ipekcim başağın başına neler geldi biliomusun meğerse polikistik overi varmış kiloyu ondan veremiomuş doktora gittik ilaç tedavısıne bi başladı gitti hemen kiloları dediiiiiiii başaktan çıt çıkmıyo tabi annesi kadıncağız pat diye anlatınca
yaniii sözde benim en yakın arkadaşlarımdan biri ve bilio aynı sorunlarımız var bnmde çenemde kıllanma başladı adet düzenliğim var kilo veremiorum alıorum falan...insan bi anlatır sende git lütfen bi baktır ne kaybedersin der!! abi kız onun yerine sakladı yaaa inanamıorum dün resmen yol boyunca eve gelene kadar ağladım
anneside sende git bi ipekçim bak belki hormonlarla ilgili bişidir ihmale gelmez hem belki ilaç falan verir rahat edersin demişti...ben tabi o sinirle sildim kafamdan...
işte yağmurla tanışmasam kız ısrar etmese amann 1 ay bile gecikse beklerim napiim modundaydım...aptaş gibi bekliodum aylarca günlerce....bak dedi kiloların bizim müşterilerimize göre ağır gidio aslında dha çok vermen gerekirdi bunda bi anormallik var hem reglilerinde hep gecikiomuş cuma günü doktora gdioruz ben randevu aldım dedi hatta doktorla bizzat görüşmüş falan...yaa allah razı olsun yaaa
yani inanılmaz sinirli ve kırgınım ya sanki bende kilo versem nolcak onu anlamadımmmmmmmm delirmek üzereyim...bende karar aldım inadına bndede varmış o hastalıktan demicem aa nasıl kilo verdin derse eğer birgün ' hiiçç biraz yemeklerime dikkat ettm azıcıkta spor yaptım' dicem napiim bna başka seçenek bırakmadı.......
Hoşgeldin aramıza canım.oğluşun içinde geçmiş olsun.
Geç kalma çocuk dön özlüyoruz seni. Kızlar bu arada 1kişi eksiğimiz var. Tanıdığınız varsa davet edin.
Bu arada dün akşamdan beri ben yine bağırsaklarımı bozdum.bu yüzden sanırım.sabah 72,1 çıktım.Ama kendimi bayağı ince hissediyorum.
Kızlar bi arkadaşım elif şafağın aşk adlı kitabını verdi.çok met etti.kitap okuyacağım.aranızda okuyan varmı?
Kizlar evet haklisiniz arkdsima artik kizmiyorum hata tamamiyle bende donuma kadar anlatip karsidanda yni seyi beklememeliyim ve bu kadar vicdan sahibi olmamaliyim ama degisemem ben boyleyim iste
Selam kizlar gelebildim sonunda coook ozurdileeim dun butun gun hastanedeydim oglusum pisini bekledim idrarda 8-10lokosit ve bakterisi var kultur testi yaptik salidan sonra sonuc cikacak insallah sadece mikrop kapmistirneyse bugun biraz daha iyiyiz oyudn acitasyon yapmayayim daha fazla :)
telefondan okuması zor oluyor oyuzden gecmisi okuyamadm yeni gelenlere hosgeldiniz ara verip geri gelenler Sizde hosgeldiz mekan sizin iyiki geldiniz :)
Bu kiloları 40 günde vermesinin hikmeti sadece menüsünde değil cnm elbet ama ben arkadaşın menüsünü de çok beğendim. Yani benm gözümde ideal menü. Diyeti bıraktıktan sonra da uygulamamız gereken menü. :112: Şu benm düzenli olarak hiç yapamadığım menülerden.
Kızlar bi arkadaşım elif şafağın aşk adlı kitabını verdi.çok met etti.kitap okuyacağım.aranızda okuyan varmı?
Kizlar evet haklisiniz arkdsima artik kizmiyorum hata tamamiyle bende donuma kadar anlatip karsidanda yni seyi beklememeliyim ve bu kadar vicdan sahibi olmamaliyim ama degisemem ben boyleyim iste
Hayirr artik asla guvenemem! Ben senelerce onun yaninda kilolarim yuzunden agladim reglileim gecikti sıkıntilar yasadim ama bdn sakladi nasil kilo verdigini ve ben bunun sebebini biliorum sadece kiskanclik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?