Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar kendimi yeterince hazırladım sanırım. İponun diyetine başlıyorum. Ama tabii ki hemen değil. Yarın ablama gidiyorum. Salı tatil ya. Tezimi yazıcaz birlikte inş. :112: (Bu arada kaptanım, ablamdayken giremeyebilirim. ) Dönüşte de -artık hangi gün dönersem bilemiyorum- o gün iponun diyetine başlicam inş. Stajımın son haftasına denk geliyor ama artık eczaneye de sandviçimi yapar götürürüm, napim. :112:

Canım kaç haftadır kilo vermem durdu.şu psikoloji ilacı alıyordum ya.İnternette kilo yaptığı yazıyordu.ben dikkatettiğim için ne aldım ne verdim sanırım.Ama bu hafta artık vermeliyim .daha çok dikkat etcem.

Hoşgeldin aramıza canım.oğluşun içinde geçmiş olsun.

Çiçekler için teşekkür ederim. Gel sık sık özlüyoruz arkadaşlarımızı. Ayrıca ipek için söylediklerin çok doğru. Katılıyorum sana. Ne kadar kanka olsada öyle şeyleri söylemek kolay değil. Doktor bana korunma senin tedavisiz çocuğun olmaz demişti. Çok şükür rabbim nasip etti. Aslında bekarların yüzde 80 de var ama insanlar kısır damgası yemekten korkuyo

Arkadaş bulman hakikaten ne güzel oldu.İnsan anlaşabileceği birini bulması çok güzel oluyor.Benimde böle iş yerinde bi arkadaşım var.herşeyimi paylaştığım.Biliyormusun sana gıpta ediyorum.Seni çok fazla tanımıyorum .ama güzel bi yaşantın olduğunu düşünü yorum.Bodrum da yaşıyorsun.Gezmelere gidiyorsun.sabah geç kalkıyorsun.bekarsın.seni seven bi ailen var.hem sahipliler hemde gezebiliyosun.Şanslı kızsın.Bence maaşallah güzel bi yaşantın var.

Geç kalma çocuk dön özlüyoruz seni. Kızlar bu arada 1kişi eksiğimiz var. Tanıdığınız varsa davet edin.

Canım kızma arkadaşına.sonuçta bayağı güvendiğin bir arkadaşın.Bu olayda hastalık olayı olduğu için polikistikover tedavisi gördüğünü belki sölemek istememiştir.yeni arkadaşı buldun eskiyi atma.yeni arkadaşınında başka bi kusuru olabilir.bence insanları gör tanı.herkese ne kadar güvenilirse ,ne kadar gezilirse o kadar ol.ama çevrenden kimseyi çıkarma.

Bu arada dün akşamdan beri ben yine bağırsaklarımı bozdum.bu yüzden sanırım.sabah 72,1 çıktım.Ama kendimi bayağı ince hissediyorum.

Kızlar bi arkadaşım elif şafağın aşk adlı kitabını verdi.çok met etti.kitap okuyacağım.aranızda okuyan varmı?

Geç kalma çocuk dön özlüyoruz seni. Kızlar bu arada 1kişi eksiğimiz var. Tanıdığınız varsa davet edin.

İnş kaptanım. Ben de özlüyorum sizi.

Bu arada dün akşamdan beri ben yine bağırsaklarımı bozdum.bu yüzden sanırım.sabah 72,1 çıktım.Ama kendimi bayağı ince hissediyorum.

O yanıltmıyor hayatım. Kendini ince hissettiğinde gerçekten vermiş oluyorsun. Ben 70 le 67.5 arasında duraksamadan vermiştim. Ve her sabah wc den dönüşte aynaya bakıyordum ve (biraz da psikolojik, kabul ediyorum) kendimi biraz daha küçülmüş görüyordum. Sonrasında tartıya çıktığımda da vermiş olduğumu görünce dünyalar benm oluyordu tabii. Tabii sonra yemeye başladım. Ama bu hafta yeniden azalacak inş tartıdaki değer.

Kızlar bi arkadaşım elif şafağın aşk adlı kitabını verdi.çok met etti.kitap okuyacağım.aranızda okuyan varmı?

Ben okudum cnm. Açıkçası çok ayrıntılı hatırlamıyorum. 2 seneyi bulmuştur herhalde ben okuyalı. Her ne kadar basında abartıldığı kadar olmasa da bence de güzel bir kitap. :112: Daha geçen hafta ablama verdim benm kitabı. O da şu sıralar okuyor olsa gerek.

Son düzenleme:
Kizlar evet haklisiniz arkdsima artik kizmiyorum hata tamamiyle bende donuma kadar anlatip karsidanda yni seyi beklememeliyim ve bu kadar vicdan sahibi olmamaliyim ama degisemem ben boyleyim iste

Kizlar evet haklisiniz arkdsima artik kizmiyorum hata tamamiyle bende donuma kadar anlatip karsidanda yni seyi beklememeliyim ve bu kadar vicdan sahibi olmamaliyim ama degisemem ben boyleyim iste

ipekçim tek sen değil herkes böyle hepimizin zaman zaman böyle gelgitler yaşıyoruz ama ne kendini değiştirmeye neden karşındakini değiştirmeye çalış oldugu gibi kabullen olaya birde şöyle bak sen aranızdaki samimiyetten adığın enerjiyle herşeyini anlatacak kadar büyük bir özgüvene sahipsin ama arkadaşın o enerjiyi hissetmesine rağmen dile getirmekte ne kadar zorlandıgını senin geciştirmek için söylediği sözlerden anla onada kendine yüklenme bu kadar.... kesinlikle sana söylememesinin nedenini senden verdiği kiloların sırrını gizlemek olarak düşünme yada bu kadarlıkmıymış arakadaşlığımız diye yıpratma

hoşbulduk canım, oğluna çook geçmiş olsun, inş. çabucak iyileşir

fatoş çok güzel çıkmışsın, makyajın da çok yakışmış :128:

evet menüsü gayet iyi, üstüne o kadar sporda eklenince çok güzel kilo vermiş

kitabı hiç okumadım, bir arkadaşıma doğum gününde hediye etmiştim çok istiyordu. okumuş ama reklamı yapıldığı kadar abartılı güzel bulmamış. ancak okunulası bir kitap olduğunu söylemişti.

insan kendisi nasılsa karşısındakinin de öyle davranmasını istiyor, bekliyor ama ne yazık ki bizim kendimizi açtığımız kadar insanlar kendini açamayabiliyor. bazen art niyetli bazen değil... ama beklentilerimizi yüksek tutmamak lazım. arkadaşların dediği gibi polikist anlatıması zor bir hastalık, bende de var; anlatamamış olabilir...vb ama insan kendini aptal yerine konulmuş gibi hissediyor, ben ona her şeyimi anlatıyorum; o bende de olabilecek bir rahatsızlığın çözüm yolunu benden sakınıyor... ben de arkadaşlarım hakkında zaman zaman böyle şeyler düşünürüm, orda dikkat etmek gereken "sorun seninle kurduğu iletişim mi" yoksa "kendisinin hastalığına karşı geliştirdiği tutum mu"... durumu kişiselleştirme, sonuçta hususi senden saklanan bir durum olsaydı annesini de bu konuda tembihlerdi. benim anladığım arkadaşın kendi hastalığı ile barışık değil...
neyse bu benim fikrim sonuçta sen de artık kızmadığını söylemişsin

Hayirr artik asla guvenemem! Ben senelerce onun yaninda kilolarim yuzunden agladim reglileim gecikti sıkıntilar yasadim ama bdn sakladi nasil kilo verdigini ve ben bunun sebebini biliorum sadece kiskanclik

Hayirr artik asla guvenemem! Ben senelerce onun yaninda kilolarim yuzunden agladim reglileim gecikti sıkıntilar yasadim ama bdn sakladi nasil kilo verdigini ve ben bunun sebebini biliorum sadece kiskanclik

Öncelikle arkadaşını senden iyi kimse tanıyamaz, sonuçta biz uzaktan yorum yapıyoruz. Sen onun bir mimiğinden, sesindeki dalgalanmadan... bile anlarsın ne hissettiğini. Güveninin zedelendiğini düşünüyorsun, sıkıntılarını paylaştığın bir insanın senden, seni de etkileyecek cevapları saklamasına kızıyorsun. İnsanın güvenini yitirmekten daha kötüsü olamaz artık o taşlar tekrar yerine koyulsa da eski sağlamlığında olmaz.

fatoşum cnmmmmmmm harika çıkmışsın bn şimdi gördüm dhaaa...o ne süs ölee valla benimde düğüne gidesim geldi

günaydıııınnn. dün telefondan girdiğim için çok fazla bişi yazamadım.
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.

eveeet itiraf.com a hoşgeldiniz.

dün öğlene yakın kahvaltı yaptım(yumurta salatası, 2dilim ekmek, domates, salatalık, peynir çay)
saat 2 gibi acıktım. önce küçük krakerlerden atıştırdım sonra biraz kek yedim(tüm bir keki yemedim gittim geldim tırıkladım. o yüzden ne kadar yedim bilmiyorum) birazda çilek(uzun süredir yememiştim saymadım kaçtane olduğunu)
saat 6 gibi 160gr ton balığının yağını süzdümm ve yağsız tuzsuz sossuz bir salatanın içine katıp yedim. dünkü menüm saçma sapandı aartılara döneceğim diye çok korktum ama öğün atladığım için kötü bitirdim.
tüm bunlara rağmen uzun bir aradan sonra cuma akşam 35 dk (2 mil) lesli yaptım. cumartesi dip köşe temizik yapıp akşam yemeğinden sonra 40dk oğluşumla birlikte tempolu yürüyüş yaptım. bugün sonuç güzeldi. sonunda 84lü rakamları gördüm. çok şükür.

bu arada bazı takımlar motivasyon amacıyla perşembe günleri pirinç diyeti gibi 1 günlük ödem söktürücü diyet yaptıklarını fark ettim. hem cuma listesine yansıyor hemde 100gr bile olsa motivasyon sağlıyor. ipeğin sunduğu diyet listesi 1 günde bile büyük fark gösteriyor. bence böyle bişeyi bizde düşünebiliriz. sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…