daha önce paylaştığım yazılardan alıntı yapayım dedim biraz karışık oldu ama zayıflamak için kiloların gitmesi için sağlık için olmazsa olmaz tek gerçek SPOR SPOR SPOR SPOR
Evet insan çok terliyor. Benimki değişiyor genelde her zaman yemekten sonra 3 mil yaparım bazen 4 yada 5 yaptığımda olur.
Herkese günaydın kızlar pazar günü giremedim. Ama maalesef kaçamak yaptım . Götürdüm abur cuburları löp löp. Bugünde artık fazladan sporla eritcem onları .
günaydın sekerler evet İstanbul çok fena ancak ısınmıştık tam yazlıklar çıktı dolaptan gene soğudu dikkatli olalım da hasta olmayalım
kahvaltımı yazayım bugün aksama kadar uğramam mumkun olmayabilir benim sipanin tahlil sonuclarını alıp doktora göstereceğim ultrasyon filan isimiz uzar gider.......
1 dlm ekmek iki beyaz bir sari haslanmis yumurta (sipanin artığını yedim :) ) bir dlm peynir salatalık biraz zeytin ezmesi bir bardak süt şimdi rezene iciyorum sipaya süt yetistiremiyorum :)
bahar kaçar görüşürüz sekerler
daha önce paylaştığım yazılardan alıntı yapayım dedim biraz karışık oldu ama zayıflamak için kiloların gitmesi için sağlık için olmazsa olmaz tek gerçek SPOR SPOR SPOR SPOR
sadece 3 gün yoktum takıma be olmuş böyle yazılarınızı okudukça içim karardı. hadi hepimize geçmiş olsun. aydoğdugul sanada ayrıca teşekkürler takım sayende ayakta kalmayı başarmmış. bu arada bugün ki menümü bende yazayım yorum size ait .
sabah: 1 dilim tulum peyniri, biraz labne peyniri, dereotu 2 dilim kepek ekmek,
öğlen: 1 kase yoğurt, haşlanmış tavuk, 1 kepçe pilav
ara öğün: 1 kase corn flakes
akşam: ıspanak yemeği, yoğurt
eeee yine duraktan erken inip 2km yürürüm artık, zira hafta sonu yürüyemedim (tembellik üzerime yapıştı)
Bugünki öğünüm,
SABAH
1 dilim ekmek
7 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım salatalık
1 bardak çay
ÖĞLE
Izgara tavuk
Ayran
2 dilim ekmek
Ara Öğün
4 adet kepekli bisküvi
1 bardak meyve suyu
AKŞAM
1 kase şehriye çorbası
1 adet fırında kızartılmış piliç baget
çok azıcık makarna (valla az)
söğüş domates ve salatalık
Ara Öğün
Bir adet kırmızı elma
(Bunu henüz yemedim akşam 9 gibi filan düşünüyorum)
***Hergün en az 2-2.5 lt su içiyorum
Sizce çok mu yiyorum azaltmalı mıyım? Tavsiye edebileceğiniz değişiklikler neler?
kociş halı saha maçına gitti brene oğluşla oturuyom kös kös burdada kimseyok canım sıklıyor
Bu akşam iş görüşmesine gittim.gerçi istemiyodum zatende tanışmak maksatlı gittim.benim 2 numaralı kızım biraz tembel.performans ödevlerini yapmamış.2 tane ödevi vardı.yarın götürcekmiş.tabii aldı bizi bi telaşe.eve geldiğim gibi ödeve başladık.artık iyi kötü yaptıkta bitti.
:122:L Ü T F E N D İ K K A T:122:
KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 5. Takım & 13. Takım
3.Takım => 14. Takm
4.Takım => 7.Takım
5.Takım => 13. Takım & 1. Takım
6. Takm => 7. Takım
7. Takım => 4. Takım & 6. Takım
8. Takım => 9. Takım
9. Takım => 8. Takım
13. Takım => 5. Takım
14. Takım => 3. Takım
Sözkonusu liste şu anda Karar Defteri'nde yukarıdaki şekilde yer almaktadır. Bu liste zaman içerisinde takımlardan gelen taleplerle oluşturulmuştur.
Lütfen bütün takımlar incelesin ve sistemden çıkma veya listedeki eşleştirmeyi değiştirme veya mevcut olanı kabul etme şeklindeki fikrini paylaşım alanından duyursun.
Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.
"Kardeş Takım Sistemi" nin işleyişi için Karar Defteri başlığımızın 5.maddedini inceleyiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-9.html#post24491731
bak sakın bırakma bizi
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bizim kardeş takımımız 7. takım ama yenilik iyidir diyorum ve 2. takım kaptanını gayet sıcak, samimi gördüm. Farklı bir fikriniz yoksa 2. takımla kardeş takım olalım diye düşünüyorum. Tabi henüz net bir şey yok. Sadece fikrimi paylaşmak istedim
Kızlar 14 mayıs eczacılar günüydü.Erken gelebilseydim erken hatırlatırdım ama olsun. Geç kutlasanız da olur. (Çevremdeki kimse hatırlamadığından zorla kutlatıyorum da herkese. ) Tabii kutlamak isterseniz şayet.
Kızlar 14 mayıs eczacılar günüydü.Erken gelebilseydim erken hatırlatırdım ama olsun. Geç kutlasanız da olur. (Çevremdeki kimse hatırlamadığından zorla kutlatıyorum da herkese. ) Tabii kutlamak isterseniz şayet.
Gunaydin kızlar günaydın Buseryem güzel birgun olsun
dünkü kahvaltım iyiydi de bugün kahve ve 1dlm karpuz 3grisini ile gecistirdim hayirli olsun hamisiniz darısı senin basına canımAfiyet olsun canım, kahvaltı süperRezenenin süt yapıcı özelliği varmış ve hep tavsiye ederler. Benim de eltim yeni hamile, şimdiden öğrenmeye başladık ailecek
Bugün ben de uğrayamadım, sabah eğitim vardı, akşam kayınpederler bizdeydi. Onları yolcu eder etmez geldim ama yetişemedim haliyle
Günaydın senin içinde güzel birgün olsun
Sagol canım ay ben yetmislere raziyim bugün yeni bir baskul alacağım meraktan oluyorum kacamaklarla başladığım kiloya donmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?