- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
Hayır canım benim iki kızım var.Birisi tedaviyle oldu sonraki ışığı gören gelir misali.Allaha şükürler olsun.ohh ne güzel kaynana işte, kız sevinsene güzel şeyler yapsaydı da löp löp yeseydin iyi mibenim ki de pek beceremez yapmayı, ama ye ye diye de ısrar eder ama kayınpederim bir sarma yapar parmaklarını yersin, yarın da bize yemeğe gelecekler, sarma yapıp getirecek sağolsun annenin yerini tutmuyor hiç biri ama benim annem izmir'de değil ne yazık ki...
eğer ki başka kaptan olmak isteyen ya da kaptan öneren olmazsa pazartesinden itibaren ben başlarım kaptanlığapazartesi hazır olun hepinizin kulaklarını çekcem şaka tabi ki de, değişen bir şey olmayacak hugün nasılsak yarından itibaren de aynı şevkle devam
Geçtiğimiz bir kaç gün pek de hoş olmayan şeyler yaşadık ama hepsi geldi geçti artıkBen de çok teşekkür ederim, onca tezin arasında da düşünüp gelmişsin, bir uğramışsın, zaten gördüm mesajları takip ettiğini Takım olmak budur işte,, tezin bitince de koş gel bekliyoruz seni Kaptanlığa aday kimse de yok görünürde, püsküüte söyleriz bu hafta başlarım ben de Ama sensiz olmaz, daha öğrenecek çok şeyimiz var, bak sakın bırakma bizi
ipo neredeyse 5 gündür yok, geçen cuma bildirimde de bulunmaya gelmedi. Ben de merak ettim doğrusu, hatırladığım kadarıyla bir şey de demedi :44:
Çok haklısın doğurmakla da anne olunmuyor, görüyoruz, söz meclisten dışarı. Kısmette varsa olur bakalım. İnsan zaman zaman üzülüyor hele de böyle özel günlerde ama napalım olmayınca olmuyor. Zaten şu kilolardan da o yüzden bir an evvel kurtulmak istiyorum. Bu kiloyla olmuyor, olsa da mahvolurum herhalde. Doktor da zayıflamadan olmaz diyor. İnsan arada düşünüyor olsaydı 8 yaşında olurdu, şöyle olurdu böyle olurdu... filan. Senin 1 kızın var sanırım, Allah bağışlasın
Bu leslie nasıl bir şeymiş öyle, tüm kaslarım çalıştı resmenözellikle kollarım ve basenlerim için çok iyi geldi dur bakalım yapcam herhalde evde başlangıç iyiydi sen hergün yapıyor musun, bir de kaç mil yapıyorsun?
Kızlar günaydın....Nasılsınız bu sabah?istanbul yağmurlu soğuk.
yeni listelerim Allah uygulama imkanı dermanı verir inşallah tek derdim zayıflamak
Eki Görüntüle 387245 ....... Eki Görüntüle 387246
walla ben acayip heveslendim sanırım haftasonu duymuştum ilk defa araştırdım bir kaç yerde salı akşam sipariş verdim bu sabah geldi elime bana akalırsa hiç erteleme önce insanın gözünde çok büyüyo 10bin adım ama düşün avuç içi bir sınıfta ve minnacık bir evin içinde ben 6500 adım attıysam yarım günde oooooo sen üniversitede öğrenciysen kat kat aşarsın ben öğrenciyekne günde belki bunu 2ye 3e katlardım:))) motive oluyorsun mutlu oluyorsun
Rexpo PM-02 Pedometre ( Adımsayar ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
ben bunu aldım istersen özelden yaz adresini ben sana hediye edeyim öğrenci için bir lira bile kıymetlidir değerlidir
perşembe : 100 mekik, 1 saat hızlı tempolu yürüyüş, 250 step,50 ip,10 dakika bisiklet, tempolu 30 dakika yürüyüş dışarda = toplam 2,5 saat civarı.....
cuma : 150 mekik, 1 saat hızlı tempolu yürüyüş, 300 step, 100 ip, tempolu 45 dakika yürüyüş dışarda = toplam 2 ,5 saat civarı.....
bugün adımsayarımla üstüne dönülen yuvarlak dairem geldi(adını unuttum :) da )çok keyifli öğlen tam okula giderken geldi sadece sınıfta ve akşam evdeyken adım sayım şimdide 6350 oldu ooooo süpermiş hadi bir kısmını normal hareket halini karıştırıp adım saydı desem 6000 adımda yarım gün için ideal sayılır değil mi ay aslında ben bu yuvarlak daireye bayıldım dütdütürü dünya koydum adını çok keyifli üstünde durmak kesinlikle önerirrim
ipo cum benim sporlarımda bunlar
cuma : 100 mekik, 1 saat hızlı tempolu yürüyüş,500 step, 100 ip = toplam 2 saat civarı.......
cumartesi :100 mekik,1 saat hızlı tempolu yürüyüş ,500 step=toplam1 saat 45 dakika...... (dışarda yürüyüş şeklinde 3,5 saat gezdim)
pazar :100 mekik,1 saat hızlı tempolu yürüyüş,500 step=toplam 1 saat 45 dakika......
pazartesi :50 mekik,1 saat hızlı tempolu yürüyüş,500 step, 100 ip toplam 2 saat civarı..... (dışarda yürüyüş şeklinde 3 saat gezdim)
salı : 0 mekik,0 yürüyüş, 0 step (hasta) tempolu 15 dakika yürüyüş dışarda
çarşamba :100 mekik,30 dakika hızlı tempolu yürüyüş, 250 step,tempolu 15 dakika yürüyüş dışarda= toplam 1,5 saat.....
bu arada müjde hamile değilim. aslında biraz burukluk yaşadım ama olmamasınada sevindim. eşim uzağa gidecek yanlız başıma geeçirmek istemiyorum hamileliğimi.
nasılsınız
anca geldim hava çok güzeldi kapıda oturduk komşşularla
daha önce paylaştığım yazılardan alıntı yapayım dedim biraz karışık oldu ama zayıflamak için kiloların gitmesi için sağlık için olmazsa olmaz tek gerçek SPOR SPOR SPOR SPOR
ne güzel;
ankara da hava berbat pus yağmur ne ararsan var utanmasa kar bile yağacak senin adına sevindim komşularla otururken yanında bişey yoktu dimi (kısır,kek,poğaça)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?