diyet listesini gerçekten çok beyendim meyve sebze herşey var gayet sağlıklı gözüküyor
bende salatalrıma artık yağ koymucammm
yaa ipeğin listesi iyiydide ekmeksiz nasıl olcak bu iş anlamadımki ???
nerden yapıyosun cd mi var türkçemi bide baya etkili oluyor galiba
ya kızlar birde bende bazen şöle b,r durum oluyor işten çıkıp eve gidene kadar bişi yok ama mutfağa giriyorum yemek hazırlıcam
Türkçe değil ama zaten yaptığı hareketler için türkçeye gerek yok hatta ben onun sesini kısıp müzik açıyorumnormalde indiriliyor ama ben indirmedim youtube'da leslie sansone yazınca videoları çıkıyor. Walk at Home işte onları parça parça 5 mil olacak şekilde yapıyorum .
kızlar itiraf com yapıyoruz. hergün yediğimiz yasaklı yiyecekleri, az yaptığımız paylaşımları yapmadığımız sporları itiraf com olarak bildireceğiz.kendi kendimizi ele vereceğiz yani.
çünkü kimse kimsenin eksiğini toplayamıyor falan filan. herkes kendi eksiğini görse daha iyi olacak. bide sanırım pazartesi tartılarında sorun yaşıyoruz gibi. isterseniz bunuda kaldıralım. bide pazartesi itibariyle herkesin kendine bir plan hazırlamasını istiyorum. cumaya bu planı değerlendireceğiz. evet planıma uydum ve kilo verdim. yada planıma uydum ama bana bir faydası olmadı. plan hazırladım ama sanırım şuralarda eksikliklerim var yada hazırladığım plana uyamadım. hem paylaşımımızı artıracak hemde birbirimizle alışverişimiz artacak ne dersiniz? arkadaşların en büyük şikayeti yazacak bişey bulamıyoruz demesi bence artık yazılacak şeylerde bulunacak. pazartesi herkes planını hazırlamış olsun. akıllıbıdık ne güzel hazırlamıştı hatırlasanıza?
Kaçamaklı maçamaklı 10 kilo gitmiş . Zaten çabuk verilen kilo çabuk alınırBenimde bu sene kaçıncı diyetim bilemiyorum en istikrarlısı bu oldu . İnşallah bende senin gibi verebilirim Tanıştığıma memnu oldum.
14. takıma başvurmuştum ama benden önce 2 kişi varmış, takım kaptanı onlardan net yanıt gelmesini bekliyorum, olumlu ya da olumsuz dönerim dedi. bu bekleme esnasında 14. takımın sayfasında paylaşımlarda bulundum ama sonuç hakkında geri dönmediler. takım sayfasında da bana geri dönecektiniz olumlu olumsuz bekliyorum dedim, yine yanıt alamadım. sanırım eksik 2 kişiyi tamamlamış olmalılar diye düşünerek ve sizin takımda da yer olduğunu görünce katılmak istedim.
Vallahi ben her öğünümden sonra vede akşamları yapıyorum baya terletiyor ve yoruluyorsunYapmayınca kendimi huzursuz hissediyorum
güzel bende deniyim o zaman youtube den türkçemi diye sordum çünkü yabancı dille spor yapmaktan nefrett ediyorumm müzik açmak iyi fikirmiştürkçe değil ama zaten yaptığı hareketler için türkçeye gerek yok hatta ben onun sesini kısıp müzik açıyorumNormalde indiriliyor ama ben indirmedim youtube'da leslie sansone yazınca videoları çıkıyor. Walk at home işte onları parça parça 5 mil olacak şekilde yapıyorum .
aynen haticem kız yazımın devamını tamamladın valla heeeeline ne geçerse ağzına atıyorsun demi o bende de var malesef. Sonrada sofraya oturuyorsun. Bazen sofraya oturduğumda utanıyorum. şu 1 haftadırki diyetim çok rahat gitti ekmek arası alıp kenara çekiliyordum. Ama şimdi nasıl olacak bilemedim.
ben hepsini indirdim. Ne zaman lesli yapsam oğlum bacağıma sarılıyor
ya kızlar birde bende bazen şöle b,r durum oluyor işten çıkıp eve gidene kadar bişi yok ama mutfağa giriyorum yemek hazırlıcam bir anda karnımın deli gibi aç olduğunu hissediyorum başlıyorum atıştırmaya ben sofraya oturana kadar doyuyorum(
Kızlar siz genelde ne tür sporlar yapıyorsunuz? Etkili sporlarınız var mı baya kilo verdiren. Ben yürüyüş ve leslie ile 5 mil yapıyorum.
Ben düzenli bir spor yapmıyorum. Günlük hareketlerimi artırdım epey. Elimde yük olmadıkça asansörü hiç kullanmıyorum vs.
Az önce ellen da Gwyneth Paltrow konuktu. Tracy Anderson diye bir bayandan söz etti. İkinci doğumdan sonra kilolarını onunla vermiş. Kadın madonnayla falan da çalışmış vs vs epey bir şey söyledi. Ama benm asıl ilgimi çeken kadının uygulattığı programın dans hareketlerinden temel almasıymış. Ki nette okuduğum kadarıyla da kadın eski dansçıymış. :) Ben dansçıların vücuduna bayılan, ölen, biten, salya akıtan bir insanımdır.İster zayıf ister balık etli, dans edenlerin vücut dağılımları özellikle bacakları vs dehşet güzel oluyor. Haliyle dans hareketleri ağırlıklı bir egzersizi daha bir tercih mevzusudur benm için. Tabii ben bunu duyunca kadını araştırmaya başladım. Eğer cd lerini uyguna bulabilirsem daha da güzeli netten indirebilirsem belki onu denerim.
"Gwyneth Paltrow’u baştan yaratan kadın!
Kim mi? Fitness hocası Tracy Anderson! Nasıl mı? Haftada 6 kez-günde 2 saat egzersizle! Gwyneth 2 doğum sonrası harika bir vücutla mini mini eteklerle ortada dolaşıyor. Sanki hiç doğum yapmamış gibi! Bu görüntülerin öncesi var ama... Ümitsiz bir şeklide Tracy’i aramış: “Gerçekten her şeyi denedim. Ama ikinci çocuğumdan sonra bir türlü hamilelik kilolarımdan kurtulamıyorum. Ve çok yakında da bir filmde oynayacağım! ”İlk seanslarından sonra ise Gwyneth Madonna’ya mesaj çekmiş: “Bu kadınla tanışmalısın!” Sonrasında Madonna onu sürekli tutmuş. Ve Tracy Anderson tam 3 yıl Madonna’nın özel fitness
hocası olarak onunla yaşamış. Müşterileri arasında kimler mi var? Jennifer Lopez, Stella McCartney, Kirsten Dunst, Gisele Bündchen, Nicole Richie. Daha saymaya gerek var mı?"
Ellen izliyoruz bakıyorum bende çok severimDansçıların vücüdunu bende çok seviyorum. Zaten şu ana kadar gördüğüm kilolu bir dansçı yok. Hergün o kadar dans et kilo mu kalır zaten formlarınada dikkat ediyorlardır . Banada lazım bu kadın Bulda bari bizede söyle
Ben de tanıdığım konuk olursa arada takılıyorum.Zaten bu kadın da egzersizin yanında diyet de uygulatıyormuş. falan. Araştırmam bitince paylaşıcam elbet. :112: Ama ben biraz yavaş araştıran biriyimdir. Biraz bekletebilirim o yüzden. Odaklanma sorunum var da. Şu anda da karşımda tv var mesela. Yeni bir hayat ı izliyorum bir yandan.
o zaman hoşgeldin aramıza. önerilere açığız. kuralları görmüşündür mutlaka. eksik kaldığın yerlerde bizde yardımcı olalım.
Topic çok sessiz . Bende bugünlük menümü yazayım
Sabah
2 şekerli bir çay
Ekmeksiz peynir zeytin domates vs.
Öğle
1 elma
1 tabak cacık
1 kaşık menemen
2 adet yaprak sarma
Akşam
1 elma
2 petibör bisküvi
Sabah leslie ile 5 mil yaptım öğlen yengemler filan geldi çolul çocuk doluştu bize spor yapamadımAkşamda annemler filan yürüyüşe çıkıp karşıdaki parka gidicez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?