Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba tüm 6. takım üyeleri.

Başınıza gelene üzüldüm ama iyi bir şeye vesile oldu. Sayenizde kardeş takım sisteminin ne olduğunu anladık.

Biz 7. takım olarak sizi her zman bekleriz takımımıza ve her türlü yardıma hazırız sizin için.

Hepinize güzel günler dilerim....

Kilom 116.0 bu hafta 1 kilo vermişim

ben de 116,7 ile başladım geçen cuma 113,9 çıktım inşallah daha da çok veririz beraber kilodaşız ne de olsa

ben de ilk kilo verme serüvenime 140 civarı iken başladım 103 e kadar düştüm sonra yine 118 e çıktım 116,7 ile de cuma yarışmasına başladım şimdi 113,9 kardeş takımdan (7.takım) senarist

süper oldu süper

evet ya ben de bi ara 3 mil i yapıyordum.. şimdi pilates e başladım pilatesten önce 1 mili yapmayı planlıyorum ısınma açısından bugün başlamak gibi bir planım var ama çok uykusuzum

kociş halı saha maçına gitti brene oğluşla oturuyom kös kös burdada kimseyok canım sıklıyor

biz benziyoruz bence sadece ben de çocuk yok

ben yine de kardeş olcam ama sizle :105:

artık iyiden iyiye lanetli olduğuma inanmaya başladım hangi takıma girsem herkes kayboluyor bir anda :122: yalnız kalıyorum çok

Son düzenleyen: Moderatör:

eczacılar günün kutlu olsun hayatım senin ve tüm eczacılarımızın

akşam yemeğini hafifletmende fayda var gibi ama diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum bu benim fikrim , ayrıca spor yapıyormusun yapıyorsan düzenli mi merak ettim ?

artık iyiden iyiye lanetli olduğuma inanmaya başladım hangi takıma girsem herkes kayboluyor bir anda :122: yalnız kalıyorum çok

Bizimm kızlaaarr bendennn önceee davranmışş benndeee ancakk gelebildimm kızlaarr Ben de 7. takımdanımm sizlerle de tanışıp kaynaşmakk istiyorumm

Bizimm kızlaaarr bendennn önceee davranmışş benndeee ancakk gelebildimm kızlaarr Ben de 7. takımdanımm sizlerle de tanışıp kaynaşmakk istiyorumm

hoşgeldin ben yeniyim grupta 2 hafta oldu dahil olalı kardeş takım olayı bence de süper olmuş renk geldi gruba daha bi şenlikli oldu galiba

hoşgeldin ben yeniyim grupta 2 hafta oldu dahil olalı kardeş takım olayı bence de süper olmuş renk geldi gruba daha bi şenlikli oldu galiba

Benim 5. ay oluyor galinbaaaa Bizim takımadaa beklerizzz canımm bendee çok sevindim kardeş takım olayınaa birbirimizee destek olabiliriz böylece

selam kızlar iyi ki geldiniz, kardeş takım olayı süper oldu. görüşmek üzere

kızlar hilal kaçar, bugün akşam yemeği yok bana yoğurtla geçiştiricem, zira sabah kahvaltıda dayanamayıp gözleme aldırdım bizim şöföre,
öğlende az yedim ama cezalıyım ben bugün cumaya çok var daha en az 1 kilo gitmesi lazım. öpüldünüz yarın görüşmek üzere

Ben de size onu diyecektim. Ben haziranda dönücem inş. Sakın takımda eksik var diyerek yerime başkasını almayın e mi?

Yaşasın. Artık bizim de 2 tane kardeş takımımız olacak.

Açıkcası yenilik düşüncem vardı ve 2. takımın kardeş takımı olmamasından ve kaptanının da gayet düşünceli tavırlarından yola çıkarak tercih etmek istedim. Ama nöbetçi kardeş takım olmak istediklerini tam olarak anlamamışım. Bu durumda zaten bizim otomatikman kardeş takımımız oluyorlar. Özellikle bugün 7. takımdaki arkadaşların desteğini de görünce 7. takımla kardeşliğimizin devam etmesinin güzel olacağını düşünüyorum. Sanırım herkes de hemfikirdir.

Biliyorum canım ben de farketmiştim. Genel liste elbette hazırlanır ama geçen haftaya da dahil olamadığımız için bu hafta hesaplama işimiz biraz daha yoğun geçecek, ben paylaşım alanına hemen yazıyorum. Bu haftalık değiş tokuş yapılmasını istediğimizi. Eğer değişiklik olmazsa da hazırlarız canım el birliğiyle üstesinden geliriz. Çok sağol hatırlattığın için

Bilmiyordum yoksa kaçırır mıydım. Geç de olsa kutlu olsun canım

dünkü kahvaltım iyiydi de bugün kahve ve 1dlm karpuz 3grisini ile gecistirdim hayirli olsun hamisiniz darısı senin basına canım

dolmaları huplettinmi itiraf et sekerim

Sağol canım inş. darısı tüm dileyenlerin başına Valla ne yalan söyliim kaçamak kaçamaklıktan çıktı dün

Çok teşekkür ederiz, desteklerinizi görünce kendimden utandım resmen, bir uğrayıp selam bile vermemişken geldiniz, destekliyorsunuz. Bundan sonra güzel paylaşımlar olur inş. Biz de geliriz iadei ziyarete

ayyy darısı başıma ben de umarım zayıflarım senin gibi. ilk hedefim 2 basamaklı sayıları görmek, resmen hayalim oldu
kardeş takım konusunda mesajın yukarısında belirttim zaten durumu, bunca destek ve paylaşımdan sonra da bırakmayız artık kardeşimizi. Paylaşım alanında da belirteceğim 7. takımla kardeşliğe devam

Hoş geldin canım, çoook çoook mutlu olduk Tanışmakta geç bile kalmışız haberimiz yokmuş. Eeee bundan sonra sık sık bekleriz, biz de uğramadan geçmeyiz artık

inşallah çocukta olur canım

moralim bozuk kız kardeşimin eşi çatı işi yapıyor
5 kattan düşmüş dua edin nolur hamile kardeşim
allahtan iymiş belinde çatlak kolunda kıırık varmış

merhaba 6. takım prensesleri nasılsınız

benim yemek saatim geldi uyuduğumdan 2 ara öğün atladım bugün diyetisyenimle tanıştıkta çok sıkı diyet konusunda yemekten sonra uğrarım gene görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…