bu arada müjde hamile değilim. Aslında biraz burukluk yaşadım ama olmamasınada sevindim. Eşim uzağa gidecek yanlız başıma geeçirmek istemiyorum hamileliğimi.
yüzde hesaplamak bilmiyorumselam kızlar naıslsınız ben deyine bir değişiklik yok çok canım sıkılıyor gerçekten kızlar bana izin verirmisiniz bu haftadan sonra geri dönmek üzere ayrıldı yazarmısınız rica etsem tekrar gelicem ama ona göre kurtuluş yok
fatos0808 117 116
ecz.imis 67.2
yst38 84 / 84,3 / -0,3 / -0,36%
ipo 84.9
zubus 73.3
beyazzambak 58.0
eymen_b 90,5
buseryem 71,4
ankaran 57
aydogdugul 142 / 140 / 2 / 1.41%
lafebesi 78
Merhabalar arkadaşlar,
Grubunuza yeni dahil oldum. Şimdi burda ne yapıyoruz biri bana anlatsa ya
bu arada müjde hamile değilim. aslında biraz burukluk yaşadım ama olmamasınada sevindim. eşim uzağa gidecek yanlız başıma geeçirmek istemiyorum hamileliğimi.
fatos0808 117 / 116 / 1 / %0,85
Ecz.imis 67.2 geri dönmek üzere ayrıldı.
yst38 84 / 84,3 / -0,3 / -0,36%
ipo 84.9
zubus 73.3/ 71,7/ 1,6/ %2.18
beyazzambak 58 geri dönmek üzere ayrıldı.
eymen_b 90,5(hedef:75)
Buseryem 71,4(hedef:60)
ankaran 57(hedef 50)
aydogdugul 142 / 140 / 1 / %0,7(hedef:90)
lafebesi 78/ 77,6/ 0,2/ %0,25 (hedef:70)
deneme sürenizden dolayı ilk hafta verilen kilo 2 ye bölünür. daha sonraki haftalar verdiğiniz kilo listeye eklenir. hedeflerinizi yazarak yeni üye olduğunuzu belirttim. bu andan itibaren takım ortalamasını etkiliyorsunuz.
Nasılsınız bakalım
geldik ama çok kötü geçti diş ağrısında öülüyordum allah düşmanıma vermesin şu diş ağrısını
hep beraber kilo veriyoruzönce 1 hafta deneme süresi var. tanıyoruz tanışıyoruz, forumda paylaşımlarına bakıyoruz. takımlar halinde yarışıyoruz, her cuma yüzde olarak en fazla kiloyu veren takım 1,2,3 oluyor, bir de bireysel olarak 1,2,3ler belirleniyor. biraz kendinden bahseder misin? kaç kilosun hedefin nedir, diyet deneyimlerin...vb
eşin gitmese ve hamile olsan iyiymiş ama her işte bir hayır var derler ya, bu sefer de iyi olmuş asında; geçmiş olsun diyelim, inş. istediğin zamanda gerçekleşir
2ye bölünmesi çok mantıklı, bölünmese daha güzel olurdu ama neyse artık, bundan sonra daha bir dikkatli oluruzgeri dönmek üzere ayrılanların kilosu eklenmiyor demi hesaplamaya (öğrenmek maksadıyla soruyorum)? listeye fatoşun yüzdesini de ekledim bu arada bilginize
bu arada müjde hamile değilim. aslında biraz burukluk yaşadım ama olmamasınada sevindim. eşim uzağa gidecek yanlız başıma geeçirmek istemiyorum hamileliğimi.
Merhabalar arkadaşlar,
Grubunuza yeni dahil oldum. Şimdi burda ne yapıyoruz biri bana anlatsa ya
yüzde hesaplamak bilmiyorum
hep beraber kilo veriyoruzönce 1 hafta deneme süresi var. tanıyoruz tanışıyoruz, forumda paylaşımlarına bakıyoruz. takımlar halinde yarışıyoruz, her cuma yüzde olarak en fazla kiloyu veren takım 1,2,3 oluyor, bir de bireysel olarak 1,2,3ler belirleniyor. biraz kendinden bahseder misin? kaç kilosun hedefin nedir, diyet deneyimlerin...vb
Oh yahu hele şükür cevap geldi :))) 23 yaşındayım 94 kiloyum boyum 1.73 hedef kilom 68 civarı. Daha önce bir kez diyetisyen gözetiminde ve spor destekli olarak kilo vermeye çalıştım ancak sağlık problemlerim sağlıklı olmama pek izin vermedi. şu an diyet yapıyorum yürüyüşümü yapıyorum tedavimi oluyorum yaklaşık 5 aydır ve çok şükür süper gidiyor. bu arada 94 bir hafta önceki kilom şu an kilom kaç bilmiyorum. bir dahaki cuma vermiş olayım kilo bilgimi inşallah çünkü burada tam olarak ne paylaşıyoruz onu bilmiyordum.
yanlış anladıysam düzeltin günlük öğünlerimizi mi paylaşıyoruz? :26:
arkadaşlar ben bugün listeyi hazırlayamadım. paylaşım alanınada ekleyemedim. takım kaptanlığından çekiliyorum. umarım benim yüzümden takım kapatılmaz. hepinizden özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?