- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
bu arada bugün moralim çok bozuk ya...
hastanede telefonumu kaybettim..
merhaba kızlar...
bugün.
sabah 1 domates salatalık ve peynir yedim.
öğlen tavuklu salata
akşam tavuklu salata ve yoğurt..
Kaptanım ben tartıldım pazartesi 70,500'düm bugün 69,900 0,60 gram vermişim
günaydın kızlar çok özür aksam giremedim dün eczanede tartildim 89,4 çıktım gidenim 1,1 yüzdeyi bende hesaplayamiyorum :) aslında daha çok vermiş olmam lazımdı ama kacamaklar iste
ayyy geçmiş olsun canım yatelefonun faturası varsa ve alıp kulan biri olursa buluyorlar telefonu. umarım koyduğun yeri unutmuşsundur sadece ve çıkıverir bir yerden
bu arada arkadaşlar şimdilik kimse yok ama sayfada, yst38in de belirttiği gibi takımın kapanma ihtimali var. aslında karar defterine göre tartışmasız takımın kapanması lazım ama bakalım neler olacak. ben dahil yeni gelen arkadaşlarla bir hareketlilik oluşmuştu ve takım iyice birbirine ısınıyordu ama...
tam olarak olayı anlayamasamda
umarım kapanmaz grubumuz hemde daha yeni başlamışken...
bu arada bugün moralim çok bozuk ya...
hastanede telefonumu kaybettim..
bu arada arkadaşlar şimdilik kimse yok ama sayfada, yst38in de belirttiği gibi takımın kapanma ihtimali var. aslında karar defterine göre tartışmasız takımın kapanması lazım ama bakalım neler olacak. ben dahil yeni gelen arkadaşlarla bir hareketlilik oluşmuştu ve takım iyice birbirine ısınıyordu ama...
Hayır ama kapanmasın ya
Ama bi' dakika ya ben daha gruba yeni geldim neden kapanıyor ne olmuş ki?
Bu arada sabah öğünüm,
2 bardak çay (toplam yarım kaşık şeker ya atmışımdır ya atmamışımdır)
1 dilim ekmek
5 tane yeşil zeytin
1 kibrit kutusundan biraz fazla beyaz peynir
1 tane domates
aydogdugul takım kapanmayacka anladığım kadarıylada sen kaptan olabilirsin. Onun için ben hedefimi 60'dan 54'e yükselltim eğer hala bildirilmemişse aklında olsun .
bu hafta hedeflerimizi listeye dahil edemedik, o yüzden değiştirilir merak etme. resmi olarak takımın kaptanı değişmedi ama kaptan olmasam da ben liste hazırlama vb görevleri yaparım sıkıntı değil. sabah akşam netteyim zaten :) bu 140 kilo 3-5 günde de erimeyeceği için bu yarışmalar benim için çok önemli
Evet ama yst38 bıraktı galibayeni bir kaptanda seçilirse oda sen olursun. Kız bizim için o kadar nette durma gez dolaş yürüyüşe çık spor yapmış olursun ama bilgisiyarımdan evimden ayrı kalamam diyorsan bari aç müzik ile leslie evde spor yap
kiloların kaynağı pc başında pineklemek olmasın sakın şaka bir yana ev içinde de hareketliyim, hatta golden retriever köpeğim var maşallah dana gibi. onun peşinde koşturarak da yeterince yürüyüş yapıyorum. haftaiçi hergün işten geldikten sonra en az yarım saat yürüyoruz, haftasonları da 2 kez en az yarım saat yürüyüş yapıyoruz. tabi arada top oynama, kedi kovalama filan da var ama yavaş yavaş süreyi arttırıyorum onun için de iyi oluyor benim için de. çok sık olmasa da haftada 1-2 eşimle sahilde yürüyüş yapıyoruz. ama evde olduğum süre boyunca net hep açık aşırı kiloluyken spor yapınca vücut çok zorlanıyor. 86 kioydum zıpır zıpır koşturuyordum şimdi ayak bileklerim ağrıyor ama biraz kilo vereyim leslie de hayatımıza dahil olur sen videolarına nerden ulaşıyorsun, netten mi indirdin, aldın mı bir yerden?
OlabilirBöyle böyle verirsin sen o kiloları sende bu azim olduktan sonra istediğin hedefede ulaşırsın inş. Ben leslie 'yi youtube'ta yapıyorum sıralı videolarını buldum 4 mile kadar 5. mili leslie'nin başka videosunu yapıyorum. Youtube leslie sansone yazınca çıkıyor zaten videolar
Walking - Part 1: Start Quick & Easy adlı bir videosu var başlangıç o mu? ben de başlayayım bir ucundan :)
Benim yaptığım o değil adı tam olarak bu Part 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 burda 1. mil yapıyorsun 2. 3. 4. ve 5. miller farklıEğer 2.'de yapmak istersen söyle adını söyliyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?