selam kızlar bugün diyetim açısından zararlı bişey yemedim. sabah 84.6 çıktım. cuma günü 85.7 di.
bugün iş konusunda stresli bir gün geçirdim. bu sitresim bir süre daha devam edece. o yüzden sizleri birsüre ihmal edebilirim. kusura bakmayın. geçiçi görevlendirme dolayısıyla masa başıö işimden ayrıldım. bir süre sağlık ocağında görev yapıcam. benim için dua edin zor insanlarla bol dedikoduyla fitne fesat çekememem ne aklınıza gelirse öyle bir ortamda olucam umarım. sorun yaşamadan bitiririm bu işi. telefondan girmeye gayret edicem. yarında 24 saat nöbetçiyim. görüşürüz bayanlar kendinize dikkat edin
merhabalar,
kızlar doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ediyorum, bugün dairede benim için minik bir organizasyon yapmışlar çok mutlu oldum hakimlerden de gelenler olmuş orada bir dilim pasta ve bir bardak kola içtim itirafın böylesi
akşam bir tane dolma yedim yarın evdeyiz ohhhhhh eşimin teyzeleri oturmaya gelecekler... ikram hazırlamam gerekli offff hiç misafir ağırlayacak modda değilim oysa ki
nişan için zümrüt yeşili bir elbise diktiriyorum.inşallah güzel olacak.yarın biter sanırım.hafta sonu nişanda çok güzel olucam.(korkarım nişanlı kızdan daha güzel olcam.)
bu arada bazı takımlar motivasyon amacıyla perşembe günleri pirinç diyeti gibi 1 günlük ödem söktürücü diyet yaptıklarını fark ettim. hem cuma listesine yansıyor hemde 100gr bile olsa motivasyon sağlıyor. ipeğin sunduğu diyet listesi 1 günde bile büyük fark gösteriyor. bence böyle bişeyi bizde düşünebiliriz. sizce?
kızlarr iyi pazarlarr
ya benim son zamanlarda inanılmaz uykum geliyo yataktan kalkamıyorum ya kahvaltımı bile daha anca yaptımneden böyle bilmiyorum bide içimde garip bi mutsuzluk var allahım bu his gidip gidip geri geliyo sinir olmaya başladım...
kızlar meraba cuma akşamı annemlere gittik o yüzden giremedim bu arada yarın benim doğumgünüm o yüzden hafta sonu annemlerde küçük bir kutlama yaptık ve ben pasta yedimkendimden utanıyormuyum evet utanıyorum:2:
Tartildim bnde
Cuma:86.9
Pazartesi:86.0
Fark:900gr
Ya kizlar kilo verdikce sevinmem gerekirken icimde bi bosluk var mesela tartiya cikiorum kulo verdigimi goruorum ama tepkisiz bi sekilde tartidan iniorum halbuki bu anlari cok beklemistim
Birde sey diorum icimden ya bunun nesine sevinicen hala cok fazla kilon
selam canlarım nasılsınız... özledim buraları... yavaştan dönsem mi acaba
Nasılsınız kızlar dün ben kaçırdım diyeti ama dediğim gibi ceza olarak baya spor yaptım ve sonuç 70,7 inşallah bu hafta 69'u görücem
ben de dün ve bugün hiç dikkat etmedimzaten annem guatr ameliyatı olacak onun için koşturup durdum... hastane ev iş derken itiraf ediyorum sabah poğaça ile doyurdum karnımı, sonra da çok pişman oldum :26: akşam da ıspanak yemeği ve yoğurtla toparlamaya çalıştım artık.
nişan için zümrüt yeşili bir elbise diktiriyorum.inşallah güzel olacak.yarın biter sanırım.hafta sonu nişanda çok güzel olucam.(korkarım nişanlı kızdan daha güzel olcam.)
Kızlar döndüm sanmayın. Hala ablamdayım. Tezin yarısı halloldu darısı diğer yarısına inş.Yatmadan önce dayanamadım, napıyorsunuz diye bakmaya geldim. :112:
Kaptanım itiraf.com yapabilecek kadar ayık değilim şu an. Ama emin ol, yapsam 1-2 sayfayı doldurur herhalde.Burda akşamları bir şey yemeden duramıyorum. Neden bilmiyorum. Bu ev benm iştahımı açıyor. Ama yine de bu sabah aynıydım. 68..
Bu arada bu da nisan ayı bireysel derecelerin linki bayanlar. :112: Farkettim de haftalar geçip millet mezun oldukça benm sıram yükseliyor. E önümü açıyorlar maş. Yoksa benm bir şey yaptığım yok.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-3.html#post24360119
1 haftadır takım topic'indeyim, hep soracağım unutuyorum her takımın bir kardeş takımı varmış, bizimki kaçıncı takım :44:
selam kızlar bugün diyetim açısından zararlı bişey yemedim. sabah 84.6 çıktım. cuma günü 85.7 di.
bugün iş konusunda stresli bir gün geçirdim. bu sitresim bir süre daha devam edece. o yüzden sizleri birsüre ihmal edebilirim. kusura bakmayın. geçiçi görevlendirme dolayısıyla masa başıö işimden ayrıldım. bir süre sağlık ocağında görev yapıcam. benim için dua edin zor insanlarla bol dedikoduyla fitne fesat çekememem ne aklınıza gelirse öyle bir ortamda olucam umarım. sorun yaşamadan bitiririm bu işi. telefondan girmeye gayret edicem. yarında 24 saat nöbetçiyim. görüşürüz bayanlar kendinize dikkat edin
kızlar dün akşam benim büyük kız babasının laptopunun üzerine çay döktü.eşim çok kızdı.çocukları yataklarına zor gönderdim.benim laptopuma el koydu.şifresini değiştirdi.az evvel o bilgisayardaydıda onun peşinden ben aldım.bakalım sonraki günlerde ne olacak.
Kızlar döndüm sanmayın. Hala ablamdayım. Tezin yarısı halloldu darısı diğer yarısına inş.Yatmadan önce dayanamadım, napıyorsunuz diye bakmaya geldim. :112:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-3.html#post24360119
Allah kolaylık versin canım, insanların egoları da çok yüksek dimi,iş ortamları çok zor.
zubeydecim bende laptopa çay döktüm zamanında,kızım yüzünden olmuştu
hemen kapatıp fön makinası tuttum, çok şanslıydım galiba bişey olmadı:)
çayın şekeri tuş altlarını yapış yapış etti sadece.ama ona da razı olduk
Fön makinası mı ? Saç kurutma makinası olmasın o
yok canım niye sinir olayım yabancısı değil dimiHmm. Aslında güzel bir iş yapıyorlar ama kaptanım lütfen mecbur tutma şu pirinç işini.İpek in diyetini zaten denicem inş.
Sen bir regl ol, bak gör nasıl rahatlıyorsun. Kuşlar böcekler nasıl cıvıldıyor.
Fatoooşş, elbisen çok hoşmuş hayatım. Çok güzel olmuşun maş
Belki de böyle yorumlara sinir oluyorsundur bilemem ama yine de söylemeden geçemicem.Oğlun aynı babası fatoşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?