Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kızlar cumadan bu yana zor bir dönem geçirdim. sizleride üzdüm. kendimde çok üzüldüm. hepinizden özür dilerim. yine takıma uğramakta sıkıntı çekicem o yüzden takım kaptanı olarak birini seçmeniz iyi olur. ama ben vakit buldukça uğrar eksiklerinize yardımcı olurum. motivasyon için destek veririm. benim zayıflama serüvenim henüz bitmedi çünkü. 84 kiloda çakılıp kaldım. ama benim gibi ara sıra uğrayacak biri yerine motivasyonu yüksek birini takıma almanız daha iyi olur. bende vakit buldukça motivasyonunuzdan destek olurum. bildiklerim kadarını paylaşırım. vs vs. eski arkadaşlar bilir çok dikkat ederdim takımın paylaşım yapmasına. günlük mesaj sayardım ödev verirdim ama hayatım daha yoğun artık. iş hayatım fazlasıyla özel hayatımı etkiliyor. kendime kalan bir zaman dilimi olursada onu sizinle paylaşıyorum. son zamanlarda size vakit ayırabilmek için telefonu bile kullandım ama olmadı yetmedi ne yazıkki. takım kapanacak siz daha başlamadan yarı yolda kalacaksınız diye çok üzüldüm. bu saatten sonra benim mezuniyet şansım yok ama umarım siz güzel bir mezuniyet karnesiyle mezun olursunuz.

bıdığım takımı spor konusunda aydınlat lütfen bu aralar motivasyonlarını kırdım biraz. onlara sende destek olursan çok sevinirim.

sıkıntı yaşadıysak suçlusu sen değilsin, hepimizin payı var sonuçta... hatta bak sayfaya uğramadığından dolayı olan bitenden haberleri olmayanlar bile var. tüm takımlarda da benzer sorunlar yaşanıyor, en azından takımlar arası kardeşlik konusu gündeme geldi, iyi de odu... her neyse uzatmaya gerek yok. hepimize geçmiş olsun diyelim

Bu leslie nasıl bir şeymiş öyle, tüm kaslarım çalıştı resmen özellikle kollarım ve basenlerim için çok iyi geldi dur bakalım yapcam herhalde evde başlangıç iyiydi sen hergün yapıyor musun, bir de kaç mil yapıyorsun?

günaydın kızlar bayadir mesaj yazamadim ozurdilerim destek olamadım ama hep yazılanları takip ettim aydogdu inadın ve takımımızı sahiplendiğin savunduğun içn teşekkürler gorunuorki kaptana ihtiyacımız var o sen ol neyse çok fazla yorum hakkını kendimde görmüyorum ben zayıflamaya çalışayım malum diyeti kacamaklarla bozdum yarın tekrar başlıyorum :))

Bir kaç gündür nete giremedim.özür diliyorum.Allahtan grubumuzun kapanma olayı olmamış.Kilo vermeye devamediyorum.Ama bu gün hafta sonu kaçamak yaptım.

Nerelerdeydin bakiim sen Arkadaşım kaybolmayın bir yere Daha verecek çok kilomuz var Takım kaptanlığı için şöyle bir düşüncem var: Haftasonu olduğu için herkes uğrayamayabilir bu nedenle pazartesinden itibaren takım kaptanı olmasını istediğiniz kişiyi belirtin, en son çarşamba günü netleştirmiş olalım ki cumaya kaptan hazırlansın. Kaptan olmak isteyen ya da yardımcı olmak isteyen de varsa o da belirtsin.

yazmayı unutmusum bütün annelerimzn anneler gunü kutlu olsun..

Annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Annelerin ve anne adaylarının, gelecekte anne olmak isteyen tüm kadınların anneler günü kutlu osun

Bir kaç gündür nete giremedim.özür diliyorum.Allahtan grubumuzun kapanma olayı olmamış.Kilo vermeye devamediyorum.Ama bu gün hafta sonu kaçamak yaptım.

Kaçamaksız diyet olmuyor herhalde Ben de dün akşam 1 dondurma yiyerek bozdum. Ama sabah 1salatalık 1 domates 2dilim ekmek 1yumurta 4zeytin 2biber yedim. Veee arkadaşlar bugün tartıldım 139,6 çıktı, cuma 140dım. İnş. bu hafta 2kilo vermek istiyorum

Dışarı çıkmam lazım.Ama üzerimde bi miskinlik var ki sormayın gitsin.

Havadan herhalde, burada boğuk bir hava var, ben de çıkacaktım vazgeçtim. Geçtim ütü yaptım. Şimdi de star'da küçük şeyler'i izliyorum. Evde olan varsa izlesin Üstün Dökmen'i tavsiye ederim

merhaba aydoğdugül

sende kendimi gördüm bi ara bende senin gibi çok sık griyordum ve grup için paylaşımda bulunmaya çalışıyordum gruba dahil değilim ama amaç kiloları vermekse bende birşeyler yapabilirim istersen grup içindeki benim paylaşımlarıma bir göz atarsan ( sanırım senin dahil oldugun günlerde çıkmıştım ) birlikte motivasyonu arttıracak birşeyler yapabiliriz senden haber bekliyorum

bu arada hepinizin anneler günü kutlu olsun
geçen sene annler gününde hamileydim bu sene annler gününde ise bebeğimi kucağıma almak nasipte yokmuş birazdan eşimle mezarına gideceğiz o bana çiçekler veremesede ben onun minik yuvasını çiçeklerle süsleyeceğim kader ne diyelim benimde anneler günüm böyle kutlu olmuş olsun buda bebeğimden bana gelsin

Son düzenleme:

merhaba canım baktım mesajlarına gerçekten benim gibiymişsin, bol paylaşım motivasyon, destek filan... Hatta %3 zayıfladığını gördüm ya süper Gel buyur canım ya birlikte destek olalım, birlikte zayıflayalım. Senin de paylaşımlarına ihtiyacımız olacak Bu arada Van'da öğretmensin sanırım. Nasıl son durumlar, deprem oldu geçti, millet de unuttu artık. Koşullar nasıl, yapabileceğimiz bir şey olursa da seve seve yardımcı olurum. Bizim de 3 arkadaş gönüllü gitmişti Van'a, ben gidemedim

umarım canım ilerde tekrar olur bebeğin, şuan sen de annesin benim gözümde, o nedenle anneler günün kutlu olsun ben de 8 senedir evliyim ve 8 sene önce hamile kalmıştım, bir daha olmadı. ilerde olur mu bilmiyorum ama çocuğum olmasa da kendimi anne gibi görüyorum. bir annenin verebileceği sevgi ve şefkate sahibim. seni de çok iyi anladığımı düşünüyorum. şimdi köpüşüm var evde, onunla geçip gidiyor zaman. valla millet kızacak ama benim oğluşum o napıyım çok seviyorum

döndüm canım kayganamin evinden yazıyorum sagolsunlar sevmediğim hersey yapılmış ve suan cayida kuru kuru iciyorum anamın evnde olsaydım ne ikramları olur neyse dedikodu yapmim

başka kaptan olmak isteyen kimse yok sanırım oylamayada gerek yok bence gene sen bilirsin canım
o kacamaklara baslandimi duraklamayı bilmiyorsun canım dikkat tecrübe burda

Kızlar slm. 3 gündür bilg i açmıyordum. Dün gece açtım, geldim buraya napmışız bu hafta, kaçıncı olmuşuz bakmak için. Sonra yazılanları okuyunca şoklara girdim.
Hepimize büyük geçmiş olsun diyeyim öncelikle. Takımımız kapanmanın ucundan dönmüş. Sonrasında ben de kendi adıma özür dileyeyim. Böyle kritik bir haftada foruma giremediğim için. Ve sonrasında aydogdugul sana çokk teşekkür etmek istiyorum. Takımı kapanmaktan sen kurtardın diyebiliriz. :112: Bence de yeni kaptan sen olmalısın.
Dün alıntılarımı da yapmıştım aslında ama bilg kapandı sonrasında. Cvp larımı yazamadan çıkmak durumunda kaldım. Ama söyleyeceklerim aşağı yukarı bunlardı zaten. :112:

Bu arada kızlar iponun yokluğu dikkatimi çekti. Herhangi bir şey söyledi de ben mi kaçırdım yoksa gerçekten yok mu? :44:
Eğer yoksa umarım ciddi bir şey olmamıştır. İpo pek ihmal etmez burayı. En azından tel den vs bir şeyler yazar. Ki bildirimin üzerinden 2 gün geçmiş, hala bir mazeret bildirmemiş. Bu pek hayra alamet sayılmaz. Umarım her şey yolundadır. :18:

Havadan herhalde, burada boğuk bir hava var, ben de çıkacaktım vazgeçtim. Geçtim ütü yaptım. Şimdi de star'da küçük şeyler'i izliyorum. Evde olan varsa izlesin Üstün Dökmen'i tavsiye ederim
Ah canım tam başladı biz kızlarımla dışarı çıktık.Cevahire gittik.Alacaklarım vardı.hafta içi hiçbişey yapamıyorum.mecbur kendimi zorladım çıktık.
Canım Allah sanada sağlıklı sıhatli bir evlat verir.Bende tedavi gördükten sonra oldu çocuğum.Zaten sonrada top yekün temizlediler içimi.menepozum şimdi.Her işte bir hayır vardır.vakti gelince olur sen meraketme.
Haklısın aslında anne olmak demek doğurmak demek değil.ona bakabilmek,sevmek demek.yoksa etrafta anneyim diyip dolaşan çok kişi var.

ipoyu bende çok merakettim.Acaba noldu.Dediğin gibi o burayı ihmal etmezdi.

6.takımm.canlarım nasılsınız..arada okuyorum sızı lısteye bakıyorum kaçıncı olmuşlar dıye.maşallh azmınızı tebrık edıyorum.hepınızı optumm..

ohh ne güzel kaynana işte, kız sevinsene güzel şeyler yapsaydı da löp löp yeseydin iyi mi benim ki de pek beceremez yapmayı, ama ye ye diye de ısrar eder ama kayınpederim bir sarma yapar parmaklarını yersin, yarın da bize yemeğe gelecekler, sarma yapıp getirecek sağolsun annenin yerini tutmuyor hiç biri ama benim annem izmir'de değil ne yazık ki...

eğer ki başka kaptan olmak isteyen ya da kaptan öneren olmazsa pazartesinden itibaren ben başlarım kaptanlığa pazartesi hazır olun hepinizin kulaklarını çekcem şaka tabi ki de, değişen bir şey olmayacak hugün nasılsak yarından itibaren de aynı şevkle devam

Geçtiğimiz bir kaç gün pek de hoş olmayan şeyler yaşadık ama hepsi geldi geçti artık Ben de çok teşekkür ederim, onca tezin arasında da düşünüp gelmişsin, bir uğramışsın, zaten gördüm mesajları takip ettiğini Takım olmak budur işte,, tezin bitince de koş gel bekliyoruz seni Kaptanlığa aday kimse de yok görünürde, püsküüte söyleriz bu hafta başlarım ben de Ama sensiz olmaz, daha öğrenecek çok şeyimiz var, bak sakın bırakma bizi

ipo neredeyse 5 gündür yok, geçen cuma bildirimde de bulunmaya gelmedi. Ben de merak ettim doğrusu, hatırladığım kadarıyla bir şey de demedi :44:

Çok haklısın doğurmakla da anne olunmuyor, görüyoruz, söz meclisten dışarı. Kısmette varsa olur bakalım. İnsan zaman zaman üzülüyor hele de böyle özel günlerde ama napalım olmayınca olmuyor. Zaten şu kilolardan da o yüzden bir an evvel kurtulmak istiyorum. Bu kiloyla olmuyor, olsa da mahvolurum herhalde. Doktor da zayıflamadan olmaz diyor. İnsan arada düşünüyor olsaydı 8 yaşında olurdu, şöyle olurdu böyle olurdu... filan. Senin 1 kızın var sanırım, Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…