- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
merhaba 6. takım prensesleri nasılsınız
benim yemek saatim geldi uyuduğumdan 2 ara öğün atladım bugün diyetisyenimle tanıştıkta çok sıkı diyet konusundayemekten sonra uğrarım gene görüşürüz
moralim bozuk kız kardeşimin eşi çatı işi yapıyor
5 kattan düşmüş dua edin nolur hamile kardeşim
allahtan iymiş belinde çatlak kolunda kıırık varmış
merhaba 6. takım prensesleri nasılsınız
benim yemek saatim geldi uyuduğumdan 2 ara öğün atladım bugün diyetisyenimle tanıştıkta çok sıkı diyet konusundayemekten sonra uğrarım gene görüşürüz
aman aman aaamannn cosmusunuz kızlar kardes takım hosgeldiniz
aydogdugul ben kardes takım sıralamalarında 2 takımı gormedim!!! Dur gene bakacağım
256 . ETAP
fatos0808 ( 117 / 116 / 1 / %0,85 )(2 ye bölünecek)
Ecz.imis ( 67.2 / 67,2 / 0 / %0 ) geri dönmek üzere ayrıldı(geri dönerse 2 ye bölünecek)
yst38 ( 84 / 84,3 / -0,3 / %-0,36 )(2 ye bölünecek)
ipo 84.9 bildirimde bulunmadı(dönerse 2 ye bölünecek)
zubus ( 73.3/ 71,7/ 1,6/ %2.18 )(2 ye bölünecek)
beyazzambak ( 58 / 58 / 0 / %0 ) geri dönmek üzere ayrıldı(geri dönerse 2 ye bölünecek
eymen_b ( 90,5 / 89,4 / 1,1 / %1,22 ) (hedef:75)(3e bölünecek)
Buseryem ( 71,4 / 69,9 / 1,5 / %2.1 ) (hedef:54)(3e bölünecek)
ankaran ( 57 / 57 / 0 / %0 ) (hedef 50)(3e bölünecek)
aydogdugul ( 142 / 140 / 1 / %0,7 ) (hedef:90)(3e bölünecek)
lafebesi ( 78/ 77,6/ 0,2/ %0,25 ) (hedef:70)(3e bölünecek)
6. Takım Ortalaması: % 0,63(hepsinin yüzdesi toplanıp kişi sayısına bölünecek)
birde aklıma gelmişken listede bulunan herkesi ortalama hesaplarken kişi sayısı olarak ele alıyorsun.izinliler yada bildirmeyenler malesef ortalamayı düşürüyorlar ama kurallar böyle.
Bu kardeş takım olayı çok güzelmiş.Buralar bayağı hareketlendi.Arkadaşlar bildiğiniz gibi bizim kardeş takımımız 7. takım ama yenilik iyidir diyorum ve 2. takım kaptanını gayet sıcak, samimi gördüm. Farklı bir fikriniz yoksa 2. takımla kardeş takım olalım diye düşünüyorum. Tabi henüz net bir şey yok. Sadece fikrimi paylaşmak istedim
Canım kusurumuza bakma.eczacılar günün kutlu olsun.Kızlar 14 mayıs eczacılar günüydü.Erken gelebilseydim erken hatırlatırdım ama olsun. Geç kutlasanız da olur. (Çevremdeki kimse hatırlamadığından zorla kutlatıyorum da herkese. ) Tabii kutlamak isterseniz şayet.
bulmaca gibi maşallah, teşekkür ederim yardımın için :)) lafebesi 07.05.2012de geldi takıma sadece 2 etap geçmiş oluyor (2ye bölünecek)
Aslında hesaplanmayan etaplar için verdiği / aldığı kiloyu etap sayısına bölmekte sıkıntı yok. Asıl sıkıntı geri dönmek üzere ayrılanlarda, eğer bir önceki hafta geri dönmek üzere ayrıldı yazmış olsaydık, bu hafta o kişiyi listeye almayacaktık ve kişi sayısı azalacak toplam yüzde de daha az kişiye bölünecekti. Bu konuda yanlış mı düşünüyorum?
Bu kardeş takım olayı çok güzelmiş.Buralar bayağı hareketlendi.
Merhaba ...diyetisyene gidiyosun galiba bizede biraz bilgi verirmisin.merhaba 6. takım prensesleri nasılsınız
kızlar hazirana kadar ben pek nete gelemiycem. arada böyle kaçamak gelirim. yardımcı olacağım şeyler olursa özelden sorun elimden geleni yaparım. geçen haftanın iş ve net gerginliğinden sonra hafta sonu kendime tatil verdim ve diyeti bıraktım. cips tatlı ne canım çektiyse yedim. pazartesi günü tekrar başladım diyete. aslında 1 hafta tartılmayacaktım ama bugün dayanamadım ve tartıldım. güzel bir rakam gördüm umarım haftaya pazarteside güzel bir rakam görürüm.
evet tamamen haklısın. bu hafta listeyi perşembeden hazırlayalım bence. çünkü cuma günü diğer takımlarda yoğun oluyor. düzeltmeler yapılır. en son haliyle cuma paylaşırız. bundan sonrada eski düzen devam edilir. yani cuma bildirimleri yapılır.
Bu kardeş takım olayı çok güzelmiş.Buralar bayağı hareketlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?