kızlar meraba cuma akşamı annemlere gittik o yüzden giremedim bu arada yarın benim doğumgünüm o yüzden hafta sonu annemlerde küçük bir kutlama yaptık ve ben pasta yedimKendimden utanıyormuyum evet utanıyorum:2:
Bende başladım daha 20. sayfasındayım.İnş kaptanım. Ben de özlüyorum sizi.
O yanıltmıyor hayatım. Kendini ince hissettiğinde gerçekten vermiş oluyorsun.Ben 70 le 67.5 arasında duraksamadan vermiştim. Ve her sabah wc den dönüşte aynaya bakıyordum ve (biraz da psikolojik, kabul ediyorum ) kendimi biraz daha küçülmüş görüyordum. Sonrasında tartıya çıktığımda da vermiş olduğumu görünce dünyalar benm oluyordu tabii. Tabii sonra yemeye başladım. Ama bu hafta yeniden azalacak inş tartıdaki değer.
Ben okudum cnm. Açıkçası çok ayrıntılı hatırlamıyorum. 2 seneyi bulmuştur herhalde ben okuyalı. Her ne kadar basında abartıldığı kadar olmasa da bence de güzel bir kitap. :112: Daha geçen hafta ablama verdim benm kitabı. O da şu sıralar okuyor olsa gerek.
kitaba başladım.20.sayfasındayım.hoşbulduk canım, oğluna çook geçmiş olsun, inş. çabucak iyileşir
fatoş çok güzel çıkmışsın, makyajın da çok yakışmış :128:
evet menüsü gayet iyi, üstüne o kadar sporda eklenince çok güzel kilo vermiş
kitabı hiç okumadım, bir arkadaşıma doğum gününde hediye etmiştim çok istiyordu. okumuş ama reklamı yapıldığı kadar abartılı güzel bulmamış. ancak okunulası bir kitap olduğunu söylemişti.
insan kendisi nasılsa karşısındakinin de öyle davranmasını istiyor, bekliyor ama ne yazık ki bizim kendimizi açtığımız kadar insanlar kendini açamayabiliyor. bazen art niyetli bazen değil... ama beklentilerimizi yüksek tutmamak lazım. arkadaşların dediği gibi polikist anlatıması zor bir hastalık, bende de var; anlatamamış olabilir...vb ama insan kendini aptal yerine konulmuş gibi hissediyor, ben ona her şeyimi anlatıyorum; o bende de olabilecek bir rahatsızlığın çözüm yolunu benden sakınıyor... ben de arkadaşlarım hakkında zaman zaman böyle şeyler düşünürüm, orda dikkat etmek gereken "sorun seninle kurduğu iletişim mi" yoksa "kendisinin hastalığına karşı geliştirdiği tutum mu"... durumu kişiselleştirme, sonuçta hususi senden saklanan bir durum olsaydı annesini de bu konuda tembihlerdi. benim anladığım arkadaşın kendi hastalığı ile barışık değil...
neyse bu benim fikrim sonuçta sen de artık kızmadığını söylemişsin
kızlarr iyi pazarlarr
ya benim son zamanlarda inanılmaz uykum geliyo yataktan kalkamıyorum ya kahvaltımı bile daha anca yaptımneden böyle bilmiyorum bide içimde garip bi mutsuzluk var allahım bu his gidip gidip geri geliyo sinir olmaya başladım...
kızlar meraba cuma akşamı annemlere gittik o yüzden giremedim bu arada yarın benim doğumgünüm o yüzden hafta sonu annemlerde küçük bir kutlama yaptık ve ben pasta yedimkendimden utanıyormuyum evet utanıyorum:2:
kızlar meraba cuma akşamı annemlere gittik o yüzden giremedim bu arada yarın benim doğumgünüm o yüzden hafta sonu annemlerde küçük bir kutlama yaptık ve ben pasta yedimkendimden utanıyormuyum evet utanıyorum:2:
itirafediyorum.ben az önce dondurma yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?