Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşlar kardeş takım konusunda her takımın 1 kardeşi olmasını isteyen takımlar var. Ben paylaşım alanında 7. takımla kardeşliğimizin devam etmesini istediğimizi belirttim. Ama her takımın 1 kardeşi olacaksa 7. ve 4. takım kardeşler, bizim başka bir takımı seçmemiz gerekebilir. 2. takımı seçmek istediğimde de onların nöbetçi kardeş takım olduklarını gördüm. akrep bize destek olabileceğini belirtti ama nöbetçi kardeş takım olmayı da kimse istemeyebilir başka. Neyse bakalım püsküüt baksın değerlendirsin. 7. ve 2. olmasa da bence biz her takımla kaynaşırız, kardeş de oluruz sorun değil Varsa farklı bir fikriniz paylaşırsanız sevinirim.

hoş geldin canım afiyet olsun, yemekten sonra bekleriz yine

aman aman aaamannn cosmusunuz kızlar kardes takım hosgeldiniz
aydogdugul ben kardes takım sıralamalarında 2 takımı gormedim!!! Dur gene bakacağım

Diyetisyene bende gitmistim yirmi günde 4-5 kilo vermiştim vakitsizlikten gitmeyi bıraktım hala verdigi listeyi uygulamaya calisyorum ama zor oluyor çünkü gözetim altnda değilim aaaaaaman diyorum ara öğünler neysede anaları kaçırma

aman aman aaamannn cosmusunuz kızlar kardes takım hosgeldiniz
aydogdugul ben kardes takım sıralamalarında 2 takımı gormedim!!! Dur gene bakacağım

bak da gel canım, bana da fikir ver :)) 7. takımla bir sıkıntı yok, zaten illa her takımın 1 kardeşi olacak demezlerse kardeş takım arayışına da girmemize gerek yok :)) sanırım kabul ederler bizi böyle, bir sorun olmaz :44:

256 . ETAP
fatos0808 ( 117 / 116 / 1 / %0,85 )(2 ye bölünecek)
Ecz.imis ( 67.2 / 67,2 / 0 / %0 ) geri dönmek üzere ayrıldı(geri dönerse 2 ye bölünecek)
yst38 ( 84 / 84,3 / -0,3 / %-0,36 )(2 ye bölünecek)
ipo 84.9 bildirimde bulunmadı(dönerse 2 ye bölünecek)
zubus ( 73.3/ 71,7/ 1,6/ %2.18 )(2 ye bölünecek)
beyazzambak ( 58 / 58 / 0 / %0 ) geri dönmek üzere ayrıldı(geri dönerse 2 ye bölünecek
eymen_b ( 90,5 / 89,4 / 1,1 / %1,22 ) (hedef:75)(3e bölünecek)
Buseryem ( 71,4 / 69,9 / 1,5 / %2.1 ) (hedef:54)(3e bölünecek)
ankaran ( 57 / 57 / 0 / %0 ) (hedef 50)(3e bölünecek)
aydogdugul ( 142 / 140 / 1 / %0,7 ) (hedef:90)(3e bölünecek)
lafebesi ( 78/ 77,6/ 0,2/ %0,25 ) (hedef:70)(3e bölünecek)

6. Takım Ortalaması: % 0,63(hepsinin yüzdesi toplanıp kişi sayısına bölünecek)

kızlar hazirana kadar ben pek nete gelemiycem. arada böyle kaçamak gelirim. yardımcı olacağım şeyler olursa özelden sorun elimden geleni yaparım. geçen haftanın iş ve net gerginliğinden sonra hafta sonu kendime tatil verdim ve diyeti bıraktım. cips tatlı ne canım çektiyse yedim. pazartesi günü tekrar başladım diyete. aslında 1 hafta tartılmayacaktım ama bugün dayanamadım ve tartıldım. güzel bir rakam gördüm umarım haftaya pazarteside güzel bir rakam görürüm.

bulmaca gibi maşallah, teşekkür ederim yardımın için :)) lafebesi 07.05.2012de geldi takıma sadece 2 etap geçmiş oluyor (2ye bölünecek)

birde aklıma gelmişken listede bulunan herkesi ortalama hesaplarken kişi sayısı olarak ele alıyorsun.izinliler yada bildirmeyenler malesef ortalamayı düşürüyorlar ama kurallar böyle.

birde aklıma gelmişken listede bulunan herkesi ortalama hesaplarken kişi sayısı olarak ele alıyorsun.izinliler yada bildirmeyenler malesef ortalamayı düşürüyorlar ama kurallar böyle.

Aslında hesaplanmayan etaplar için verdiği / aldığı kiloyu etap sayısına bölmekte sıkıntı yok. Asıl sıkıntı geri dönmek üzere ayrılanlarda, eğer bir önceki hafta geri dönmek üzere ayrıldı yazmış olsaydık, bu hafta o kişiyi listeye almayacaktık ve kişi sayısı azalacak toplam yüzde de daha az kişiye bölünecekti. Bu konuda yanlış mı düşünüyorum?

Son düzenleme:
Bu kardeş takım olayı çok güzelmiş.Buralar bayağı hareketlendi.

Canım kusurumuza bakma.eczacılar günün kutlu olsun.

Son düzenleme:
bulmaca gibi maşallah, teşekkür ederim yardımın için :)) lafebesi 07.05.2012de geldi takıma sadece 2 etap geçmiş oluyor (2ye bölünecek)

o zaman takıma yeni gelenlerin geliş tarihlerini veya etaplarını belirt bu hafta. biraz uğraştıracak ama. püsküüt listeye giriş etaplarıyla birlikte alıyor ya ondan kaynaklı.

evet tamamen haklısın. bu hafta listeyi perşembeden hazırlayalım bence. çünkü cuma günü diğer takımlarda yoğun oluyor. düzeltmeler yapılır. en son haliyle cuma paylaşırız. bundan sonrada eski düzen devam edilir. yani cuma bildirimleri yapılır.

bu arada geçen gün duyduğum birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum. ben hemen hergün tartılırdım. hatta bir ara yemekten önce sonra kıyafetli kıyafetsiz iyice cozutmuştum yani. sık tartıya çıkmak böbrek üstü bezlerimizi harekete geçirip su tutulumuna sebeb olurmuş. o yüzden haftada 1 kez tartılın deniyor. bana ilginç geldi sizinlede paylaşayım istedim.

Merhaba ...diyetisyene gidiyosun galiba bizede biraz bilgi verirmisin.

Sakın bizi unutup yemekleri çok kaçırma haaa...

evet perşembeden hazırlamak en iyisi olacak, zaten excel tablosu oluşturdum maşallah evlere ziyan :))) arkadaşların da haberi olsun şimdiden, perşembe mutlaka kilo bildirimlerimizi yapalım, bu haftayı da elbirliğiyle atlatırsak diğer haftalar sorunsuz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…