Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kızlar...
bugün.
sabah 1 domates salatalık ve peynir yedim.
öğlen tavuklu salata
akşam tavuklu salata ve yoğurt..

tavuk biraz fazla olmamış mı şaka bir yana salata yemek hem çok besleyici hem de diyette bir kurtarıcıdır, yoğurt da güzel olmuş

Kaptanım ben tartıldım pazartesi 70,500'düm bugün 69,900 0,60 gram vermişim

0.60 grama üzülünür mü canım ya, dur bakalım o 0.60lar 1 ayda kaç kilo olacak gör bak

günaydın kızlar çok özür aksam giremedim dün eczanede tartildim 89,4 çıktım gidenim 1,1 yüzdeyi bende hesaplayamiyorum :) aslında daha çok vermiş olmam lazımdı ama kacamaklar iste

tabi ya o kaçamaklar olmasa ne de güzel olacak ama dayanamıyor insan 1,1 de iyi aslında sonuçta ne yerinde saymışsın ne de kilo almışsın ben eskiden neredeyse her hafta 300 - 400gr alırdım, sinir bozucu oluyor, sinirler bozulunca da kilolar daha artıyor, kısır bir döngü işte

bu arada arkadaşlar şimdilik kimse yok ama sayfada, yst38in de belirttiği gibi takımın kapanma ihtimali var. aslında karar defterine göre tartışmasız takımın kapanması lazım ama bakalım neler olacak. ben dahil yeni gelen arkadaşlarla bir hareketlilik oluşmuştu ve takım iyice birbirine ısınıyordu ama...

tam olarak olayı anlayamasamda
umarım kapanmaz grubumuz hemde daha yeni başlamışken...

tam olarak olayı anlayamasamda
umarım kapanmaz grubumuz hemde daha yeni başlamışken...

bu hafta ne yazık ki takım kaptanımız elinde olmayan sebeplerle cuma günkü kilo bildirimini paylaşamadı. mazeretsiz bildirim yapılmayınca takım kapatılıyor kural gereği. bakalım daha ne olacağı belli değil. ama yst38 de haklı. eski üyelerin neredeyse bir çoğu izinli gitti, bugün internete girebileceği imkan yoktu, perşembeden kilo değişimlerinizi yazın dedi, perşembe sayfaya gelmeyen olunca kilo bildirmeyen de odu haliyle.... neyse ya bakalım, takım kapanırsa da başka takımlara dahil olur bir şekilde devam ederiz.

bu arada bugün moralim çok bozuk ya...
hastanede telefonumu kaybettim..

Geçmiş olsun canım bende bir ara kaybetmiştim anlıyorum ama benimki en sonunda arabanın koltuğunun altından çıktı yere düşüncede kapanmıştı bende çalındı sanmıştım ama bulununcada baya bir sevindim. İnşallah sende bulursun. İyi biri bulursa getirir verir hastaneye .

Hayır ama kapanmasın ya

Ama bi' dakika ya ben daha gruba yeni geldim neden kapanıyor ne olmuş ki?

Bu arada sabah öğünüm,
2 bardak çay (toplam yarım kaşık şeker ya atmışımdır ya atmamışımdır)
1 dilim ekmek
5 tane yeşil zeytin
1 kibrit kutusundan biraz fazla beyaz peynir
1 tane domates

Hayır ama kapanmasın ya

Son mesajlardan sonra takım kapanmıyor arkadaşlar ama kendimize çeki düzen vermeliyiz ve gerçekten elimizden geldiğince sayfamıza uğramalıyız. Kimse olmasa da gelin paylaşımda bulunun, sonuçta takım bizim takımımız, kilolar da bizim kilolarımız :86: Biz emek verirsek yine biz kazanacağız. Buraya gelip sohbet edince para vermiyorlar ama yağlarımız eriyor :128:

harmoni kahvaltın süper olmuş, hımmmm mis gibi, tam diyet menüsü :81: ben bu sabah kaçırdım biraz :26: ahh o kociş yok mu dünden börek getirmişti aman canınız çekmesin çok fazla yemedim 2 dilim kadar ama ben uzun zamandır sabahları ekmek türevi hamurlu şeylerden kaçınıyorum, hele de yağlı ama öğlen durumu kurtaracağım, bol yeşillikli bir salata yeter bana

Arkadaşlar kuralları az çok öğrendik ve uyum sağlamaya çalışıyoruz. Her ihtimale karşı bence herkes ilk işi karar defterini okumak olsun. Özellikle de yeni başlayan arkadaşlar (ben dahil) biraz daha donanımlı olmalıyız bu konularda. Okuyalım, soralım, öğrenelim... Bugün birimiz varız birimiz yokuz. Bilmekten zarar gelmez:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-9.html#post24491731

Karar defteri cuma zayıflama yarışmasının kurallarını içeren, adı üstünde alınan kararların listesi. En son mesaj en güncel mesaj, bu nedenle direk en son mesajı okusanız da yeterli.

aydogdugul takım kapanmayacka anladığım kadarıylada sen kaptan olabilirsin. Onun için ben hedefimi 60'dan 54'e yükselltim eğer hala bildirilmemişse aklında olsun .

aydogdugul takım kapanmayacka anladığım kadarıylada sen kaptan olabilirsin. Onun için ben hedefimi 60'dan 54'e yükselltim eğer hala bildirilmemişse aklında olsun .

bu hafta hedeflerimizi listeye dahil edemedik, o yüzden değiştirilir merak etme. resmi olarak takımın kaptanı değişmedi ama kaptan olmasam da ben liste hazırlama vb görevleri yaparım sıkıntı değil. sabah akşam netteyim zaten :) bu 140 kilo 3-5 günde de erimeyeceği için bu yarışmalar benim için çok önemli

Evet ama yst38 bıraktı galiba yeni bir kaptanda seçilirse oda sen olursun. Kız bizim için o kadar nette durma gez dolaş yürüyüşe çık spor yapmış olursun ama bilgisiyarımdan evimden ayrı kalamam diyorsan bari aç müzik ile leslie evde spor yap

kiloların kaynağı pc başında pineklemek olmasın sakın şaka bir yana ev içinde de hareketliyim, hatta golden retriever köpeğim var maşallah dana gibi. onun peşinde koşturarak da yeterince yürüyüş yapıyorum. haftaiçi hergün işten geldikten sonra en az yarım saat yürüyoruz, haftasonları da 2 kez en az yarım saat yürüyüş yapıyoruz. tabi arada top oynama, kedi kovalama filan da var ama yavaş yavaş süreyi arttırıyorum onun için de iyi oluyor benim için de. çok sık olmasa da haftada 1-2 eşimle sahilde yürüyüş yapıyoruz. ama evde olduğum süre boyunca net hep açık aşırı kiloluyken spor yapınca vücut çok zorlanıyor. 86 kioydum zıpır zıpır koşturuyordum şimdi ayak bileklerim ağrıyor ama biraz kilo vereyim leslie de hayatımıza dahil olur sen videolarına nerden ulaşıyorsun, netten mi indirdin, aldın mı bir yerden?

Olabilir Böyle böyle verirsin sen o kiloları sende bu azim olduktan sonra istediğin hedefede ulaşırsın inş. Ben leslie 'yi youtube'ta yapıyorum sıralı videolarını buldum 4 mile kadar 5. mili leslie'nin başka videosunu yapıyorum. Youtube leslie sansone yazınca çıkıyor zaten videolar

Walking - Part 1: Start Quick & Easy adlı bir videosu var başlangıç o mu? ben de başlayayım bir ucundan :)

Walking - Part 1: Start Quick & Easy adlı bir videosu var başlangıç o mu? ben de başlayayım bir ucundan :)

Benim yaptığım o değil adı tam olarak bu Part 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 burda 1. mil yapıyorsun 2. 3. 4. ve 5. miller farklı Eğer 2.'de yapmak istersen söyle adını söyliyeyim.

Yanlış sularda yüzüyormuşum Tamam canım buldum şimdi söylediğini, bugün leslie'ye başlayayım bakalım nasıl olacak, devam edersem de alırım senden diğer partların isimlerini Zaten 13.30 gibi çıktım yürüyüşe, evin çevresini, parkı filan dolaştım. Tam kapının önüne geldim ki o ne biçim yağmur öyle Böyle yağarsa çıkamam bir daha dışarı, şimşekler çakıyor, İzmir'i sel götürüyor resmen. Doğa da zayıflamaya karşı galiba

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bir hayli oldu grubu girmeyeli ne kadar çok şey değişmiş grupta birilieri gitmiş birileri gelmiş eee hadi hayırlısı diyelim sanırım grubun kapanma durumu var son bir kaç sayfayı okuyabildimde çok şaşırdım bi ara grubun sayflar kıpır kıpırdı hareketli aktifti yorumlar herkeste bi enerji bir motivasyon vardı sürekli teşvik ediyorduk birbirimizi ne oldu neden bu kadar sessiz gir çık yapılmak içingruba dahil olmaya gerek yoktu benim gibi dıştan okuyup arada bir yorum yazıla bilirdi üzüldüm bu duruma keşke yeniden canlansada birbirinden faydalı bilgiler teorikler taktikler öğrensek birbirimizden umarım hepinizin enerjisi bol kilosu az olursunuz yakın zamanda öpüyorum hepinizi
aaa bu arada ben kim miyim yeni dahil olanlar için bi arada grupta olan zayıflamaya çalışan sonra özel nedenlerden dolayı yakın zamanda gurptan ayrıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…