Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu akşam iş görüşmesine gittim.gerçi istemiyodum zatende tanışmak maksatlı gittim.benim 2 numaralı kızım biraz tembel.performans ödevlerini yapmamış.2 tane ödevi vardı.yarın götürcekmiş.tabii aldı bizi bi telaşe.eve geldiğim gibi ödeve başladık.artık iyi kötü yaptıkta bitti.

Evet insan çok terliyor. Benimki değişiyor genelde her zaman yemekten sonra 3 mil yaparım bazen 4 yada 5 yaptığımda olur.

Bugün hiç yapamadım ama ben çok sevdim bu işi. Evde yapıyorsun bir de ne alet lazım ne de dışarı çıkmak. Durduğun yerde yap ne güzel :)

Herkese günaydın kızlar pazar günü giremedim. Ama maalesef kaçamak yaptım . Götürdüm abur cuburları löp löp. Bugünde artık fazladan sporla eritcem onları .

günaydın sekerler evet İstanbul çok fena ancak ısınmıştık tam yazlıklar çıktı dolaptan gene soğudu dikkatli olalım da hasta olmayalım

İzmir'de desen bir garip, bugün terleye terleye bir hal oldum. Sonra rüzgar çıktı çok üşüdüm Bu hafta dikkat etmek lazım dediğin gibi hasta olmamak elde değil

Afiyet olsun canım, kahvaltı süper Rezenenin süt yapıcı özelliği varmış ve hep tavsiye ederler. Benim de eltim yeni hamile, şimdiden öğrenmeye başladık ailecek

daha önce paylaştığım yazılardan alıntı yapayım dedim biraz karışık oldu ama zayıflamak için kiloların gitmesi için sağlık için olmazsa olmaz tek gerçek SPOR SPOR SPOR SPOR

Arkadaş baktım da listelere sporun alasını yapıyorsun Kendimden utandım resmen, ben de çok yoruluyorum diye söyleniyorum. Benim yaptıklarım solda sıfır kalır

Canım geçti gitti atlattık artık İnş. bir daha da yaşamayız böyle sıkıntılar

Kahvaltı için zeytin 3-4 civarı yeterli, zeytinde çok tuz oluyor malum. Bence salatalık domatesi arttır arttırabildiğin kadar onlarda sıkıntı yok çünkü Meyve suyunu kesinlikle tavsiye etmiyorlar, şeker deposu, onun yerine soda içebilirsin. Akşam yemeği gayet iyi
Izgara ve fırında yemekler de tam isabet

kociş halı saha maçına gitti brene oğluşla oturuyom kös kös burdada kimseyok canım sıklıyor

Bugün ben de uğrayamadım, sabah eğitim vardı, akşam kayınpederler bizdeydi. Onları yolcu eder etmez geldim ama yetişemedim haliyle Halı saha maçları bizim de vazgeçilmezimizdi ama eşim de kilo alınca gidemez oldu İzmir'de halı saha maça gitmemiş erkek yoktur herhalde :))

İstemiyordum dediğin için diyecek söz yok ama yine de hayırlısı olsun diyelim Biz de zamanında ödevi son güne bırakanlardandık. Annem ne kızardı, son güne mi bıraktın yine diye. Hele araç gereçli bir işse, işin yoksa o gün toparla malzemeleri :)) Şimdi çalıştığım kuruma gelen öğrencileri görüyorum onlar da aynı :)) 12 saat görüşme yapması lazım mesela, günde 2 saatten en az 6 gün gelmesi lazım, ödevi ne zaman teslim edeceksiniz diyorum 3 günümüz kaldı diyorlar ki yetiştirmek mümkün değil :))

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bizim kardeş takımımız 7. takım ama yenilik iyidir diyorum ve 2. takım kaptanını gayet sıcak, samimi gördüm. Farklı bir fikriniz yoksa 2. takımla kardeş takım olalım diye düşünüyorum. Tabi henüz net bir şey yok. Sadece fikrimi paylaşmak istedim

bak sakın bırakma bizi

Ben de size onu diyecektim. Ben haziranda dönücem inş. Sakın takımda eksik var diyerek yerime başkasını almayın e mi?

Yaşasın. Artık bizim de 2 tane kardeş takımımız olacak.

Son düzenleme:
Ve aklıma gelmişken hatırlatayım. Bu cuma genel listeyi hazırlama(dereceleri) sırası bizde. :112: İsterseniz paylaşım alanına yazalım, başka bir takımla yer değiştirelim. Sonuçta bu cuma sizin ilk bildiriminiz olacak. Yok hallederim diyorsan aydogdugul(ki ben halledeceğine inanıyorum aslında ama bir anda neye uğradığını şaşırma diye seçenekleri sunayım dedim. ) direkt hazırlarsın. Sorun da olmaz inş.

Son düzenleme:
Kızlar 14 mayıs eczacılar günüydü. Erken gelebilseydim erken hatırlatırdım ama olsun. Geç kutlasanız da olur. (Çevremdeki kimse hatırlamadığından zorla kutlatıyorum da herkese. ) Tabii kutlamak isterseniz şayet.

Bu arada aydogdugul, ben 2. takımın hangi takım olduğunu hatırlayamadım az önce. Şimdi baktım da akrep in takımıymış o. Ve akrep paylaşım alanına bize kardeş takım verme, biz nöbetçi kardeş takım olalım diye yazmış püsküüte. Bilgin olsun cnmcm. :112:

Eczacılar gününüz kutlu olsun efem
Saygılarımla

Eczacılar günün kutlu olsun

Eczacılar gunün kutlu olsun canım bilmedikleri gunü hatırlamaları zor olmuştur

Kızlar herkese günaydın ben bugün tartıya çıktım . 69,60'tım .Hele şükür doğru dürüst bir şekilde 69'u gördüm

dünkü kahvaltım iyiydi de bugün kahve ve 1dlm karpuz 3grisini ile gecistirdim hayirli olsun hamisiniz darısı senin basına canım

dolmaları huplettinmi itiraf et sekerim

Sagol canım ay ben yetmislere raziyim bugün yeni bir baskul alacağım meraktan oluyorum kacamaklarla başladığım kiloya donmekten korkuyorum

Ben kaçamak yaptığımda birkaç gün tartılmıyorum fazla spor filan yapıyorum. Ondan sonra tartıldığımdada aynı çıkıyorum Ama sen 70'e geldiğinde benim şimdiki halimden daha zayıf görünürsün . Bende 60 istiyordum öncelikle şimdi gözüm 50 küsürlerde

nasılsınız izmirde iyden iye yaz kendini hissettirmeye başladı şlimdi böyle sıcak yazın napçaz biz yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…