Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada müjde hamile değilim. Aslında biraz burukluk yaşadım ama olmamasınada sevindim. Eşim uzağa gidecek yanlız başıma geeçirmek istemiyorum hamileliğimi.

aa hamile olma ihtimalinmi vardı canım hayırlısı olsun nasip olur hayırlı zamanda

yüzde hesaplamak bilmiyorum

Merhabalar arkadaşlar,
Grubunuza yeni dahil oldum. Şimdi burda ne yapıyoruz biri bana anlatsa ya

hep beraber kilo veriyoruz önce 1 hafta deneme süresi var. tanıyoruz tanışıyoruz, forumda paylaşımlarına bakıyoruz. takımlar halinde yarışıyoruz, her cuma yüzde olarak en fazla kiloyu veren takım 1,2,3 oluyor, bir de bireysel olarak 1,2,3ler belirleniyor. biraz kendinden bahseder misin? kaç kilosun hedefin nedir, diyet deneyimlerin...vb

bu arada müjde hamile değilim. aslında biraz burukluk yaşadım ama olmamasınada sevindim. eşim uzağa gidecek yanlız başıma geeçirmek istemiyorum hamileliğimi.

eşin gitmese ve hamile olsan iyiymiş ama her işte bir hayır var derler ya, bu sefer de iyi olmuş asında; geçmiş olsun diyelim, inş. istediğin zamanda gerçekleşir

2ye bölünmesi çok mantıklı, bölünmese daha güzel olurdu ama neyse artık, bundan sonra daha bir dikkatli oluruz geri dönmek üzere ayrılanların kilosu eklenmiyor demi hesaplamaya (öğrenmek maksadıyla soruyorum)? listeye fatoşun yüzdesini de ekledim bu arada bilginize

Son düzenleme:

Yeni gelen arkadaşımızdan çok özür diliyorum fark etmedim sanırım onun yazısını. Hoşgeldin iyiki geldin. Genel ortalama alınırken tüm takımın yüzdeleri toplanıp takımdaki kişi sayısına bölünüyor. Gitsede kalsada listede ismi geçen herkes sayılır. Genel liste hazırlandıktan sonra 7. Takımın sayfasında paylaşılır. Onlar listeyi kontrol eder bize onay verir. 7. Takım kardeş takımımız. Sonrada paylaşım alanına eklenir. Diğer takımların listelerinin arasına. Mesela benden alıntı yaparken baştaki yst ile başlayan yeri ve sondaki kısa yazıyı silersen kendin yazmış gibi olursun. Paylaşım sayfasında o şekilde paylaşım yapman gerekir. Daha kahvaltı yapmadım telefondan yazıyorum. Ipek yeni listeyi gönder lütfen

günaydın kızlar çok özür aksam giremedim dün eczanede tartildim 89,4 çıktım gidenim 1,1 yüzdeyi bende hesaplayamiyorum :) aslında daha çok vermiş olmam lazımdı ama kacamaklar iste

bu arada müjde hamile değilim. aslında biraz burukluk yaşadım ama olmamasınada sevindim. eşim uzağa gidecek yanlız başıma geeçirmek istemiyorum hamileliğimi.

Rabbim gönlüne göre versin canım bu sefer olmadı bidahaki sefere insallah

kilo yüzdesi hesaplama:
1,1/90,5=0,0121 0,012x100=1,21
başlangıç kilosu:90,5
sonraki kilo:89,4
fark:1,1
yüzde: %1,21
umarım doğrudur

Oh yahu hele şükür cevap geldi :))) 23 yaşındayım 94 kiloyum boyum 1.73 hedef kilom 68 civarı. Daha önce bir kez diyetisyen gözetiminde ve spor destekli olarak kilo vermeye çalıştım ancak sağlık problemlerim sağlıklı olmama pek izin vermedi. şu an diyet yapıyorum yürüyüşümü yapıyorum tedavimi oluyorum yaklaşık 5 aydır ve çok şükür süper gidiyor. bu arada 94 bir hafta önceki kilom şu an kilom kaç bilmiyorum. bir dahaki cuma vermiş olayım kilo bilgimi inşallah çünkü burada tam olarak ne paylaşıyoruz onu bilmiyordum.

yanlış anladıysam düzeltin günlük öğünlerimizi mi paylaşıyoruz? :26:

arkadaşlar ben bugün listeyi hazırlayamadım. paylaşım alanınada ekleyemedim. takım kaptanlığından çekiliyorum. umarım benim yüzümden takım kapatılmaz. hepinizden özür dilerim.

harmoni takımda gerek günlük öğünlerimiz, gerek diyet tecrübelerimiz... gerekse kişisel sıkıntılarımız sorunlarımız... kısacası aklına gelen her şey paylaşılıyor. tabi temel amacımız birbirimize destek vererek zayıflamak. yarışma da teşvik edici oluyor. burda tecrübeli arkadaşlar da bilgilerini paylaşıyor. mesela ben kendimden biraz bahsedeyim şuan 140 kiloyum hedefim 90 olmak. siteye dahil olana kadar diyetle hiç işim olmadı ama burda zayıflayan, amacına ulaşan arkadaşları görünce ben neden yapmıyorum dedim ve başladım. ilk başta 146 kiloydum, şuan 140 oldu inş. daha da inecek sen de bizimle önümüzdeki cuma yarışma listesine dahil olacaksın, eğer paylaşımların yeterliyse tabi. sayfaya hiç uğramaz sadece cumadan cumaya kilonu yazar geçersen takımda olman pek mümkün olmayacaktır. bunları böyle anlattım ama bugün takımda bir sıkıntı yaşandı. umarım takım kapanmaz, hep birlikte kaldığımız yerden devam ederiz

arkadaşlar ben bugün listeyi hazırlayamadım. paylaşım alanınada ekleyemedim. takım kaptanlığından çekiliyorum. umarım benim yüzümden takım kapatılmaz. hepinizden özür dilerim.

keşke... diye başlayan bir sürü cümle var ama bu vakitten sonra bir anlamı da yok. yaşayıp göreceğiz hep birlikte. umarım takım kapanmaz, arkadaşlar dağılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…