Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlarr iyi pazarlarr

ya benim son zamanlarda inanılmaz uykum geliyo yataktan kalkamıyorum ya kahvaltımı bile daha anca yaptım neden böyle bilmiyorum bide içimde garip bi mutsuzluk var allahım bu his gidip gidip geri geliyo sinir olmaya başladım...

yaa fatoşum elbisene bayıldımmmmmmmmmm ki bu sene dantel feci moda...vallahi çok yakışmışşş

Herkese iyi günler kızlar ben bugün kaçırdım biraz sabah yemeğinde normal yedim ama şimdi 2 köfte 3 tane kanat yedim geceye kadar spor yapsam anca rahatlarım. Biraz fazla yiyince midem çok kötü oluyor.

kızlar meraba cuma akşamı annemlere gittik o yüzden giremedim bu arada yarın benim doğumgünüm o yüzden hafta sonu annemlerde küçük bir kutlama yaptık ve ben pasta yedim kendimden utanıyormuyum evet utanıyorum:2:

mutlu yıllar dilerim nice yaşlara. Uzaklaşacağın zamanlar önceden bildirebilirsen güzel olur.

Bugün bizimkilere dondurma aldık içim gitti ama yinede yemedim. Hazır kendime hakim oluyorken hazır kilocuklar su gibi akıp gidiyorken kendime bunu yapamam dedim ve yapmadım. Ama canım çok çekti.

Bende başladım daha 20. sayfasındayım.
kitaba başladım.20.sayfasındayım.

Canım dışarı çık.hava çok güzel.moralin düzelir.

kızlar dün akşam benim büyük kız babasının laptopunun üzerine çay döktü.eşim çok kızdı.çocukları yataklarına zor gönderdim.benim laptopuma el koydu.şifresini değiştirdi.az evvel o bilgisayardaydıda onun peşinden ben aldım.bakalım sonraki günlerde ne olacak.

gunaydin kızlar guzel bir hafta olur insallah..
tartida sekizleri gorunce bu sabah guzel basladim :) 88,8 im :)))))
kahvaltm
kasarli omlet ihlamur cay bir bucuk dlm ekmek yarim muz Turk kahvesi :)

Son düzenleme:

dogum gunun kutlu olsun canim mutlu mutlu mutlu gecsin yillarin :)

Doğum günün kutlu olsun Nice senelere . Eğer fazla kaçırmadıysan azıcık sporla verirsin. Bende dün baya kaçırdım ama sonrasında çok spor yaptım bu sabah tartıya çıktım kilo almamışım hatta vermişim

Kizlar gUnaydinnnnnn

Bn dha tartilmaddim ama dun baktigimda
Sonuc iyiydi umarm
Yine oyledir

Sbhlari uyaninca inanilmaz bi mide bulantim oluyo feci hemde neden acaba yaaaaa

Tartildim bnde

Cuma:86.9

Pazartesi:86.0

Fark:900gr

Ya kizlar kilo verdikce sevinmem gerekirken icimde bi bosluk var mesela tartiya cikiorum kulo verdigimi goruorum ama tepkisiz bi sekilde tartidan iniorum halbuki bu anlari cok beklemistim

Birde sey diorum icimden ya bunun nesine sevinicen hala cok fazla kilon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…