Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar bugün diyetim açısından zararlı bişey yemedim. sabah 84.6 çıktım. cuma günü 85.7 di.
bugün iş konusunda stresli bir gün geçirdim. bu sitresim bir süre daha devam edece. o yüzden sizleri birsüre ihmal edebilirim. kusura bakmayın. geçiçi görevlendirme dolayısıyla masa başıö işimden ayrıldım. bir süre sağlık ocağında görev yapıcam. benim için dua edin zor insanlarla bol dedikoduyla fitne fesat çekememem ne aklınıza gelirse öyle bir ortamda olucam umarım. sorun yaşamadan bitiririm bu işi. telefondan girmeye gayret edicem. yarında 24 saat nöbetçiyim. görüşürüz bayanlar kendinize dikkat edin

merhabalar,
kızlar doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ediyorum, bugün dairede benim için minik bir organizasyon yapmışlar çok mutlu oldum hakimlerden de gelenler olmuş orada bir dilim pasta ve bir bardak kola içtim itirafın böylesi
akşam bir tane dolma yedim yarın evdeyiz ohhhhhh eşimin teyzeleri oturmaya gelecekler... ikram hazırlamam gerekli offff hiç misafir ağırlayacak modda değilim oysa ki

hastanede bile onca dedikodu dönerken sağlık ocağını hiç düşünemiyorum bile. geçici görevlendirmen çabucak biter geçer umarım sorunsuz bir şekilde. nöbette de kolay gelsin, ne şans ben de yarın nöbetçiyim bir de işçi bayramı güya ne bayram ne bayram

ben şimdi farkettim geç de olsa doğum günün kutlu olsun, mutlu bir yıl diliyorum, sağlıklı ve huzurlu senelere

nişan için zümrüt yeşili bir elbise diktiriyorum.inşallah güzel olacak.yarın biter sanırım.hafta sonu nişanda çok güzel olucam.(korkarım nişanlı kızdan daha güzel olcam.)

ooo zümrüt yeşiline bayılırım bitince de gösterir misin resmini :) güle güle giy şimdiden

,,,ıyı geceler hanımlar nasılsınız
ben tam 62.5 kılo oldum valla saka maka
sporu cok sıkı yapmaya basladım sızlerı ozledım yaaa

Hmm. Aslında güzel bir iş yapıyorlar ama kaptanım lütfen mecbur tutma şu pirinç işini. İpek in diyetini zaten denicem inş.

Sen bir regl ol, bak gör nasıl rahatlıyorsun. Kuşlar böcekler nasıl cıvıldıyor.

Fatoooşş, elbisen çok hoşmuş hayatım. Çok güzel olmuşun maş

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

BUNLARDA DÜĞÜNDEN CNALAR

Belki de böyle yorumlara sinir oluyorsundur bilemem ama yine de söylemeden geçemicem. Oğlun aynı babası fatoşum.

Son düzenleme:

Oo. Doğum günün kutlu olsun cnmcm. (Az daha doğum günün geçmiş olsun yazıyordum, hatta yazdım sildim. Sanırım uyku vaktim gelmiş. ) Daha nice yıllarda sevdiklerinle, sevenlerinle, mutlu, huzurlu, çıtır yaşarsın inş.

İşte tam da bu duygu bizim diyeti bırakmamızı engelleyen duygu bence. :112: Bak bana. Kilom hoşuma gitmeye başladı başlayalı yemeye de başladım. Kilo vermem durdu. Ama kendimi yine kocaman görmeye başladım.

selam canlarım nasılsınız... özledim buraları... yavaştan dönsem mi acaba

Maiii. Başımızın üstünde yerin var tatlışım. Ama kilo alıp dönme tmm mı!

Nasılsınız kızlar dün ben kaçırdım diyeti ama dediğim gibi ceza olarak baya spor yaptım ve sonuç 70,7 inşallah bu hafta 69'u görücem

İnş hayatım.

Çok geçmiş olsun cnmcm.

nişan için zümrüt yeşili bir elbise diktiriyorum.inşallah güzel olacak.yarın biter sanırım.hafta sonu nişanda çok güzel olucam.(korkarım nişanlı kızdan daha güzel olcam.)

Ay harikaa. Çokk güzl geçer inşş.

Kızlar döndüm sanmayın. Hala ablamdayım. Tezin yarısı halloldu darısı diğer yarısına inş. Yatmadan önce dayanamadım, napıyorsunuz diye bakmaya geldim. :112:

Kaptanım itiraf.com yapabilecek kadar ayık değilim şu an. Ama emin ol, yapsam 1-2 sayfayı doldurur herhalde. Burda akşamları bir şey yemeden duramıyorum. Neden bilmiyorum. Bu ev benm iştahımı açıyor. Ama yine de bu sabah aynıydım. 68..

Bu arada bu da nisan ayı bireysel derecelerin linki bayanlar. :112: Farkettim de haftalar geçip millet mezun oldukça benm sıram yükseliyor. E önümü açıyorlar maş. Yoksa benm bir şey yaptığım yok.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-3.html#post24360119

Son düzenleme:

öyle deme canm bir şey yapmıyor olsan 80-90larda filan olurdun sıralamada, bayağı iyi gidiyorsun :)

Son iki gün biraz yemek konusunda dikkat edememiştim ama çok fazla hareketliydim. Bugün sabah tartıldım, kilo vermemişim ama almadığıma da sevindim Bugün daha dikkatli gidiyorum bakalım :18:

1 haftadır takım topic'indeyim, hep soracağım unutuyorum her takımın bir kardeş takımı varmış, bizimki kaçıncı takım :44:

1 haftadır takım topic'indeyim, hep soracağım unutuyorum her takımın bir kardeş takımı varmış, bizimki kaçıncı takım :44:

selam canım, kardeş takımımız 7.takım bildiğim kadarıyla....
bu arada ben 6.takımın mezunlarındanım, memnun oldum,takıma hoşgeldin.

Allah kolaylık versin canım, insanların egoları da çok yüksek dimi,iş ortamları çok zor.

zubeydecim bende laptopa çay döktüm zamanında,kızım yüzünden olmuştu
hemen kapatıp fön makinası tuttum, çok şanslıydım galiba bişey olmadı:)
çayın şekeri tuş altlarını yapış yapış etti sadece.ama ona da razı olduk

Son düzenleme:

Fön makinası mı ? Saç kurutma makinası olmasın o

selam kızlar telefondan yazdığım için çok fazla alıntı yapamıyorum özledim sizleri vallahi. Nöbet korkutuğum gibi değil allahtan hekimim baya yardımcı sağolsun. Aşırı bir yoğunlukta yok neyseki. bu arada sabah kahvaltımda 2tane gofret yedim. Öyle aman aman canım çekmedi yediğimden tat almadım ama pişmanda olmadım. Onun dışında herşey iyi gidiyor maşallah. Bu arada zübeydenin elbisesini çok merak ediyorum nasıl bir tasarım olacak acaba. Mai hoşgeldin canım gel gel ihmal etme bizi özlüyoruz seni.

bu arada bugün 83.8 olduğumu gördüm bu ay bitmeden 79u görmeyi umuyorum. Haziranın 28ne ne kaldı. Her yerim gidiyor ama popom dağ gibi yerinde. Ipeğin dediği gibi kilo vermek mutlu ediyor ama yetmiyor hala kocaman bir gövdem var. Bide ben haftada 1kez wc ye gidebiliyorum bu kilolar nasıl gidiyor çok çözemedim. :26:

yok canım niye sinir olayım yabancısı değil dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…