Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar nasılsınız süper bir hafta diliyorummmm hepinize

ipocum çok geçmiş olsun canım doktora gitmekle çok iyi bir karar vermişsin
hem adetlerin düzelicek hemde kilo problemini çözüceksin mide bulantın ilaçlardan olabilir ne kullanıyosun
bu arda eteğini güle güle kullan canımm iyi günlerde

fatoşumm maşallah çok güzel olmuşsun elbisende harika olmuşşş

zubusum ben okudum elif şafak aşkı büyük bir zevkle hemde bitmesini istemediğim kitaplardan birisi oldu benmim için tavsiye ederim

eymencim bebişine çok geçmiş olsun

özgecim doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıkla huzurla canımmm

hımm herke sitirafta bulunmuş döklüyozzzzz bakıyomda ban gelince hafta sonu diyet güzel geçti takii dün akşama kadar
dün gece ailecek çay içelim dedik aaa bide baktık sofra kurulmuş ben hala yemiycem diyom sadece çay içicem
sonra bir baktım sofrada tahin pekmez hiç tatlı sevmem ama karşı koyamadığım tek şey diyebilirim
itiraf ediyorum kızlar nefsimle çok cebelleştim ama karşı koyamadım 3 dilim ekmekle tahin b pekmez yedim saat 11 di

ve haftalık proğramıma gelince bu hafta boyunca
her sabah 1 çay bardağı ılık sirkeli su ardından kahvaltımı yapıcam normalde hep geçiştiririm
her sabah 20 mekik 20 ip atlama akşamları da ebru şallaı ile platesimi yapıcam ve 7:30 dan sonra birşey yemicem
bakalım cuma günü sonuç ne olucak

Evet bendede öyle bir durum var. Başlarda 70'e gelmeyi çok istiyordum 70'e geldim gayet normal hiç mutlu olmadım.Şimdide şu 6'lı sayıları görmeyi çok istiyorum ama gelince kesin sevinmeyeceğim Acaba istediğimiz zamanda gelemediğimizden mi ?

selam canlarım nasılsınız... özledim buraları... yavaştan dönsem mi acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah
1 kk peynir
domates
salatalık
2 dilim kmek
çay
arada
1 elma

şimdide sarma sarıyom akşam 10 tane sarma yiycem gelin beraber yiyek

selam canlarım nasılsınız... özledim buraları... yavaştan dönsem mi acaba
HERZAMAN BEKLERİZZZZZ
Merhaba kızlar
kiloma noldu bişlmeme hala aynıyım
117.5
BENİMDE DURDU FATOŞUMM KAÇ HAFTA OLDU SİNİR OLDUMM BAKALIM BU HAFTA İNŞALLAH SONUÇLAR FARKLI OLUCAK
Sabah
1 kk peynir
domates
salatalık
2 dilim kmek
çay
arada
1 elma

AFİYET OLSUN MENÜ GÜZEL ELLERİNE SAĞLIK CANIM BAYILIRIM SARMAYA BENNN AMA BENİM YERİME ARAS YESİN
Kızlar beğenmişsiniz elbisemi saolun düğün çok güzeldi süper geçti

EVETTT ÇOK GÜZELDİNNNN

Bende menümü yazıyım

sabah : 1 bardak ılık sirkeli su ,1kupa yeşilçay ,1 domates saltalık 1dilim peynir ,1yumurta
öğle : 1 kepçe çorba , 1 tabak yağsız salata ,fırın tavuk
ara : 1 bardak az yağlı süt , 1 yeşil elma
akşam : Salata , yoğurt , 1 dilim ekmek

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar dün ben kaçırdım diyeti ama dediğim gibi ceza olarak baya spor yaptım ve sonuç 70,7 inşallah bu hafta 69'u görücem

elbisen gerçekten çok güzel sana da çok yakışmış

Herkese iyi günler kızlar ben bugün kaçırdım biraz sabah yemeğinde normal yedim ama şimdi 2 köfte 3 tane kanat yedim geceye kadar spor yapsam anca rahatlarım. Biraz fazla yiyince midem çok kötü oluyor.

itirafediyorum.ben az önce dondurma yedim.

itiraf ediyoruma bayıldım, gerçekten çok yaratıcı insanı hem biriyle paylaştığı için rahatlatıyor, hem de tekrarlamasını engelliyor

ben de dün ve bugün hiç dikkat etmedim zaten annem guatr ameliyatı olacak onun için koşturup durdum... hastane ev iş derken itiraf ediyorum sabah poğaça ile doyurdum karnımı, sonra da çok pişman oldum :26: akşam da ıspanak yemeği ve yoğurtla toparlamaya çalıştım artık.

Sabah
1 kk peynir
domates
salatalık
2 dilim ekmek
çay
arada
1 elma

kahvaltı gayet güzel, ayy sarma olur da yok der miyiz hiç olsa da yesek :111:

Canım sen yine iyi kilo veriyosun.ben 200 gr ,200 gr kilo verdim.sabır canım sabret.bak gün geçtikçe güzelleşicez.kilo vericez.

Sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim ekmek
arada 2 tane altınbaşak
öğle şehriye çorbası,bezelye yemeği,yoğurt
arada 2 tane altınbaşak,yeşil elma
akşam semizotu yemeği
arada yulaf 3 tane kayısı,2 tanekuru erik
yeşil çay,3 lt su

iş yerinde bir kız arkadaş var.o da bana imrendi.rejime başladı.ama benim kadar henüz kararlı değil.hala pilavı makarnayı bırakamadı.hergün benden bilgi alıyor.

nişan için zümrüt yeşili bir elbise diktiriyorum.inşallah güzel olacak.yarın biter sanırım.hafta sonu nişanda çok güzel olucam.(korkarım nişanlı kızdan daha güzel olcam.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…