Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Veee geldik haftalık mesaj sayımına:

7 MAYIS - 13 MAYIS

fatos0808 ( 1 / - / - / - / 1 / 4 / 0 ) 6
Ecz.imis ( 0 / 0 / 3 / 0 / 0 / 0 / 2 ) 5
yst38 ( 8 / 1 / 1 / 5 / 0 / 2 / 0 ) 17
ipo ( 1 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 ) 1
zubus ( 9 / 8 / 5 / 3 / 0 / 0 / 7 ) 33
beyazzambak ( 1 / 2 / 0 / 3 / - / - / - ) 3
eymen_b ( 0 / 7 / 6 / 3 / 2 / 0 / 3 ) 21
Buseryem ( 1 / 5 / 4 / 3 / 3 / 7 / 0 ) 23
ankaran ( 3 / 8 / 6 / 3 / 0 / 0 / 0 ) 20
aydogdugul ( 10 / 11 / 6 / 4 / 12 / 8 / 5 ) 56
lafebesi ( 1 / 2 / 1 / 1 / 4 / 0 / 0 ) 9
harmoni_ ( - / - / - / 1 / 1 / 1 / 0 ) 3

ECZ.imiş, beyazzambak ve fatos0808 zaten izinliydi arkadaşlar, onlarla ilgili bir sıkıntı yok. Ama ipo hepinizin farkettiği gibi görünürlerde yok. Umarım bir sıkıntı yoktur. ipooo nerdesiiinnnn merak ettik seni :44:

zubus'u tebrik ediyoruz Buseryem ve eymen_b de ayrıca teşekkür ediyoruz, paylaşımlarınız ve mesajlarınız gayet güzel

harmoni_ daha yeni geldin ama yoksun canım ortalarda

Hayır canım benim iki kızım var.Birisi tedaviyle oldu sonraki ışığı gören gelir misali.Allaha şükürler olsun.

Evet insan çok terliyor. Benimki değişiyor genelde her zaman yemekten sonra 3 mil yaparım bazen 4 yada 5 yaptığımda olur.

Herkese günaydın kızlar pazar günü giremedim. Ama maalesef kaçamak yaptım . Götürdüm abur cuburları löp löp. Bugünde artık fazladan sporla eritcem onları .

kahvaltımı yazayım bugün aksama kadar uğramam mumkun olmayabilir benim sipanin tahlil sonuclarını alıp doktora göstereceğim ultrasyon filan isimiz uzar gider.......

1 dlm ekmek iki beyaz bir sari haslanmis yumurta (sipanin artığını yedim :) ) bir dlm peynir salatalık biraz zeytin ezmesi bir bardak süt şimdi rezene iciyorum sipaya süt yetistiremiyorum :)
bahar kaçar görüşürüz sekerler

kendim için yaptığım bir çizelgem var belki işinize yarar

Eki Görüntüle 380639

yeni listelerim Allah uygulama imkanı dermanı verir inşallah tek derdim zayıflamak

Eki Görüntüle 387245 ....... Eki Görüntüle 387246

daha önce paylaştığım yazılardan alıntı yapayım dedim biraz karışık oldu ama zayıflamak için kiloların gitmesi için sağlık için olmazsa olmaz tek gerçek SPOR SPOR SPOR SPOR

daha önce paylaştığım yazılardan alıntı yapayım dedim biraz karışık oldu ama zayıflamak için kiloların gitmesi için sağlık için olmazsa olmaz tek gerçek SPOR SPOR SPOR SPOR

emeğine sağlık tatlım , kesinlikle öyle tek gerçek spor ne kadar yedi,ğine içtiğine dikkat edersen et spor yoksa erimiyo yağlar süper bi hatırlarma olmuş

sadece 3 gün yoktum takıma be olmuş böyle yazılarınızı okudukça içim karardı. hadi hepimize geçmiş olsun. aydoğdugul sanada ayrıca teşekkürler takım sayende ayakta kalmayı başarmmış. bu arada bugün ki menümü bende yazayım yorum size ait .
sabah: 1 dilim tulum peyniri, biraz labne peyniri, dereotu 2 dilim kepek ekmek,
öğlen: 1 kase yoğurt, haşlanmış tavuk, 1 kepçe pilav
ara öğün: 1 kase corn flakes
akşam: ıspanak yemeği, yoğurt
eeee yine duraktan erken inip 2km yürürüm artık, zira hafta sonu yürüyemedim (tembellik üzerime yapıştı)

Bugünki öğünüm,

SABAH
1 dilim ekmek
7 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım salatalık
1 bardak çay

ÖĞLE
Izgara tavuk
Ayran
2 dilim ekmek

Ara Öğün
4 adet kepekli bisküvi
1 bardak meyve suyu

AKŞAM
1 kase şehriye çorbası
1 adet fırında kızartılmış piliç baget
çok azıcık makarna (valla az )
söğüş domates ve salatalık

Ara Öğün
Bir adet kırmızı elma
(Bunu henüz yemedim akşam 9 gibi filan düşünüyorum)

***Hergün en az 2-2.5 lt su içiyorum

Sizce çok mu yiyorum azaltmalı mıyım? Tavsiye edebileceğiniz değişiklikler neler?

Kızlar ben bu gün hep kaçamaklar yaptım.Az yedim ama hep kaçamaklıydı yediklerim.Yarın tartılcam umarım bu kiloma fazla yansımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…