Kilom 116.0 bu hafta 1 kilo vermişim
harmoni takımda gerek günlük öğünlerimiz, gerek diyet tecrübelerimiz... gerekse kişisel sıkıntılarımız sorunlarımız... kısacası aklına gelen her şey paylaşılıyor. tabi temel amacımız birbirimize destek vererek zayıflamak. yarışma da teşvik edici oluyor. burda tecrübeli arkadaşlar da bilgilerini paylaşıyor. mesela ben kendimden biraz bahsedeyim şuan 140 kiloyum hedefim 90 olmak. siteye dahil olana kadar diyetle hiç işim olmadı ama burda zayıflayan, amacına ulaşan arkadaşları görünce ben neden yapmıyorum dedim ve başladım. ilk başta 146 kiloydum, şuan 140 oldu inş. daha da ineceksen de bizimle önümüzdeki cuma yarışma listesine dahil olacaksın, eğer paylaşımların yeterliyse tabi. sayfaya hiç uğramaz sadece cumadan cumaya kilonu yazar geçersen takımda olman pek mümkün olmayacaktır. bunları böyle anlattım ama bugün takımda bir sıkıntı yaşandı. umarım takım kapanmaz, hep birlikte kaldığımız yerden devam ederiz
keşke... diye başlayan bir sürü cümle var ama bu vakitten sonra bir anlamı da yok. yaşayıp göreceğiz hep birlikte. umarım takım kapanmaz, arkadaşlar dağılmaz...
sıkıntı yaşadıysak suçlusu sen değilsin, hepimizin payı var sonuçta... hatta bak sayfaya uğramadığından dolayı olan bitenden haberleri olmayanlar bile var. tüm takımlarda da benzer sorunlar yaşanıyor, en azından takımlar arası kardeşlik konusu gündeme geldi, iyi de odu... her neyse uzatmaya gerek yok. hepimize geçmiş olsun diyelim
Bu leslie nasıl bir şeymiş öyle, tüm kaslarım çalıştı resmenözellikle kollarım ve basenlerim için çok iyi geldi dur bakalım yapcam herhalde evde başlangıç iyiydi sen hergün yapıyor musun, bir de kaç mil yapıyorsun?
Bugünki öğünüm,
SABAH
1 dilim ekmek
7 tane yeşil zeytin zeytini yeşil seçmen iyi ama miktarı çok
1 domates
yarım salatalık
1 bardak çay
ÖĞLE
Izgara tavuk
Ayran
2 dilim ekmek
Ara Öğün
4 adet kepekli bisküvi bu biskuvilerin faydalı olduğuna, diyette yenebileceğine kesinlikle inanmıyorum ben, asla da ağzıma almam bi daha- kocam da çok kızıyor
1 bardak meyve suyu meyve suyunun(taze sıkılmış değilse) hiçbir besin değeri yokçocuklara bile içirmenin bi alemi yok.. diyetini çok mu etkilemiştir bilmem ama sadece gereksiz
AKŞAM
1 kase şehriye çorbası
1 adet fırında kızartılmış piliç baget
çok azıcık makarna (valla az) (canım ekmek makarna pilav ve çorbayı aynı öğünde tüketmemen daha iyi olur)
söğüş domates ve salatalık
Ara Öğün
Bir adet kırmızı elma
(Bunu henüz yemedim akşam 9 gibi filan düşünüyorum)
***Hergün en az 2-2.5 lt su içiyorum (başarılı)
Sizce çok mu yiyorum azaltmalı mıyım? Tavsiye edebileceğiniz değişiklikler neler?
kociş halı saha maçına gitti brene oğluşla oturuyom kös kös burdada kimseyok canım sıklıyor
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bizim kardeş takımımız 7. takım ama yenilik iyidir diyorum ve 2. takım kaptanını gayet sıcak, samimi gördüm. Farklı bir fikriniz yoksa 2. takımla kardeş takım olalım diye düşünüyorum. Tabi henüz net bir şey yok. Sadece fikrimi paylaşmak istedim
Kızlar 14 mayıs eczacılar günüydü.Erken gelebilseydim erken hatırlatırdım ama olsun. Geç kutlasanız da olur. (Çevremdeki kimse hatırlamadığından zorla kutlatıyorum da herkese. ) Tabii kutlamak isterseniz şayet.
yopk canım kapıda oturduk evde değil
artık iyiden iyiye lanetli olduğuma inanmaya başladımhangi takıma girsem herkes kayboluyor bir anda :122: yalnız kalıyorum çok
Bugünki öğünüm,
SABAH
1 dilim ekmek
7 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım salatalık
1 bardak çay
ÖĞLE
Izgara tavuk
Ayran
2 dilim ekmek
Ara Öğün
4 adet kepekli bisküvi
1 bardak meyve suyu
AKŞAM
1 kase şehriye çorbası
1 adet fırında kızartılmış piliç baget
çok azıcık makarna (valla az)
söğüş domates ve salatalık
Ara Öğün
Bir adet kırmızı elma
(Bunu henüz yemedim akşam 9 gibi filan düşünüyorum)
***Hergün en az 2-2.5 lt su içiyorum
Sizce çok mu yiyorum azaltmalı mıyım? Tavsiye edebileceğiniz değişiklikler neler?
merhaba tüm 6. takım üyeleri.
Başınıza gelene üzüldüm ama iyi bir şeye vesile oldu. Sayenizde kardeş takım sisteminin ne olduğunu anladık.
Biz 7. takım olarak sizi her zman bekleriz takımımıza ve her türlü yardıma hazırız sizin için.
Hepinize güzel günler dilerim....
artık iyiden iyiye lanetli olduğuma inanmaya başladımhangi takıma girsem herkes kayboluyor bir anda :122: yalnız kalıyorum çok
Bizimm kızlaaarr bendennn önceee davranmışş benndeee ancakk gelebildimm kızlaarrBen de 7. takımdanımm sizlerle de tanışıp kaynaşmakk istiyorumm
hoşgeldin ben yeniyim grupta 2 hafta oldu dahil olalı kardeş takım olayı bence de süper olmuş renk geldi gruba daha bi şenlikli oldu galiba
Başınıza gelene üzüldüm ama iyi bir şeye vesile oldu. Sayenizde kardeş takım sisteminin ne olduğunu anladık.
Biz 7. takım olarak sizi her zman bekleriz takımımıza ve her türlü yardıma hazırız sizin için.
Benim 5. ay oluyor galinbaaaaBizim takımadaa beklerizzz canımm bendee çok sevindim kardeş takım olayınaa birbirimizee destek olabiliriz böylece
şimdi sizin takıma bakıyordum bende kesinlikle öyle, çok şey öğreneceğim kesin sizlerden
Ben de size onu diyecektim. Ben haziranda dönücem inş.Sakın takımda eksik var diyerek yerime başkasını almayın e mi?
Yaşasın. Artık bizim de 2 tane kardeş takımımız olacak.
Bu arada aydogdugul, ben 2. takımın hangi takım olduğunu hatırlayamadım az önce. Şimdi baktım da akrep in takımıymış o. Ve akrep paylaşım alanına bize kardeş takım verme, biz nöbetçi kardeş takım olalım diye yazmış püsküüte. Bilgin olsun cnmcm. :112:
Ve aklıma gelmişken hatırlatayım. Bu cuma genel listeyi hazırlama(dereceleri) sırası bizde. :112: İsterseniz paylaşım alanına yazalım, başka bir takımla yer değiştirelim. Sonuçta bu cuma sizin ilk bildiriminiz olacak. Yok hallederim diyorsan aydogdugul(ki ben halledeceğine inanıyorum aslında ama bir anda neye uğradığını şaşırma diye seçenekleri sunayım dedim.) direkt hazırlarsın. Sorun da olmaz inş.
Kızlar 14 mayıs eczacılar günüydü.Erken gelebilseydim erken hatırlatırdım ama olsun. Geç kutlasanız da olur. (Çevremdeki kimse hatırlamadığından zorla kutlatıyorum da herkese. ) Tabii kutlamak isterseniz şayet.
dünkü kahvaltım iyiydi de bugün kahve ve 1dlm karpuz 3grisini ile gecistirdim hayirli olsun hamisiniz darısı senin basına canım
dolmaları huplettinmi itiraf et sekerim
ben de ilk kilo verme serüvenime 140 civarı iken başladım 103 e kadar düştüm sonra yine 118 e çıktım116,7 ile de cuma yarışmasına başladım şimdi 113,9 kardeş takımdan (7.takım) senarist
evet ya ben de bi ara 3 mil i yapıyordum.. şimdi pilates e başladım pilatesten önce 1 mili yapmayı planlıyorum ısınma açısındanbugün başlamak gibi bir planım var ama çok uykusuzum
ben yine de kardeş olcam ama sizle :105:
Bizimm kızlaaarr bendennn önceee davranmışş benndeee ancakk gelebildimm kızlaarrBen de 7. takımdanımm sizlerle de tanışıp kaynaşmakk istiyorumm
ben de 116,7 ile başladım geçen cuma 113,9 çıktıminşallah daha da çok veririz beraber kilodaşız ne de olsa
ben de ilk kilo verme serüvenime 140 civarı iken başladım 103 e kadar düştüm sonra yine 118 e çıktım116,7 ile de cuma yarışmasına başladım şimdi 113,9 kardeş takımdan (7.takım) senarist
süper oldu süper
evet ya ben de bi ara 3 mil i yapıyordum.. şimdi pilates e başladım pilatesten önce 1 mili yapmayı planlıyorum ısınma açısındanbugün başlamak gibi bir planım var ama çok uykusuzum
biz benziyoruz bencesadece ben de çocuk yok
ben yine de kardeş olcam ama sizle :105:
moralim bozuk kız kardeşimin eşi çatı işi yapıyor
5 kattan düşmüş dua edin nolur hamile kardeşim
allahtan iymiş belinde çatlak kolunda kıırık varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?